Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości

• fionabezogona jakie gratulacje Spieprzać dziady 25.09.05, 20:42
    • olo1033 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43
      >>goniacy pielegniarz" nie ciesz się przedwcześnie abyś nie płakał w
      najbliższym okresie i to krwawymi łzami że na nich zagłosowłeś.Ja ubolewam nad
      tymi wynikami ale nie ja chyba jeden ?
    • singleman Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43
      Będzie ciekawie- Kaczorek- Burchlaczek premierem.no....:-) Szkoda , ze nie PO
      jestr silniejszą stroną. PiS-uarki, to jednak socjalzm narodowo-katolicki. Ale
      mam to gdzieś. DSziś tu, jutro w Londynie, pojutrze Tokyo. Moge to olać. Ale co
      ten ludek kościółkowy biedny zrobi?? Znów po d.... dostanie. Ty,m razem
      od "Burchlaczków" hehehe. PS. A czy przyszły premier in spe nie jest aby "
      kochającym inaczej"???
    • mkornet Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43
      Raczej wyrazy ubolewania dla wszystkich Polakow......

Zastanawiam sie jakiego to ataku uzyl duet kaczek w kampanii wyborczej? Znajac
      ich dwulicowe charaktery - napewno jakies obrzydliwe, podstepne i chamskie zagrywki.
      Czy Polacy nie naucza sie nigdy odrozniac dobra od zla?
      Quo vadis, Polsko?????????
    • archfil Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:44
      Zwycięstwo PiS to porażka Polski. Żnowu będzie dreptanie w miejscu, socjalizm w
      gospodarce i prawicowa ideologia, a zamiast naprawy państwa, będzie walka z
      homoseksualistami.
      • singleman Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:45
        Kaczor sam sie ędzie zwalczał??? No coś ty....:-)))
        • saikokila Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:52
          > Kaczor sam sie ędzie zwalczał??? No coś ty....:-)))

W III Rzeszy niejeden zajadły porgomca homoseksualistów było homoseksualistą, tyle że w przebraniu. Tak więc wszystko jest możliwe... Najgorzej kiedy własny instynkt jest w konflikcie z wpojonymi przez wychowanie wartościami. :-(
    • alojz Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:44
      no to szykuje sie zmiana hymnu z Mazurka Dąbrowskiego na KACZUSZKI :D
    • neurotyk Cholera nie PiS !!!!!!! DEMOKRACI powinni wygrać ! 25.09.05, 20:45
      Cholera jasna , po co PiS , ludzie na kogo wy głosujecie !!! Demokraci powinni
      się dostać do sejmu !!!! PARTIA DEMOKRATYCZNA !!!!!
    • nfa05 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:46
      Jest nadzieja na zmiany. Jedynie PiS była stanowczo przeciwko utrwalaniu
      systemu nauki i edukacji w nowym prawie o szkolnictwie wyzszym. Mozna mieć
      nadzieję, że teraz coś sie ruszy w tej materii.
      • dwakretki Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:49
        tak, zmieni się
        na gorsze!
    • karol.j LUDZIE !!!! DONALD NA PREZYDENTA !!!! 25.09.05, 20:46
      Tylko niech nikt nie glosuje na Kaczynskiego - prezydenta, przypadkiem, bo dwóch
      co ukradli ksiezyc nie moze rzadzic Polską.

pzdr
      • robert_per6 Re: LUDZIE !!!! DONALD NA PREZYDENTA !!!! 25.09.05, 21:06
        I oprócz tego księżyca niczego więcej nie ukradli!!
    • misiek767 co zrobil KACZYNSKI DLA WARSZAWY ?? 25.09.05, 20:48
      Jezeli Kaczynski bedzie tak skutecznym premierem jakim byl PREZYDENTEM
      WARSZAWY, to kiepskie czasy nas czekaja! Misja tego kolesia jest rozliczyc
      przeszlosc a nie budowac nowoczesne panstwo...szkoda..
      • nordwest11 Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 20:51
        Uczciwi Polacy się dziś cieszą, aferzyści się smucą. Piętnaście lat plucia na
        Kaczorów i wylewania poomyj poszło na marne, a prawda powtarzana konsekwentnie
        zwyciężyła!
        • saikokila Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 20:55
          nordwest11 napisał:

> Uczciwi Polacy się dziś cieszą, aferzyści się smucą. Piętnaście lat plucia na
          > Kaczorów i wylewania poomyj poszło na marne, a prawda powtarzana konsekwentnie
          > zwyciężyła!

Czyżby tylko 10% Polaków było uczciwymi? A reszta to aferzyści? Miły jesteś. :-/

PS. Uwzględniam (nędzną) frekwencję.
        • tiamak za kilka miesiecy beda pluc na PISuar 25.09.05, 20:59
        • kapen Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 23:00
          Groteska jak z Mrożka żeby aferzysta (TELEGRAF) rozliczał aferzystów.
        • doktorhabilitowany.1 Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 26.09.05, 01:54
          Ja się cieszę ze zwycięstwa 'Złotek'. Nie jestem aferzystą i nie uważam, by
          Kaczyńscy mówili prawdę. Właśnie dlatego się ich boję, że nie będzie miało
          znaczenia, że jestem uczciwy, tylko to, że mam odmienny światopogląd. Zwyciętwo
          Kaczek mnie smuci, bo mam obawy, że zagrożona zosanie wolność wyrażania opinii,
          wolność osobista i wolność robienia tego na co ma się ochotę w granicach prawa.
    • pawelkowalczykx niech szlag trafi PISuar!!!!! 25.09.05, 20:51
      oj ludzie coście zrobili......
    • mandig Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:51
      polsce gratulujemy polaków. niestety w tym kraju wiekszość ludzi to kretyni. szkoda gadać - trzeba emigrować :(
      • nordwest11 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:53
        taaa, a za rządów SLD było ci dobrze, co? Może sam siedziałeś przy korycie,
        cieszyłeś się jak Olo i Miller ci rzucali ochłapy, co?
    • insular RODACY!!!! BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 20:52
      jestem tego pewien.... ciekawe w jakiej parti za 4 lata beda kaczynscy
      • polskiprezydent RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 20:57
        Nie martwmy się o gospodarkę. Gospodarka najlepiej funkcjonuje, gdy tzw. państwo
        jak najmniej się wtrąca. Trzeba tylko pilnować uczciwej konkurencji i zwalczać
        "kolesiostwo".
        • dwakretki Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 21:09
          a bracia na tak wysokich stanowiskach to nie "kolesiostwo"?????????????????
          • polskiprezydent Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 26.09.05, 00:38
            dwakretki napisał:

> a bracia na tak wysokich stanowiskach to nie "kolesiostwo"?????????????????

Jeśli dam pracę /stanowisko, zlecenie/ komuś z rodziny lub znajomemu to nie od
            razu jest to "kolesiostwo". Po pierwsze, oni muszą udowodnić, że są najlepsi z
            wszystkich potenjalnych kandydatów. Po drugie, biorę pełną odpowiedzialność za
            nich, tzn. jak oni zawiodą, to ja też odchodzę i też płacę za ewentualne straty.
            Po trzecie, wszyscy wiedzą, że to moi znajomi, czyli pełna przejrzystość.
            • insular Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 26.09.05, 07:54
              nie rozsmieszaj mnie. kolesiostwo dopiero sie zacznie a dwa kaczory to tylko
              wierzcholek gory lodowej. ciekawe czy nie przeszkadzało by ci to gdyby dajmy na
              to jakas lewicowa rodzinka objela urzedy (a niech bedzie... kogo zatrudnia sld-
              owski prezes energetyki kaliskiej szynalski czy jakos tam?)
      • tiamak Re: RODACY!!!! BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 21:00
        ja nie bede zalowac bo po takich wyborach sie pakuje i wyjezdzam do normalnego kraju
      • doktorhabilitowany.1 JUŻ ŻAŁUJEMY !!!! 26.09.05, 01:57
        Z deszczu pod rynnę. Spod Millera pod Kaczkę. Czy Polsak nigdy nie będzie już
        normalnym krajem?
    • ja_kibic Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:55
      To bardzo smutne wieści. Premierem będzie Jarosław Kaczyński.
      Polska za pół roku będzie smutnym i szarym krajem. Oby tylko wróżba Urbana, że PiS utworzy koalicję parlamentarną w LPR-em i Samoobroną, się niesprawdziła...
      Pozdrawiam wszystkich zmartwionych, a zadowolonym gratuluję chwili radości...
      • zenonzewsi Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD??? 25.09.05, 20:59
        Nic was nie nauczyły te 4 lata??? Sam mam poglądy lewicowe, ale do cholery, nie
        głosowałem na tych oszołomów. Zagłosowałem na PiS, w proteście przeciwko tym 4
        latom, zmarnowanym. Jeżeli chcieliście głosować na lewą stronę trzeba było SDPL
        poprzeć. W sumie trochę mi ich żal, napewno zasłużyli dużo bardziej na miejsce
        w sejmie niż SLD. Przynajmniej w kampani się dobrze prezentowali i przedstawili
        konkretny program, a nie wspaniałe hasła tak jak SLD.
        • bio.mum Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:23
          zenonzewsi napisał:

> Nic was nie nauczyły te 4 lata??? Sam mam poglądy lewicowe, ale do cholery,
          nie głosowałem na tych oszołomów. Zagłosowałem na PiS, w proteście przeciwko
          tym 4 latom, zmarnowanym. Jeżeli chcieliście głosować na lewą stronę trzeba
          było SDPL poprzeć.

Teraz sie ocknales ?? Nie osmieszaj sie! To Twoja wina. Twoja bardzo kur.wa
          wielka wina!! a normalni ludzie beda stad spier. dalac..baw sie dobrze...skoro
          glosowales na Kaczki to twoja piaskownica. A twoja samopkrytyke o kant du. py
          potluc
          • mathias_sammer Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:26
            Bardzo jestem ciekawy nowej Polski:)

Podoba misie tlumaczenie nazwy partii na niemiecki:), ale nie wiem dlaczego-
            chyba chodzi wylacznie o brzmienie:)

M.S.
        • polskiprezydent Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:42
          Przecież można było wybrać SdPl, czyli partię Borowskiego. Racja.
    • annie13 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:55
      gratulacje dla PIS? to chyba jakaś pomyłka.
    • quesso Dobrze że chociaż siatkarki wygrały... :( 25.09.05, 20:56
      Czyli przez najbliższe lata porządzi nami LPR w wersji light... szkoda, że tylu
      dało się złapać na efektowne kwakanie :(
      • malaszaramysz Re: Dobrze że chociaż siatkarki wygrały... :( 25.09.05, 21:00
        Dobre i to:-)) A co do kaczek? Kaczki do gara. Damy radę.
    • cimoszenka Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:57
      Gratuluję zwycięzcom. Szanuję pokonanych.
    • anooonim ŻLE SIE STAŁO! 25.09.05, 20:57
      To bardzo źle że PO nie wygrali wyborow, i mam nadzieje ze jednak bedzie inaczej!
    • alaaa6 raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:01
      ze narod ich tak olal?
      kiedy w koncu zstana emerytami...???
      zenada..
      • suche Re: raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:04
        Nieeeee, ja nie wierzę że PiS mógł wygrać! Nie wierzę w głupote narodu polskiego!!
        • saikokila Re: raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:11
          suche napisała:

> Nieeeee, ja nie wierzę że PiS mógł wygrać! Nie wierzę w głupote narodu polskieg
          > o!!

Niedobrze że nie wierzysz. W Polsce wypada przynajmniej mówić że się wierzy. Inaczej cię zjedzą.
    • rzezio Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:03
      Super! W Polsce potrzebna jest silna reka. Tylko PiS może to zagwarantować!!
    • princess-sandra Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:04
      Gratulacje za dobre reklamy w TV i za wzmożony atak na PO :/ udało się wam
      PiSowcy.
      • suche Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:07
        Gratulacje??!! Cała kampania oparta na krytyce, zero pomysłów!! Oto czym bedzie
        zajmować sie PiS- krytyką innych i walką z homoseksualizmem, czyli zakrwyaniem
        drobiazgami tego co najważniejsze czyli bezrobociem!
        PO nie krytykował a odważnie wyszedł z pomysłami i dlatego przegrał!!
        Krytykować każdy potrafi!!
    • punter TERAZ K.... MY ! 25.09.05, 21:06
      Chyba żadna partia przez ostatnie 16 lat nie była tak wyposzczona i głodna
      stołków, posad i państwowej kasy.

Gratuluję wyborcom PiSu - właśnie zamieniliście tyfus na gorączkę krwotoczną.
      • robert_per6 Re: TERAZ K.... MY ! 25.09.05, 21:10
        Ci, co tak plujecie na PiS - wy już żyjecie W Michtriksie, niestety.
    • blue_a Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:07
      A ja się cieszę. Liczę (wreszcie) na zapanowanie normalności.
      • echo66 Ale sie urzadziliscie, drodzy rodacy! 25.09.05, 21:19
    • rapidez Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:09
      Gratulacje to można składać siatkarką a nie temu rządowi nic się nie zmieni a
      będzie jeszcze gorzej
    • garbusmoneta przeżyjemy też rządy bolszewików. Smutno. 25.09.05, 21:11
      • polskiprezydent Przeżujemy bolszewików.Wesoło. 26.09.05, 00:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka