Dodaj do ulubionych

Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.info

02.09.05, 19:17
ewidentnie go obrażają ;). Urban potrafi jednak mieć jakąś klasę w swoim
ześwinieniu i dziewicy nie udaje.

cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg
Obserwuj wątek
    • t-800 To prowokacja Platformy Obywatelskiej i płk. Miodo 02.09.05, 19:18
      ... wicza!!!
      • mmkkll Oraz prawicowych mediów. /nt 02.09.05, 19:20
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Oraz prawicowych mediów. /nt 02.09.05, 20:02
          Skąd, to wynik dyspozycyjności prokuratury.
    • lech2000 Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:36
      Miodowicz dla mnie jest już politycznym trupem.
    • janbezziemi Chamstwo coraz większe 02.09.05, 19:37
      Chamstwo coraz większe. Potem zdziwienie, ze Cimoszewicz nazywa dziennikarzynę
      świnią.
      • t-800 Re: Chamstwo coraz większe 02.09.05, 19:42
        To płk. Miodowicz zrobię tę grafikę.
      • mmkkll Re: Chamstwo coraz większe 02.09.05, 21:58
        Potem zdziwienie, ze Cimoszewicz nazywa dziennikarzynę
        > świnią.

Ja się temu nie dziwię i nie mam nic przeciwko nazywania dziennikarza świnią,
        jak i pytaniu o potencjalne intymne relacje.
    • nielubiegazety2 Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:39
      Człowieku ty nie wiesz co mówisz.
      Nałęcz jest durnowaty i śmieszny.
      Urban był prawdziwym janczarem złowieszczym i groźnym.
      SB i rzecznik Jerzy Urban były jednością bez cienia dialektyki.

polskaludowa.com/napisali/popieluszko.htm
      Michnik jest jednym z nielicznych, których przekonała ta eSBecka tuba.
      • janbezziemi Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:49
        I Urban,i Nałęcz mają swój styl, choc ja wolę Urbana. Piekielnie inteligentny i
        UMIE pisac. TRAFNIE!!!
        • nielubiegazety2 Żenada 02.09.05, 20:14
          W latach '70 tacy ćwierćinteligenci czytali: Przekrój, Politykę, Szpilki i
          Forum by szpanować na zebraniach entelegencją.

Teraz czytają Wyborczą, Nie, Politykę i Angorę i na forum szpanują światowym
          obyciem i entelegencją.
          • kropekuk A tacy jak ty zawsze wierni "czerwoniakom"? 02.09.05, 20:18

• cimoszenka Towarzyszu z Morning Star 02.09.05, 20:23
              Czy już miałeś wieczorne onanizowanie się?
              • tatonka czyzby jeszcze sie nie otworzyl? :)))) 02.09.05, 20:25
                bylo tu takie forum gdzie sie otwieral razem z palnickiem...
            • tatonka gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 20:23
              bo znow bredzisz.
              Jak bys mial pojecie o UK to jest to system w ktorym kazdy czlowiek ma znaczenie.
              Na tym polega prawica ze szanuje sie czlowieka, slowo, zasady.
              Szanuje sie za to czym jest naprawde i ocenia rzetelnie..
              Ja wiem ze ci masoni to to o czym marzysz najglebiej...
              Masoneria bylych komuchow.. A michnik w ramach tego dobra wiekszego nie chcial
              ale musial robic wszystko by jakis porzadek zaprowadzic w tych brudach internetu
              :)))))
              • lech2000 Re: gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 21:12
                tatonka napisał:

> bo znow bredzisz.
                > Jak bys mial pojecie o UK to jest to system w ktorym kazdy czlowiek ma
                znaczeni
                > e.
                > Na tym polega prawica ze szanuje sie czlowieka, slowo, zasady.
                > Szanuje sie za to czym jest naprawde i ocenia rzetelnie..
                > Ja wiem ze ci masoni to to o czym marzysz najglebiej...
                > Masoneria bylych komuchow.. A michnik w ramach tego dobra wiekszego nie chcial
                > ale musial robic wszystko by jakis porzadek zaprowadzic w tych brudach
                internet
                > u
                > :)))))Ty już przestałaś się kontrolować.Piszesz takie głupoty,że aż mi Ciebie
                żal.Srednio zdolny uczeń z podstawówki by cię wyśmiał.
                • tatonka Re: gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 21:14
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28527241&a=28543883
                  a gdzie jest ten wateczek?
                  A moze ty wiesz lesiu co to CHZ? :))))))
                • kropekuk Ale za to wiadomo,czemu w 40 roku zycia jest "JUZ" 02.09.05, 21:43
                  doktorantka...Glupota zaiste, rzadka: trzecia kadencja rzadow Labour. Wg. tej
                  ciumci to tez zapewne "prawica". Buhahahaha!!
              • kropekuk Babo glupia: TORYS CHURCHILL BYL MASONEM. 02.09.05, 21:45
                Ale pobredz jeszcze na temat UK - jest sie z czego posmiac:)))))))))))))
          • joannabarska Kretynizm 02.09.05, 20:55
            Kretynizm do wiwatu. W latach siedemdziesiątych te trzy tygodniki były nieżle
            redagowane, a "Polityka" była najlepszym tego typu pismem od Łaby po
            Władywostok. Przepraszam, ale powiem zaraz jak Cimoszewicz, bo trudno czytac
            takie bzdury napisane przez kogoś, który nie jest nawet jednym setnym
            inteligenta.
            • nielubiegazety2 Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:19
              Ja się nie wypowiadałem o poziomie pism.
              Nie wiem czy nie byłoby lepszych gdyby nie mała wada systemu dystrybucyjnego.

Pamiętam co oprócz tranzystora nosił pod pachą entelygent.
              Nie wzruszałem się bzdetami "Dobry fachowiec, ale bezpartyjny".

Miałem to szczęście, że moi wszyscy zstępni słuchali od zawsze Wolnej Europy.
              • janbezziemi Re: Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:22
                nielubiegazety2 napisał:

> Ja się nie wypowiadałem o poziomie pism.
                > Nie wiem czy nie byłoby lepszych gdyby nie mała wada systemu dystrybucyjnego.
                >
                > Pamiętam co oprócz tranzystora nosił pod pachą entelygent.
                > Nie wzruszałem się bzdetami "Dobry fachowiec, ale bezpartyjny".
                >
                > Miałem to szczęście, że moi wszyscy zstępni słuchali od zawsze Wolnej Europy.
                >
                >SZCZESCIE W NIESZCZESCIU? CZY ODWROTNIE? ALE POWAZNIE -JASNIEJ PRECYZUJ MYSLI.
                W DOMU JEST TROCHE NUMEROW TYCH PISM,PRZEGLADAŁEM. CIEKAWE,CHOC PAPIER I DRUK
                UBOGI.
                • nielubiegazety2 Re: Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:53
                  Powiedzieć, że Urban pięknie pisze może tylko tem dla kogo oznaką entelegencji
                  były wymienione pisma. Zapomniałem o Kulisach. Tam ten piękny kibiował w
                  kronice kryminalnej.
                  Powiem więcej, dziecięcem będąc czytałem te tytuły. Nawet teczka w kiosku była.
                  Taka lektura była wyrocznią dla inż. Karwowskiego z carmenem w zębach. Dla mnie
                  SocPrasa była tylko barometrem, na wiatry natolińskie i pułtuskie.

Fana Polityki tej z lat '70 też, powinien zinteresować ten blog:
                  misio123.blox.pl/html
                  • wanda43 Re: Kretynizm to prawda 03.09.05, 14:37
                    kibicowal dlatego,ze mial zakaz pisania
    • bdx65 wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 20:48
      • ab554 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 21:18
        Brzydze sie Urbanem i jego niewatpliwa inteligencja, ktora docenil i
        niewatpliwie pokochal Adam Michnik, ale brzydze sie tez swoja glupota ze nie
        zaskoczylam do konca kiedy dowiedzialam sie ze Michnik pije z Urbanem. Moze
        teraz juz nie pije ? To jest jakas szansa- mam taka nadzieje-mysle ze my
        wszyscy mamy.
        • janbezziemi Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 21:47
          CZĘSTO PIJA SIE Z TYM, KTO STAWIA...A BRZYDZIĆ SIE INTELIGENCJĄ MOŻE TYLKO
          TEN,KTO JEJ NIE MA.(ab554!)
          • nielubiegazety2 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 22:00
            Nie mów tylko, że Goebbels nie był inteligentny. Jego inteligencję też
            podziwiasz? Jaki honorowy był. Umierał wraz ideą. Jego honor też podziwiasz?
            Odwagę zamordowania własnych dzieci też podziwiasz? Powinienieś, bo kto nie
            podziwia odwagi ten tchórz.
            Przeczytaj biografię Goebbelsa. Inteligentny honorowy i odważny. Nic tylko
            podziwiać.

Jesteś chyba młodszy niż myślałem, skoro pijesz z tym kto stawia. Można Cię
            zobaczyć w reportarzu z Dworca Centalnego?
            • janbezziemi Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 23:15
              "nie lubie tej (jakiej?)gazety- Ty masz fioła skoro czynisz takie idiotyczne
              porownania. Ja bym zabanowal z czystym sumieniem.
              • nielubiegazety2 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 04.09.05, 20:21
                W to nie wątpię.
                Urban z Barańskim zawsze banowali z czystym sumieniem.
    • douglasmclloyd Urban i klasa razem w przyrodzie nie wystepuja n/t 02.09.05, 21:31
      • mmkkll To co powiedzieć o Nałęczu? Tzn. jak to opisać?/nt 02.09.05, 22:03
        • pralinka.pralinka Re: To co powiedzieć o Nałęczu? Tzn. jak to opisa 02.09.05, 22:55
          Urban to szuja uwielbiająca skandale i chodzenie pod prąd, nie liczy się z nikim. Służył Jaruzelowi bo podobało mu się, że ma wpływ na to co dzieje się w Polsce. Jego udział w sprawie Przemyka, w sprawie Popiełuszki to paskudne ale sprawne akcje propagandowe. Fakt, że artykuły podpisywał wtedy pseudonimem, świadczy o tym, że doskonale wiedział w czym uczestniczy.
          Nałęcz natomiast to błazen i służalczyk dla kariery. Zrobi wszystko aby być przy pańskim stole byle pokazywać się w mediach. Czuje się wtedy ważny. Ale to chorągiewka.
    • frank_drebin Przepraszam, ale jak go obrazono ? Chyba, ze 02.09.05, 22:42
      fotomontaz upodabniajacy go do Nalecza uwazasz za obraze. W takim razie teraz
      swoim postem obrazasz Nalecza bo sadzisz, ze porownanie kogos do Nalecza go
      obraza. Troche myslenia kolego, a potem sie wpisuj. A swoja droga jak mozna
      obrazic kogos kto swoich przeciwnikow politycznych wyzywa z uzyciem
      rynsztokowego jezyka ?
      • kropekuk A poza tym i tak nie wyszedl gorzej niz Kaczorek: 02.09.05, 23:25
        wybory2005.wp.pl/gid,84585,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3
    • bladatwarz Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 22:43

www.cimoszenko.info/obrazy/cimokio_dwa.jpg
      :))))))))))
      • joli_cyc Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 23:00
        Heisse Jola und Cimola!!!
      • janbezziemi Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 23:18

• t-800 Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 23:24
          Nałęcz poda płk. Miodowicza do sądu za cimoszenko.info. Poza tym niemożliwe, by
          Tusk o tym nie wiedział.
          • kropekuk Przeciez to KACZE:))))))))))) 02.09.05, 23:26

• kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 03.09.05, 14:08
            Ja się będę upierał, że to zrobiła prokuratura na zlecenie SLD. Nie po
            towyznaczono Kalwasa do nadzoru.
      • bracia_zbrojek Dokladniej pracujcie,moderatorzt "GW"! 03.09.05, 16:14
        Tu cos widzimy... Moderatorzy, jak usuwacie raz, to usuwajcie i drugi, bo
        powiemy, ze macie pracę gdzieś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka