kropkai 19.07.05, 00:39 jak to jest możliwe, że mówi on wprost o tym, że Ziobro jest gejem i nikt na to nie reaguje???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiundz A kto to jest Tymochowicz żebym się przejmował 19.07.05, 00:42 tym co ma do powiedzenia ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkai Re: A kto to jest Tymochowicz żebym się przejmowa 19.07.05, 00:51 nie mówię żebyś ty sie przejmowała tylko dziwię się Ziobrze /ziobru, ziobrowi/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Jak by Ziobro miał się wszystkim przejmować co na 19.07.05, 00:53 jego temat się wypisuje, toby nie parał się tzw. polityką :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: A kto to jest Tymochowicz żebym się przejmowa 19.07.05, 10:49 ksiundz napisała: > tym co ma do powiedzenia ? :)))))) Nie warto się przejmować i szkoda czasu na poznawanie jego poglądów. To facet co uczy jak oszukiwać i kłamać. Więc jak można wierzyć w cokolwiek, co powie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 00:47 chlopie.. Źiobro w ogóle nie ma czasu na takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 00:52 kastrat czy impotent z powodu przepracowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 00:53 mowisz o pedalach z PeDe ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie wychylaj sie przedwczesnie, Komrad: Rohm tez 19.07.05, 04:16 okazal sie gejem :)))))))))))) imagescommerce.bcentral.com/merchantfiles/5091483/lah45.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 07:52 >nikt na to nie reaguje???? Ale na co?? Na to,że wprost mówi Tymochowicz,czy na to,że Ziobro jest gejem. Jakiej reakcji oczekiwał/a byś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ziobro nie jest gejem ... wie to kazdy kto chociaz 19.07.05, 07:56 czasem czyta Mazurka&Zalewskiego we WPROST. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 10:43 kropkai napisał: > jak to jest możliwe, że mówi on wprost o tym, że Ziobro jest gejem i nikt na > to nie reaguje???? Gwoli ścisłości, Tymochowicz mówi tak: >>Natomiast równie kuriozalne są dla mnie wypowiedzi do prasy posła Ziobro. Niedawno powiedział on "Faktowi", że źródłem zachowań pedofilskich jest homoseksualizm i należy z równą mocą tępić homoseksualizm, jak i pedofilię. I kto to mówi?! No przecież nie ma chyba w Polsce człowieka, który by nie wiedział, jakie preferencje ma pan Ziobro. To już nie jest śmieszne, to tak, jak mówią Rosjanie: "i straszno, i smieszno".<< Ja nie wiem, czy to jest powiedzenie wprost, że Ziobro jest gejem, dla mnie z tego fragmentu wynika, że Ziobro ma jakieś preferencje (pewnie ma) oraz cała Polska wie jakie (to akurat nieprawda, bo ja na ten przykład nie wiem). Cała reszta to jakieś tam sugestie, które można odczytać na wiele sposóbów, w zlażeżności od tego, czy ma się życzliwy czy też nieżyczliwy stosunek do Ziobry, Tymochowicza, gejów, pedofilów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Czy to ten sam? 19.07.05, 10:49 Czy to ten sam Tymochowicz, bożyszcze od (auto)kreacji, co prowadził kampanię wizerunku jednego takiego mulata w krawacie w biało-czerwone paski? Toż on ma ego większe niż własny tyłek. Nie sądzę, żeby ktokolwiek normalny zatrudnił go choćby do kampanii reklamowej buraka cukrowego... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ogólnie Tymochowicz to nieporozumienie 19.07.05, 13:01 Nie chodzi o preferencje Ziobry - takie stwierdzenie w ustach kandydata na ministra sprawiedliwości jest niebezpieczne i może zwiastować nawet zmiany w prawie karnym. To co mówi Tymochowicz ("a on sam jest gejem") jest niepoważne - zresztą ten pan nie jest dyplomowanym psychologiem, raczej takim psychologiem - samoukiem by nie powiedzieć znachorem. Ta jego "wiedza" jest banalna - wystarczy jedno szkolenie z "języka ciała" i już można szpanować jak pan T. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 przeciw homofobii 19.07.05, 13:06 kropkai napisał: > jak to jest możliwe, że mówi on wprost o tym, że Ziobro jest gejem i nikt na > to nie reaguje bo PiS jest za ujawnianiem prawdy i tylko prawdy,nie ma się czego wstydzić, to jest nobilitacja dla Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: przeciw homofobii 19.07.05, 13:15 Pytanie - Gdzie w internecie można przeczytać ten wywiad z Tymochowiczem? Stwierdzenie - Życzę innym psychologom i socjologom tyle profesjonalizmu ile prezentuje Tymochowicz. Uwaga - Preferencje Ziobry są mi obojętne do czasu kiedy mi nie szkodzą, jego homoseksualizm - skrywany w przypadku gdyby pełnił funkcje państwowe jest niebezpieczny nie tylko dla mnie ale i społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: przeciw homofobii 19.07.05, 13:19 2berber napisał: > Pytanie - Gdzie w internecie można przeczytać ten wywiad z Tymochowiczem? > Stwierdzenie - Życzę innym psychologom i socjologom tyle profesjonalizmu > ile prezentuje Tymochowicz. Polecam ci dowolne szkolenie na poziomie podstawowym - będziesz wiedzieć tyle samo co Tymochowicz. Taki Andrzej Lepper jest na ten przykład świetnie wyedukowany - proszę przyjrzeć się jego gestom. > Uwaga - Preferencje Ziobry są mi obojętne do czasu kiedy mi nie szkodzą, > jego homoseksualizm - skrywany w przypadku gdyby pełnił funkcje > państwowe jest niebezpieczny nie tylko dla mnie ale i społeczeństwa. Niby dlaczego? Twoja wypwoeidź jest w istocie homofobiczna. Czy gdy polityk jest fetyszystą albo onanistą też musi się do tego przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: przeciw homofobii 19.07.05, 13:56 2berber napisał: > Pytanie - Gdzie w internecie można przeczytać ten wywiad z Tymochowiczem? > Stwierdzenie - Życzę innym psychologom i socjologom tyle profesjonalizmu > ile prezentuje Tymochowicz. który z wykształcenia jest, zdaje się fizykiem. znalezienie wywiadu w oparciu o zacytowany przeze mnie powyżej fragment nie powinno przysporzyć trudności średnio zaawansowanemu użytkownikowi internetu a co dopiero tobie. > Uwaga - Preferencje Ziobry są mi obojętne do czasu kiedy mi nie szkodzą, > jego homoseksualizm - skrywany w przypadku gdyby pełnił funkcje > państwowe jest niebezpieczny nie tylko dla mnie ale i społeczeństwa. Jak to skrywany, skoro według Tymochowicza oczywisty dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: przeciw homofobii 19.07.05, 14:03 > Stwierdzenie - Życzę innym psychologom i socjologom tyle profesjonalizmu > ile prezentuje Tymochowicz. Czytałem coś o jego tanich manipulacjach i zajezdżało mi to tanimi poradnikami psychologicznymi, co na tony leżą w księgarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 13:29 kropkai napisał: > jak to jest możliwe, że mówi on wprost o tym, że Ziobro jest gejem i nikt na > to nie reaguje???? A po co reagować na głupoty - to tak samo jakby powiedział, że Cimoszko jest księdzem. (Na wszelki wypadek sorkuje ksiundza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 13:52 Przecież Tymochowicz to geniusz kreacji i autokreacji, chociaż dla całej Polski jego preferencje seksualne sa oczywiste. oczywiście w związku z tym jego wyszukana fryzura i timbre głosu to elementy owej autokreacji mające zapewnić mu powodzenie u owiec płci obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 19.07.05, 15:04 www.wnp.pl/nowyprzemysl/2449_0_98_2_0.html Link dla zainteresowanych. Tymochowicz uważa, żeto on doradził komitetowi Wiktora Juszczenki pomarańczowy kolor oraz że najlepszym kandydatem PO na prezyedneta byłby skrajnie bezbarwny i nijaki Maciej Płażyński. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Tymochowicz??? 20.07.05, 06:55 Nie obchodzi mnie, czy pan Ziobro jest gejem, czy nie jest. Obchodzi mnie natomiast fakt, że nasi politycy wierzą w umiejętności hochsztaplerów w rodzaju pana Tymochowicza. Był taki czas, gdy naraz niektórzy politycy zaczęli zachowywać się jak marionetki, gestykulować bez sensu, "wdrażając" tzw. mowę ciała wg Tymochowicza. To było żałosne! Pamiętam, że wtedy A. Olechowski powiedział, że nigdy nie podda się podobnym ćwiczeniom, że woli być w tym zakresie "naturszczykiem". Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Polityka niestety gromadzi najgorszy sort, 20.07.05, 07:39 bo łatwizna a i elektorat nienajmądrzejszy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
major.hab.dudek Re: czytam wywiad z Tymochowiczem i nie rozumiem 23.07.05, 21:17 Ciężko pewnie panu Zbyszkowi przebywać w tym nietolerancyjnym PiSowym środowisku. No ,ale cóż. Sam tego chciał. www.angora.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś