komuszewicz1 młodygniewny1, chris12, vitek25, mangold itd 14.09.05, 12:51 ...wam towarzysze już dziękujemy; za 5lat znów wybory więc może do tej pory znajdziecie sobie nowego Wielkiego Brata. PS. młody gniewny pisał: ja z całą swoją rodziną oddam głos na WC; to idź i oddaj buuuuhaaaaaahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 komuszewicz1: ja oddaję nadal głos na Cimoszewicza 14.09.05, 12:59 mimo,ze zrezygnowal.to oczywiste ze nie pojde glosowac 9 pazdziernika. a ty udawaczu komuszewicz1 wiadomo,ze jestes jednym ze szpicli pulkownikow Miodowicza+Brochwicza,baw sie dalej w kolejne prowokacje z falszywkami. juz za chwile Jarucka sie znajdzie i stawi w prokuraturze/do tej pory sie urywala.to samo pulkownik Brochwicz wezwany do prokuratury zaslonil sie zwolnieniem lekarskim/juz jutro bedzie zdrowy i stawi sie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszewicz1 Re: komuszewicz1: ja oddaję nadal głos na Cimosze 14.09.05, 13:02 Paranoik mlodygniewny1 napisał: > mimo,ze zrezygnowal.to oczywiste ze nie pojde glosowac 9 pazdziernika. > a ty udawaczu komuszewicz1 wiadomo,ze jestes jednym ze szpicli pulkownikow > Miodowicza+Brochwicza,baw sie dalej w kolejne prowokacje z falszywkami. > juz za chwile Jarucka sie znajdzie i stawi w prokuraturze/do tej pory sie > urywala.to samo pulkownik Brochwicz wezwany do prokuratury zaslonil sie > zwolnieniem lekarskim/juz jutro bedzie zdrowy i stawi sie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 komuszewicz1:to tajny agent czytaj szpicel pulkown 14.09.05, 13:10 ikow miodowiczow/brochwiczow.to znane i opisane metody pracy prowokatorow. na salonach ulicznych az dudni od nazwisk/metod waszej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszewicz1 Re: komuszewicz1:to tajny agent czytaj szpicel pu 14.09.05, 13:14 mlodygniewny1 napisał: > ikow miodowiczow/brochwiczow.to znane i opisane metody pracy prowokatorow. > na salonach ulicznych az dudni od nazwisk/metod waszej pracy. Człowieku idź do psychiatry; wiem że przeżyłeś załamanie nerwowe z powodu decyzji Cimoszewicza ale żeby aż tak zgłupieć??? Nie warto się tym przejmować, życie toczy się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 12:53 I bardzo dobrze - Tylko jednomandatowe okregi wyborcze i podatek liniowy !!!!!!!!!!!! Ciekawe dlaczego tak sie wszyscy tego boja ?????? !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 13:14 annas11 napisała: > I bardzo dobrze - > > Tylko jednomandatowe okregi wyborcze i podatek liniowy !!!!!!!!!!!! > > Ciekawe dlaczego tak sie wszyscy tego boja ?????? !!!!!!!! Ad1: bo maja za male dochody by im spadlo? Ad2: Bo nie wiedza ze to dobre jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 15.09.05, 00:35 Bo co dobre to nie znazne w tym kraiku nad wisełką. nowe - dobre - a kysz! a kysz! zgiń przepadnij! Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Polacy to jednak barany. Michnik wie, o czym mówi. 14.09.05, 12:55 Cimo zawiódł na całego. Otwiera się kolejny rozdział "Judeopolonii". Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Szkoda mi Nałęcza. 14.09.05, 12:54 Biedny Nałęcz. Co on zrobi? Przejdzie do Leppera? Raz jest gejem, raz lesbijką, raz komunistą, raz socjaldemokratą. Zagubiony człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszewicz1 Re: Szkoda mi Nałęcza. 14.09.05, 12:56 baltazarus napisał: > Biedny Nałęcz. Co on zrobi? Przejdzie do Leppera? Raz jest gejem, raz lesbijką, > > raz komunistą, raz socjaldemokratą. Zagubiony człowiek. ...ale najlepiej się czuje w roli politycznej prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
sharia do dziennikarzy 14.09.05, 12:54 Mam nadzieje, że oświadczenie cimoszewicza nikomu nie zamydli oczu, pelnil funkcje publiczne od wielu lat i jego operacje gieldowe powinny zostac ujawnione, zdawkowe wyjasnienie, że przeprowadzil 8 operacji o średniej wysokości 38 tysiecy jest dla mnie PODEJRZANE, dlaczego zwlekal z ujawnieniem tych danych pare dni od ich otrzymania??? Poza tym cimoszewicz trzyma poziom... żenujący poziom, z pogarda na twarzy i w gestach mówil o czarnej propagandzie... mam nadzieje ze za pare lat sprawa jaruckiej zostanie zbadana dokladniej i wyjdzie na jaw że za wszystkim stoi nie kto inny jak sam cimoszewicz, a jesli chodzi o agentow w solidarnosci to rozniez szczyt... od kiedy doktor prawa nie wie ze premier nie bedzie mogl ujawnic tajnych akt na jego wniosek, wiec sprawa pozostanie nie wyjasniona i beda wisialy podejrzenia to wlasnie CZARNA PROPAGANDA uprawiana przez CIMOSZEWICZA Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos POPIERAM 14.09.05, 13:18 sharia napisała: > Mam nadzieje, że oświadczenie cimoszewicza nikomu nie zamydli oczu, pelnil > funkcje publiczne od wielu lat i jego operacje gieldowe powinny zostac > ujawnione, zdawkowe wyjasnienie, że przeprowadzil 8 operacji o średniej > wysokości 38 tysiecy jest dla mnie PODEJRZANE, dlaczego zwlekal z ujawnieniem > tych danych pare dni od ich otrzymania??? Poza tym cimoszewicz trzyma poziom... > > żenujący poziom, z pogarda na twarzy i w gestach mówil o czarnej > propagandzie... mam nadzieje ze za pare lat sprawa jaruckiej zostanie zbadana > dokladniej i wyjdzie na jaw że za wszystkim stoi nie kto inny jak sam > cimoszewicz, a jesli chodzi o agentow w solidarnosci to rozniez szczyt... od > kiedy doktor prawa nie wie ze premier nie bedzie mogl ujawnic tajnych akt na > jego wniosek, wiec sprawa pozostanie nie wyjasniona i beda wisialy podejrzenia > to wlasnie CZARNA PROPAGANDA uprawiana przez CIMOSZEWICZA Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 :(((((((((((((((( 14.09.05, 12:54 dziękujemy panie Marszałku za kandydowanie...i za cierpliwość i klasę w starciu ze wściekłym prawicowym oszołomstwem ... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: : 14.09.05, 12:56 vitek25 napisał: > dziękujemy panie Marszałku za kandydowanie...i za cierpliwość i klasę w starciu > > ze wściekłym prawicowym oszołomstwem ... Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: : 14.09.05, 13:20 me-e napisał: > vitek25 napisał: > > > dziękujemy panie Marszałku za kandydowanie...i za cierpliwość i klasę w > starciu > > > > ze wściekłym prawicowym oszołomstwem ... Ale jaki widok :) byl../ Piesek podwinal ogon i spiprzal az milo bylo patrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
analityk5 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 12:55 a_s_i_m_o napisał: > Po prostu przekierowuja kase na SLD, bo tam kazde 0.1% przeklada sie na mandat > a w prezydenckich nic nie daje. Cimoszko sie nie wycofa... Sie wycofal. -- <a href=http://www.michalin.pl>michalin</a> Odpowiedz Link Zgłoś
analityk5 [...] 14.09.05, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koszel [...] 14.09.05, 12:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Brawo !!!!! Hura !!!!!! Oszust sie wycofal !!!!!! 14.09.05, 12:55 Brawo ! Wlasnie dowiedzialem sie, ze "nadstandardowo uczciwy" Cimoszko-oszust wycofal sie. Na te okazje wieczorem, po przyjsciu z pracy, otwieram szampana ! Moze wreszcie przestanie dzialac w Polsce "przeklenstwo grubej kreski". Odpowiedz Link Zgłoś
korpion Re: Brawo !!!!! Hura !!!!!! Oszust sie wycofal ! 14.09.05, 13:00 otworz szampania i chlaj jak tusk z tej radosci Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Brawo !!!!! Hura !!!!!! Oszust sie wycofal ! 14.09.05, 13:23 korpion napisała: > otworz szampania i chlaj jak tusk z tej radosci a tobie pozostanie zupka wiezienna... Wiem jak smakuje, nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i... 14.09.05, 13:04 ...i nie ujawnił. Naród ma prawo wiedzieć, jakie operacje giełdowe Cimoszewicz przeprowadzał będąc ministrem w rządzie Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:05 Ty jesteś naród? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:07 Jestem jego częścią. A jakbym napisał, że mój sąsiad ma prawo to wiedzieć (bo ma), to być pytał, czy jestem swoim sąsiadem? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:24 To napisz, że część narodu - Ty i Twój sąsiad chcecie wiedzieć. Co było do wyjaśnienia zostało wyjaśnione. A Ty nie chcesz wyjaśnienia - chcesz dowodu winy. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:26 uu1 napisała: > To napisz, że część narodu - Ty i Twój sąsiad chcecie wiedzieć. Co było do > wyjaśnienia zostało wyjaśnione. A Ty nie chcesz wyjaśnienia - chcesz dowodu > winy. A to nie to samo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:39 > To napisz, że część narodu - Ty i Twój sąsiad chcecie wiedzieć. Ja nie napisałem, że "Naród chce to wiedzieć", tylko, że "Naród ma prawo to wiedzieć", oczywiście moim zdaniem. Nie kłam, nie przekręcaj moich słów. Taki sposób dyskusji do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cimokia miał dziś ujawnić papiery giełdowe i. 14.09.05, 13:41 No to może ma prawo ale nie chce. Jesteś trybunem ludowym? PS. Gdzie jest kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
trybowski POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 12:59 Nie chodzi o wytrzymałość psychiczną kandydata. Ta akurat jest duża. Przecież twardo negocjował traktat akcesyjny, pokazał siłę przed komisją śledczą! To mocny facet. Nie chodzi też o fakt, że ma małe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 13:01 Coś w tym rodzaju. Dali mu do zrozumienia. Cimoszko zawiódł jak licealista. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 13:04 szantazysta jest Tusk, czy Kaczynski? Ciekawie byloby sie tego dowiedziec przed wyborami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:05 ...i nie ujawnił. Naród ma prawo wiedzieć, jakie operacje giełdowe Cimoszewicz przeprowadzał będąc ministrem w rządzie Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:07 a niby dlaczego masz prawo? Zreszta powiedzial o tych transakcjach, a papiery ma prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:11 Jeśli facet, który kandydował na prezydenta, dwukrotny Minister, Premier, Marszałek Sejmu itd mógł popełniać przestępstwa wykorzystując poufne informacje Rządu w celu przeprowadzania wielomilionowych transakcji giełdowych, to Naród ma prawo o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 [...] 14.09.05, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:33 yeellow napisał: > a niby dlaczego masz prawo? Zreszta powiedzial o tych transakcjach, a papiery > ma prokuratura. I to mnie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:07 Zapytaj się TUopSKA skąd ma pieniądze na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:08 I czy siedział na kominie? Daj spokój z tymi żałosnymi podrygami. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Cimorra miał dziś ujawnić papiery giełdowe... 14.09.05, 13:35 uu1 napisała: > Zapytaj się TUopSKA skąd ma pieniądze na kampanię? No to sie zapytaj, powiedz dziennikarzom Wyborczej by sie zainteresowali, napusc prokurature, na co czekasz.? Ale nie szczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Re: POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 13:06 Agora/Prezio czyli w ostatecznej konsekwencji Kaczyński. Teraz zacznie się rzucanie błotem w Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 13:32 yeellow napisał: > szantazysta jest Tusk, czy Kaczynski? Ciekawie byloby sie tego dowiedziec przed > > wyborami :-) OBAJ. I KACZMAREK I GRUPA HAKOWA, JARUCKA I NIODOWICZ. Caly swiat jest winny, oprocz oczywiscie tego jedynego - Kwasnioewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: POWODY REZYGNACJI? 14.09.05, 13:35 Nie chodzi o wytrzymałość psychiczną kandydata a o wytrzymałość psychiczną jego rodziny ja też gdyby ktoś spierając się z moimi poglądami opluwał moje dzieci powiedziałąbym "od mojej rodziny Wara chamie" i poszła! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 12:59 w ten oto sposob nie mam na kogo zaglosowac w wyborach prezydenckich. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
korpion a ja sądze ze na tuska i kaczynskiego tez 14.09.05, 13:14 cos jest... tylkoze ci beda to splacac jak wygraja a to bedzie o wiele gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
eryk81 Postkomunizm - Stop 14.09.05, 13:01 Zrezygnował bo nie chciał ujawnić prawdy o swoich giełdowych tranzakacjach, czuje wokół tego smród. Może nastąpi teraz kres Rywinlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 TERAZ MCDONALD ZACZNIE SIĘ ŁASIĆ... 14.09.05, 13:02 i odpowiedż dla ryżego prowokatora jest jedna: SPIEPRZAJ, DZIADU! Odpowiedz Link Zgłoś
komuszewicz1 Re: TERAZ MCDONALD ZACZNIE SIĘ ŁASIĆ... 14.09.05, 13:09 ...i co ci Vitku ty czerwony pajacu pozostało; pisanie bredni. Szkoda mi cię, proszę cię nie płacz; twój towarzysz a zarazem guru nie jest tego wart. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk NAŁĘCZ ! - Borowski czeka na ciebie ...hihihihihi 14.09.05, 13:04 ale żeś dostał na dupe- panie " profesorze", hahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
voxel Cimoszewicz się przestraszył 14.09.05, 13:06 Ma tyle na sumieniu, że bał się, że jeśli dalej będzie kandydatem to wyjdą inne machlojki w których brał udział. Lepiej podwinąć ogon i zniknąć z tym co ukradł do tej pory niż narażać się na to, że to ujawnią albo nawet zabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
mrodak Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 13:07 No i co? Wyciągu z rachunku inwestycyjnego nie przedstawił. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w uwazajcie on jeszcze za tydzien zmieni znow zdanie 14.09.05, 13:07 znow powie ze " kandyduje " dwa dni potem ze a jednak nie i bedzie sie tak bawil we wsadzanego bo tak lubi Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: uwazajcie on jeszcze za tydzien zmieni znow z 14.09.05, 13:22 adam81w napisał: > znow powie ze " kandyduje " dwa dni potem ze a jednak nie i bedzie sie tak > bawil we wsadzanego bo tak lubi Proponuje osinowy kolek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
assasino Re: uwazajcie on jeszcze za tydzien zmieni znow z 14.09.05, 13:29 Chyba jednak nie, bo jego normalne u nas transakcje, są w USA kryminalne i jego córka może siedzieć. A złamali praw że hoho. Tyle, że ja nie nic przeciw temu by ojciec pomógł córce, a tego że wykorzystał inf.poufną mu nie udowodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo12 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 13:08 Nałęcz, wracaj szybko do Borowskiego; na pewno cię przyjmie z otwartymi ramionami;-))) Mam nadzieję że to będzie koniec twojej błyskotliwej kariery. Tak powinny kończyć wszystkie "Światowidy" polskiej tzw. polityki.Bardzo się cieszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 15.09.05, 01:02 Świato - wid? Żart jakiś chyba. Ślepowid polityczny z histerycznie wyrażanym poglądem o jedynym słusznym systemie. Historyk, który nie "wyciągnął żadnej lekcji z historii. Okazje były. Rzut kostką do gry.... wypada sześć (oczek dwa razy trzy) - raz, dwa trzy, cztery, pięć, sześć! Cimoszewicz. I cześć. Tamtemu puszcza została, a tobie marszałko-rzeczniko-histeryku, profesorze emeritis tremens daj boże. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 13:09 Kłóćcie się ze mną i z moimi poglądami ,ale od mojej rodziny WARA! słusznie nie idę na wybory prezydenckie.Mam żal do Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
basiapietrzak Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 13:28 jola_ iza napisała: i wierzysz jemu? , to po co rodzinę mieszał w swoje machinacje finansowe? - "Każdy ma to, na co zasłużył" - On i jego rodzinka "niewiniatka" hihi:) pozdrawiam Jolę:) Odpowiedz Link Zgłoś
boba222 Ponadpartyjny kandydat 14.09.05, 13:09 dlatego na jego konferencji prasowej tylko SLD miał okazję zaapelować o głosy w wyborach parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Wycofal sie 14.09.05, 13:10 a oni dalej pluja... I dziwia sie jednoczesnie, ze ktos mowi o brudnej kampanii. Ale nic to, niebawem sie uspokoi. A Cimoszewicz ma jaja i potrafi trzasnac drzwiami. W sumie to go rozumiem, po co sie zmuszac i wysluchiwac roznych bredni. Bycie prezydentem to zadna wielka frajda. Ci, co skacza z radosci niebawem beda wylewac pomyje na tych, ktorych wybiora. Nie trzeba bedzie dlugo czekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: Wycofal sie 14.09.05, 13:16 ale siara... jak dla mnie bomba, ale jak ten facet sie zachowuje? najpierw kryguje sie jak pensjonarka, kaze sie prosic, a teraz mu sie nie podoba i zabiera zabawki, no po prostu dorosly odpowiedzialny polityk, swiadom konsekwencji swych czynow:) selekcja naturalna, tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Wycofal sie 15.09.05, 06:39 Nie przesadzaj z tym pluciem. Cimoszewicz sam na siebie napluł już dawno i teraz widzimy tego efekty. Kwestia oświadczeń, a nie afera Jaruckiej w co niektórzy co bardziej naiwni uwierzyli była spowodowana tylko i wyłącznei postępowaniem Cimoszewicza. Wyszedl by zapewne obronną ręką z pojawienia się pani Jaruckiej, ale przy tym musiał tyle na kręcić w tłumaczeniach, tyle bredni musiał wypowiedzieć, że większości ludzi po prostu wydał się niewiarygodny. Po trzecie wreszcie wykazał się, co chyba najgorsze totalną wręcz użyje tego słowa beszczelnością udając bezpartyjnego kandydata. Dziwne że podczas dzisiejszego Oskara u jego boku siedział Olejniczak. Ps. nie ma to jak użycie argumentu w stylu: matka, żona, rodzina (pamietajmy, że gdy "pierwszy raz w życiu zmieniał, raz podjętą decyzję" uczynił to wbrew, jak donosiły media woli rodziny. Potrzebna była nawet pielgrzymka pierwszych do leśniczówki, by przekonać panią Barbara. Dziwne, że wówczas prośba żona i rodziny nie była aż tak ważna. Dziś, a w zasadzie wczoraj cimoszewicz drugi "raz zmienił wcześniej podjętą decyzję" Specjalnie mnie to nie cieszy, bo powinien walczyć do końca a nie wystawiać nawet spore grono wierzących w jego majestat ludzi do wiatru. Odszedł mówiąc praktycznie, że ma ich w nosie, a wszyscy są beznadziejny. Cóż za styl. PS. Ja Cimoszewicza nie rozumiem, bo trudno bredniami nazwać pytania o ilość oświadczen, transakcje giełdowe, pożyczki, linie kredytowe i wreszcie dziwne zbiegi okoliczności. Ja oczekuję, ze w tym kraju jak w każdym normalnym kandyaci w koncu będą musieli odpowiadać na tego typu pytania i wyjaśniać wszystkie ale w imię przejrzystości. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:17 KAŻDY tylko nie ty, szemrana plastikowa karykaturo liberała...nawet nie próbuj się łasić..wypij flache z miodowiczem...! Odpowiedz Link Zgłoś
komuszewicz1 Re: NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:20 vitek25 napisał: > KAŻDY tylko nie ty, szemrana plastikowa karykaturo liberała...nawet nie próbuj > się łasić..wypij flache z miodowiczem...! ...twoje zdrowie Vitku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:25 popieram! kaczor dopial swego nie brudzac sobie przy tym swoich pletw. a niech cie wszyscy... jezeli jeszcze ludzie nie zobaczyli do czego ten pajacyk doprwoadzil to tego niestety nie zobacza. jak widac wygrala polityka obrzucania blotem przeciwnikow za pomoca swoich ludzi. oto Polska wlasnie. ludzie zastanowcie sie (o ile potraficie) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 14.09.05, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:48 e.v.q.a napisała: > popieram! > kaczor dopial swego nie brudzac sobie przy tym swoich pletw. a niech cie > wszyscy... jezeli jeszcze ludzie nie zobaczyli do czego ten pajacyk doprwoadzil > to tego niestety nie zobacza. jak widac wygrala polityka obrzucania blotem > przeciwnikow za pomoca swoich ludzi. oto Polska wlasnie. ludzie zastanowcie sie > (o ile potraficie) Od nozek po dziob golebica, biala! Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:53 bez przesady - ja sie nie wybielam tak jak robi to samozwanczy prezio :) Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: NIE DOSTANIESZ TYCH GŁOSÓW, TUSK! 14.09.05, 13:57 e.v.q.a napisała: > bez przesady - ja sie nie wybielam tak jak robi to samozwanczy prezio :) Widze ze musze jasniej, bo inteligencja łudzi sie Łodzią Otoz w jednym niegdysiejszym filmie jeden pan powiedzial do jednej pani, ze gdyby glupota umiala fruwac, to ona by byla biala golebica... Takie sobie drobne cos... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To trzymaj sie mocno Andrzejku !!!! 14.09.05, 14:00 studioturos napisał: > Otoz w jednym niegdysiejszym filmie jeden pan powiedzial do jednej pani, ze > gdyby glupota umiala fruwac, to ona by byla biala golebica... > Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: To trzymaj sie mocno Andrzejku !!!! 14.09.05, 14:12 mangold napisał: miaucze ze > studioturos napisał: ?? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos [...] 14.09.05, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a NIEZŁY PASZTET! 14.09.05, 14:14 Teraz się porobiło...nie wiadomo jak to się odbije na rezultatach. Będziemy cierpieć z powodu przypadkowego wyboru. BOROWSKI się chyba nie przebije do góry, a broń Boże żeby wygrał KACZYŃSKI albo GIERTYCH. Za TUSKIEM nie przepadam, ale z prawicy on chyba najlepszy. Część głosów przejdzie też na LEPPERA a jaki będzie z tego skutek to zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś