asienka32 POPiS jak POPiS panie Heniu 19.09.05, 21:36 ale gdzie się podział wierny wolontariat z pod znak "Zagłosuję na Cimoszewicza, bo..." Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sld-upek1 Zagłosuję na Borowskiego, bo... 19.09.05, 21:39 www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pisuarro Chciałabyś romantycznego bohatera... 19.09.05, 23:07 ...z takim nickiem ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ii:-) dobrze, że jesteście:-) P. Asieńko:-) 19.09.05, 22:12 .. bo ostatnio.. jakoby Was nie było! :-))))) Pzdr:-) ps wcześniej Pani odpowiedziałem, proszę mi wierzyć!, z właściwą sobie galanterią ...ale "wcięło"?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nie może być Panie Heniu... 19.09.05, 22:15 pana też kasują na forum GW??? A ja się ostatnio przerzuciłam bardziej w prawo niż POPiS czyli PJKM. Popieranie zwycięzców to żadne dla mnie wyzwanie :))) Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Asieńko!! Pani "coś" w sobie ma :-))) 19.09.05, 22:21 Pani asienka32 napisała: > A ja się ostatnio przerzuciłam bardziej w prawo niż POPiS czyli PJKM. > Popieranie zwycięzców to żadne dla mnie wyzwanie :))) ............... .. a ja (..ale ja..) bardziej w ???? ..chyba Borówe POprę..hehe.. Pozdrawiam..jak Panią libię:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 No to uśredniając mamy poglądy wyzerowane panie 19.09.05, 22:25 Heniu :))) Noi chyba bezpiecznie jest podyskutować o kwiatkach i bratkach a nie o polityce... Czy libię to znaczy lubię czy to jakaś aluzja do kadafiego? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Asieńko!!:-) Nno:-) nie bądź mą "Hlubą"..:-) 19.09.05, 22:36 , "cokolwiek by to miało znaczyć". Pani, niezależnie od mych "ortograficzno-alfredzich" wpadek, winnaś wiedzieć, że...????, sama Pani Wiesz dlaczego Ją lubię:-))) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 No wiem wiem 19.09.05, 22:39 ja tyż mam sentyment do imienia Henryk ze wzglęgu na osobę aktualnie podpisującą się pod moją liste płac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: No wiem, wiem:-)), "Rodzina, rodzina, rodzina 19.09.05, 22:53 ach rodzina, rodzina.."..?? Panowie "Starsi Dwaj".."Ci" byli Goście!..no nie?? Pani Asieńko? :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: ?....Wolontariacie PoPiSu!, gdzie jesteś? :-) 19.09.05, 21:48 Siedzą u nas w Toruniu na Żwirki. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 A co zbiórka przed dworcem i pocieszamy WuCeta 19.09.05, 21:54 -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 No jak to którym? Wschodnim :)))) 19.09.05, 22:06 -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: No jak to którym? Wschodnim :)))) 19.09.05, 22:14 Żubr do puszczy, a kaczki już niedługo odlecą do ciepłych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Nawet jeśli, to na wiosnę wrócą :))) 19.09.05, 22:21 Nie wraca się tylko zza Uralu -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Nawet jeśli, to na wiosnę wrócą :))) 19.09.05, 22:25 Wiosna wasza, ale następna jesień ponownie nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 W domu spokojnej starości "Złota jesień" 19.09.05, 22:33 -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: W domu spokojnej starości "Złota jesień" 19.09.05, 22:36 Wolę polską złotą jesień niż wiosenne roztopy-wtopy. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 A kto ci mówił, że polską. Omsk ładne miasto :) 19.09.05, 22:44 -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: A kto ci mówił, że polską. Omsk ładne miasto 19.09.05, 22:48 W Omsku to bym skoczył na meczyk Avangardu w hokejowej superlidze. A kaczki jak wrócą z Afryki to wprowadzą strukturę plemienną. Nie mogę doczekać się wiosny. Będę wypatywać ich i bocianów. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Już mówiłem. Z Omska nie ma powrotu. 19.09.05, 23:03 Trzeci raz Oki nie przejdziecie. I to tygrysy lubią najbardziej. O kaczki się nie martw. Jesteśmy w okolicach Ghany i Liberii. Jak podciągną nas w okolice Maroka to już będzie sukces. -- W związku z zastrzeżeniami administracji portalu, co do długości moich sygnaturek oświadczam, że zawieszam ich stosowanie do odwołania. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Pani Asieńko!:-) Przyznasz Pani!..Jak Panią lubię, 19.09.05, 22:41 że gdyby nie moje "wywołaj wilka z lasu", to...dalej "ich jakoby nie było" ..hehe.. Pzdr. :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Jestem cały czas 19.09.05, 22:56 nigdzie się nie ruszam niepotrzebnie - Donald dał mi przykład jak nie marnować energii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P.rydzyk_fizyk!, ja Panu, jako fan Rycyka_Fircyka 19.09.05, 23:08 powiadam!!,..by nie marnować energii, czas już!!.. powiadam Wam!! "Odnowić oblicze Tej Ziemi" - czyli o tym, co zmieniło moje zycie i dlaczego było to Radio Maryja. > the_dzidka < Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A po co odnawiać? Toż za 4 lata znowu remont... 19.09.05, 23:10 się szykuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Te..te! P. rydzyk_fizyk, ze mną, Rycyko_Fircykowym 19.09.05, 23:18 fanem, nie Panu, z "nikłym" nickiem się "mierzyć:-) Nie Pan!!...ja będę!!!! Nawoływał by: "Odnowić oblicze Tej Ziemi" - czyli o tym, co zmieniło moje zycie i dlaczego było to Radio Maryja. > the_dzidka < Odpowiedz Link Zgłoś