mmkkll 02.09.05, 19:17 ewidentnie go obrażają ;). Urban potrafi jednak mieć jakąś klasę w swoim ześwinieniu i dziewicy nie udaje. cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 To prowokacja Platformy Obywatelskiej i płk. Miodo 02.09.05, 19:18 ... wicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Oraz prawicowych mediów. /nt 02.09.05, 20:02 Skąd, to wynik dyspozycyjności prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:36 Miodowicz dla mnie jest już politycznym trupem. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Chamstwo coraz większe 02.09.05, 19:37 Chamstwo coraz większe. Potem zdziwienie, ze Cimoszewicz nazywa dziennikarzynę świnią. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Chamstwo coraz większe 02.09.05, 19:42 To płk. Miodowicz zrobię tę grafikę. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Chamstwo coraz większe 02.09.05, 21:58 Potem zdziwienie, ze Cimoszewicz nazywa dziennikarzynę > świnią. Ja się temu nie dziwię i nie mam nic przeciwko nazywania dziennikarza świnią, jak i pytaniu o potencjalne intymne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:39 Człowieku ty nie wiesz co mówisz. Nałęcz jest durnowaty i śmieszny. Urban był prawdziwym janczarem złowieszczym i groźnym. SB i rzecznik Jerzy Urban były jednością bez cienia dialektyki. polskaludowa.com/napisali/popieluszko.htm Michnik jest jednym z nielicznych, których przekonała ta eSBecka tuba. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Fanem Urbana nie jestem, ale na cimoszenko.in 02.09.05, 19:49 I Urban,i Nałęcz mają swój styl, choc ja wolę Urbana. Piekielnie inteligentny i UMIE pisac. TRAFNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Żenada 02.09.05, 20:14 W latach '70 tacy ćwierćinteligenci czytali: Przekrój, Politykę, Szpilki i Forum by szpanować na zebraniach entelegencją. Teraz czytają Wyborczą, Nie, Politykę i Angorę i na forum szpanują światowym obyciem i entelegencją. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszu z Morning Star 02.09.05, 20:23 Czy już miałeś wieczorne onanizowanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka czyzby jeszcze sie nie otworzyl? :)))) 02.09.05, 20:25 bylo tu takie forum gdzie sie otwieral razem z palnickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 20:23 bo znow bredzisz. Jak bys mial pojecie o UK to jest to system w ktorym kazdy czlowiek ma znaczenie. Na tym polega prawica ze szanuje sie czlowieka, slowo, zasady. Szanuje sie za to czym jest naprawde i ocenia rzetelnie.. Ja wiem ze ci masoni to to o czym marzysz najglebiej... Masoneria bylych komuchow.. A michnik w ramach tego dobra wiekszego nie chcial ale musial robic wszystko by jakis porzadek zaprowadzic w tych brudach internetu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 21:12 tatonka napisał: > bo znow bredzisz. > Jak bys mial pojecie o UK to jest to system w ktorym kazdy czlowiek ma znaczeni > e. > Na tym polega prawica ze szanuje sie czlowieka, slowo, zasady. > Szanuje sie za to czym jest naprawde i ocenia rzetelnie.. > Ja wiem ze ci masoni to to o czym marzysz najglebiej... > Masoneria bylych komuchow.. A michnik w ramach tego dobra wiekszego nie chcial > ale musial robic wszystko by jakis porzadek zaprowadzic w tych brudach internet > u > :)))))Ty już przestałaś się kontrolować.Piszesz takie głupoty,że aż mi Ciebie żal.Srednio zdolny uczeń z podstawówki by cię wyśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka Re: gabciomaleszko wyspij sie wreszcie 02.09.05, 21:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=28527241&a=28543883 a gdzie jest ten wateczek? A moze ty wiesz lesiu co to CHZ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale za to wiadomo,czemu w 40 roku zycia jest "JUZ" 02.09.05, 21:43 doktorantka...Glupota zaiste, rzadka: trzecia kadencja rzadow Labour. Wg. tej ciumci to tez zapewne "prawica". Buhahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Babo glupia: TORYS CHURCHILL BYL MASONEM. 02.09.05, 21:45 Ale pobredz jeszcze na temat UK - jest sie z czego posmiac:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Kretynizm 02.09.05, 20:55 Kretynizm do wiwatu. W latach siedemdziesiątych te trzy tygodniki były nieżle redagowane, a "Polityka" była najlepszym tego typu pismem od Łaby po Władywostok. Przepraszam, ale powiem zaraz jak Cimoszewicz, bo trudno czytac takie bzdury napisane przez kogoś, który nie jest nawet jednym setnym inteligenta. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:19 Ja się nie wypowiadałem o poziomie pism. Nie wiem czy nie byłoby lepszych gdyby nie mała wada systemu dystrybucyjnego. Pamiętam co oprócz tranzystora nosił pod pachą entelygent. Nie wzruszałem się bzdetami "Dobry fachowiec, ale bezpartyjny". Miałem to szczęście, że moi wszyscy zstępni słuchali od zawsze Wolnej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:22 nielubiegazety2 napisał: > Ja się nie wypowiadałem o poziomie pism. > Nie wiem czy nie byłoby lepszych gdyby nie mała wada systemu dystrybucyjnego. > > Pamiętam co oprócz tranzystora nosił pod pachą entelygent. > Nie wzruszałem się bzdetami "Dobry fachowiec, ale bezpartyjny". > > Miałem to szczęście, że moi wszyscy zstępni słuchali od zawsze Wolnej Europy. > >SZCZESCIE W NIESZCZESCIU? CZY ODWROTNIE? ALE POWAZNIE -JASNIEJ PRECYZUJ MYSLI. W DOMU JEST TROCHE NUMEROW TYCH PISM,PRZEGLADAŁEM. CIEKAWE,CHOC PAPIER I DRUK UBOGI. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: Kretynizm to prawda 02.09.05, 21:53 Powiedzieć, że Urban pięknie pisze może tylko tem dla kogo oznaką entelegencji były wymienione pisma. Zapomniałem o Kulisach. Tam ten piękny kibiował w kronice kryminalnej. Powiem więcej, dziecięcem będąc czytałem te tytuły. Nawet teczka w kiosku była. Taka lektura była wyrocznią dla inż. Karwowskiego z carmenem w zębach. Dla mnie SocPrasa była tylko barometrem, na wiatry natolińskie i pułtuskie. Fana Polityki tej z lat '70 też, powinien zinteresować ten blog: misio123.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kretynizm to prawda 03.09.05, 14:37 kibicowal dlatego,ze mial zakaz pisania Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 21:18 Brzydze sie Urbanem i jego niewatpliwa inteligencja, ktora docenil i niewatpliwie pokochal Adam Michnik, ale brzydze sie tez swoja glupota ze nie zaskoczylam do konca kiedy dowiedzialam sie ze Michnik pije z Urbanem. Moze teraz juz nie pije ? To jest jakas szansa- mam taka nadzieje-mysle ze my wszyscy mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 21:47 CZĘSTO PIJA SIE Z TYM, KTO STAWIA...A BRZYDZIĆ SIE INTELIGENCJĄ MOŻE TYLKO TEN,KTO JEJ NIE MA.(ab554!) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 22:00 Nie mów tylko, że Goebbels nie był inteligentny. Jego inteligencję też podziwiasz? Jaki honorowy był. Umierał wraz ideą. Jego honor też podziwiasz? Odwagę zamordowania własnych dzieci też podziwiasz? Powinienieś, bo kto nie podziwia odwagi ten tchórz. Przeczytaj biografię Goebbelsa. Inteligentny honorowy i odważny. Nic tylko podziwiać. Jesteś chyba młodszy niż myślałem, skoro pijesz z tym kto stawia. Można Cię zobaczyć w reportarzu z Dworca Centalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 02.09.05, 23:15 "nie lubie tej (jakiej?)gazety- Ty masz fioła skoro czynisz takie idiotyczne porownania. Ja bym zabanowal z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: wyborne i zabawne - Urban facet(?) z klasą... 04.09.05, 20:21 W to nie wątpię. Urban z Barańskim zawsze banowali z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Urban i klasa razem w przyrodzie nie wystepuja n/t 02.09.05, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: To co powiedzieć o Nałęczu? Tzn. jak to opisa 02.09.05, 22:55 Urban to szuja uwielbiająca skandale i chodzenie pod prąd, nie liczy się z nikim. Służył Jaruzelowi bo podobało mu się, że ma wpływ na to co dzieje się w Polsce. Jego udział w sprawie Przemyka, w sprawie Popiełuszki to paskudne ale sprawne akcje propagandowe. Fakt, że artykuły podpisywał wtedy pseudonimem, świadczy o tym, że doskonale wiedział w czym uczestniczy. Nałęcz natomiast to błazen i służalczyk dla kariery. Zrobi wszystko aby być przy pańskim stole byle pokazywać się w mediach. Czuje się wtedy ważny. Ale to chorągiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Przepraszam, ale jak go obrazono ? Chyba, ze 02.09.05, 22:42 fotomontaz upodabniajacy go do Nalecza uwazasz za obraze. W takim razie teraz swoim postem obrazasz Nalecza bo sadzisz, ze porownanie kogos do Nalecza go obraza. Troche myslenia kolego, a potem sie wpisuj. A swoja droga jak mozna obrazic kogos kto swoich przeciwnikow politycznych wyzywa z uzyciem rynsztokowego jezyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A poza tym i tak nie wyszedl gorzej niz Kaczorek: 02.09.05, 23:25 wybory2005.wp.pl/gid,84585,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3 Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 22:43 www.cimoszenko.info/obrazy/cimokio_dwa.jpg :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 23:00 Heisse Jola und Cimola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 02.09.05, 23:24 Nałęcz poda płk. Miodowicza do sądu za cimoszenko.info. Poza tym niemożliwe, by Tusk o tym nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Juz rozeslalam to zdjecie i to z Jola tez! 03.09.05, 14:08 Ja się będę upierał, że to zrobiła prokuratura na zlecenie SLD. Nie po towyznaczono Kalwasa do nadzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Dokladniej pracujcie,moderatorzt "GW"! 03.09.05, 16:14 Tu cos widzimy... Moderatorzy, jak usuwacie raz, to usuwajcie i drugi, bo powiemy, ze macie pracę gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś