Dodaj do ulubionych

Sondażowe zamieszanie: PiS przed PO

21.09.05, 20:04
A margines bledu wynosi co najmniej 3 %, wiec nic dziwnego, ze
kolejnosc PO-PiS czasem sie zmienia miedzy sondazami.

Obserwuj wątek
    • alkud A JA WOLE PJKM 21.09.05, 20:05
      PO = Partia Oferałów :) PiS = Populizm i Seksizm :)))

Islam Movie Project
      • sawa.com Re: A JA WOLE PJKM 21.09.05, 20:39
        alkud napisał:

> PO = Partia Oferałów :) PiS = Populizm i Seksizm :)))

Nie marnuj głosu na operetkowego polityka. Zagłosuj na PO. Nie dawaj wiary
        plotkom typu: PO = Partia Oferałów. Sieją je (plotki) ciemne typy, które źle
        nam życzą.
        Głosuj na PO, nawet jeśli jesteś sam Jaśnie Janusz Korwin Mike

a w ogóle to pozdrawiam.
      • jastill POP i S dyktatura niedorajdów 21.09.05, 21:40
        Program, ktorego nie ma, poparcie dla dla przestępców i bandydty jest, Bełkot
        pseudo socjalistyczny w partiach nibyprawicowych. Manipulacja kupionych mediów
        w stylu PRL. tylko te kilka przykładów pokazuje dlaczego potrzebna była im
        nagonka agenturalna na Cimoszewicza. Dobrze , że zrezygnował. Dzięki temu
        widzimy jacy są jego przeciwnicy. Zamiast wybierać tragifarsę lepiej stawiać na
        sprawdzone SLD.
    • tonieja10 PiS juz wygral walke moralna 21.09.05, 20:06
    • mbishop POpieram 21.09.05, 20:10

• mirmat1 Ta lawina PATRIOTYZMU przysypie PO 21.09.05, 20:34
      Juz wiele razy moje marzenia sie spelnily choc wiem, ze tym razem chce pewnie
      za duzo: 50% dla PiS-u. PO juz przerabialismy za Balcerowicza i dostalismy w
      prezencie 18% bezrobocie, komuchow juz mielismy dwa razy i korupcja osiagnela
      zenitu. Prawdziwy, patriotyczny rzad Olszewskiego rzadzil kilka miesiecy i
      przedstawil doskonaly na tamte czasy program ekonomiczny zanim obalili go
      przekretacze z Okraglego Stolu. Teraz mamy szanse raz jeszcze. Niech ja nie
      popsuja Balcerowiczowcy-bis z PO. Samodzielny rzad PiS-u jest mozliwy!
      • zz21 Re: Ta lawina PATRIOTYZMU przysypie PO 21.09.05, 20:59
        Tylko prawica:Ruch Patriotyczny LPR PIS
        Kto chcesz się dowiedzieć prawdy o Tsku niech obejrzy film pt. ,,Nocna zmiana"
        Film ten można obejrzeć jutro w TV TRWAM o godz. 13.30 i o 21.55
    • avin Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 20:43
      Jesli jestes pedalem z duza lewa kasa to rozumiem Twoje obawy.
    • stranger.pl Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 20:44
      Bardzo mi sie podoba twoja myśl cyt.: "...namawiajcie zwolenników PD, SLD,
      SdPL..."

Masz jeszcze coś innego co może kompromitować PO? Chętnie poczytam.

Bo ja np. traktowałbym jako obrazę aby na mnie czy moich kandydatów głowali
      komuniści i ich elektorat.
      Czy już tak źle z Platformą że tylko poparcie Komuny może ratować?
      • sawa.com Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 21:18
        stranger.pl napisał:

> Bardzo mi sie podoba twoja myśl cyt.: "...namawiajcie zwolenników PD, SLD,
        > SdPL..."
        >
        > Masz jeszcze coś innego co może kompromitować PO? Chętnie poczytam.
        >
        > Bo ja np. traktowałbym jako obrazę aby na mnie czy moich kandydatów głowali
        > komuniści i ich elektorat.
        > Czy już tak źle z Platformą że tylko poparcie Komuny może ratować?

Nie udawaj niewiniątka. Kaczyński i PiS wszystko robią by przyciągnąć
        roszczeniowy elektorat SLD. Stąd ta reklamówka ze znikającą żywnością z lodówki.
        O to, że PiS chce przyciągnąć do siebie roszczeniowy elektorat, nie mam
        pretensji. Nie zrobi tego PiS pójdą do samoobrony.
        Ale o reklamówkę z pustniejącą lodówką mam pretensje, bo jest to lansowanie
        oszukańczej półprawdy. Jest to mamienie ludzi. Nawet nie wiem czy jest to
        półprawda. Bo cenę żywności kształtuje koszt produkcji transportu itp. a to juz
        jest oVATowane na 22 %. Za światło też trzeba płacić co miesiąc - spójrz w
        rachunki - tam jest doliczany VAT 22 %. Mogłabym tak wyliczać. Nie wszyscy
        zdają sobie sprawę z tego jak powszechny jest VAT. Rachunki telefoniczne...
        ech!
    • neofita_bm Czyżby koalicja strachu ? 21.09.05, 22:28
      Czyżby koalicja strachu przed jednym Radiem dla staruszek. A dlaczego nie
      zachęcasz do wyjaśniania programów - co jest normalne w normalnej walce wyborczej ?
    • pomidorex Re: Sondażowe zamieszanie: PiS przed PO 21.09.05, 22:50
      Platforma to jedyna uczciwa partia w Polsce! Jako jedyna nie leje wody i nie
      atakuje innych. A dwa zacietrzewione kaczory idą w populizm i chcą przyciągnąć
      do siebie elektorat SLD. Tylko z Platformą nadzieja na rozwój i lepsze jutro!
      • rakunica Platforma jedyna uczciwa 22.09.05, 07:00
        Platforma jest jak uzywana prostytutka, ktora oglasza,ze nadal jest dziewica.
        Soros nie na darmo nazywal g.Remka swoim przyjacielem. Soros to Unia
        Wolnosci/Demokratyczna/pedecja/eseldecja/Platforma/itd. Wszystko razem to
        rozgrabiony polski majatek, miliony dla wybranych a jalmuzna dla innych, kolejna
        fala emigracji za chlebem, nieszczescia i upokorzenia z tym zwiazane.

Nie mozna tolerowac oszustow i zlodziei. Nie mozna godzic sie na antypolskie
        wladze. Nie wiem czy po wyborach kielbasa zmieni smak. Mam nadzieje, ze PiS,
        LPR i Samoobrona to bylaby calkiem niezla koalicja. Nie szkodzi, ze szokujaca
        elektorat komuszo - liberalny. Musi byc zmiana. Niech w koncu ta komuna upadnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka