precz.z.preczem 25.08.05, 19:27 Ło matko :) I na marzeniach się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubekubek [...] 25.08.05, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: ubekubek. Tak Wolodia to bedzie PREZIO nie 25.08.05, 22:42 Nie cenisz Prezia ubekubek tak jak ja i tu masz moje poparcie. Ale z tym żydkiem to ryzykujesz. heheheheheheheh !!!!! A dr Ekspertyza alias Ponadnormatywny - preziem nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
polimerr klapsy :))) 25.08.05, 19:59 Prezydentówna dostaje klapsy. Zamieszanie wokół komisji ds. PKN Orlen i oświadczeń Włodzimierza Cimoszewicza sprawia, że Pierwsza Dama i honorowa przewodnicząca komitetu wyborczego Cimoszewicza Jolanta Kwaśniewska jest coraz bardziej nerwowa. Dziennikarze i przedsiębiorcy odwiedzający Kancelarię Prezydenta zdumieli się widząc jak na dziedzińcu Pałacu Prezydenckiego wyraźnie zdenerwowana pani prezydentowa wymierza swojej 24-letniej córce Oli trzy mocne klapsy. Nie wiadomo, za co została skarcona Ola Kwaśniewska i czy na tych trzech klapsach się skończyło. Mocno zdenerwowane matka i córka zniknęły bowiem za drzwiami budynku. Anonimowy pracownik BOR-u pytany o tę sprawę powiedział "Nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam". Dodał tylko, że "można odnieść wrażenie, że prezydentówna jest bardzo krótko trzymana" Odpowiedz Link Zgłoś
fanjoasi kwasniewska bije dzieci!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 20:01 a to [ - - - - ] !!! jak mozna dzieci bic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Powiedziała matce że zagłosuje na kaczorka :)) 25.08.05, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Powiedziała matce że zagłosuje na kaczorka :) 25.08.05, 20:16 i dlatego mamusi serce krwawi, co wykorzystała w kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
fanjoasi krwawa łza... 25.08.05, 20:17 pokazywali w TV ? jak krwawilo jej to serce?? boze ona taka swieta - moze to stygmaty byly??? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Matko ! w porządnym, postępowym kraju już 25.08.05, 20:20 sąd by cię urządził :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: klapsy :))) 25.08.05, 20:23 Wreszcie się wyjaśniło dlaczego Olek taki opuchnięty chodzi. No, ale skoro ona marzyła o Włodku... Odpowiedz Link Zgłoś
fanjoasi nie zabardzo sie znam 25.08.05, 20:25 ale ze co ? ze Wolodia wiekszy maczo od Saszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: nie zabardzo sie znam 25.08.05, 20:31 No, to już pytanie nie do mnie. Nie wiem czy większy czy mniejszy. Ale nawet gdyby był i większy, to chyba jeszcze nie powód, żeby Saszę tak lać bez opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
fanjoasi jak u dzieci z afryki? 25.08.05, 20:31 a ona taka wrazliwa na los dzieci ... no chyba ze lubia jakies male s... m... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: głodowa opuchlizna 25.08.05, 20:32 Przy dorosłych serce jej krwawi? Odpowiedz Link Zgłoś
fanjoasi a ja twierdze ze to mistyczka! 25.08.05, 20:34 i tyle! ilez ona posadzek wlasnymi kolanami w watykanie wypolerowala! sam widzialem 3 razy! a ile nie widzialem? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: a ja twierdze ze to mistyczka! 25.08.05, 20:35 Miss Tyczka? Nie przesadzajmy. Taka znów chuda to ona nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: Co raz bardziej podobna do Michaela Jacksona 25.08.05, 22:44 Strasznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam protestuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.05, 22:50 majkel kocha dzieci - a ona je bije!!!!!!!!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: A co na to Środa i Jaruga? /bt. 25.08.05, 23:40 nic, bo zupa nie byla za slona :[ Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: klapsy :))) 26.08.05, 01:01 Pewnie dostała za to, że nie chciała tatusiowi baksów na akcje GazPol-u pożyczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.08.05, 05:34 > Pewnie dostała za to, że nie chciała tatusiowi baksów na akcje GazPol-u > pożyczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: klapsy :))) 26.08.05, 20:20 > Prezydentówna dostaje klapsy. > > Zamieszanie wokół komisji ds. PKN Orlen i oświadczeń Włodzimierza Cimoszewicza > sprawia, że Pierwsza Dama i honorowa przewodnicząca komitetu wyborczego > Cimoszewicza Jolanta Kwaśniewska jest coraz bardziej nerwowa. > > Dziennikarze i przedsiębiorcy odwiedzający Kancelarię Prezydenta zdumieli się > widząc jak na dziedzińcu Pałacu Prezydenckiego wyraźnie zdenerwowana pani > prezydentowa wymierza swojej 24-letniej córce Oli trzy mocne klapsy. Nie > wiadomo, za co została skarcona Ola Kwaśniewska i czy na tych trzech klapsach > się skończyło. Mocno zdenerwowane matka i córka zniknęły bowiem za drzwiami bud > ynku. > > Anonimowy pracownik BOR-u pytany o tę sprawę powiedział "Nie potwierdzam, ani > nie zaprzeczam". Dodał tylko, że "można odnieść wrażenie, że prezydentówna jest > bardzo krótko trzymana" Problem w tym, że Kancelaria Prezydenta mieści się na Wiejskiej w pobliżu sejmu a Pałac Prezydencki na Krakwoskim Przedmieśiu i w ogóle nie ma widoku na dziedziniec. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.esbek Cimoszenko Joli dogodzi... 25.08.05, 20:18 Tylko dlaczego chce dla tego udupic 38 mln ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 25.08.05, 20:46 "O takim prezydencie marzyłam, człowieku uczciwym, kompetentnym" Uczciwy i kompetentny :))) A także: ma szczęśliwą rękę do ludzi, świetny prawnik, otwarty, szczery i słowny, skrupulatny, odważny, no po prostu cudo. "potrzeba dużo czasu, aby można było wytłumaczyć się z zarzutów" Jak się nie ma kwitów to potrzeba czasu. Uczciwy człowiek po prostu by wyłożył dokumenty na stół i zamknął sprawę na jednej konferencji prasowej. "My nie mamy wątpliwości, co do uczciwości Cimoszewicza" Tak jak nie mamy wątpliwości co do uczciwości Ungiera, Kulczyka, Czarzastego, Kwiatkowskiego, Nikolskiego i pozostałych kolegów ze sztabu i okolic. "jak bardzo trzeba bać się Cimoszewicza, żeby nie próbować wygrać w uczciwej walce". "Niech decyduje siła argumentów" No i to jest powalająca argumentacja w ustach osoby, która została prezydentową w "uczciwej" dzięki kłamstwu magisterskiemu i oskarżaniu Wałęsy o niezapłacenie podatków. Miłośnicy czystych metod i walki na argumenty się znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 25.08.05, 21:15 ciekawe czy i ewentualnie ilu moich rodakow da sie nabrac na ten makijaz jolki... Odpowiedz Link Zgłoś
qglarz Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 26.08.05, 21:45 ratatatam napisał: > ciekawe czy i ewentualnie ilu moich rodakow da sie nabrac na ten makijaz > jolki.. przywdziała żałobę.. już??? Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 26.08.05, 20:08 Preziowa żyje w oderwaniu od rzeczywistości w kręgu lizusów i towarzystwa wzajemnej adoracji, w przekonaniu że jest kimś wspaniałym albo jak powiedział to jeden poseł rżnie głupa. Bo obłuda jest oczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 marzenia 26.08.05, 20:22 kataryna.kataryna napisała: > "O takim prezydencie marzyłam W to nie wątpię. Oni naprawdę marzą o takim prezydencie. To wielkie wsólne marzenie Kwaśniewskiego, Dochnala, Michnika, Rywina, Jakubowskiej, Urbana itd itd. > "My nie mamy wątpliwości, co do uczciwości Cimoszewicza" A my mamy :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 27.08.05, 18:44 Oj czepiacie się, czepiacie...To jest brudna kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 26.08.05, 02:18 Złodziej złapany na gorącym uczynku krzyczy "Łapaj złodzieja" albo "Ratunku Okradają mnie !!!" Stara prymitywna ograna sztuczka .. spychanie na dalszy plan przewinień i przywar kandydata jako efektu brudnej kampanii przy jednoczesnej zachęcie do "merytorycznej" dyskusji .. Serce prezydentowej krwawi na samą myśl o kampanii przeciw Cimoszewiczowi a tymczasem sam cimoszewicz żąda przeprosin .. wiadomosci.onet.pl/1153407,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: Martwię się, bo nie jestem pewien czy nadal 27.08.05, 18:42 borowiki będą wozić "mercem" pieski. Gdyby nie, to jakie to bedzie bolesne dla tej wrażliwej preziowej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qglarz Re: "Marzyłam o takim prezydencie" 26.08.05, 21:49 precz.z.preczem napisał: > Ło matko :) > > I na marzeniach się skończy. i bardzo dobrze Cimo wszędzie.. co to będzie.. a co już jest?? Odpowiedz Link Zgłoś