skubi6 21.09.05, 20:04 A margines bledu wynosi co najmniej 3 %, wiec nic dziwnego, ze kolejnosc PO-PiS czasem sie zmienia miedzy sondazami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alkud A JA WOLE PJKM 21.09.05, 20:05 PO = Partia Oferałów :) PiS = Populizm i Seksizm :))) Islam Movie Project Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: A JA WOLE PJKM 21.09.05, 20:39 alkud napisał: > PO = Partia Oferałów :) PiS = Populizm i Seksizm :))) Nie marnuj głosu na operetkowego polityka. Zagłosuj na PO. Nie dawaj wiary plotkom typu: PO = Partia Oferałów. Sieją je (plotki) ciemne typy, które źle nam życzą. Głosuj na PO, nawet jeśli jesteś sam Jaśnie Janusz Korwin Mike a w ogóle to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jastill POP i S dyktatura niedorajdów 21.09.05, 21:40 Program, ktorego nie ma, poparcie dla dla przestępców i bandydty jest, Bełkot pseudo socjalistyczny w partiach nibyprawicowych. Manipulacja kupionych mediów w stylu PRL. tylko te kilka przykładów pokazuje dlaczego potrzebna była im nagonka agenturalna na Cimoszewicza. Dobrze , że zrezygnował. Dzięki temu widzimy jacy są jego przeciwnicy. Zamiast wybierać tragifarsę lepiej stawiać na sprawdzone SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Ta lawina PATRIOTYZMU przysypie PO 21.09.05, 20:34 Juz wiele razy moje marzenia sie spelnily choc wiem, ze tym razem chce pewnie za duzo: 50% dla PiS-u. PO juz przerabialismy za Balcerowicza i dostalismy w prezencie 18% bezrobocie, komuchow juz mielismy dwa razy i korupcja osiagnela zenitu. Prawdziwy, patriotyczny rzad Olszewskiego rzadzil kilka miesiecy i przedstawil doskonaly na tamte czasy program ekonomiczny zanim obalili go przekretacze z Okraglego Stolu. Teraz mamy szanse raz jeszcze. Niech ja nie popsuja Balcerowiczowcy-bis z PO. Samodzielny rzad PiS-u jest mozliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
zz21 Re: Ta lawina PATRIOTYZMU przysypie PO 21.09.05, 20:59 Tylko prawica:Ruch Patriotyczny LPR PIS Kto chcesz się dowiedzieć prawdy o Tsku niech obejrzy film pt. ,,Nocna zmiana" Film ten można obejrzeć jutro w TV TRWAM o godz. 13.30 i o 21.55 Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 20:43 Jesli jestes pedalem z duza lewa kasa to rozumiem Twoje obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 20:44 Bardzo mi sie podoba twoja myśl cyt.: "...namawiajcie zwolenników PD, SLD, SdPL..." Masz jeszcze coś innego co może kompromitować PO? Chętnie poczytam. Bo ja np. traktowałbym jako obrazę aby na mnie czy moich kandydatów głowali komuniści i ich elektorat. Czy już tak źle z Platformą że tylko poparcie Komuny może ratować? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: DO ZWOLENNIKÓW PO !!! 21.09.05, 21:18 stranger.pl napisał: > Bardzo mi sie podoba twoja myśl cyt.: "...namawiajcie zwolenników PD, SLD, > SdPL..." > > Masz jeszcze coś innego co może kompromitować PO? Chętnie poczytam. > > Bo ja np. traktowałbym jako obrazę aby na mnie czy moich kandydatów głowali > komuniści i ich elektorat. > Czy już tak źle z Platformą że tylko poparcie Komuny może ratować? Nie udawaj niewiniątka. Kaczyński i PiS wszystko robią by przyciągnąć roszczeniowy elektorat SLD. Stąd ta reklamówka ze znikającą żywnością z lodówki. O to, że PiS chce przyciągnąć do siebie roszczeniowy elektorat, nie mam pretensji. Nie zrobi tego PiS pójdą do samoobrony. Ale o reklamówkę z pustniejącą lodówką mam pretensje, bo jest to lansowanie oszukańczej półprawdy. Jest to mamienie ludzi. Nawet nie wiem czy jest to półprawda. Bo cenę żywności kształtuje koszt produkcji transportu itp. a to juz jest oVATowane na 22 %. Za światło też trzeba płacić co miesiąc - spójrz w rachunki - tam jest doliczany VAT 22 %. Mogłabym tak wyliczać. Nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego jak powszechny jest VAT. Rachunki telefoniczne... ech! Odpowiedz Link Zgłoś
neofita_bm Czyżby koalicja strachu ? 21.09.05, 22:28 Czyżby koalicja strachu przed jednym Radiem dla staruszek. A dlaczego nie zachęcasz do wyjaśniania programów - co jest normalne w normalnej walce wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorex Re: Sondażowe zamieszanie: PiS przed PO 21.09.05, 22:50 Platforma to jedyna uczciwa partia w Polsce! Jako jedyna nie leje wody i nie atakuje innych. A dwa zacietrzewione kaczory idą w populizm i chcą przyciągnąć do siebie elektorat SLD. Tylko z Platformą nadzieja na rozwój i lepsze jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Platforma jedyna uczciwa 22.09.05, 07:00 Platforma jest jak uzywana prostytutka, ktora oglasza,ze nadal jest dziewica. Soros nie na darmo nazywal g.Remka swoim przyjacielem. Soros to Unia Wolnosci/Demokratyczna/pedecja/eseldecja/Platforma/itd. Wszystko razem to rozgrabiony polski majatek, miliony dla wybranych a jalmuzna dla innych, kolejna fala emigracji za chlebem, nieszczescia i upokorzenia z tym zwiazane. Nie mozna tolerowac oszustow i zlodziei. Nie mozna godzic sie na antypolskie wladze. Nie wiem czy po wyborach kielbasa zmieni smak. Mam nadzieje, ze PiS, LPR i Samoobrona to bylaby calkiem niezla koalicja. Nie szkodzi, ze szokujaca elektorat komuszo - liberalny. Musi byc zmiana. Niech w koncu ta komuna upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś