kedzier42 Re: Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie oświa 02.09.05, 14:08 nic tylko wyjechac z tego pieknego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie oświa 02.09.05, 14:42 Nie wyjezdzaj. Pojdz na wybory i zaglosuj wedle sumienia. To tylko tyle i az tyle co mozesz zrobic dla Polski. Wyjezdzac beda ONI- Cimoszewicze, Kwasniewscy, Nalecze i reszta czerwonej zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Słowo ZATAIŁ określa DZIAŁANIE UMYŚLNE 02.09.05, 14:20 Nie ma pojęcia "Zatajenia nieumyślnego"!!!! Jakiwe studia kończyli ci co to podpisali !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl [...] 02.09.05, 14:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Słowo ZATAIŁ określa DZIAŁANIE UMYŚLNE 02.09.05, 14:48 rsrh napisał: > Nie ma pojęcia "Zatajenia nieumyślnego"!!!! Jakiwe studia kończyli ci co to > podpisali !!!!!!!!!!!!!!!! Pisal to towarzysz Szmaciak - Kalwas po WUML ( Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu- Leninizmu) i w dodatku w pospiechu. Trzeba zatrzymac spadek notowan "niepartyjnego towarzysza" Cimoszewicza wiec nawet bez przesluchania swiadka koronnego oglasza sie Cimoszewicza niewinnym a Jarucka, bez przesluchania- winna. Takich "dochodzen" prokuratorskich bylo setki w czasie prl-u. Kalwasow jest nadal mnostwo i maja sie dobrze. Wybory- czy powtorka z Sierpnia '80tego? Odpowiedz Link Zgłoś
jakrzy CIEKAWE CZY JAK JA SIE POMYLE W ZEZNANIU 02.09.05, 14:36 ..PODATKOWYM TO TEZ MI UJDZIE PLAZEM Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 14:40 Piszący tutaj są z reguły nieomylni i dlatego uważają, że Tusk, Kaczyński i ferajna to superludzie. Ja jestem omylny i czsem nawet próbuję coś skręcić i dlatego uważam pozowanie na nieomylność za przekręt. Cimoszewicz jest porządnym człowiekiem a czy ktoś lubi jego przeszłość czy nie to punkt widzenia, dzięki niej nie musiał jechać do Iralandi uczyć się angielskiego jak Rokita. Jedynymi walorami Tuska i Kaczyńskiego jak wynika z przedwyborczej reklamy są ich mamusie, żony i dzieci. Ja wolę dokonania zawodowe Cimocha! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 14:46 chris12 napisał: > Piszący tutaj są z reguły nieomylni i dlatego uważają, że Tusk, Kaczyński i > ferajna to superludzie. > Ja jestem omylny i czsem nawet próbuję coś skręcić i dlatego uważam pozowanie > na nieomylność za przekręt. > Cimoszewicz jest porządnym człowiekiem a czy ktoś lubi jego przeszłość czy nie > to punkt widzenia, dzięki niej nie musiał jechać do Iralandi uczyć się > angielskiego jak Rokita. > Jedynymi walorami Tuska i Kaczyńskiego jak wynika z przedwyborczej reklamy są > ich mamusie, żony i dzieci. Ja wolę dokonania zawodowe Cimocha! oprocz prokuratury sa w tym kraju inne formy kontroli... Tak bylo w wypadku "innych politykow" - ktos im zwrocil grzecznie uwage, a oni poprawili... W wypadku Cimoszewicza tak nie bylo, szedl w zaparte, ze to on ma racje... Widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 14:54 chris12 napisał: > Piszący tutaj są z reguły nieomylni i dlatego uważają, że Tusk, Kaczyński i > ferajna to superludzie. > Ja jestem omylny i czsem nawet próbuję coś skręcić i dlatego uważam pozowanie > na nieomylność za przekręt. > Cimoszewicz jest porządnym człowiekiem a czy ktoś lubi jego przeszłość czy nie > to punkt widzenia, dzięki niej nie musiał jechać do Iralandi uczyć się > angielskiego jak Rokita. > Jedynymi walorami Tuska i Kaczyńskiego jak wynika z przedwyborczej reklamy są > ich mamusie, żony i dzieci. Ja wolę dokonania zawodowe Cimocha! Cimoszewicz pojechal uczyc sie angielskiego w USA, jako "stypendysta" Fulbrighta z nadania Komitetu Centralnego pzpr. Jesli nie wisz co to byla za organizacja, to ci powiem- bylo to scierwo naslane z Moskwy azeby zgnoic Narod Polski. A poniewaz Cimoszewicz byl w naczelnych wladzach tej przestepczej organizacji to jest jednym z najwiekszych przestepcow przeciw Narodowi. Jesli uwazasz, ze jest "uczciwym", to powiedz, ze i ty jestes tak samo uczciwym, jak Cimoszewicz. I jedz do Moskwy albo na Kube, tam masz szanse wyplynac wsrod "porzadnych". Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 15:10 tak jak kazdy betonowy komuch wybierasz chrisie innego betonowego komucha ,lecz dzieki bogu jestescie w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 15:19 m15 napisał: > tak jak kazdy betonowy komuch wybierasz chrisie innego betonowego komucha ,lecz > > dzieki bogu jestescie w mniejszosci Masz sluszna racje m15, tylko tak dla pewnosci - pojdz na wybory i zrob wszystko azeby czlonkowie Twojej rodziny , sasiedzi i znajomi tez wzieli udzial w wyborach. I dopilnujcie, ze nie bedzie "komunistycznych cudow przy urnach" Wtedy komuno-mafia nie bedzie miala swego kapo na fotelu prezydenckim a w Sejmie zasiada ludzie prawi. I to bedzie wystarczajace tak na poczatek rzadow tej prawdziwej WIEKSZOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 15:27 fromwindsor napisał: > m15 napisał: > > > tak jak kazdy betonowy komuch wybierasz chrisie innego betonowego > komucha ,lecz > > > > dzieki bogu jestescie w mniejszosci > > Masz sluszna racje m15, tylko tak dla pewnosci - pojdz na wybory i zrob > wszystko azeby czlonkowie Twojej rodziny , sasiedzi i znajomi tez wzieli udzial > > w wyborach. > I dopilnujcie, ze nie bedzie "komunistycznych cudow przy urnach" > Wtedy komuno-mafia nie bedzie miala swego kapo na fotelu prezydenckim a w > Sejmie zasiada ludzie prawi. > I to bedzie wystarczajace tak na poczatek rzadow tej prawdziwej WIEKSZOSCI spoko- jestem czlonkiem komisji wyborczej ,zadna czerwona swinia lewizny nie wetknie Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Do uczciwych: Czas na sprawiedliwosc po Polsku 02.09.05, 15:37 m15 napisał: > fromwindsor napisał: > > > m15 napisał: > > > > > tak jak kazdy betonowy komuch wybierasz chrisie innego betonowego > > komucha ,lecz dzieki Bogu jestescie w mniejszosci > > > > Masz sluszna racje m15, tylko tak dla pewnosci - pojdz na wybory i zrob > > wszystko azeby czlonkowie Twojej rodziny , sasiedzi i znajomi tez wzieli > udzial w wyborach. > > I dopilnujcie, ze nie bedzie "komunistycznych cudow przy urnach" > > Wtedy komuno-mafia nie bedzie miala swego kapo na fotelu prezydenckim a w > Sejmie zasiada ludzie prawi. > I to bedzie wystarczajace tak na poczatek rzadow tej prawdziwej WIEKSZOSCI > spoko- jestem czlonkiem komisji wyborczej ,zadna czerwona swinia lewizny nie > wetknie Dzieki i TAK TRZYMAC Nie pytaj co Polska moze zrobic dla Ciebie, lecz co Ty MUSISZ zrobic dla Polski. Bo Polska jest w wielkim niebezpieczenstwie i wielkiej potrzebie. Przekaz to swoim przyjaciolom i rodzinie i popros ich o przekazanie tego apelu dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Widzę w Cimoszewiczu normalnego człowieka 02.09.05, 15:17 chris12 napisał: > Piszący tutaj są z reguły nieomylni i dlatego uważają, że Tusk, Kaczyński i > ferajna to superludzie. > Ja jestem omylny i czsem nawet próbuję coś skręcić i dlatego uważam pozowanie > na nieomylność za przekręt. > Cimoszewicz jest porządnym człowiekiem a czy ktoś lubi jego przeszłość czy nie > to punkt widzenia, dzięki niej nie musiał jechać do Iralandi uczyć się > angielskiego jak Rokita. wyjechal do usa w 1980 czy 81 na stypendium fullbrighta. ale nie byl najlepszym kandyadatem, za to nalezal do wlasciwej opcji i wykopal tego, ktoremu sie to nalezalo. > Jedynymi walorami Tuska i Kaczyńskiego jak wynika z przedwyborczej reklamy są > ich mamusie, żony i dzieci. Ja wolę dokonania zawodowe Cimocha! no........ "powinni sie ubezpieczyc" to najwazniejsze slowa w karierze zawodowej cimozenki. za kadencji w msz sa jeszcze ginace dyski, ginace pieczatki, ginace dokumenty, szpiegowiec za 80 mln. faktem jest, ze nie kazdy moze sie takimi dokonaniami zawodowymi pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Zatajenie nieumyslne 02.09.05, 15:37 co to jest? Czyzby jakas nova golen? Zdumiona mysz_polna5 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Zapomniał o 100 tys dolarów za które kupił .. 02.09.05, 14:43 Jeżeli prokuratora uznała ,że ma amnezję , to nie nadaje się na prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Robmy swoje. 02.09.05, 15:00 wojtek2784 napisał: > Jeżeli prokuratora uznała ,że ma amnezję , to nie nadaje się na prezydenta RP. Wyborcy to wiedza od dawna. Decyzja prokuratury o umorzeniu postepowania w sprawie przestepstw Cimoszewicza to ostatnia odslona w cyrku komunistow. Po wyborach wszystkie "malpy" z tego cyrku zostana wyslane na emerytury a glowny cyrkmaster przed Trybunal Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Pamietam, jak dzis... 02.09.05, 14:45 Rok 1976! Prokurator i ja naprzeciwko, prokurator mowi ze moze mnie zamknac na 10 lat za szkalowanie, ja na to, ze ja tylko szedlem ulica... On na to, ze widocznie "źle szliscie" Ja na to ze po drodze mialem, do szkoly! On ze do szkoly "tez napiszemy" Ja ze przeciez niczego nie rozwalalem, ani nie wznosilem okrzykow On na to "ale mogliscie!" No to se pogadalim ! Tak bylo! Daje slowo! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Yabool - robmy swoje 02.09.05, 15:04 yabool napisał: > Rok 1976! Prokurator i ja naprzeciwko, prokurator mowi ze moze mnie zamknac na > 10 lat za szkalowanie, ja na to, ze ja tylko szedlem ulica... > On na to, ze widocznie "źle szliscie" > Ja na to ze po drodze mialem, do szkoly! > On ze do szkoly "tez napiszemy" > Ja ze przeciez niczego nie rozwalalem, ani nie wznosilem okrzykow > On na to "ale mogliscie!" > > No to se pogadalim ! > > Tak bylo! Daje slowo! Robmy swoje. To jedyna rada. W 1980 i 1990 "zadzialalo", wiec czemu mialoby nie wyjsc w 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Yabool - robmy swoje 02.09.05, 15:16 fromwindsor napisał: > yabool napisał: > > > Rok 1976! Prokurator i ja naprzeciwko, prokurator mowi ze moze mnie zamkn > ac > na > > 10 lat za szkalowanie, ja na to, ze ja tylko szedlem ulica... > > On na to, ze widocznie "źle szliscie" > > Ja na to ze po drodze mialem, do szkoly! > > On ze do szkoly "tez napiszemy" > > Ja ze przeciez niczego nie rozwalalem, ani nie wznosilem okrzykow > > On na to "ale mogliscie!" > > > > No to se pogadalim ! > > > > Tak bylo! Daje slowo! > > Robmy swoje. To jedyna rada. > W 1980 i 1990 "zadzialalo", wiec czemu mialoby nie wyjsc w 2005? tym razem bez grubej krechy ,rozliczyc komuchów ze wszystkich afer i do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Yabool - robmy swoje 02.09.05, 15:23 fromwindsor napisal: > > Robmy swoje. To jedyna rada. > > W 1980 i 1990 "zadzialalo", wiec czemu mialoby nie wyjsc w 2005? m15 napisal: > tym razem bez grubej krechy ,rozliczyc komuchów ze wszystkich afer i do > pierdla No wlasnie o to chodzi. Wtedy tez spelnimy ich ostatnie zyczenie "niech nas polaczy Polska". I Polska ich wszystkich polaczy, lacznie z warszawskimi prokuratorami - W KRYMINALE. A klucze wyrzucic do Wisly! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Yabool - robmy swoje 02.09.05, 15:29 fromwindsor napisał: > fromwindsor napisal: > > > Robmy swoje. To jedyna rada. > > > W 1980 i 1990 "zadzialalo", wiec czemu mialoby nie wyjsc w 2005? > > m15 napisal: > > tym razem bez grubej krechy ,rozliczyc komuchów ze wszystkich afer i do > > pierdla > > No wlasnie o to chodzi. > Wtedy tez spelnimy ich ostatnie zyczenie "niech nas polaczy Polska". > I Polska ich wszystkich polaczy, lacznie z warszawskimi prokuratorami - W > KRYMINALE. > A klucze wyrzucic do Wisly! amen Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie oświa 02.09.05, 14:45 proszę nie podejmować na nowo sledztwa po przesluchaniu pani Jaruckiej,ponieważ nie wniesie ono nic nowego,a zeznania złozone przed komisja są wystarczjące. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk sq..... kraj , kraj ludzi Al Capone ? Al Kwacha 02.09.05, 14:56 Rzygać sie chce widząc tą praworządność . Identiko co Białoruś !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Robmy swoje- czerwona zaraza na wymarciu 02.09.05, 15:30 brynk napisał: > Rzygać sie chce widząc tą praworządność . Identiko co Białoruś !!!!!!! brynk- spokojnie. Wiesz, ze tak jest wiec po co sie oslabiac? Komuna nie popusci latwo- sami tak zreszta twierdzili, ze " wladzy raz wzietej - nie oddamy" Jaki plan ?ROBMY SWOJE. Pojsc na wybory, zabrac wszystkich z rodziny, znajomych i sasiadow i zaglosowac jak trzeba. I dopilnowac azeby nie bylo machlojek przy urnach. I to wystarczy na poczatek. A pozniej? Polaczyc ich wszystkich- komuno-mafiozow , wedle zyczenia w...kryminale Odpowiedz Link Zgłoś
msp1 Re:Zielone światło, dziękujmy prokuraturze. 02.09.05, 15:02 Cimoszenko, jaki jest każdy wie, ale możemy teraz bezkarnie "mylić" się w zeznaniach podatkowych. Dziękujemy Ci Prokuraturo. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re:Zielone światło, dziękujmy prokuraturze. 02.09.05, 15:13 msp1 napisał: > Cimoszenko, jaki jest każdy wie, ale możemy teraz bezkarnie "mylić" się w > zeznaniach podatkowych. Dziękujemy Ci Prokuraturo. To jest kolejny przyklad przestepczego charakteru komuny. Prokuratura jest glownym sprawca lamania i zachecania do lamania prawa. A my, wyborcy? Robmy swoje i dokonczmy to, co nie zostalo zrobione za sprawa grubej krechy. Czerwona zaraza- won Odpowiedz Link Zgłoś
agorasa jak to sie dzieje 02.09.05, 15:03 jak to mozliwe. naszczescie to buduje straszny obraz Cimoszcza. --- mandaryna na zywo www.cycek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie oświa 02.09.05, 15:03 Jakbym powiedzmy powiedział w ZUS'ie że zapomniałem o opłatach, albo walnął się na "drobne" tysiąc złotych w zeznaniu podatkowym, miałbym szopę jak c..j a pan Cimoszenko spoczko.. jebnął się o paręset tysięcy, ale luz... pomylił się, chciał dobrze... banda czerwonych gnojów .. nie wytrzymam.. i ta świnia czytała w sejmie peany na cześć solidarności.. ja nie chcę stąd wyjeżdżać, ale pochrzaniło się tak, że mała bania :( Odpowiedz Link Zgłoś
offon Hańba,hańba,hańba!!!! 02.09.05, 15:04 Ręce opadają!Prokuratura nawet już nie stara się zachować pozorów niezależności.Oszukuje "na żywca".Miejmy nadzieję,że ktoś kiedyś rozliczy tych dyspozycyjnych drani! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Hańba,hańba,hańba!!!! 02.09.05, 15:22 offon napisał: > Ręce opadają!Prokuratura nawet już nie stara się zachować pozorów > niezależności.Oszukuje "na żywca".Miejmy nadzieję,że ktoś kiedyś rozliczy tych > dyspozycyjnych drani! szybciej niz im sie zdaje ,nawet immunitety im nie pomaga i pomrocznosc jasna na nic i zaswiadczenia lekarskie o trwalej niezdolnosci stawania przed wymiarem sprawiedliwosci ,a mieszkanka tez trzeba bedzie oddac,komuna dala -naród odbierze Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Dziękuję Wam koledzy, Dziękuję Panie Ministrze, 02.09.05, 15:05 Dziękuję kolegom z Wymiaru Sprawiedliwości, dziękuję Panu Ministrowi, dziękuję Panu Prezydentowi. Przede wszystkim dziękuję Jolce! Jolka, nigdy Ci tego nie zapomnę! Ale.. Nie wiem czy dam radę dalej iść w zaparte. Moralnośc nie sługa. To już chyba koniec. Zresztą w październiku 2005r. i tak wszystko się rypnie. --- www.czarnalista.com - czarna lista symboli polskiego sądownictwa Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy To jak czy podtrzymujecie zeznania, że wasza żona 02.09.05, 15:14 nadepnęła na grabie? Tak proszę Wysokiego Sądu i to coś tak 175 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: To jak czy podtrzymujecie zeznania, że wasza 02.09.05, 16:17 a dlaczego,poniewaz bardzo jej sie to podobało,widocznie to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
oxeven Prokurator Kujawski pracuje dla Cimoszewicza 02.09.05, 15:18 Wypowiedż Kujawskiego jest naigrywaniem się z prawa i celowym mataczeniem dla obrony Cimoszewicza. Opowiadanie, że prokuratura sprawdziła w organach skarbowych, ża nabycie akcji nest nieopodatkowane jest zwykła kpiną. To wie każdy. Ale dlaczego prokuratura nie sprawdziła skąd Cimoszewicz miał piebiądze, a jak pożyczył od syna to skad syn, podówczas student miał 500 tys. złotych i szkoda że organy skarbowe i prokuratura nie zainteresowały się dlaczego taka pożyczka nie została zgłoszona w Urzędzie Skarbowym i dlaczego nie zapłacono od tego podatku od czynności cywilno-prawnych. Niedomyślnym odpowiem dlaczego. Bo prokuratura warszawska jest od tego żeby bronić interesów SLD (jak pokazał casus Modrzejewskiego, Kluski i wielu innych) a nie stosować wobec nich prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Niech zyje "PRL-bis", "Rzeczpospolita Kolesiow" !! 02.09.05, 15:21 Niech zyje "PRL-bis", "Rzeczpospolita Komuszych Kolesiow" !!!!!!!!! Natychmiast uniewinnic Rywina (ten tylko byl nachlany), Sobotke, Jagielle, Dlugosza (ci tylko rozmawiali o "interesach"), Peczaka (ten tylko byl gadula). Zwyczajny Kowalski dostal jasny sygnal - w tym Kraju nad Wisla trzeba i nalezy krasc, oszukiwac, robic Polske "w banie" i wowczas wszystko jest OK. Uczciwosc i ciezka praca jest tylko dla "gardlujacej (na internecie tez ) holoty". Widac, ze Tusk i Kaczysscy beda musieli po wyborach kupic baaaaardzo duze miotly i to cale skorumpowane, komusze towarzystwo gruntownie wymiesc ze stolkow poczynajac od warszawskiej prokuratury i ABW. Ten z nich, ktory zamierza kupic "wieksza miotle" jest mym faworytem ......... SKANDAL !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolomin_w_nocy I jeszcze jedno mi się przypomina 02.09.05, 15:21 - Roman Kluska. Jak do q. nendzy żyć w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Mozesz to zmienic na praworzadnosc 02.09.05, 15:45 wolomin_w_nocy napisał: > - Roman Kluska. > Jak do q. nendzy żyć w tym kraju? Czlowieku- IDZ NA WYBORY i glosuj!!! Wez rodzine , sasiadow i przyjaciol. To jest jedyne nad czym masz kontrole Czerwona zaraza nie odda wladzy w odpowiedzi na takie pytania, jak Twoje, bo to maja w ich genach. Dopilnowac, by wybory byly uczciwe i WSZYSCY, jak jeden, glosowac wedle sumienia a wtedy Polska bedzie miala takiego prezydenta i taki Sejm, na jakich zasluguje. Wtedy tez otrzymasz odpowiedz na to pytanie " jak w tym kraju zyc?" Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Mozesz to zmienic na praworzadnosc 02.09.05, 15:48 fromwindsor napisał: > wolomin_w_nocy napisał: > > > - Roman Kluska. > > Jak do q. nendzy żyć w tym kraju? > > Czlowieku- IDZ NA WYBORY i glosuj!!! > Wez rodzine , sasiadow i przyjaciol. > To jest jedyne nad czym masz kontrole > Czerwona zaraza nie odda wladzy w odpowiedzi na takie pytania, jak Twoje, bo to > > maja w ich genach. > Dopilnowac, by wybory byly uczciwe i WSZYSCY, jak jeden, glosowac wedle > sumienia a wtedy Polska bedzie miala takiego prezydenta i taki Sejm, na jakich > zasluguje. > Wtedy tez otrzymasz odpowiedz na to pytanie " jak w tym kraju zyc?" I to jest MADRA odpowiedz, pod ktora sie podpisuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Mozesz to zmienic na praworzadnosc 02.09.05, 15:58 mysz_polna5 napisała: > fromwindsor napisał: > > > wolomin_w_nocy napisał: > > > > > - Roman Kluska. > > > Jak do q. nendzy żyć w tym kraju? > > > > Czlowieku- IDZ NA WYBORY i glosuj!!! > > Wez rodzine , sasiadow i przyjaciol. > > To jest jedyne nad czym masz kontrole > > Czerwona zaraza nie odda wladzy w odpowiedzi na takie pytania, jak Twoje, > bo > to > > > > maja w ich genach. > > Dopilnowac, by wybory byly uczciwe i WSZYSCY, jak jeden, glosowac wedle > > sumienia a wtedy Polska bedzie miala takiego prezydenta i taki Sejm, na > jakich > > zasluguje. > > Wtedy tez otrzymasz odpowiedz na to pytanie " jak w tym kraju zyc?" > > > > > I to jest MADRA odpowiedz, pod ktora sie podpisuje!! Dziekuje i rozumiem, ze jest juz co najmniej cztery glosy( wlaczm moja zone), ktore beda oddane na kazdego- byle nie czerwonego, lub z odcieniami czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc A amerykanie nieumyslnie zabijaja w Iraku... 02.09.05, 15:24 ... mam tego dosc. Moze i ja dostane przyzwolenie, zeby nieumyslnie oszukiwac, zabijac itd. Czemu takie proste wytlumaczenie zawsze jest uzywane w stosunku do przestepstw czy wykroczen ludzi w pozycji wladzy? WNIOSEK PROSTY: WLADZA ZASLUGUJE NA POGARDE I KOMPLETNY OPOR. JEST AMORALNA Z NATURY. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk POLSKA niczym Chicago w czasach Al CAPONE 02.09.05, 15:25 Mafi rządzi - mafia Al Kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Umorzenie śledztwa, to wyjątkowe draństwo!!!!! 02.09.05, 15:31 Nasz wymiar sprawiedliwości jest odrażający. Facet cztery razy zataja i ukrywa nabycie akcji Orlenu, a ten koszmarny prokurator umarza śledztwo!!! Jest to odrażające lekceważenie prawa, zasad praworządności oraz kpina z obywatelskiego społeczeństwa! Gdyby tak sprzątaczka pomyliła się w swoim oświadczeniu majątkowym o 10 groszy, to ciągano by ją po urzędach i może nawet ukarano grzywną. Tymczasem czerwony pająk ukrywa nabycie akcji wartych kilkaset tysięcy i - umarza się sledztwo! No ale jeżeli ministrem jest towarzysz Kalwas, to niczemu nie można się dziwić. Należy jak najszybciej zmieść w wyniku wyborów ten kosznarny postkomunistyczny układ. Towarzysz Cimoszewicz i spolegliwy mu wymiar sprawiedliwości wzbudzają moją najwyższą odrazę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Umorzenie śledztwa, to wyjątkowe draństwo!!!! 02.09.05, 15:35 > Facet cztery razy zataja i ukrywa nabycie akcji Orlenu, a ten koszmarny > prokurator umarza śledztwo!!! Kłamiesz! Pytanie tylko czy z premedytacją czy z niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.09.05, 15:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf [...] 02.09.05, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.09.05, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jlengiew Re: Umorzenie śledztwa, to wyjątkowe draństwo!!!! 02.09.05, 16:48 studioturos, wyluzuj. A tak w ogóle to jm19 miał trochę racji, tylko nie 4 ale 3 lata i nie chodziło o ukrywanie akcji tylko o zatajenie daty sprzedaży. No i w PIT-cie nie bąknął o tych akcjach (bo to przecież nie jego, he,he). Moralność i etyka prezydenta Polski. No i czekamy na kwity i przelewy z/do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.09.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Umorzenie śledztwa, to wyjątkowe draństwo!!!! 02.09.05, 16:55 a jak te 100.000 wydawane przez Kaczora ze stolecznej kasy co rok? Wyjasnil juz? Odpowiedz Link Zgłoś
mima30 Re: Umorzenie śledztwa, to wyjątkowe draństwo!!!! 02.09.05, 15:36 Nie wiem czy Jarucka kłamie czy nie. Olejmy ją. Ale najważniejsze w tej całej sprawie jest jak działa w naszym kraju prokuratura i jakim człowiekiem jest kandydat na Prezydenta. Po porostu OBRZYDLIWI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Przecież winien on - albo prokuratura won! 02.09.05, 16:06 inaczej Kaczor nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos WYGRA KACZOR WYGRA! 02.09.05, 16:07 jerzyk444 napisał: > inaczej Kaczor nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen hasła 02.09.05, 15:42 Proponuje hasła na t-shirty: "idę na wybory - zwalczę układ chory" "z kalwasa to kawał ....." "twoje usprawiedliwienie - nieświadome zatajenie" "akcjonariusze orlenu łączcie się (w więzieniu)!" "nie podałem choć musiałem" "nałęcz nie jęcz" Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen hasła cz II 02.09.05, 15:55 "cimoszewicz - niewinny inaczej" "mieć kolegów to nie grzech" Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen hasła cz III 02.09.05, 16:15 tym razem dla sztabu wc-kandydata "sprawiedliwość sprawiedliwością a prawo i tak jest po naszej SLD-onie" "ja nic nie wiem, ja się z puszczy wyrwałem" "w.cimoszewicz - dr prawa (z wyjątkiem podatkowego)" "każdy w to wierzy, że w.c. to najlepszy kandydat! (na wschód od Białowieży!)" "jak już będę prezydentem to dopiero zrobie przekręt" "nasz ci on, nałęczką okryty" Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen hasła cz IV 02.09.05, 16:52 "www.(cimoszewicz) = włodkowi wolno więcej" a w ogóle jakby sie znalazł chętny do wykorzystania tych haseł na dowolnym nośniku to niedrogo odsprzedam moje prawa autorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: hasła cz IV 02.09.05, 16:54 buhaha... Caly tlum chetnych... Im wiekszy grafoman, tym bardziej zadufany w sobie :-). "Odsprzedam"... buhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: hasła cz IV 02.09.05, 16:58 a co nie wolno mi? chłopaki z sld handluja akcjami to ja mogę wytworami mojego intelektu :) Wybaczam ci, bo wiem, że z zazdrości piszesz. Taki burak jak ty nie jest w stanie wymyślić nawet takiej "grafomanii". Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: hasła cz IV 02.09.05, 16:59 "intelektu"? buhahaha. Dawaj dalej, coraz smieszniej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen Re: hasła cz IV 02.09.05, 17:01 powtórzę za twoim idolem: "pan jest świnią" Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: hasła cz IV 02.09.05, 17:02 to ja za Twoim: "spieprzaj dziadu" ;-))). jak idzie handel haselkami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: hasła cz IV 02.09.05, 18:56 voodeen napisał: >...niedrogo odsprzedam moje prawa autorskie. :-))) ...równie niedrogo... "kacze sracze" Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Trzeba sprawiedliwosci po Polsku a nie na czerwono 02.09.05, 16:14 jm19 napisał: > Nasz wymiar sprawiedliwości jest odrażający. > Facet cztery razy zataja i ukrywa nabycie akcji Orlenu, a ten koszmarny > prokurator umarza śledztwo!!! > Jest to odrażające lekceważenie prawa, zasad praworządności oraz kpina z > obywatelskiego społeczeństwa! > Gdyby tak sprzątaczka pomyliła się w swoim oświadczeniu majątkowym o 10 > groszy, to ciągano by ją po urzędach i może nawet ukarano grzywną. > Tymczasem czerwony pająk ukrywa nabycie akcji wartych kilkaset tysięcy i - > umarza się sledztwo! > No ale jeżeli ministrem jest towarzysz Kalwas, to niczemu nie można się dziwić. > > Należy jak najszybciej zmieść w wyniku wyborów ten kosznarny postkomunistyczny > układ. > Towarzysz Cimoszewicz i spolegliwy mu wymiar sprawiedliwości wzbudzają moją > najwyższą odrazę!!! Umorzenie sledztwa jm19 to tylko wykladnia tzw. "sprawiedliwosci socjalistycznej". Jarucka oskarzyli na podstawie - fotografii Cimoszewicza uniewinnili na podstawie - dowodow popelnienia przestepstwa Grzegorza Przemyka oskarzali, ze nie dal sie bic bez oporu "Nila" oskarzyli i zamordowali za to, ze nie chcial pomocy od Sowietow Pyjasa oskarzyli, ze wymiotowal w klatce schodowej zanim sie "udusil" wymiocinami Bartoszcze oskarzyli, ze byl pijany, zanim sie "utopil" w studzience melioracyjnej Popieluszke oskarzyli o to, ze mowiac "zlo dobrem zwyciezaj" mial na mysli odwrotnie. Ilu z tych dawnych prokuratorow nadal pracuje w prokuraturze? Ilu z tych sedziow z sadow kapturowych stanu wojennego nadal wydaje wyroki? Smiem twierdzic, po takich "dochodzeniach", ze wielu. I zgadzam sie z Toba jm19, ze jedyne nad czym Polacy maja kontrole to ich glosy w wyborach, chociaz i tu trzeba miec oczy otwarte. Zrobic wszytko azeby ludzie poszli i glosowali wedle sumienia. Wierze w to, ze Polacy nie zatracili poczucia "sprawiedliwosci po Polsku" Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko55 Ale dajecie sobie kit wciskać... 02.09.05, 16:39 Jm19 wiem ze lepiej powtarzac niz samemu dojsć do wniosku. Ale wybacz że nie zdodzę się z ani jednym Twoim zdaniem. A więc:nabycie akcji nie zostalo przez W.C ukryte. Takze ich sprzedaz.Cóz by na tym zyskał? Có byłoby to za ukrycie skoro wyszło na wierzch? Sprzataczka oswiadczenia majatkowego nie składa. Składa zeznanie podatkowe. A to zupełnie różne sprawy.Śledztwo nie dotyczyło ukrycia akcji jak piszesz tylko czegos innego, sprawdż to sobie. Teksty o odrazajacym lekceważeniu prawa to emocje a chodzi o racje. Napisz prosze czym lekcewazył prawo WC ? Zaznaczam nie jestem jego fanem. Jestem natomiast przeciwnikiem wszelkich manipulacji masowej..Dajesz przykład jej skutków. Znasz ten dowcip że w Moskwie na Arbacie rozdają rowery ? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Ale dajecie sobie kit wciskać... 02.09.05, 16:45 kopytko55 napisał: > Jm19 wiem ze lepiej powtarzac niz samemu dojsć do wniosku. Ale wybacz że nie > zdodzę się z ani jednym Twoim zdaniem. A więc:nabycie akcji nie zostalo przez > W.C ukryte. Takze ich sprzedaz.Cóz by na tym zyskał? Có byłoby to za ukrycie > skoro wyszło na wierzch? Sprzataczka oswiadczenia majatkowego nie składa. > Składa zeznanie podatkowe. A to zupełnie różne sprawy.Śledztwo nie dotyczyło > ukrycia akcji jak piszesz tylko czegos innego, sprawdż to sobie. Teksty o > odrazajacym lekceważeniu prawa to emocje a chodzi o racje. Napisz prosze czym > lekcewazył prawo WC ? Zaznaczam nie jestem jego fanem. Jestem natomiast > przeciwnikiem wszelkich manipulacji masowej..Dajesz przykład jej skutków. > Znasz ten dowcip że w Moskwie na Arbacie rozdają rowery ? Masz popieprzone przez komune w glowie, ale trudno, kiedys zrozumiesz kto ma racje... Jedno ze sledztw dotyczylo klamstwa w oswiadczeniu, zatajenia akcji, Stefaniuk potwierdzil,ze Cimoszko wiedzial na kiedy sie wypelnia oswiadczenia, a zatem argument ze to bylo nieumyslne upada. Trzeba wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Myśleliśmy o szubienicy a tu umorzenie? 02.09.05, 15:41 Czytamy tu bzdety i wołamy Goździkową z proszkami na ból głowy. Lubimy Tuska a Cimosza nie - to normalne. Gdy za pomyłkę wołamy o wieczne potępienie - to albo staliśmy się WSZECHPOLSCY albo jesteśmy nieuczciwi w naszych sądach, zwyczajni hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Ludzie chca byc normalni chris- ot co 02.09.05, 15:53 chris12 napisał: > Czytamy tu bzdety i wołamy Goździkową z proszkami na ból głowy. > Lubimy Tuska a Cimosza nie - to normalne. > Gdy za pomyłkę wołamy o wieczne potępienie - to albo staliśmy się WSZECHPOLSCY > albo jesteśmy nieuczciwi w naszych sądach, zwyczajni hipokryci! Nic wiecej. A normalnosci oczekuje sie przede wszystkim od tych, ktorzy stac maja na strazy przestrzegania zasad "normalnosci" i stad to wielkie oburzenie w Narodzie. Nie obrzucaj ludzi blotem. Spojrz co wyprawiaja mafio-komunisci z Kwasniewskim, Cimoszewiczem, Naleczem i cala ich prokuratorsko-sedziowska koteria. Chyba, ze i ty jestes jednym z tych "przefarbowancow" a wtedy, nie bede sie dziwil twoim wypowiedziom. Powiedz jedno - piszesz to z przekory, czy z przekonania? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Zabrali mi wiaderko i łopatkę... 02.09.05, 16:09 ...no bo Anna J. tak pięknie mówiła, i Kostek M. i w ogóle było jasne, a tera wielka d...a, okazało się, że on jest nawet ok! A miał być inny film! Ale o co Ci chodzi? Że prokuratora jest be! że Cimoszewicz jeszcze chodzi po ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Zabrali mi wiaderko i łopatkę... 02.09.05, 16:11 jerzyk444 napisał: > ...no bo Anna J. tak pięknie mówiła, i Kostek M. i w ogóle było jasne, a tera > wielka d...a, okazało się, że on jest nawet ok! A miał być inny film! > > Ale o co Ci chodzi? Że prokuratora jest be! że Cimoszewicz jeszcze chodzi po > ziemi? Nie podniecaj sie bo ci sie kutas czerwony zrobi, i nie bedzie mozna odroznic mordy od kutasa! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 [...] 02.09.05, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.09.05, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor [...] 02.09.05, 16:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 [...] 02.09.05, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot [...] 02.09.05, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Re: Zabrali mi wiaderko i łopatkę... 02.09.05, 16:44 ... a witamy Pana Weszpolaka! I jak cykliści też... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Zabrali mi wiaderko i łopatkę... 02.09.05, 16:43 jerzyk444 napisał: > Jasne, grunt to tupnąć nóżką i postraszyć - kto nie z Mieciem tego zmieciem! DOBRE! Wykorzystamy w kampanii! > A > Mieczysława wynalazł obecny kandydat Lech K. Wynajduje sie wynalazki a Miodowicz jest poważnym człowiekiem, czego o tobie sie nie da powiedziec... > No dobra, wiem, że chcecie nas > wysłać za Ural. Za blisko. Ja chcialem na Kamczatke, ale stamtad za blisko Japonii. Inne wyjscie to usmiercic... > Zostanie tylko jedynie słuszny PiS i tolerancaj według > Kaczora: "Kochajmy się jak Bracia!" I tak bedzie! Allah jest wielki, a mahomet prorokiem jego! Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor jerzyk444 odrzucil juz jednego proroka 02.09.05, 16:54 studioturos napisał: > jerzyk444 napisał: > > > Jasne, grunt to tupnąć nóżką i postraszyć - kto nie z Mieciem tego zmieci > em! > DOBRE! Wykorzystamy w kampanii! > > > A > > Mieczysława wynalazł obecny kandydat Lech K. > Wynajduje sie wynalazki a Miodowicz jest poważnym człowiekiem, czego o tobie > sie nie da powiedziec... > > > No dobra, wiem, że chcecie nas > > wysłać za Ural. > Za blisko. Ja chcialem na Kamczatke, ale stamtad za blisko Japonii. Inne > wyjscie to usmiercic... > > > Zostanie tylko jedynie słuszny PiS i tolerancaj według > > Kaczora: "Kochajmy się jak Bracia!" > I tak bedzie! Allah jest wielki, a mahomet prorokiem jego! > podobnie, jak jego idol - teraz juz obaj nie wierza w lenina..."lub czasopisma" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Re: jerzyk444 odrzucil juz jednego proroka 02.09.05, 17:00 ... dobrze, że niektórym została wiara w "oświadczenia" i "faksymile":) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cimoszewicz ! - Czy ci nie wstyd ? 02.09.05, 15:43 .. Jestesmy świadkami załosnego widowiska w wykonaniu prokuratury i ciebie , czerwony nędzarzu . Ta niby twoja "niewinnośc " wcale ci nie pomoże w wyscigu do fotela prezia , wręcz przeciwnie ... ! I to mnie cieszy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Cimoszewicz ! - Czy ci nie wstyd ? 02.09.05, 16:22 jakos nie widac radosci. Co najwyzej bezsilna zlosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Do yaboola i wszystkich którrzy pamiętają! 02.09.05, 15:51 Jestem gotów użyczyć strony w swoim serwisie na wasze wspomnienia z komuny, oczywiście płacić nie będę, ale może warto nawet drobne wydarzenia utrwalić, tego na historii NIE uczą, a może powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
akff [...] 02.09.05, 15:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 15:57 akff napisał: > Miodowicz i Człowiek "z zasadami" zbłaźnili się.Teraz Cimoszewicz jest skazany > na sukces. O sukcesie to bedzie mogl mowic, jak dostanie 5 a nie 10 lat w procesie komuchow... Zawsze bylem lagodnym antykomuchem, ale tearz mowie: po wyborach wszystkie komuchy spalwimy Wiselka, zobaczymy ktowy to wiedźma, a który nie... Odpowiedz Link Zgłoś
akff Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 15:59 studioturos napisał: > Zawsze bylem lagodnym antykomuchem, ale tearz mowie: po wyborach wszystkie > komuchy spalwimy Wiselka, zobaczymy ktowy to wiedźma, a który nie... Boję się Polski takiej jaką prezentujesz. Oj boję się. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:06 akff napisał: > Boję się Polski takiej jaką prezentujesz. Oj boję się. To sie bój, i o o wlasnie chodzi, zebyscie sie zaczeli w koncu bac, przekreciarze, komuchy, mafiosi, sedziowie z partii laski i prokuratorzy czerowni... To jest tez MOJA POLSKA, mam w niej prawo chciec tego czego chce! Odpowiedz Link Zgłoś
akff Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:12 studioturos napisał: > To sie bój, i o o wlasnie chodzi, zebyscie sie zaczeli w koncu bac, > przekreciarze, komuchy, mafiosi, sedziowie z partii laski i prokuratorzy > czerowni... > To jest tez MOJA POLSKA, mam w niej prawo chciec tego czego chce! Masz prawo dużo mówić ale faszystowska mowa jaką się posługujesz jest okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos BEZ REKLAMY! 02.09.05, 16:17 akff napisał: lub zapiszczal: > studioturos napisał: > > To sie bój, i o o wlasnie chodzi, zebyscie sie zaczeli w koncu bac, > > przekreciarze, komuchy, mafiosi, sedziowie z partii laski i prokuratorzy > > czerowni... > > To jest tez MOJA POLSKA, mam w niej prawo chciec tego czego chce! > > Masz prawo dużo mówić ale faszystowska mowa jaką się posługujesz jest okropna. Taka twoja w tę i nazad przez most poniatoszczaka drutem kolczstem ganiana! SLD jest zbrodniczą, mafijną organizacją, którą trzeba zlikwidiować jak najszybciej się da... Ludzi odpowiedzialnych zamknąć w więzieniach, a co poniektórych, jak Jaruzelski, napiętnować żelazem! Proponuję numer 00000001 i do obozu w Berezie! Teraz, mam nadzieję, jestem faszystą? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:13 akff- ja sie bałem przez 45 lat zyjąc w Polsce jaka ty reprezentujesz . Jak ci sie nie podoba to na Białorus uciekaj .... Odpowiedz Link Zgłoś
akff [...] 02.09.05, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:22 akff napisał: > brynk napisał: > > > akff- ja sie bałem przez 45 lat zyjąc w Polsce jaka ty reprezentujesz . J > ak ci > > sie nie podoba to na Białorus uciekaj .... > > Taki strachliwy jesteś. Ja mam troszke ponad 30 lat i mam gdzieś Twoje zasługi > styropianowe. Ja chce żyć w Polsce normalnej a nie Polsce Pana Miodowicza i > Kaczyńskiego. Oni nie mają monopolu na wiedze.Ty też. Skad wiesz jaka jest Polska normalna, skoro nigdy w niej nie zyles... Zyles w polsce mafijno-zlodziejskiej, to mala roznica. Wiec nie panikuj, zmien szaty na mniej czerwone i pracuj dla siebie i dla innych a Bog cie nie opusci... A od Kaczynskiego to sie naprawde odpi...dol! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:24 jeja, ale Ty jestes drazliwy... To Twoj tatus jest, czy tesc? Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:25 pewnie jest wolontariuszem i musi bronić szefa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos CHCE, TO DROBNA ROZNICA! 02.09.05, 16:29 pereop napisał: > pewnie jest wolontariuszem i musi bronić szefa :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: CHCE, TO DROBNA ROZNICA! 02.09.05, 16:32 co za patriotyczna postawa ;)) myśle że możesz liczyć na wdzięczność swojego idola...może jakąś ciepłą posadkę by ci zaproponował :)) Odpowiedz Link Zgłoś
akff Re: WWW.CIMOSZEWICZ.HK.PL - wygrana w kieszeni 02.09.05, 16:31 studioturos napisał: > A od Kaczynskiego to sie naprawde odpi...dol! Spieprzaj dziadu !!! - Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 02.09.05, 16:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pereop ;))) 02.09.05, 16:01 Kaczyńskiemu też umożyła prokuratura - niech żyje dyspozycyjna prokuratura :))...pewnie ta sama co u Cimoszewicza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: ;)))Kaczyńskiemu też umorzyła prokuratura??? 02.09.05, 19:01 pereop napisał: >..niech żyje dyspozycyjna > prokuratura :))...pewnie ta sama co u Cimoszewicza ;))) - Polko!!! Pan JlubL Kaczyński to Twardy CZŁOWIEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś