karol113 17.08.05, 13:52 Wspomnicie moje słowa. Miller, Oleksy i Borowski na pewno mają lepsze haki niż jakakolwiek sejmowa komisja czy prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glen_road Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 13:54 karol113 napisał: > Wspomnicie moje słowa. Miller, Oleksy i Borowski na pewno mają lepsze haki niż > jakakolwiek sejmowa komisja czy prokuratura. też jestem tego zdania, że za rewelacjami Jaruckiej (niezależnie czy są prawdziwie czy falszywe) stoi borowski albo miller Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd E tam, to Prezio + Agora rzucają błotem 17.08.05, 14:04 Są różowo-żółci, planują dalej sięgające przeobrażenia na lewicy. Cimo jest zbyt czerwony jak na ich gusta, obawiają się jakiejś powtórki z marca '68. MSZ, MSWiA i ABW są w rękach Prezia, nie Millera czy Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Haki, haki 17.08.05, 14:02 Jeden oboz za pomoca hakow zmusil Cimoszewicza do kandydowania a drugi za pomoca hakow go wykonczy. Oni teraz kalkuluja kto przejmie ster i za 2 lata, gdy nastana sprzyjajace warunki (zmeczenie wladza PO i PiS, trudnosci w rzadzeniu), sprobuje odbudowac postPRLowskie uklady. Dlatego glownym zadaniem PO i PiS po wyborach musi byc jak najszybsze wykonczenie tych ludzi: lustracja, dekomunizacja, przejrzenie przekretow. Inaczej wroca znow. Odpowiedz Link Zgłoś
glen_road obawiam się, że PO nie da rady 17.08.05, 14:11 to jest ekipa momentami dość silnie powiązana biznesowo z dawnymi towarzysami z PZPR w przypadku Tuska na hasłach rolziczenia komuny się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: obawiam się, że PO nie da rady 17.08.05, 14:21 Tez sie tego obawiam. Bo Kaczory nie wierze, zeby odpuscily. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:10 Leszek Miller: [...] I co więcej - mam nadzieję, że się dowiem, dlaczego pan Rywin wymienił moje nazwisko, dlaczego wymienił SLD. I obojętnie, kto to jest, zostanie przeze mnie osobiście złożony do politycznego grobu i przebity jeszcze osinowym kołkiem, żeby się nigdy nie podniósł. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,42985,1303912.html Odpowiedz Link Zgłoś
glen_road Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:12 sugerujesz t-800 że cimoszenko stał za rwyingate? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:14 He, he, he! Nie. Cytat mi przypasował. Ale wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie raczej wsi 17.08.05, 14:18 glen_road napisał: > sugerujesz t-800 że cimoszenko stał za rwyingate? nie. za kwasniewskim i cimoszewiczem stoi ta sama czesc specsluzb ktora usilowala sie pozbyc millera. dla ustalenia uwagi napisze ze miller chcial zreformowac wojskowe sluzby informacyjne. oczywiscie abw tez nie jest jednorodna Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ps 17.08.05, 14:21 a pamietacie to co powiedzial miller o goebbelsie i tym kto skonczy jak on? po tym glosowaniu ktore tak nieszczesliwie `wyszlo' sld i samoobronie ze przeszedl raport komisji najbardziej niekorzystny dla millera... mam wrazenie ze to nie bylo powiedziane do opozycji Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:14 Agora i SLD (czyli Cimo) to śmiertelni wrogowie. To skutki agorowej operacji "Rywin". Odpowiedz Link Zgłoś
glen_road Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:16 loquin.phd napisał: > Agora i SLD (czyli Cimo) to śmiertelni wrogowie. To skutki agorowej > operacji "Rywin". nie przesadzaj..... agora z SLD żyje od dawna w symbiozie było małe starcie akcjonariuszy wiec wybuchła rywingate ale to tylko była kłotnia w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:18 Nie z SLD tylko z obozem prezydenckim - a to różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:21 Te czasy minęły bezpowrotnie. Prezio (czyli Agora) pracuje nad nową formacją, czego widoczne efekty obserwujemy właśnie teraz podczas kampanii wyborczej. Cimo jest ostatnią przeszkodą, Millera i Olina już wykończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:18 loquin.phd napisał: > Agora i SLD (czyli Cimo) to śmiertelni wrogowie. To skutki agorowej > operacji "Rywin". Całkiem logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:23 loquin.phd napisał: > Agora i SLD (czyli Cimo) to śmiertelni wrogowie. nie. agora uderzyla w millera i jego ludzi. pomogla w ten sposob kwasniewskiemun i jego frakcji w sld (czyli cimoszewicz janik kalisz siemiatkowski zemke szmajdzinski itp) > To skutki agorowej operacji "Rywin". Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:27 Ale Cimowi nie ufają, jako prezydent mógłby im stanąć na drodze. Jego zaś porażka po prostu złamałaby wszelki opór. Szmaję mają w kieszeni, Kalisz to ich człowiek od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:33 loquin.phd napisał: > Ale Cimowi nie ufają, jako prezydent mógłby im stanąć na drodze. mam przeciwne wrazenie. to ulubiony polityk agory i michnika obok kwasniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:37 Fakty są takie, jakie są. Prezio kontroluje MSZ, MSWiA i ABW, tylko on miał realną możliwość wplątania Cimy w Orlengate. A specjalność GW to kreowanie sztucznej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:43 loquin.phd napisał: > Fakty są takie, jakie są. Prezio kontroluje MSZ, MSWiA i ABW, tylko on miał > realną możliwość wplątania Cimy w Orlengate. myslisz ze nad specsluzbami da sie osiagnac pelna kontrole? ze sluzby sie nawzajem nie infiltruja? pamietaj ze wplatnie ciomoszewicza w afere orlenu nastapilo w 2002 roku - i jesli podmienial oswiadczenia majatkowe to takze w kancelarii millera... > A specjalność GW to kreowanie sztucznej rzeczywistości. w tej sprawie budowane bylo virtual reality w obronie wc. jest oczywiscie i taka mozliwosc ze anna jarucka dziala zupelnie sama. chcialbym w to wiersyc ale musze przyznac ze akt takiej bezkompromisowej odwagi bylby bezprecedensowy. mozliwe ale niezwykle Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:48 Orlengate jest sprawką Prezia, nie Millera. Na przełomie lat 2001/2002 urządzono zasadzkę na Cimoszewicza, gdyż już wtedy był potencjalnym kandydatem. Dziś natomiast widzimy po faktach, kto tę zasadzkę urządził. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 15:08 loquin.phd napisał: > Orlengate jest sprawką Prezia, nie Millera. to samo mowie. sprawka prezia (a scislej wlodzia cz) przeciw millerowi > Na przełomie lat 2001/2002 urządzono zasadzkę na Cimoszewicza, > gdyż już wtedy był potencjalnym kandydatem. > potencjalnym kandydatem byl i wszystkie sluzby zbieraly na niego kwity _rutynowo_. taka robota. > > Dziś natomiast widzimy po faktach, kto tę zasadzkę urządził. > gdyby ja urzadzil prezio to by sie oryginal oswiadczenia znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 15:19 > > > > Dziś natomiast widzimy po faktach, kto tę zasadzkę urządził. > > > > gdyby ja urzadzil prezio to by sie oryginal oswiadczenia znalazl Wówczas wszyscy by wiedzieli, że służby specjalne (czyli Prezio) zwalczają Cimoszewicza. Takiego wrażenia obóz preziowy chce jednak za wszelką cenę uniknąć. Nie jest jednak wykluczone, że się odnajdzie jego kserokopia. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 15:24 Jarucka jako agentka mogła zkserować pierwsze oświadczenie Cimy. Z pewnością nie kazał on jednak schować oryginał u niej w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:36 W takim razie nie wystawiliby go na prezydenta. Przecież wystawili po to, żeby wygrać a nie przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:41 Wystawili właśnie po to, żeby przegrał. Tylko wyraźna porażka Cimocha podkreśli autorytet Prezia. Cimo musi być przegrany. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Cimoszenkę wykończą dawni towarzysze 17.08.05, 14:57 Informacje o autorytecie prezia sa rownie przesadzone jak poparcie 30 % dla Cimoszewicza. A Kwasniewski robil przez ostatni rok wszystko by uratowac skore, i liczyl w tej grze rowniez na Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś