lucek20 Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 09:57 Tusk tak poprawdzie to jedyna nadzieja tych wyborów. Ale tak naprawdę ważniejsze są wybory parlamentarne. A tu niestety czekają nas kolejne lata zastoju Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster [...] 22.08.05, 10:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Lepper juz nie przekroczy 10 procent... 22.08.05, 10:16 Ostatnie dni marszalek gnojowicy dal popis swoich kryminalnych umiejetnosci.A ludziom duzo nie trzeba.Pierwsze miejsce za 250 tysiecy do kieszeni prywatnej.Na czele list gangsterzy,kierowcy "wodza",sekretarki oborowego,przekreciarze,falszerze...Do gnoju,a nie do parlamentu,oslizgly piskorzu z blokad. Odpowiedz Link Zgłoś
vivaldi52 Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 10:18 Religa prowadzi w kandydatach pozapartyjnych? A to dziwne, bo byłem pewny , że Bochniarz ma większe poparcie. Babka ma niezły program wyborczy, sporo osób poparło jej stanowisko w kwestii górników, bo była przeciwna ustawie o emeryturach. Odpowiedz Link Zgłoś
garbusol Bochniarz, a nie Religa!!! 22.08.05, 12:28 Bochniarz to kandydatka poza partyjna, jedyna którą należy brac pod uwagę. Religa to człowiek, którego darzę szacunkiem, ale niestety bez kompetencji prezydenckich. Program Bochniarz jest na prawdę świeży - Polska mogłaby się faktycznie podnieśc z dołka, gdyby wprowadzić w życie pomysły p.Bochniarz. Przynajmniej ta walka o nowe inwestycje to był strzał w dziesiatke. Teraz jest za wielka biurokracja, mase podatków, zamiast ułatwiac inwestycje nasze państwo je utrudnia. Może jej udałoby się to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
chamzbmw SPOKOJNIE WYBORCZA CIĄGLE ZA CIMOSZENKĄ 22.08.05, 10:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27971583&a=27975059 Odpowiedz Link Zgłoś
rychoo01 "najnowszy" sondaż PBS 22.08.05, 10:22 Hi! Hi! hi! Jeszcze jeden taki sondaż, a napiszę kto w PBS jest znajomym Donalda . . . Odpowiedz Link Zgłoś
rrob Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 10:31 ..po obronie górniczych emerytur. A chciałem na niego głosować. Teraz mój głos ma Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 10:41 A to szkoda, bo ten bezbarwny i bezprogramowy Donald nie bedzie nikogo bronil, tylko siebie. Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow. Wlodek na prezydenta, rozgonic czarna zaraze! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 10:53 hella11 napisała: > A to szkoda, bo ten bezbarwny i bezprogramowy Donald nie bedzie nikogo bronil, > tylko siebie. Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow. Wlodek na prezydenta, > rozgonic czarna zaraze! Jaki Donald? Przyszły prezydent ma na imię Lech i pogoni czerwoną zarazę precz. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Optymista...buahahaha 22.08.05, 10:53 abba15 napisał: > > > Przyszły prezydent ma na imię Lech ..... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 13:12 abba15 napisał: > hella11 napisała: > > A to szkoda, bo ten bezbarwny i bezprogramowy Donald nie bedzie nikogo br > onil, > > tylko siebie. Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow. Wlodek na prezyde > nta, > > rozgonic czarna zaraze! > > > Jaki Donald? > Przyszły prezydent ma na imię Lech i pogoni czerwoną zarazę precz. Oby Twe slowa co mądrością są samą ziściły się. Allah Akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
czago Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 16:18 abba15 napisał: >> Przyszły prezydent ma na imię Lech i pogoni czerwoną zarazę precz. I będziemy pięknym Ciemnogrodem - pośmiewiskiem całej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 11:14 Skoro "Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow" to może po przegranych wyborach znajdzie posadę w związku zawodowym górników? Jakieś światełko w tunelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 11:54 chateau napisał: > Skoro "Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow" to może po przegranych wyborac > h > znajdzie posadę w związku zawodoNie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiadasz na : chateau napisał: > Skoro "Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow" to może po przegranych wyborac > h > znajdzie posadę w związku zawodowym górn Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 11:56 chateau napisał: > Skoro "Cimoszewicz bronil przynajmniej gornikow" to może po przegranych wyborac > h > znajdzie posadę w związku zawodowym górników? Jakieś światełko w tunelu ;) Cimoszewiczowi nie zalezy na wladzy.... woli przyrode i spokuj Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 12:18 A co to przeszkadza? Może być szefem związku zawodowego górników białowieskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ff Re: Dla mnie Cimoszewicz przepadł.. 22.08.05, 12:38 Nooo, jeden detal zawazyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Ów, a już się bałem, że pozwolimy Kaczyńskiemu... 22.08.05, 10:55 dojść do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ów, a już się bałem, że pozwolimy Cimoszewiczo 22.08.05, 13:05 bananekk napisał: > wi dojść do władzy acha... Odpowiedz Link Zgłoś
nikos.kazantzakis Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 10:58 Alleluja, niech żyje Kolega Przewodniczący! Ku chwale Ojczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: Ale ma parszywą owcę w PO. 22.08.05, 11:04 Opinie PO pozabiera województwa? Mój tytuł do w/w publikacji: Parszywa owca Treść opinii: Jestem wprawdzie z opcji zawartego porozumienia przez Partię Centrum ze Stronnictwem Demokratycznym, ale taka wypowiedź przed wyborami przedstawiciela Platformy Obywatelskiej jest nieodpowiedzialna i wysoce destrukcyjna. Przecież o podziale administracyjnym kraju trzeba będzie przeprowadzić referendum.Jest to przykład destrukcji a nie mówienia prawdy, by zmącić wzrost poparcia dla PO. Radzę pozbyć się takiej parszywej owcy, której brak cywilnej odwagi do ujawnienia się. Jej ujawnienie nie będzie chyb nastręczało wielkich trudności? Opinia pojawi się na liście po uzyskaniu akceptacji moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 11:51 Czy do kogoś z GW mogłoby wreszcie dotrzeć, że PUNKT PROCENTOWY to nie jest to samo, co PROCENT? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 11:54 I niech tak zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
arbusy Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 12:14 zobaczcie tutaj, kto jest najlepszy :)www.games.pl/gry_online-145.html polecam zagrac w Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
dar751 Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 12:40 Od poczatku popieralem Tuska dlatego z radoscia odbieram to badanie, zreszta wszystkie inne tez. Wazniejszy od procentow jest trend! Jasno widac, ze Tusk zyskuje z kazdym tygodniem. A prewaga 65% do 35% nad Cimoszewiczem w drugiej turze to juz pogrom! Szykuje nam sie dobry prezydent. Wierze w to. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 12:49 nie lubie pan D.T.,nie takiego prezydenta trzeba Polsce,ten pan jest nijaki, czy dobrze slyszalam,ze po zwyciestwie D.T.(rr..)mamy miec sepleniacego premiera Odpowiedz Link Zgłoś
qin Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 12:54 Lepszy se.. niz arogant,buc ,nie zorietowany tak naprawde w niczym gdzie program?Jak uniezależnimy sie od Rosji w dostawach ropy?nawet nie wie ile procent ropy sprowadzamy od przyjaciół ze Wschodu.Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 13:01 muraszka1 napisała: > nie lubie pan D.T.,nie takiego prezydenta trzeba Polsce,ten pan jest nijaki, > czy dobrze slyszalam,ze po zwyciestwie D.T.(rr..)mamy miec sepleniacego premier > a To lepsza ta czerwona morda i ciagle klamstwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
dar751 Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 12:51 od poczatku popieralem Tuska, dlatego z radoscia odbieram ten wynik! Wszystkie inne tez. Wazniejsze od procentow sa trendy. One jasno pokazuja, ze Tusk z kazdym tygodniem zyskuje! A wygrana 65% do 35% z Cimoszewiczem w drugiej turze to juz pogrom! Szykuje nam sie dobry prezydent. Wierze w to. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold żenada !!!!!!!!!!! 22.08.05, 12:57 polska_kochana napisał: > a co sądzicie o www.chmurzynski.blog.onet.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Tusk jest jak niedoświadczony kolarz 22.08.05, 12:59 który jedzie w Tour de France na początku wyrywa do przodu zdobywa punkty na lotnych finiszach (czyli sondazach) ale przed metą jemu zabraknie sił a do przodu ruszą inni i przyjedzie na dalszej pozycji zaklad? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Cimoszewicz jest jak niedoświadczony kolarz 22.08.05, 13:04 > który jedzie w Tour de France > na początku wyrywa do przodu > zdobywa punkty na lotnych finiszach (czyli sondazach) > ale przed metą jemu zabraknie sił > a do przodu ruszą inni > i przyjedzie na dalszej pozycji > zaklad? Acha... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Cimoszenko złapał zadyszkę 22.08.05, 13:26 Koledzy z SLD którzy na niego pracowali też osłabli. Nałęcz mu więcej kłopotów przyniesie niż korzyśli (przez ludzi jest postrzegany jako osoba nielojalna). Generalnie Cimoszenko ma przechlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: www.chmurzynski.blog.onet.pl,, 22.08.05, 13:00 > a co sądzicie o www.chmurzynski.blog.onet.pl ? Offtopic. Odpowiedz Link Zgłoś
narszym Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 13:05 Głosowałbym na Tuska, gdyby nie afera mostowa (wyciszona przez kierownictwo PO) i zdjęcie z oczu opinii publicznej Piskorskiego i skierowanie go "za karę" do Brukseli. A tak muszę znaleźć innego kandydata, w którego partii nie było afery mostowej i sprawy Piskorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 13:14 narszym napisał: > Głosowałbym na Tuska, gdyby nie afera mostowa (wyciszona przez kierownictwo PO) > > i zdjęcie z oczu opinii publicznej Piskorskiego i skierowanie go "za karę" do > Brukseli. A tak muszę znaleźć innego kandydata, w którego partii nie było afery > > mostowej i sprawy Piskorskiego. PiS? Dobry pomysl, polecam! ---- StudioTuros Brak wyobraźni jest chorobą www.twarda.kylos.pl - lecznica Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 13:22 studioturos napisał: StudioTuros Brak wyobraźni jest chorobą www.twarda.kylos.pl - lecznica Nadmiar wyobraźni jest chorobą www.tworki.internetdsl.pl/- lecznica :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tusk ma najlepszy program 22.08.05, 13:29 Lepiej głosuj na Tuska. Z nim Cimoszenko (jeśli przypadkiem wejdzie do drugiej tury) nie ma szans. Zostanie rozjechany przez Tuskowy walec drogowy. Jeśliby przypadkiem Cimoszenko wszedł do II tury prognozuję 65% dla Tuska, 35% dla Cimoszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Re: Górą Tusk: najnowszy sondaż PBS 22.08.05, 13:12 Bo sondaż robiony jest na grupie circa 1000 osób - to tylko statystyka. Bo wystarczy jakiś artykulik, czy plotka żeby komyś (na chwile) podskoczyło albo spadło pare % Bo ludzie co innego mówią (nawet anonimowo) a co innego robią. Bo w pewnych kręgach wstyd powiedzieć, że sie popiera tego czy tamtego. Dlatego te ankiety latają w te i wewfte. Ja się ciesze wynikami Tuska, ale do wyborów jeszcze trochę czasu i dużo może się zmienić. A pozatym - prezydent to nobilitacja, ale prawdziwa władza jest w parlamencie. Ja bym wolał, żeby w parlamencie PO z PiS'em mieli minimum 55-60% Wówczas byłaby szansa na w miare spójną i stabilną politykę (czyli taką która wiedzie do wytyczonego celu a nie rzuca się na doraźne partyjne cele). No i jeszcze żeby Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tuski w górę, Cimoszenko w dół - tak trzymać 22.08.05, 13:22 I tak ma być. Notowania Tuska rosną bo ma rozsądny program. Cimoszenko i Lepper to oszołomy i dlatego ich notowani spadają (ludzie już się na nich powoli poznają). Odpowiedz Link Zgłoś