savena 09.09.05, 19:58 jest pracownica ministerstwa infrastruktury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panatha Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 20:00 no i lala została zdekonspirowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 21:01 panatha napisał: > no i lala została zdekonspirowana:) Mogli puscic jej/jego pare tekstow. Spoleczenstwo powinno wiedziec, kto urzeduje w ministerstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 20:00 Rozpracował? He, he, he! Jak ktoś ma host mi.gov.pl, to naprawdę bardzo łatwo tego kogoś "rozpracować". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale PO CO toto nadawalo godzinami z biura? 09.09.05, 20:01 Inaczej ani wlos by jej z glowy nie spadl, ani nikt by sie nia nie zainteresowal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 20:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=24862592&a=24913321 Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Kto to taki? (n/t) 09.09.05, 20:03 Złodziejka która za moje podatki zamiast pracować produkuje sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kto to taki? (n/t) 09.09.05, 20:07 derduch napisał: > Złodziejka która za moje podatki zamiast pracować produkuje sie na forum. Czy chodzi moze o woluntariat Cimoszewicza? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25280878&a=25288956 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Chodzi o KRETYNIZM platnych klakierow KACZKI 09.09.05, 20:12 Zatrudniaja ich w ministerstwie infrastruktury? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 za co pobierała pieniądze? 10.09.05, 10:37 • Co ci, HOMOFOBSKI KATOLSKI ŚMIECIU, lala.laleczna 16.06.05, 13:44 + odpowiedz przeszkadza transwestytyzm? Co za ludziska w tym kraju, zacofane to takie, że wstręt bierze ;-D Pewnie, że nie mam co pokazywać. Stare, brzydkie, pomarszczone ... ale to przecież, NIETOLERANCIE, nie o to chodzi. Tylko o to, że mi czynisz WBREW KONSTYTUCJI. Skandal. Pomijając już fakt, że ta pani surfowała na koszt podatnika od ósmej do szesnastej pięć razy w tygodniu, to prawdopodobnie całkowicie olewała swoje obowiązki służbowe. Za co brała pieniądze i kto sprawdzał, co robi? Takimi sprawami powinna zajmować się prokuratura (włącznie z konsekwencjami dla przełożonych), a nie jakieś bezzębne komisje etyki. Sprawdziłbym też inne dokumenty. Poziom polszczyzny lali.lalecznej daje dużo do myślenia. "(...) że mi czynisz WBREW KONSTYTUCJI." Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Kto to taki? (n/t) 09.09.05, 20:05 reporterzy ,,uwagi,, koczuja pod ministerstwem do czasu , az ministerstwo ujawni nazwisko i stanowisko lali.lalecznej.ciekawe dlaczego sie tak uparli. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I PLEC: na FK chodza sluchy, ze to facet. Moze 09.09.05, 20:07 i sam Minister? Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: Kto to taki? (n/t) 09.09.05, 20:25 No właśnie. Czy aby nie mają bardziej palących spraw do nagłaśniania niż taki idiotyzm. Dno i kilka metrów mułu, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 20:03 skandaliczny był ten program. tylko utwierdził urzędników-złodziei, że mogą pozostać bezkarni. zmowa milczenia tak silna czy reporterzy tvn tacy dupowaci? Odpowiedz Link Zgłoś
dinkaa Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:13 Widzisz, to akurat ma małe znaczenie, bo nie są opłacani z podatków,jak urzędnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:16 masz racje co nie zmienia faktu ze ten redaktor CEBULA to baran szukajacy taniej sensacji Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:24 ... i nie zmienia faktu ze red. Cebula nie jest baranem, tylko skutecznie i z zapałem wykonuje swoja prace, w odróżnieniu od darmozjada z ministerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:28 derduch napisał: > ... i nie zmienia faktu ze red. Cebula nie jest baranem, tylko skutecznie i z > zapałem wykonuje swoja prace, w odróżnieniu od darmozjada z ministerstwa To co jest. Kiedys przez trzy dni (sam fakt dodzwonienia sie byl sukcesem) dzwonilem do ministerstwa srodowiska zadajac bardzo proste pytanie dotyczace recyklingu. Nikt nie potrafil na nie odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:29 Buehehehehehehe! Łykasz wszystko co telewizja Ci wprasuje w mózg? Że się tak zapytam, znasz redaktora Cebulę osobiście? Bo dla mnie to kolejna tania gwiazdka tvn-u żerująca na jeszcze tańszej sensacji. Z takim poziomem to tylko do Faktu czy SE. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: ciekawe ilu darmozjadów z tvn pisze na forum 09.09.05, 20:36 Nie rozumiemy się. Ja nie oceniam poziomu dziennikarstwa czy inteligencji red. Cebuli, stwierdzam tylko że doskonale wykonuje swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.ajzensztajn do obejrzenia :) 09.09.05, 20:42 uwaga.onet.pl/1246262,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
gromek85 Re. 09.09.05, 20:45 Ciekawe czy pojawi się ponownie na forum? Jeżeli tak, to bedzie to juz bezczelne. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Program ,,Uwaga,, ropracowal Lale.laleczna 09.09.05, 20:51 Odcieli lale od internetu. Jak teraz ten pracownik ministerstwa bedzie sie pastwil nad 'katolami'? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 W sumie mała sensacja... 09.09.05, 22:18 Na forum są nawet aesi z ministerstwa. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hopp "wśród urzędników też zdarzają się geniusze" 10.09.05, 11:00 to słowa pani z ministerstwa dotyczący lali - czy to był reportaż, czy fragment nowego filmu Piwowskiego? jak to możliwe, że prełożeni lali z głupawymi uśmieszkami tłumaczą ochronę wszystkich dotyczących jej informacji przed ujawnieniem zamiast pakować manele? przecież to ONI są odpowiedzialni za to co robią ich podwładni Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: "wśród urzędników też zdarzają się geniusze" 10.09.05, 11:10 O czym to swiadczy? O tym, ze instytucje te sa naszpikowane niekompetentna urzednicza masa pozostajaca wygodnie we wzajemnych towarzyskich ukladach. Praca jest tam w istocie symulowana, co tajemnica poliszynela jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: TERAZ KOLEJ NA kataryna.kataryna? 10.09.05, 13:16 Hm. Naprawdę tak uważasz? Mentalność gogolowskiego czynownika przede wszystkim z twoich postów przebija..., Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: TERAZ KOLEJ NA kataryna.kataryna? 10.09.05, 13:22 wartburg4 napisał: > Hm. Naprawdę tak uważasz? >Mentalność gogolowskiego czynownika przede wszystkimz twoich postów przebija..., Zapytalem sie czy jest to mozliwe. Twoja odpowiedz, co prawda nie wprost, zasugerowala ze TY TAK UWAZASZ. Moglbys uzasadnic dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: TERAZ KOLEJ NA kataryna.kataryna? 11.09.05, 20:49 To do mnie? Ja nie uważam, ja wiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: TERAZ KOLEJ NA kataryna.kataryna? 11.09.05, 20:49 Sorry, to nie do mnie. :-/ Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś