lolek1313 Re: Kaczka-Połykacz;-)))))))))))) 24.07.05, 19:15 SMOK zebrał do "kupy" (kaczej), sam się dopisze, ale jutro, bo z czasem kiepsko, a jeszcze obiecał Paani Matce Polce Wątku - siurpryze jakowąś;-))))))))))))))) Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: SIURPRYZA cz.II;-)))))))))))) n/t 24.07.05, 19:25 Tu SMOK, to dla Pani Matki, etc. i nie tylko. Żródło znane,powolutku zmierzamy do meritum;-) […] Wieczorem gospodyni ułożywszy sobie porządek dnia następnego, powinna wydać służbie stosowne rozkazy, zyskuje bowiem na tem wiele czasu, gdy każdy wie pierwej co ma robić […] wtedy daleko więcej można wymagać od służących – i nikomu praca ciężką zdawać się nie będzie.[…] […] Gruntowny porządek raz zaprowadzony nie potrzebuje ciągłego wyczerpującego zajęcia pani domu, nie popsuje się chwilowem jej wydaleniem lub chorobą, bo dom taki jest jak dobrze urządzona maszyna, która raz nakręcona posuwa się wtedy nawet, gdy maszynista chwilowo od niej rękę usunąć musi.[…] Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: SIURPRYZA cz.II;-)))))))))))) n/t b/o n/t 25.07.05, 06:58 Z wielkim ukontentowaniem odbieram ten wątek poboczny nieco w wątku głównem, zwłaszcza że przytaczane fragmenta pozostają w całkowitej zgodzie z opiniami mojemi n/t. Oczekując dalszych, z niecierpliwością wielką pozostaję wdzięczną Smoka dłużniczką!;-) Pozdrowienia dla Dziuńki i malutkiego - i ja, i syrenki rade byśmy poznać całą familiję. Kaczorów w Warszawie do ganiania nie zbrakłoby!;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: SIURPRYZA cz.II;-)))))))))))) n/t b/o n/t 25.07.05, 07:08 SMOK rozumie, co to: b/o, ale odpowiada, też b/o: Pozdrowienia przekażę, jak się ta hałastra obudzi. Syrenki też byśmy chcieli poznać i reszte kompanii antykaczkowej, ale na razie tutaj z Kaczorami walki na Wiśle toczymy;-))) Musicie sobie poradzić z warszawskimi sami;-))) Mam sygnaturkę! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 A "688" się liczy/;-)))))))))))))))) MOJE! 24.07.05, 19:49 Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 NON, MADAME LA MYSZA :-)) n/t b/o 24.07.05, 20:02 Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! - Może mysza poszłaby poszperać w bibliotece? - Oui, avec plaisire, grand vert monsieur! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: NON, MADAME LA MYSZA :-)) n/t b/o 24.07.05, 20:17 No dobrze, szperam : Trochę przydługie na sygnaturkę ale fajne: "Kiedy się uśmiechniemy? Tak całą gębą to pewno nigdy.Będziemy żyć wspomnieniami,rozliczać do upadłego.Będziemy ranić siebie i bliźnich,popadać w histerię i melancholię,szukać uparcie źdźbła w oku bliźniego i ukrywać belkę we własnym oku. "A.Michnik albo to : " Bo cokolwiek byśmy zamierzyli stworzyć, zawsze stworzymy więzienie" T.Konwicki Szukam dalej:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: NON, MADAME LA MYSZA :-)) n/t b/o 24.07.05, 20:30 Ładne, ale jakieś smutne. Dziunka by mi się popłakała, jakbym jej przeczytał, ale sękju;-))))))) SMOK Gdzie moja sygnaturka, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz c.d. 24.07.05, 20:37 ""Kto mówi o historii jest zawsze bezpieczny Przeciwko niemu świadczyć nie wstaną umarli" - Miłosz - na kaczki super:-)) "Inkwizytorzy są wśród nas.Żyją w suterenach wielkich kamienic i tylko napis MAGIEL TUTAJ zdradza ich obecność" Herbert " Wolność i wspaniałe nazwy służą za pretekst, i nikt jeszcze nie zapragnął niwoli dla drugich,panowania dla siebie,by się nie posługiwał wyrazami tego rodzaju" - Tacyt "Dosyć jest wiedzieć,że nikt nie zagrzebie Ducha swobody - chyba on sam siebie Bo własne tylko upodlenie ducha Ugina wolnych szyję od łańcucha" Byron "Wolno się było bratać z nami,wspaniałymi,świetnymi, w poczynaniach swych nieomylnymi,a ty,zdrajco,nikczemniku,wolałeś iść w świat i żyć w nim jak człowiek" Elzenberg Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista SMOKU, MAM COŚ dla ciebie;-)))))))))))) 24.07.05, 20:27 Miałem to dzisiaj w znudzonych nihilistycznych łapach (nie-kaczych): "Noli me tentare" Co ty na to?????????? P.S. Powinno być LE;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: SMOKU, MAM COŚ dla ciebie;-)))))))))))) 24.07.05, 20:32 Powinno, fakt! Nada się!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sękju, sękju!!! Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sękju! SMOK I'm happy!!!!!!!!!! AND GREEN!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Dla MYSZY i ZNUDZONEGO;-)))))))))))) 24.07.05, 20:38 nihilisty, avec Sękju, śekju. Dziunka nie zna łaciny;-)))))))))) PREZENTACJA i do jutra!!!!!!!!!!: Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:Dla MYSZY i ZNUDZONEGO;-)))))))))))) 24.07.05, 20:40 Nie kuś mnie, SMOKU;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Cieszę się :-))))))))))))) 24.07.05, 20:40 Bo mi się jakieś same smutne wybierały :-)))))))) A Herberta mąż komuś pożyczył i tylko " Pan Cogito " się ostał.W całości super ale kiepsko się fragmenty wybiera :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Cieszę się :-))))))))))))) 24.07.05, 20:46 Pani MYszo, zamiast kartki z Kaczorami;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pani MYszo :-))))))))))))) b/o 24.07.05, 21:05 Imieniny 1, jak niżej - nie Lecha, ani nie Jarosława, ale na J. Ogród Luizy W czerwcu najpiękniej ogród zakwita Luizy Którego nieistnienie zabija jak topór Zawieszony na tęczy pod gwarancją wizji Rozżarza się w olśnieniu purpurowych kopuł W czerwcu najpiękniej ogród zakwita Luizy... (A. Bursa) Ten wiersz dla Pani MYszy, nie dla Kaczorów, bo w nim jest mowa o tęczy;-)))))) Jak mawiają zielone smoki - sękju i nara! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista PARADOKS BLIŹNIAKÓW;-)))))))))))) 24.07.05, 23:37 Albert Einstein +/- 100 lat temu odkrył związany z teorią względności PARADOKS BLIŹNIAKÓW, zw. też EFEKTEM BLIŹNIAKÓW! To taki przewrotny paradoks, który wcale nie jest paradoksem, ale efektem. Jeżeli jeden z dwóch identycznych biźniaków spędzi swoje życie w rakiecie, podróżującej z prędkością bliską prędkości światła, to po powrocie na Ziemię będzie młodszy od swego brata - bliźniaka! Pamiętajcie, za żadne skarby świata nie wysyłajcie któregoś z Kaczorów w kosmos, bo wróci jak bumerang, w dodatku młodszy od swojego brata, który w tym samym czasie poP(i)Suje wsz kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: PARADOKS BLIŹNIAKÓW;-)))))))))))) 24.07.05, 23:46 WASZ kraj, oczywiście... Sorry jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz A jak wyślemy obu na Księżyc? 24.07.05, 23:47 To chyba paradoks nie zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 24.07.05, 23:52 Zadziała, i to jak!!! (ale Albert byłby niepocieszony, że mu się bliźniaki zmarnowały;-). Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 24.07.05, 23:53 Zagra sobie na skrzypcach i mu przejdzie :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 24.07.05, 23:58 Myśli Pani MYsz, że mu tam dadzą skrzypce? Napewno "prawdziwi Polacy Katolicy" będą przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 25.07.05, 00:05 Może nie zauważą? Im Albert jest zupełnie obcy:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 25.07.05, 00:10 Z miejsca zażądają jego teczki, zaświadczenia o czystości rasowej, metryki chrztu, bierzmowania, kwitka od spowiedzi, itp., itd. A na końcu - drzewa genealogicznego do 100 pokolenia wstecz;-)))))) No i co to za nazwisko: Einstein??? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: A jak wyślemy obu na Księżyc? 25.07.05, 06:49 Bercik Ajnsztajnowski?;-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Wszystkim co robili??- wyjaśniam po:1-e; 2-e; itp 24.07.05, 23:57 (jeśli) robili?? :-) - wysiadł mi net-radio, - wkurzyłem się - bo miałem z "Lamanchem" przez Skypa z "dzieciakami" mieć" łącze!! - i miałem przez... po ~2.5 godz i jest mi "lepiej" choć późno:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Witamy serdecznie:-))))))))) 25.07.05, 00:00 Co za chamski net-radio! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Witamy serdecznie:-))))))))) KWA-KWA;-)))))))) 25.07.05, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Mnie się zdawało:), że beze mnie to Wy ;-(( !! 25.07.05, 00:08 ja!!?? - liczniki chyba powariowały !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log I?? coś jeszce??, jak tak se patrzę ;-)P."n"!! :-) 25.07.05, 00:12 ??- zostawił P. SMOK pod moją nieobecność na chwilę z P."myszką" i co??- "wzsystko" P. "wolno"?? - niedoczekanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: I?? coś jeszce??, jak tak se patrzę ;-)P."n"! 25.07.05, 00:15 SMOK zadowolony, bo mu sygnaturkę sprezentowałem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pożartowałem:-)) - przed snem, to mogę Dobranoc;) 25.07.05, 00:18 .. do jutra! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) b/o 25.07.05, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: L. Kaczor - CREDO POLITYCZNE;-)))))))))))) 25.07.05, 00:29 Lech Kaczyński Aborcja - Uważam, że nie należy liberalizować obecnych przepisów. Kara śmierci - Trzeba wprowadzić możliwości orzekania kary śmierci w przypadku morderstw. Eutanazja - Zdecydowanie przeciw prawnemu dopuszczeniu eutanazji. Związki homoseksualne - Zdecydowanie przeciw małżeństwom homoseksualnym i adopcji przez te pary. Otwarcie archiwów Instytutu Pamięci Narodowej - Ujawnienie listy agentów PRL i teczek osób ubiegających się o funkcje publiczne. Podatki - Podatki powinny być dużo prostsze i niższe. Sejm i Senat - Jestem za zmniejszeniem liczby posłów do 360, a senatorów do 30. Finansowanie partii politycznych - Z budżetu państwa. Konstytucja - Potrzebna jest nowa konstytucja, która wzmacnia rolę prezydenta. Polityka wobec Stanów Zjednoczonych - Oparta na zasadzie, że USA są i będą naszym strategicznym sojusznikiem. Polityka wobec Unii Europejskiej - Trzeba prowadzić ofensywną i konsekwentną politykę wmyśl hasła "Silna Polska w silnej Europie". Polityka zagraniczna wobec Rosji - Określiłbym ją jako zdecydowaną i konsekwentnaą walkę o nasze interesy przy pomocy Unii Europejskiej. Partnerstwo. Administracja państwowa - Czeka nas likwidacja niektórych urzędów: PFRON, Agencji Nieruchomości Rolnych, szesnastu oddziałów Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad, Narodowego Funduszu Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: Do Pani MYszy;-)))))))))))) 25.07.05, 01:00 Kaczora do wora, żeby nie straszył po nocy! Good night!:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Yo wszelakiemu Ziomalstwu 25.07.05, 01:01 nie mam czasu Was poczytać ale może kiedyś uda mi się nadrobić zaległości :) Killerzy forumowi pokazują,że senor Siarra-Kaczyński NIE JEST debeściak i jego mafia pisiurów tez nie jest debeściak :) buenos noches companeros :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: WITAM!!!!!!! Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 06:39 Przenoszę tutaj swoją wydpowiedź w wątku o zLepperowaniu kraju, bo to n/t: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26867390&a=26871743 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26867390&a=26887389 Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:cd. Połykacza i DO MYSZY słówko n/t 25.07.05, 07:25 TU SMOK: doPiSuję nastepną zwrotkę i do roboty zasuwam, bo mnie wywalą i kto Dziuńkę, malutkiego, DWIE myszy & reszte hałastry utrzyma przy życiu?;-))) To LKaczka i JKaczka, Taka Kaczka-Połykaczka! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Baj, mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!!!! SMOK P.S. Myszy dziekuję, cd. czytałem, piękne!!!!!!!!!!!!!! Ale troszki... smutne, i przydługie....nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:cd. Połykacza + 3 25.07.05, 09:22 Kraju nie zeP(i)Sujecie, tylko w dzioby dostaniecie! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Choćbyście się roztroili, Szans nie macie, moi mili! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Zabierajcie więc zabawkę, Idźcie paść się z nią na trawkę! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To już nam się oda jakaś zrobiła :-)))))))))) 25.07.05, 10:31 Niedługo do setnej zwrotki dojdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Jak to dobrze, że Pani MYsz :-)))))))))) 25.07.05, 11:19 nie jest z plastyku, tylko z prawdziwego futerka!;-))))))))) P.S. Uwaga na kuśnierza Gondka i nie tylko!!! Oto, co powiedział pewien zwolennik tych, co to nam zeP(i)Sują nasz kraj: Wjeżdżając na parking, uderzyłem w ogromną, plastikową mysz. (autentyczny wyjątek z opisów wypadków samochodowych sporządzonych przez kierowców w protokołach zgłoszeniowych PZU S.A): Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mam nadzieję,że myszy nic się nie stało :-) 25.07.05, 12:18 Co za chamstwo - w mysz!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Mam nadzieję,że myszy nic się nie stało :-) 25.07.05, 12:57 Tu SMOK. Niech mysza tak nie poP9i)Skuje, bo wszystkie koty szlag trafi. A Kaczory już stare, przygłuche, to się ostaną;-) A na dowód, że bliźniaki groźne: Wnuczka myli go z bratem (No, no;-))))))))))))))))))))))))- to dopisałem ja, SMOK) Dziadek jest cały w skowronkach, gdy wnuczka Ewa (2 l.). wołając "dado", rzuca mu się na szyję. Rodzinę Kaczyńskich dopełniają kot Rudolf i terier Tytus. www.e-fakt.pl/ Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Mam nadzieję,że myszy nic się nie stało :-) 25.07.05, 13:47 Ganiam i ganiam SMOKa po całym fk, a ten poszedł jeść brancz do PINOCHETA??? Też mi towarzystwo! Dobre dla tych, co P(i)Sują. 10.01.1999. Londyn - Augusto Pinochet przyjął w areszcie domowym w Wentworth pod Londynem gości z Polski: posła Michała Kamińskiego, członka KRRiTV - Marka Jurka i red. naczelnego "Życia" Tomasza Wołka. Wg Michała Kamińskiego, wizyta miała rodzinny charakter. Z tego, co pamiętam, ta Święta Trójca wręczyła w upominku milusińskiemu staruszkowi ryngraf z Matką Boską - w dowód wielkiej wdzięczności za walkę z komunistami i uchronieniem przed nimi Ameryki Pd., jak niegdyś Polacy uczynili to w 1920 roku. Taki Zawisza Czarny to chyba wstał z grobu ze zdziwienia i obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Mam nadzieję,że myszy nic się nie stało :-) 25.07.05, 17:28 Tu SMOK. Rzeczywiście, tam zbłądziłem, w przenośni i dosłownie. Ten ogłupiały po części naród sam już nie wie, gdzie DOBRO, gdzie ZŁO, i co jest DOBREM, a co ZŁEM! Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:07 Przynajmniej wiadomo skąd czerpią wzorce i co dla nas planują. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:22 Ale my nie z tych, my się ani Kaczorów, ani Leppera nie przestraszymy;-) Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:34 My kacze kupry na to coś dla wędkarzy przerobimy:-)) Nie pamiętam co to było:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:38 www.nutrena.pl/strona.php?23 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:41 Nie, to było to : sklep.rybieoko.pl/mucha/materia_y/pi_ra/hareline_dubbin_inc_selekcjonowane_pi_ra_z_gruczo_u_kuprowego_kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Towarzystwo,że lepiej nie pytać:-(( 25.07.05, 18:42 Pospieszyłem się, sorki;-)))))))))) Ale za to mam sygnaturkę!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: L. Kaczyński i jego teczka;-))))))))) 25.07.05, 15:16 Jak pamietamy, swego czasu L. Kaczyński powiedział, że …nie jest to jego "teczka", bo - jak dodał - ta "zniknęła" w niejasnych okolicznościach. Pewnie właśnie dlatego oświadczenie lustracyjne Kaczyńskiego prawdziwe ;-)))))))))))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2837858.html Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: L. Kaczyński i jego teczka;-))))))))) 25.07.05, 18:24 O, kur...czaki! To Kaczor umie nie kłamać? Po przeczytaniu jego credo - aż mi się wierzyć nie chce, a Dziuńka to chodzi jak błędna z tych rozterek: kłamie on(i), czy nie kłamie(ą)??? Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: L. Kaczyński i jego teczka;-))))))))) 25.07.05, 18:33 Kaczor nie umie umiejętnie kłamać :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: L. Kaczyński i jego teczka;-))))))))) 25.07.05, 18:35 I zawsze może powiedzieć, że kłamał ten drugi! Czy widziała mysza Renię B. w drugim wątku-zakatku? Mam sygnaturkę!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: L. Kaczyński i jego teczka;-))))))))) 25.07.05, 18:42 Zaraz idę oglądać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Łączy ich NIECHĘĆ;-))) 25.07.05, 19:06 Co może łączyć ewentualnych przyszłych koalicjantów, czyli PiS i PO? Z wypowiedzi Suskiego i Komorowskiego wynika, że dziś PiS i PO łączy... niechęć;-)))))))))))))))) gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2836901.html Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Łączy ich NIECHĘĆ;-))) 25.07.05, 19:14 Niechęć to silne spoiwo, wiem to po sobie: i ja, i Dziuńka nie lubimy krakowskich patafianów rzmaitych. I to nas łączy! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Łączy ich NIECHĘĆ;-))) 25.07.05, 19:17 Ale ta niechęć może się przerodzić w tzw. "obopólną". I co wtedy z POPiSową koalicją?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Łączy ich NIECHĘĆ;-))) 25.07.05, 19:21 ZeP(i)Suje się :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 19:25 OBY!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy bywają myszy prorocze??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 19:30 Tak, po odpowiednie dawce Chablis przepowiem wszystko :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 20:44 Musiałem tutaj szybko zajrzeć, bo nasz wątek znalazł się między Ojcem Dyrektorem a Pinochetem!!!!!!!!!! Chabli saute czy z dodatkami??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 20:54 saute chociaż kawałek soli w sosie kaparowym albo krewetki jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 20:58 malaszaramysz napisała: > saute chociaż kawałek soli w sosie kaparowym albo krewetki jakieś? A może i to, i to? Tylko bez kaczek, pod żadną postacią, ok? P.S. Pani Matka pyta, czy może wrzucić coś Pani MYszy do kuferka? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 21:10 Mysi kuferek zawsze otworem stoi:-)))))))) Dzięki za piękne zdjęcie Andrju :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 21:31 Pani Matka dorzuci, jak się upora z pałkami, które przywiozłem znad Zalewu Z., aby miała czym gospodarstwa bronić przed P(i)Sujami i Samo(o)broną;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 21:38 Dobrze,że macie w domu suczkę a nie kota:-) Mój Mruczuś takie pałki załatwia w 5 minut:-)) W kaczy puch. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 21:47 Kota TA suczka też, niestety, czasem załatwia w 5 sek. w kaczy puch;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 21:56 To na głupie koty trafia :-))))))))))Porządny kot każdemu psu wleje :-)Mój Scottie to pies pokojowy - w każdym tego słowa znaczeniu.Nawet - o zgrozo!- kaczki omija,żeby im nie przeszkadzać.Wystarczy,że kot łapkę pokaże a psa nie ma:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 22:01 Wstyd przyznać, ale moja suczka nauczyła się tego "podejścia" do kotów od ukochanego psa Pani Matki. Zanim sie nie "spiknęli", koty mogły jej na głowie siedzieć;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 22:11 Widziałam parę lat temu koło ukochanej leśniczówki następującą scenkę : przyjezdny chart gonił kota leśniczego. Kot dobiegł do rzeczki - jakieś 4-5 metrów szerokości, chart za nim. Mądry kot wskoczył na psa, przepłynął na nim rzekę i bezpiecznie wdrapał się na drzewo.Chart zgłupiał, otrzepywał się, ganiał w tę i z powrotem i minę miał lepszą niż kaczor przy mównicy:-))) Nie chcę spekulować ale ów chart miał chyba z kaczkami coś wspólnego.Takiego zarozumiałego a jednocześnie głupiego psa w życiu nie widziałam:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 22:28 Mnie charty przypominają zdegenerowanych arystokratów, sam nie wiem, dlaczego. Przy TEJ suczce nie możemy mieć innego psa (pies Pani M. odszedł do psiego nieba ponad rok temu). A przydałby się labrador - to pies na kaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 22:30 Mnie też:-))) Chyba coś w tym jest. Mój niby myśliwski a gamoń taaaaaaki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A, TU PANI JEST;-))) 25.07.05, 22:37 Wg mnie psy - mieszańce są bardziej inteligentne od rasowych. To, co pies Pani M. rozumiał w trymiga, moja autystyczna suczka rozumie, ale dopiero po dłuuuuuuuuugiejjjjjjj chwili namysłu;-))) Kaczki przylatują od sąsiadów, a ta małpa nic! (ten pies to była mieszanka wilka z owczarkiem niemieckim, w ogóle niesamowita historia). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kochani :-)) na razie nie mam "nic do gadania":-) 25.07.05, 22:29 z zapałem za to Was czytam. :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Kochani :-)) na razie nie mam "nic do gadania 25.07.05, 22:32 Szkoda, bo zawsze chętnie "słucham";-))))))))))))))))) Zwłaszcza o Kaczorach;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Wojna Światów!!!!!! i tutaj też??????????????? 25.07.05, 22:43 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1310&news_id=65843&scroll_article_id=65843&layout=1&p age=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 23:08 www.kurier.wzz.org.pl/kz/kz135/3.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 23:10 Wywiad z Jarusiem u Torańskiej już chyba polecałam? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 23:21 Tak, ale nie obejrze. Licze na wnikliwą recenzję;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 23:32 Wnikliwa recenzja jest taka : Nie da się opowiedzieć. Jaruś pokazał co się naprawdę dla niego liczy : WŁADZA. były opisane różne rogrywki w sprawie tworzenia rządu, praca Jarusia u Wałęsy, obrzydliwości na temat Geremka i Mazowieckiego.Syf, kiła i mogiła - cały Jaruś. :-(((( Jak gdzieś w bibliotece trafisz na książkę " My" to koniecznie przeczytaj.Opisać się tego nie podejmę - przerasta "ludzkie pojęcie" Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 25.07.05, 23:38 Zastosuję się, ale chyba Pani M. to ma w swojej b., przepastnej, że aż mole książkowe się gubią, o myszach bibliotecznych nie wspominając;-))) Za wnikliwą recenzję wywiadku JKaczora dziekuję Pani MYszy, chyba raczej nic nie straciłem, ani niczego nowego bym się nie dowiedział. "Zdybałem" Panią MYsz w wątku o Sebku, a Pan Henryk, moim zdaniem na coś znowu poluje;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z TELEGRAFEM PO KRAJU;-)))))))))))) 26.07.05, 09:26 Warte przeczytania zw wzgledu na treść i formę wypowiedzi:-))))))) Jak małe dziecko, któremu zabawkę zabrali nasz Jaruś popłakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-)))))))))))) 26.07.05, 00:12 Tu SMOK. Dzisiaj nie mogie z wami gadać, bo... w drugim wątku jest ekskjuz ;-))))))))) Do jutra. SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: POZDRO;-)))))))))))) 26.07.05, 01:05 Tak to jest z malutkimi, Panie Smoku. Szerzej piszę do Pana w tym drugim wątku. Mylą mi się okrutnie, całkiem jak wnuczce L. Kaczyńskiego bliźniacy!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: POZDRO;-)))))))))))) 26.07.05, 01:06 Acha, nie pamietam, czy gratulowałam już sygnaturki? So once again: congratulations!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka;-)))) 26.07.05, 09:41 Ta też jest śliczna! Kaczory to takie ptaszki, lubią spiskowe igraszki! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Sygnaturka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka;-)))) 26.07.05, 09:45 Smoku, zostaniesz prezesem Sp.z o.o. :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 09:58 Jeszcze jedna taaaaka zwrotka i zarządzam wybory zarządu. Smok na prezesa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 10:06 A kto jest teraz PREZIEM? Czy mysza może coś zrobiś z moją myszą kompjuterową? Czy to rodzina? Moja też jest szara, choć łysa;-) Sygnaturka... jest!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 10:13 Nikt,spółka bez zarządu działa.Nie wiem jak to KRS puścił:-))))))))) Myślę,że kuzynce należy się ściereczka albo sprężone powietrze. Może kurz gdzieś siedzi? Mysz łysa i futerko nie chroni :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 10:22 Sękju: mysz - jak przeczytała, co jej mysz proponuje - żwawiej rusza łapkami! Chyba ją to sprężone powietrze zmotywaowało;-) Miło się gawędzi, ale jak się malutki zbudzi, to mogę nagle zamilknąć bez pożegnania, ok? Sygnaturka, sygnaturka, sygnaturka! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 10:30 Malutkie mają swoje prawa :-)) Tam w tej Warszawie to na naszych jakieś śruby latają. A kaczka zadowolony z zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-))))))))))))))) 26.07.05, 10:36 Tera SMOK gratuluje!!! Kaczor się wykazał kolejny raz kompetencjami, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe, co będzie kwakolić w TV;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 10:41 Za gratulacje dziękuję.Trafił się ślepej myszy kawałek serka :-))) Co do kwakolenia : zakładam,że kaczor będzie bredził o tym,że w demokratycznym państwie jest prawo do demonstracji (sic!),że to wszystko wina III RP , Magdalenki i Okrągłego Stołu,Adama Michnika i GW a w szczególności SLD:-)))))) Biedni górnicy za kaczych rządów dostaną wszystko i nie będą musieli demonstrować.:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 10:47 Tu SMOK - idziemy jak burza śnieżna albo piaskowa!!!!!!! Z tą ślepotą to mysza znowu się podszywa, tą razą pod krety. Też futerkowe. Nie wierzę, że ślepa mysza tak dobrze w klawiaturę stuka! LKaczor jest obrzydliwy, inni też, zawsze szuka usprawiedliwienia poza swoim kuprem (sorki)i kwakoli bez umiaru!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:04 Tego by jeszcze brakowało,żeby kaczor kwakolił z sensem.Wtedy Dornowaty zgłosi wniosek o ustanowienie tego dnia świętem. Mam pytanie: czy kacze urodziny po ewentualnej wygranej będą dniem ustawowo wolnym od pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:09 Jasne! Moja propozycja z wątku zaprzyjaźnionego to przewiduje, jak najbardziej;- ))) A rodzina? A kot JKaczora? Urodzinki, imieninki, rocznice ślubu... I cały rok z głowy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:12 I jeszcze święta od święta :-))))))) Jak w Libii. Kadaczor ogłasza o 23.55 - jutro moi drodzy nie pracujecie.Kto nie oglądał telewizji i poszedł do roboty na 48h do aresztu:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:19 Mysza kosi jak szalona kosiarka, głodna ona czy co? W Libii to łatwiej taki Kadaczor ma, bo ogrodzi drutem kolczastym (sorki, jeżyki) kawał pustyni, wielbłądy oszalałe na winklach postawi i już ma więzień gotowy! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:20 Nasz Kadaczor ma fantazję za to:-)))))))) Jak IV RP wymyślił to stworzenie jakiegoś obozu dla niepokornych to pryszcz na dziobie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 11:28 Na dziobie? Ale z myszy kawalarka;-))) Na dziobie, pomyślałby... Muszę się pilnować, bo coś było o damach pisane i piskane;-))) Na kaczy obóz proponuję Pustynię Błędowską albo Mylne Skałki (czy jakoś tam). Założyciele obozu-więźnia już w casie zakładania zgubiliby się i ze łba! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 12:00 Błędne Skały :-)))))))))))) Tam proponuję kaczki wpuścić i będzie spokój. Ktoś nas w naszym wątku zaczepia:- ))))))) Pewnie ktoś, komu poczucie humoru się zeP(i)Suło:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 12:24 Gdzieś mi się zapodział ostatni post, pisałem, że "głodnemu chleb na myśli", i o tym, że ten nick się często pojawia, ale omijam go z daleka. Wisi mi to i powiewa, że ktos się wymądrza, w dodatku bez żadnych podstaw;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 14:16 Jak widzę, Pani MYsz w tych różnych oBŁĘDNYCH miejscach bardzo na czasie jest;-) Czy zgodzi sie Pani MYsz objąć w naszym rządzie, który zamierzam powołać, objąć teke Ministra d/s Obłędnie Błądzących? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 14:39 To coś dla myszy :-))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 14:47 To przynajmniej jedną tekę mamy obsadzoną - Dornowaty chciał się wdornować, ale niech zjeżdża i niech go Kaczka_Połykacz połknie. Te Kaczki-Połykacze wyglądają mi na kanibali;-))- Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 15:21 I stąd się bierze choroba wściekłych kaczek :-))) Jedno nam się wyjaśniło:-) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 17:08 Znalazłem coś: ________________________________________________________ Co artyści zaśpiewają dla polityków "Mamy sporo do zrobienia, by świat pozmieniać Przeszłość jest tatuażem - nikt jej nie zmaże. Ważne, że potrafimy żyć tu razem" - ten hit Mezo będzie promował Marka Borowskiego _______________________________________________________ I to jest HIT??? Pani MYszo, to nasze grupy chyba Grammy skoszą, jeśli TO jest HIT i się super sprzedaje, okupując (nomen omen) pierwsze miejsca list przebojów;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 808 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 17:52 To jest hip - hop chyba:-)))))))) Chyba przyszłosć przed nami .Możemy parę złotych na boku dorobić :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) 26.07.05, 17:55 Na laptop!!! Wtedy mógłbym do Kaczek pisać w wolnych chwilach petycje i groźby karalne;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) 26.07.05, 18:03 Za takie teksty to na parę laptopów powinniśmy zarobić i co miesiąc z ZAiKS -u brać tantiemy na Chablis i Chivasy :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) Please! 26.07.05, 18:10 I czasami na Armagnac;-) Moglibysmy utopić Kaczory&so on w pełnych szklanicach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) A może MYsz... 26.07.05, 18:40 ... jest znudzona znudzonym nihilistą ze wsi? Za zgodą aut. (już się kiedyś to gdzieś zamieściłem) przesyłam wyśmienitej kuchMYSZtrzyni przepis dobry na wszystko: na AL, LJK, JMWR, etc. Chłopi polscy znani są z umiłowania wszelkich nowinek, w dodatku nie stronią od nowinek kulinarnych. Przeto ku ich wygodzie najnowszy przepis: kłonice na beszamelu Co to jest beszamel, wie każdy chłop i baba, więc skupimy się na kłonicach, jako że ten staropiastowski produkt już wychodzi, niestety, z użycia, dając pierwszeństwo nowoczesnemu asortymentowi łomów, a nawet – excusez le mot – kijów bejsbolowych (sic!). Zatem skorzystajcie z naszej rady i dla chłopa, i dla baby: szukajcie w stodołach, na stryszkach, w chatynkach zapomnianych staruszków. A jak już znajdziecie, to najpierw posmarujcie całą rodzinę od stóp do głów beszamelem, a potem gwałtownie obłóżcie ją kłonicami. Życzymy miłego rodzinnego nastroju, który spotęgują płomienie gromnic. (z własnego dwutygodnika do użytku wewnętrznego) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: POZDRO;-))))) A może MYsz... 26.07.05, 18:47 Tyż coś :-))))))))) Ja jestem mysz szara, nie mysz znudzona :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: POZDRO;-))))) 27.07.05, 07:12 Może wzięłabym pieczę nad Ministerstwem Kultury chamów i Sztuki przetrwania (wśród nich)?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-))))) 800 - dla MYSZY:-)))))))))))))) 26.07.05, 14:12 Przyłączam się z przyjemnością!Niech Pani MYsz nie będzie taka mysia- skromnisia. Należało się Pani MYszy. Za walkę z kaczkodziobami do kwadratu i z tymi, co P(i)Sują nasz kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-)))))))))))) Obiecanka??????????? 26.07.05, 14:09 Latały, latają. A Kaczor - pisałem niżej;-))))))))))) Powinien się wykąpać w tych strugach wody z armatek i powdychać troche gazów albo co tam używają. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: A nie zaba_pelagia??? A może msm??? 26.07.05, 14:06 Straż Pożarna to sp. z o.o., doktórej sie wepchnąłem, kiedy Pani MYszy nie było;-))) Żaba mnie przyjęła, jestem w Radzie Nadzorczej. Zatem - nadzoruję Zarząd!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: W SMOCZĄ JAMĘ;-))))))))) 27.07.05, 09:46 pełna Kaczorów i Dzub!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: POZDRO;-)))))))))))) Bez obiecanki;-)))) 26.07.05, 13:56 Byłem na Wiejskiej, nie pod samym Sejmem, ale bardzo blisko. Ten zakłamany Kaczor, który nie wydał zgody na Paradę Równości, motywując to tym , między innymi, że miasto nie jest w stanie zapewnić bezpieczeństwa, wydał zgodę na wiec górników, o którym każdemu nawet ćwierćinteligentowi było wiadomo, że skończy się zadymą i użyciem siły. Teraz dał w krzaki, pewnie wyśle do skomentowania dzisiejszych wydarzeń kapciowego Urbańskiego. Duce – faszysta ten Kaczor i tyle. Aleście pOOOOOOOlEEEEEEEEEEEcielIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII;-))) Kiedy ja to przeczytam??? Też mam zwrotkę: Szlocha cicho Złota Kaczka - boi się ich, nieboraczka, Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Telepatia czy co? 26.07.05, 14:01 Właśnie chciałam coś identycznego napisać o kaczej hipokryzji:-))) Cały i zdrowy jesteś? Diabli mnie biorą jak jakaś tłuszcza rzuca kamieniami w policję. W końcu na pensję policjanta zrzucamy się wszyscy czyli to nasi pracownicy.:-))))))))) Najlepszy kąsek jest w gazecie.pl - górnicy zostali ranieni w głowy kamieniami,które nie doleciały do policjantów:-))))))))))))) Nowy rodzaj broni obosiecznej? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 14:19 Cały, zdrowy, wściekły!!!!!! Ale przede wszystkim: Witam MYsz!!! Wróciłem, bo suczka sama za długo siedziała, ale jeszcze będę jechać Panią M. odebrać z narady z jurystą. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 14:26 To może opłotkami :-)))))))) Uważajcie na siebie,bo tam to bydło się jeszcze kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 14:41 Przepraszam, ale się z tym określeniem nie całkiem zgadzam, choć nigdy nie popieram przemocy. Szlag mnie trafia na tego LKaczke i tych, co go bezkrytycznie wielbią. Tyle ich sie snuje po fk. Najczęściej inwektywy i obraźliwe epitety, etykietowanie i cała reszta. Bolszewizm połączony z faszyzmem. Pogadajmy (?) o czymś przyjemniejszym;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 14:48 O przyjemniejszym bardzo chętnie tylko farsz znajdzie się w papryce a wszystko razem w piekarniku:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 14:56 Kiedyś chciałem się u Pani MYszy zatrudnić jako gospoś, nawet o fartuszku (zainwestuję albo od Pani M. pożyczę)i o znajomości języków obcych pisałem, ale martwa cisza. Mogę stawać w szranki z każdą lub każdym. I to wcale nie jest tak, jak pisał ten zielony kredowy jaszczur. Intelektualnie walkę z SO i PiS-em wygrywam(y) bez pudła. P.S. Coś słyszałem, że SMOKI to lubią lucernę, Andrju Lepper też w niej pewnie gustuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 15:23 Coś tam pamiętam. Jakaś niechęć do prasowania czy sprzątania stała na przeszkodzie? :-))) W celu zjedzenia papryki nie trzeba się zatrudniać u myszy.Można sobie zrobić. Jak potrzeba to instukcję wyślę na priv.:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 15:55 Fakt. MYsz, a ma pamięć SŁONIA!!! A ja, wiejski głuptak, myślałem, że się uda! Zerknąłem na wydarzenia w Polsacie. To niesamowite, ale przez moment widać było mój zaparkowany (stary on dość) samochód! To wszystko z nudów, wysoki Sądzie: Połykacz bliźniaka ma, Ich morale sięga dna! Kwa-kwa-kwa! Połykacze dwa?! Kaczka kaczkę podziobała, ABW na nią nasłała, Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 16:07 Mam nadzieję,że samochód choć stary to cały:-))))))))) Właśnie oglądam TVN24.Jeden z demonstrantów został przewieziony do szpitala z powodu ataku padaczki alkoholowej.To są grzeczni i spokojni, zupełnie trzeźwi demonstranci.Mam nadzieję,że Pani Bac już w domu - cała i zdrowa :-))) Tam u was musi być nieciekawie, szczególnie,że chyba jeszcze nie wyjechało to towarzystwo:-( Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 16:22 Nie, czekam na telefon, dopiero wtedy pojadĘ.Wezmę ze sobĄ moją autystyczną suczkę pancerną, BARDZO LUBI JEŹDZIĆ "autkiem". Będę mógł spokojnie zostawić samochód. NIKT się nie odważy podejśĆ, a z wierzchu - trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 17:51 No z suczką nie ma żartów :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 17:58 3 tony nacisku w szczęce! A na Kaczory nie chce polować, suczka jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 18:01 Widać mądra suczka wie,że kaczory są obrzydliwe z natury :-)))))))))) Po co jej to jak pełna miska Eukanuby czy innej Acany w domu stoi?:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Telepatia czy co? Czy co? 26.07.05, 18:18 I w dodatku, co zrobić z piórami? Ani strusie, ani pawie. Puchu to na Kaczorach tyle, ile resztek włosów mają na łebkach, więc pierzyny też nie da się z nich zrobić. Całkiem, jak w "Satyrze na Bożą Krówkę"... Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: To moja kumpela, ta suczka;-))) 27.07.05, 09:48 Masz szczęście, że ona SMOKów nie jada! Pytałem ją, czy chce się Tobą kolegować. Zawarczała: - To się jeszcze zobaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Telepatia czy co? Czy co? Mam Cię;-)))) 27.07.05, 07:24 ...chciałem się u Pani MYszy zatrudnić jako gospoś, nawet o fartuszku (zainwestuję albo od Pani M. pożyczę)i o znajomości języków obcych pisałem... Pani Mała Szara Myszo! Znudzony. nihilista tak się nadaje na gosposia jak, nie przymierzając, Kaczor na prezydenta! Co do kwestii fartuszka, to JA takowego nie posiadam, a ON jest spłukany (sorry), więc ani o pożyczaniu, ani o kupnie mowy być nie może. W sprawie języków obcych, to z wielkim trudem duka coś, tak że tylko zaprzyjaźniona suczka go rozumie. Reasumując: w ogóle nie brałabym takiego kandydata pod uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Telepatia czy co? Czy co? Mam Cię;-)))) 27.07.05, 09:50 Znajomość psiego jest bardzo przydatna w życiu:-)))))))))) Wiem coś o tym, bo mój pies wymaga nieustannej pomocy psychologicznej i musiałam tę cenną wiedzę nabyć :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:O, w życiu;-)))) 27.07.05, 10:25 Dziękuję Pani MYszy za zwrócenie mojej uwagi, nie czytałem tego postu Pani M. Kolejna wredna... (temat zamknięty). W rewanżu wysyłam do kuferka fot. zbliżoną na 95% do ukochanego psa Pani M.;-))) Znajomość psiego przy autystycznej suczce bardzo się przydaje! To może nadałbym się jako gospoś - pomoc d/s psa? Bez fartuszka? Razem byśmy na Kaczorki chodzili, i na zwierzęta samoobronne;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:O, w życiu;-)))) 27.07.05, 10:36 Ten pies nie jest autystyczny - ten pies jest głąbem kompletnym :-))) Biedne zwierzę adoptawane w 6 roku życia ma takie jazdy,że tylko mąż sobie czasem z nim radzi. Ja próbuję terapii ale niewiele to daje. Kaczki omija łukiem szerokim,żeby im nie przeszkadzać a na dwa razy od siebie większe psy się rzuca. Obawiam się,że stanie się łatwym łupem suczki:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:O, w życiu;-)))) Szkoda;-))) 27.07.05, 10:47 U nas była przygarnięta suczka (zanim ta nastała), ślepa jak gacopyrz, a w lesie ruszła na polowanie!!! Podziwiałem, że nigdy nie zderzyła się z żadnym drzewem! Pozdrowienia dla Scottiego, niech się trzyma! A na Kaczki pożyczę labradorkę od znajomych;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:O, w życiu;-)))) Szkoda;-))) 27.07.05, 10:49 Zwierzęta zawsze nas będą zadziwiać.:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:O, w życiu;-)))) Zwłaszcza... 27.07.05, 11:01 ... myszy, barany, gepardy i smoki;-))))))))))))) AAAAAAAAAAAAAAAAAAA i żąby też;-))))))))))))))))) (nie licząc kotów i psów). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:O, w życiu;-)))) Zwłaszcza... 29.07.05, 00:41 znudzony.nihilista napisał: > ... myszy, barany, gepardy i smoki;-))))))))))))) > AAAAAAAAAAAAAAAAAAA i żąby też;-))))))))))))))))) > (nie licząc króliczków, kotów i psów). Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:O, w życiu;-)))) Panie Henryku??? 29.07.05, 10:55 Tak się - w przerwie technicznej - "licznik" nabija???;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:O, w życiu;-)))) Szkoda;-))) n/t 11.08.05, 15:48 Pijany Kowalski idzie przez park. Nagle zatacza się i wpada na drzewo. - Przepraszam pana bardzo... Idzie dalej i po chwili znowu zderza się z drzewem. - Najmocniej pana przepraszam... Zdarza się to jeszcze kilka razy. W końcu zirytowany i porządnie poobijany siada na ławce i mówi: - Poczekam, aż ta hołota przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Ja też tam byłam... Czy LK otworzył dziób???? 27.07.05, 07:15 Co prawda "miodu nie piłam" (dopiero potem i to też nie był miód), ale mogę potwierdzić, że było dość niebezpiecznie. Czy ktoś z Państwa wie, czy L. Kaczyński dziób w ogóle wychylił i dał głos w temacie Parady Górników? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Ja też tam byłam... Czy LK otworzył dziób???? 27.07.05, 09:52 A skąd:-))))))))) Pewnie teraz pod biurkiem naradę z PR prowadzi:-))))))) Bo i tak źle i tak niedobrze. Plama na całej linii :-))))))) Cieszę się,że udało się Pani szczęśliwie imprezę przetrwać :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Ja też tam byłam... Czy LK otworzył dziób???? 27.07.05, 10:33 TO tylko dzięki mnie;-)))))))))))))))))))))) I suczce, oczywiście. Odstraszyła kaczki tak wyśmienicie, że do tej pory nie wychynęły dziobów z dołów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mądra sunia :-))))))))) 27.07.05, 10:43 I śliczna, ten drugi piesek też cud. Ale to chyba nie do końca piesek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Mądra sunia :-))))))))) 27.07.05, 10:49 Sunia ma to po mnie, tę mądrość. Piesek to była mieszanka wilka z suką owczarka niemieckiego. Niesamowity efekt;-)))) On by się nam przydał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Ja też tam byłam... Czy LK otworzył dziób???? 11.08.05, 15:51 Kwakał, ale tak,zę go tym razem prawie słychać nie było;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 26.07.05, 11:56 studium choroby : zły wpływ środowiska + uzależnienie od internetu i oto żałosny rezultat (poczytajcie sobie dyskusję tych dwojga nieszczęśników) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 26.07.05, 12:01 If you're going through the hell, keep going. (W.Churchill) Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 26.07.05, 12:09 jeszcze niedawno j.rosyjski był j. obowiązkowym teraz widzę, że angielski zajął jego miejsce Niektórzy Polacy to jednak gęsi, ani własnego języka ani własnego rozumu jak chcesz mi przys..rać to spróbój zrobić to po Polsku, na angielszczyznę jestem nieczuła. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Do F. - b/o 26.07.05, 12:17 Żeby cytować, trzeba ZNAĆ cytat i go ROZUMIEĆ!!! Dowiedz się sama, o czym piszę, ja ci nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Do lolka - b/o 26.07.05, 14:22 Nie licz na odpowiedź, przecież ta F. nie wie pewnie, o co w ogóle Ci chodzi, SMOKu;-))) Cieszę się, że z malutkim prawie ok. Dla Dziuńki - ukłony! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Do Pani F102;-))) 27.07.05, 07:33 Chętnie Pani wyjaśnię, o co w tej sprawie chodzi. Dziwi mnie tylko, że Pani, która stara się dbać o język ojczysty, jednocześnie go plugawi, używając bez potrzeby wulgaryzmu. W tym świetle, ta "dbałość" to tylko pozór zatem. A może to się tylko Pani przytrafiło, a pani język codzienny jest piękny jak poezja? Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-)))))))))))) 27.07.05, 08:15 Czyżby gęsi wywołano do tablicy? Jestem zatem. Rozumu na pewno mi brak, własnego oczywiście, z językiem może trochę lepiej. "Spróbóję" przetłumaczyć: 1. "spróbój" to po polsku "spróbuj". 2. Jeśli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Rej, Polacy i Gęsi - SMOKU, czy tak??? 27.07.05, 15:39 To, oczywiście też, jak najbardziej. Ale wydaje mi się, ze SMOKOWI chodzi pewnie o powszechną, acz błędną interpretację "że Polacy nie gęsi, że swój język mają". Mały wykładzik n/t musi być. Niejaka Filomena102 napisała: "Niektórzy Polacy to jednak gęsi, ani własnego języka ani własnego rozumu" Rej użył wyrazu "gęsi" w formie przymiotnikowej (polski język = swój język, Polacy nie gęgają w gęsim języku), nie w formie rzeczownikowej (te gęsi, Polacy nie są gęsiami lub gęśmi, czyli nie są ptakami) Zapewne ta fałszywa interpretacja powstała jako rezultat nadania przez Morstina tytułu "Polacy nie gęsi" sztuce o Reju. UFFF! Filomena użyła "gęsi" właśnie rzeczownikowo, Polacy = gęsi (ptaki). Co jest niepoprawne. Nie sądzę, aby ktoś, kto popełnia w polszczyźnie podstawowe błędy, jak ten wykazany przez kwak31 i interpunkcyjne, uznał moje wywody za wystarczające. Ale to już sprawa tej osoby;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 17:51 POLOWANIE Pan Henryk* raz wybrał się na polowanie, Azorek przez płot za Henrykiem hoc-hoc! Wpadł Azor do rzeki – i na dno jak kamień, Pan Henryk zaś w bagnie utonął jak kloc. Pan Henryk raz wybrał się na polowanie, Azorek przez płot za Henrykiem jak kloc. Pan Henryk do rzeki – i na dno jak kamień, Azorek przez bagno przeskoczył hoc-hoc! Pan Henryk raz wybrał się na polowanie, Azorek zaś wpłocie utonął jak kloc. Pan Henryk przez rzekę przeskoczył jak kamień, Azorek przez bagno i na dno hoc-hoc! Daniel Charms (przekład: Wiktor Woroszylski) * w oryginale: Janusz Jak mi to Pani M. czytała, to potem nie mogłem się przestać śmiać przez dłuuuuugi czas;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:04 To jest dopiero śmiechozol :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:25 O 19.00 jadę do Warszawy. Ciekawe, jak to tam teraz wygląda. Czy Kaczor występował już gdzieś w tej sprawie? Może prtzegapiłem. O ile jeszcze dzisiaj zajrzę, to bardzo późno, bo jest jakiś bankiecik, nie u Kaczorów, bynajmniej!!! Kiedy bedzie przesłuchanie W.C.? Też przegapiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:31 Podobno ludzi przed Legią atakowali i niezły bałagan był na ulicach.Suczka nieodzowna a z bankieciku pysznościami na pewno nie pogardzi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:POLOWANIE;-)))))))))))) b/o 27.07.05, 07:35 To, co się dzieje w sprawie wyborów, można tylko "śmiechozolem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:35 ???? :-)))))))))) Kto "je" Azorek??? :)) Na "rozbiorach" się nie znam :-) Ale?, jak "proroczo" zabrzmiało: >..Henryk.. przeskoczył..., > Azorek...na dno...! na końcu! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:38 Mamy szansę na tysiączek,Panie Heniu:-)) W tajemnicy Panu powiem,że ten znudzony po Panią Bac do Warszawy z suczką obronną pojechał i późno wróci :- )))) Wredna mysz ze mnie:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 18:50 Wredna, bo jeszcze nie pojechał! Azorek to kryptonim TW (rozszyfrowany za zgodą IPN - kAcZOREK;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wredna mysz :-)))))))))) 26.07.05, 22:05 Ale 1000 to cenne trofeum :-))))))))))) Górnicy się na coś przydali:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Z "tymi" górnikami? to nie wiem, czy mogę się Pani 26.07.05, 22:29 zwierzyć, że wiem "który" ich "tym" telegramem tak urządził! :)) > Ale 1000 to cenne trofeum :-))))))))))) Górnicy się na coś przydali:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Z "tymi" górnikami? to nie wiem, czy mogę się 26.07.05, 22:33 Z tym " tele...." to pewne:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: ??? ..Cel...środki, sama Pani rozumie:))) n/t 26.07.05, 22:38 Rozumiem,rozumiem :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ??? ..Cel...środki, sama Pani rozumie:))) n/t 26.07.05, 23:15 malaszaramysz napisała: > Rozumiem,rozumiem :-))))))))))))) Na "dobranoc":) Pani "myszko", końcówka tamtego - Świetna!! :-))) SMOKI, Nihi.., jeszce dłuugo będą żałować, ze ich nie było. :)) Dobranoc. henryk.log Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 WREDNA MYSZA;-)))))))))))) 27.07.05, 00:14 A taka milutka w tym szarym futerku, ale baba to baba, tylko nihilista niby za drzwi, a już sPiSkuje Panem Heniem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: MYSZA ;-)))))))))) 28.07.05, 08:56 Mysza do Parlamentu!!! Uzasadnienie - w drugim wątku(?), mam od tego kiełbie we łbie!!! Nawet Kaczory boją się myszy, a przynajmniej tak słyszałem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:POLOWANIE;-)))))))))))) 26.07.05, 19:31 malaszaramysz napisała: > Mamy szansę na tysiączek,Panie Heniu:-)) W tajemnicy Panu powiem,że ten > znudzony po Panią Bac do Warszawy z suczką obronną pojechał i późno wróci :- > )))) Wredna mysz ze mnie:-)))))))))))) P. "myszko" ich! Panów("ni"to"ze") jak tych 2w1 ? - tak żartuję:) bo tak "ich" lubię jak "tych" nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log WY! -ZIELONI! -Nie śpijcie!-na drugim "twardziel" 26.07.05, 21:56 WAM jakiś "garnie" do siebie co najlepsze macie! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Nie śpimy, polujemy :-)))))))))) n/t 26.07.05, 23:23 TU SMOK! Malutki dał nam solidnie popalić!! Taki wredny charakter po Dziuńce odziedziczył. Padam na pysk, ale w przybytku służby zdrowia dałem sobie radę z jednym P(i)Sujem, który na mnie po kaczkowatemu naskoczył, że się niby bez kolejki z malutkim wepchnąłem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Dylemat :-)))))))))) n/t 27.07.05, 07:38 Czyżby Dziuńka była też myszą??? A mnie się zdawało, że Dziuńka to istota ludzka... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nie śpimy, polujemy :-)))))))))) n/t 27.07.05, 10:21 Mam nadzieję,że solidnie pokąsany :-)))))))))) Malutki bez kolejki bo to święte prawo malutkich Smoczków bo zderzeniu z kamieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Dla Szefowej;-))) 27.07.05, 00:23 […] Co do oszczędności, która jest koniecznym warunkiem dobrobytu rodziny i wzrostu jej bogactwa[…] dom […] powinien być tak prowadzony, aby nim żaden drobiazg najmniejszy nie przepadał nie zużytkowany[…] Nie na ujęciu pożywienia służbie, która przy pracy powinna mieć zdrowy, obfity choć niewykwintny pokarm, nie ma odmówieniu sobie i rodzinie jakiejś przyjemnostki, nawet nie raz zbytkowej – zależy prawdziwa oszczędność […] (wszystko wiadomo...) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Dla Szefowej;-))) 27.07.05, 00:25 Powiem. Bardzo ciekawe fragmenta. A jak tam malutki??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) 27.07.05, 00:30 Tak sobie, ale o Kaczorach pamięta, nawet jednego wykąpał;-))) Dziuńka się przekonała ostatecznie, że Kaczory są wredne! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) 27.07.05, 00:35 Niech się trzyma, ja idę spać, bo lecę z nóg. Pozdrów Dziuńkę, niech na drugi raz nie przychodzi jej ochota do kumania się z P(i)Sujami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Na dobry sen;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 00:39 NIE CHCEMY Nie chcemy być smutni. To zbyt łatwe To zbyt głupie To zbyt wygodne Zbyt często ma się okazję To żadna sztuka Cały świat jest smutny My nie chcemy więcej być smutni (Blaise Cendrars, tłum. Wiktor Woroszylski) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re:Na dzień dobry;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 07:40 Zaklęcie przez śmiech O, roześmiejcie się, śmiechacze, O zaśmiejcie się, śmiechacze, Którzy śmieją się śmiechami, śmiechają śmiechalnie, O, roześmiejcie się uśmieszalnie. O, rozśmieszysk wyśmiewanych, wyśmiewanych śmiech śmiechaczy. O, wyśmiej się rozśmieszalnie ośmiewanych śmiech śmiejaczy. Śmiejewo, śmiejewo, Wyśmiej, ośmiej, śmieszki, śmieszki, Śmiechuneczki, śmiechuneczki, O, rozśmiejcie się, śmiechacze, O, zaśmiejcie się, śmiechacze. (Wielimir Chlebnikow, tłum. Jan Śpiewak) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:Na dzień dobry;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 09:51 LKaczka się schowała, bo górników tak się bała! Kwa-kwa-kwa! Połykacz bliźniaka ma! Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re:Na dzień dobry;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 10:17 Prepraszam, ja tylko w kwestii formalnej się wtrącę, bo poeta ze mnie żaden nie jest i nie będzie. Lepiej dla rytmu byłoby: Kaczka L się schowała, bo górników tak się bała! Teraz nadaje się do skandowania przy okazji następnej demonstracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pieśń bojową już mamy:-)) 27.07.05, 10:24 Teraz czas hasła na transparenty wymyślać. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:38 Pani MYsz pierwsza, bo DAMY mają pierwszeństwo;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:45 "Kaczki do kacznika" Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:03 KWAKI do paki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:04 Nie damy się zakwakać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:17 A to z fk: MAKE LOVE NOT PIS(S) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Na marginesie :-))))))))) 27.07.05, 11:24 Nasze kaczki chyba trzeba do urologa wysłać. Ta ich partyja - w każdym języku- tylko z jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Na marginesie :-))))))))) 27.07.05, 11:29 Kaczorom trzeba zrobić komplet badań na rozmaitych oddziałach zamkniętych: psychiatria, neurologia, urologia, okulistyka, gastrologia, laryngologia(...), a na końcu : PATOLOGIA SĄDOWA;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na marginesie :-))))))))) 27.07.05, 11:30 Wyniki mogą być zastraszające. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Na marginesie :-))))))))) 27.07.05, 11:36 Okaże się, np., że każda Kaczka-Połykacz miała w sobie nierozwiniętego, a tym samym - nienarodzonego brata-bliźniaka (takie przypadki się zdarzają, tak miał jeden znajomy Pani M.)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Na marginesie :-))))))))) 27.07.05, 11:38 O rany!!!!!!!! Słyszałam o takich przypadkach. Kaczka - połykacz niech sobie ma co chce - byle nie nas:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:33 No zaraz, tak od razu?? Bo kaczkę tylko w szpitalu lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:39 Kaczki szpitalne to inna rodzina kaczkowatych;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:23 Od omawianych różni się bezdyskusyjną przydatnością, do tego w ciężkich opresjach. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:50 Sama kwacza mądrośc przez dziób kwak31 przemawia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 11:40 Kaczki - dziwaczki nad rzeczkę !!! Uwaga!!! Niskolatające kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:01 KACZORY na Księżyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:08 PiSklęta dla hodowców drobiu Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:15 Tylko bez PiSku – prosimy o ciszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:20 Rewolucja wg kaczek: Od dziś kaczki polują na ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Pieśń bojową już mamy:-)) TAK JEST!!!!!!!!!!! 27.07.05, 12:23 Kaczki – na taczki! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re:Na dzień dobry;-))) Komisja śledcza... 27.07.05, 10:36 ...rozpatrzy wniosek w stosownym terminie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 12:26 Ale by bylo na swiecie ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 12:33 Z cyklu: abstrakcjonizm - Kaczory w tęczowe kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 12:37 Gdyby nie malaszaramysz (szara, alec to zawsze rodzina), określiłbym to jako pełne delirium tremens;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 12:46 Z cyklu "sztuka" - Kaczor na rykowisku Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 13:06 Z fk: Tylko kaczka nadziewana ma przyszłość. W gastronomii. Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 13:31 Kaczka nadmuchana również. Byle nie pychą. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 13:35 Ale najleP(i)Siejsze są te duszone;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 13:36 Majeranku!!! Majeranku!!!! Kaczka do majeranku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 13:48 Bardzo lubię majeranek i się stanowczo nie zgadzam, żeby go marnować!!! Do zobaczenia! Dla sympatycznej Pani MYsz z wątku trzeciego: "Pucio, pucio"... Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 27.07.05, 14:17 Zwlaszcza ze niektorym kaczkom nawet majeranek nie pomoze... Kaczki do stawu! Tylko co zaba_pelagia na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Przerobic kaczki na kaczence.... 11.08.05, 15:55 Nie "marnować" tylko "dornować";-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Kaczka odkryla internet... Ratunku!!!! 27.07.05, 15:36 www.kaczka.pl, czyli PAP doniosl o nieszczesciu... KRA0251 3 POL 147 PAP20050727W03583 WYBORY-PREZYDENT-KACZYŃSKI-INTERNET L.Kaczyński uruchomił swój serwis internetowy 27.7.Warszawa (PAP) - Kandydat Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta Lech Kaczyński powiedział, że chciałby, aby jednym z elementów jego ewentualnej prezydentury było wspieranie rozwoju społeczeństwa informacyjnego. Lech Kaczyński uruchomił w środę serwis internetowy swojej kampanii prezydenckiej. Jak zauważył Kaczyński, ze względu na swoją interaktywność internet jest znakomitym sposobem porozumiewania się ze społeczeństwem. "Jestem z pokolenia przedinternetowego i codziennie dowiaduję się o jego nowych zastosowaniach" - dodał, uruchamiając serwis. Serwis www.lechkaczynski.pl zawiera aktualności dotyczące kampanii prezydenckiej Lecha Kaczyńskiego, zdjęcia, informacje o rodzinie, publikacje prasowe. Można w nim także obejrzeć zawartość teczki Kaczyńskiego z Instytutu Pamięci Narodowej. Jak podkreślił szef zespołu IT w sztabie wyborczym Kaczyńskiego Bartłomiej Rajchert, serwis będzie na bieżąco aktualizowany. "Spodziewamy się dużej ilości odwiedzin. Po konwencji prezydenckiej serwis internetowy Prawa i Sprawiedliwości odwiedziło ponad 8 tys. osób" - powiedział Rajchert PAP. (PAP) ajg/ lop/ mw/ 14:55 05/07/27 Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Teraz czas na rewanż :-)))))))))))) 27.07.05, 15:39 Internet odkryje kaczkę:-)))))))))) Ileż ciekawych rzeczy o kaczkach jest w sieci :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Teraz czas na rewanż :-)))))))))))) 27.07.05, 15:41 Ciekawe, czy wejdzie na to forum i zacznie pisac? A moze wydeleguje do tego jakiegos podkaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Teraz czas na rewanż :-)))))))))))) 27.07.05, 15:51 Ten kapciowy będzie sie posługiwał nickiem: URkaczka albo KaczURka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Teraz czas na rewanż :-)))))))))))) 27.07.05, 16:09 Byle nie lolek, bo nie daruję. I niech nie próbuje zwinąć mojej pięknej sygnaturki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Teraz czas na rewanż :-)))))))))))) 27.07.05, 16:15 Przecież kapciowych u nas na fk dostatek :-)))))))))))) Nawet nas czasem odwiedzają w tym wątku:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona33 Kiedy kaczka bedzie Pierwszym.... 27.07.05, 16:45 malaszaramysz napisała: > Przecież kapciowych u nas na fk dostatek :-)))))))))))) Nawet nas czasem > odwiedzają w tym wątku:-))))))))))))) Kiedy kaczka bedzie Pierwszym, to i ktorys z forumowych kapciowych moze sie zalapac na pierwszego kapciowego IV RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Prawdziwa rewolucja nas czeka :-)) 27.07.05, 17:04 Pierwszy prezydent IV RP, pierwszy kapciowy pierwszego prezydenta IV RP...Jak tak dalej pójdzie to do starożytnego Egiptu się cofniemy:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Prawdziwa rewolucja nas czeka :-)) 27.07.05, 17:10 Późne Dzień dobry :-) Temat?, nowy, rozległy , czy da się ogarnąć.. ? (52) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Prawdziwa rewolucja nas czeka :-)) 27.07.05, 17:39 Jak się DA, to się da;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Prawdziwa rewolucja nas czeka w ewolucji... 27.07.05, 17:13 Dostosuja teorie ewolucji do rozwoju kaczkowatych i wyjdzie im jak w filmie o Kaczorze Howardzie, ze najpierw kaczka pierwotna plywala i latala, a potem jako kaczka wyprostowana zamieszkala w jaskiniach (co robily wtedy biedne smoki?), a pozniej pojawila sie w Egipcie i zbudowala piramidy czczac boga-ksiezyc, co im zreszta w genach zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Kon Trojanski i kaczka to rownolegle linie ewolucj 27.07.05, 17:29 A grom znowu wyskoczyl z Tyminskim i tak mi przyszlo do glowy, ze Kon Trojanski to jest nowe wcielenie kaczki peruwianskiej, ktora na drabinie ewolucji stala tuz za starozytna kaczka egipska.... A moze to jakies rownolegle linie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Kon Trojanski i kaczka to rownolegle linie ew 27.07.05, 17:41 Ok, EL CONDOR PASA;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kon Trojanski i kaczka to rownolegle linie ew 27.07.05, 18:38 Tyż ptok :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Kon Trojanski i kaczka 27.07.05, 18:46 Ostrożnie, bo jeszcze z Kaczki zrobicie PEGAZA;-))) SMOK Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kon Trojanski i kaczka 27.07.05, 18:57 Pegaza, nnnnnnnie,tylko nie Pegaza :-))))))))) Z kaczki taki Pegaz jak z myszy chińska baletnica:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Kon Trojanski i kaczka 27.07.05, 19:01 Albo gacopyrek. Teraz na 100% daję nogę. Problem polega na tym, że mały szantażysta wepchnął się pod pozorem zaniemożenia do mojego i Dziuńki kawałka jamy. A ja palę przy pisaniu jak SMOK. Całego majdanu komputerowego nie chce mi się przenosić, więc w jamie praktycznie nie forumuję;-) Udanego polowania! SMOK!!! A demain? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Kon Trojanski i kaczka 27.07.05, 19:07 Mądre dziecko - umie wykorzystać sytuację :-))))))))))))) Do jutra:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Prawdziwa rewolucja nas czeka w ewolucji... 27.07.05, 17:40 SMOKi zamieszkały w Karkowie, a Kaczki przegnały do Warszawy, żeby w Krakowie nie bru(ź)dziły;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kaczka odkryla internet... Ratunku!!!! 27.07.05, 16:51 czytaczgazet napisał: (..........) !!!... ssłóów mii brak!!, szmaciarz kaczy!! O moim pokoleniu? "przedinternetowe"!!! - stary cap(!), pokraczny "kurdupel"!!!. Wybaczcie!!.. brak mi już "słów"! Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re:Na dzień dobry;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 16:08 SMOK to sobie zerżnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Na dzień dobry;-))) Dla wszystkich na fk!!!! 27.07.05, 16:33 Dziękuję!! :-) >Dla wszystkich na fk!!!!< - pięknie zwraca się do mnie, Sz. Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Dla Szefowej;-))) 27.07.05, 21:24 Panie Smoku, przeoczyłam ten post, czy my się czasem nie znamy? To, co Pan tu tak udatnie prezentuje (i obiecuje , że to do czegoś prowadzi) - to jakbym o sobie czytała. Czekam na dalszy ciąg, życzę zdrowia malutkiemu, MPW;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiemkawą 28.07.05, 06:20 "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiemka 28.07.05, 06:35 Witaj Henryku. Kawę piję. Papierosów nie palę. Urrra! Jesienią a więc niedługo będzie roczek jak pożegnałam się z dymkiem. Pozdrawiam też wszystkich. Słoneczko mi przez okno świeci prosto w oczy. Jest odrobinę zaczerwienione i senne. Więc mnie nie razi swoim majestatem. Jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiem 28.07.05, 06:44 Witam Panią Sawę i Pana Henryka;-) Kawę piję, papierosy palę - może stąd to znudzenie i nihilizm? Zycze pięknego, pełnego uśmiechu dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiem 28.07.05, 06:50 Witaj nihilisto! Bez nihilizmu i dekadencji zycie byłoby figę warte! Życzę też pięknego dnia w różnorodnych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;-)))))))))))))))) 28.07.05, 06:56 ..."Uśmiechnięci, wpółobjęci, spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody..." ;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;-)))))))))))))))) 28.07.05, 19:05 znudzony.nihilista napisał: > ..."Uśmiechnięci, wpółobjęci, > spróbujemy szukać zgody, > choć różnimy się od siebie > jak dwie krople czystej wody..." > ;-))))))))))))))))))))))))))))) Naprawdę pięknie:-) P."n.." wobec Pani "sawy" się zachowałeś :-), z mojej strony dla Pana Wielki Szacunek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzewsi Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;-)))))))))))))))) 29.07.05, 00:51 Panie Henryku Szanowny, przecież to, że Pani Sawa ma inne poglądy nie oznacza, że musimy się błotem obrzucać;-))) Pochwała się nie należy, bo takie zachowanie winno być normą;-) Można żartowac z Leppera, z Kaczyńskich, ze stu tysięcy innych osób, ale i z siebie też;-))) Akurat ten wiersz znam na pamięć, stąd riposta (nie pierwsza zresztą);-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Czemu tak "poważnie"? i o oczywistym!?? ;-)) 29.07.05, 01:22 >przecież to, że Pani Sawa ma inne poglądy nie oznacza, że musimy się błotem obrzucać;-)))< do mnie? :) Sz. Panie :-) My z P. "sawą" od dawna się lubimy i różnimy! >Akurat ten wiersz< piękniej stanu naszych "uczuć" nie mógł oddać:) stąd i "pchwała" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Jak mawia SMOK-Prezio: Sękju!!! b/o 29.07.05, 10:56 >Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają< K. Capek Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiemka 28.07.05, 09:29 Jak to zrobiłaś ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: (33)Dzień Dobry Wszystkim;)-porannymdymkiemka 28.07.05, 09:33 Witam ranne ptaszki :-)))))))))))) Kawa jest, dymek jest.Tylko godzina późna - śpioch z myszy:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Dzień Dobry Wszystkim;)))) 28.07.05, 11:56 Kawa jest, dymek jest, a "kto rano wstaje, ten mało śpi" - mawiał mój Dziadek;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Z MÓWNICĄ PO KRAJU;-))) Do Szefowej;-))) 28.07.05, 09:02 I tak miało być;-))) Bedę musiał przyspieszyć troszku, bo niebawem adieu, fruzia: nad morze(m) jade(m) z całą familią i przyległościami;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Na nic strofki :-)))))))))))))))))))) 27.07.05, 17:02 Ale parę się znajdzie :-)))))))))))) Już tylko 53 potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Na nic strofki :-)))))))))))))))))))) 27.07.05, 17:43 Czy mnie wzrok nie myli, czy to sPiSkujaca mysza??? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Czy jest w tym wątku ~55 strofek?-tak się ??? 27.07.05, 21:05 Znowu polowanko? Panie Henryku Szanowny, życżę szczęścia w temacie Kaczorów;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: NIKT się nie odzywa, idę do jamy, PA!!! 27.07.05, 18:12 Czołem wszystkim, bawcie się dobrze w towarzystwie ptactwa i trzody rozmaitej. Czekam na teke Ministra i nazwę dla resortów siłowych;-)))) A mysza niech więcej nie sPiSkuje!!! Dziuńka też napewno wszystkich pozdawia, POZDRO!!! A demain, SMOK! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ja też jakoś :-) (nie)chcę dziś? ?? :-))) n/t 27.07.05, 22:18 .. w "zasadzie" mnie dziś nie ma ??... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś