olo1033 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43 >>goniacy pielegniarz" nie ciesz się przedwcześnie abyś nie płakał w najbliższym okresie i to krwawymi łzami że na nich zagłosowłeś.Ja ubolewam nad tymi wynikami ale nie ja chyba jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43 Będzie ciekawie- Kaczorek- Burchlaczek premierem.no....:-) Szkoda , ze nie PO jestr silniejszą stroną. PiS-uarki, to jednak socjalzm narodowo-katolicki. Ale mam to gdzieś. DSziś tu, jutro w Londynie, pojutrze Tokyo. Moge to olać. Ale co ten ludek kościółkowy biedny zrobi?? Znów po d.... dostanie. Ty,m razem od "Burchlaczków" hehehe. PS. A czy przyszły premier in spe nie jest aby " kochającym inaczej"??? Odpowiedz Link Zgłoś
mkornet Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:43 Raczej wyrazy ubolewania dla wszystkich Polakow...... Zastanawiam sie jakiego to ataku uzyl duet kaczek w kampanii wyborczej? Znajac ich dwulicowe charaktery - napewno jakies obrzydliwe, podstepne i chamskie zagrywki. Czy Polacy nie naucza sie nigdy odrozniac dobra od zla? Quo vadis, Polsko????????? Odpowiedz Link Zgłoś
archfil Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:44 Zwycięstwo PiS to porażka Polski. Żnowu będzie dreptanie w miejscu, socjalizm w gospodarce i prawicowa ideologia, a zamiast naprawy państwa, będzie walka z homoseksualistami. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:45 Kaczor sam sie ędzie zwalczał??? No coś ty....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:52 > Kaczor sam sie ędzie zwalczał??? No coś ty....:-))) W III Rzeszy niejeden zajadły porgomca homoseksualistów było homoseksualistą, tyle że w przebraniu. Tak więc wszystko jest możliwe... Najgorzej kiedy własny instynkt jest w konflikcie z wpojonymi przez wychowanie wartościami. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
alojz Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:44 no to szykuje sie zmiana hymnu z Mazurka Dąbrowskiego na KACZUSZKI :D Odpowiedz Link Zgłoś
neurotyk Cholera nie PiS !!!!!!! DEMOKRACI powinni wygrać ! 25.09.05, 20:45 Cholera jasna , po co PiS , ludzie na kogo wy głosujecie !!! Demokraci powinni się dostać do sejmu !!!! PARTIA DEMOKRATYCZNA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nfa05 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:46 Jest nadzieja na zmiany. Jedynie PiS była stanowczo przeciwko utrwalaniu systemu nauki i edukacji w nowym prawie o szkolnictwie wyzszym. Mozna mieć nadzieję, że teraz coś sie ruszy w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
dwakretki Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:49 tak, zmieni się na gorsze! Odpowiedz Link Zgłoś
karol.j LUDZIE !!!! DONALD NA PREZYDENTA !!!! 25.09.05, 20:46 Tylko niech nikt nie glosuje na Kaczynskiego - prezydenta, przypadkiem, bo dwóch co ukradli ksiezyc nie moze rzadzic Polską. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
robert_per6 Re: LUDZIE !!!! DONALD NA PREZYDENTA !!!! 25.09.05, 21:06 I oprócz tego księżyca niczego więcej nie ukradli!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 co zrobil KACZYNSKI DLA WARSZAWY ?? 25.09.05, 20:48 Jezeli Kaczynski bedzie tak skutecznym premierem jakim byl PREZYDENTEM WARSZAWY, to kiepskie czasy nas czekaja! Misja tego kolesia jest rozliczyc przeszlosc a nie budowac nowoczesne panstwo...szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
nordwest11 Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 20:51 Uczciwi Polacy się dziś cieszą, aferzyści się smucą. Piętnaście lat plucia na Kaczorów i wylewania poomyj poszło na marne, a prawda powtarzana konsekwentnie zwyciężyła! Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 20:55 nordwest11 napisał: > Uczciwi Polacy się dziś cieszą, aferzyści się smucą. Piętnaście lat plucia na > Kaczorów i wylewania poomyj poszło na marne, a prawda powtarzana konsekwentnie > zwyciężyła! Czyżby tylko 10% Polaków było uczciwymi? A reszta to aferzyści? Miły jesteś. :-/ PS. Uwzględniam (nędzną) frekwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 25.09.05, 23:00 Groteska jak z Mrożka żeby aferzysta (TELEGRAF) rozliczał aferzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: Uczciwi Polacy się dziś cieszą 26.09.05, 01:54 Ja się cieszę ze zwycięstwa 'Złotek'. Nie jestem aferzystą i nie uważam, by Kaczyńscy mówili prawdę. Właśnie dlatego się ich boję, że nie będzie miało znaczenia, że jestem uczciwy, tylko to, że mam odmienny światopogląd. Zwyciętwo Kaczek mnie smuci, bo mam obawy, że zagrożona zosanie wolność wyrażania opinii, wolność osobista i wolność robienia tego na co ma się ochotę w granicach prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkowalczykx niech szlag trafi PISuar!!!!! 25.09.05, 20:51 oj ludzie coście zrobili...... Odpowiedz Link Zgłoś
mandig Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:51 polsce gratulujemy polaków. niestety w tym kraju wiekszość ludzi to kretyni. szkoda gadać - trzeba emigrować :( Odpowiedz Link Zgłoś
nordwest11 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:53 taaa, a za rządów SLD było ci dobrze, co? Może sam siedziałeś przy korycie, cieszyłeś się jak Olo i Miller ci rzucali ochłapy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
insular RODACY!!!! BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 20:52 jestem tego pewien.... ciekawe w jakiej parti za 4 lata beda kaczynscy Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprezydent RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 20:57 Nie martwmy się o gospodarkę. Gospodarka najlepiej funkcjonuje, gdy tzw. państwo jak najmniej się wtrąca. Trzeba tylko pilnować uczciwej konkurencji i zwalczać "kolesiostwo". Odpowiedz Link Zgłoś
dwakretki Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 21:09 a bracia na tak wysokich stanowiskach to nie "kolesiostwo"????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprezydent Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 26.09.05, 00:38 dwakretki napisał: > a bracia na tak wysokich stanowiskach to nie "kolesiostwo"????????????????? Jeśli dam pracę /stanowisko, zlecenie/ komuś z rodziny lub znajomemu to nie od razu jest to "kolesiostwo". Po pierwsze, oni muszą udowodnić, że są najlepsi z wszystkich potenjalnych kandydatów. Po drugie, biorę pełną odpowiedzialność za nich, tzn. jak oni zawiodą, to ja też odchodzę i też płacę za ewentualne straty. Po trzecie, wszyscy wiedzą, że to moi znajomi, czyli pełna przejrzystość. Odpowiedz Link Zgłoś
insular Re: RODACY NIE BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 26.09.05, 07:54 nie rozsmieszaj mnie. kolesiostwo dopiero sie zacznie a dwa kaczory to tylko wierzcholek gory lodowej. ciekawe czy nie przeszkadzało by ci to gdyby dajmy na to jakas lewicowa rodzinka objela urzedy (a niech bedzie... kogo zatrudnia sld- owski prezes energetyki kaliskiej szynalski czy jakos tam?) Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: RODACY!!!! BĘDZIECIE TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! 25.09.05, 21:00 ja nie bede zalowac bo po takich wyborach sie pakuje i wyjezdzam do normalnego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 JUŻ ŻAŁUJEMY !!!! 26.09.05, 01:57 Z deszczu pod rynnę. Spod Millera pod Kaczkę. Czy Polsak nigdy nie będzie już normalnym krajem? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_kibic Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:55 To bardzo smutne wieści. Premierem będzie Jarosław Kaczyński. Polska za pół roku będzie smutnym i szarym krajem. Oby tylko wróżba Urbana, że PiS utworzy koalicję parlamentarną w LPR-em i Samoobroną, się niesprawdziła... Pozdrawiam wszystkich zmartwionych, a zadowolonym gratuluję chwili radości... Odpowiedz Link Zgłoś
zenonzewsi Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD??? 25.09.05, 20:59 Nic was nie nauczyły te 4 lata??? Sam mam poglądy lewicowe, ale do cholery, nie głosowałem na tych oszołomów. Zagłosowałem na PiS, w proteście przeciwko tym 4 latom, zmarnowanym. Jeżeli chcieliście głosować na lewą stronę trzeba było SDPL poprzeć. W sumie trochę mi ich żal, napewno zasłużyli dużo bardziej na miejsce w sejmie niż SLD. Przynajmniej w kampani się dobrze prezentowali i przedstawili konkretny program, a nie wspaniałe hasła tak jak SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:23 zenonzewsi napisał: > Nic was nie nauczyły te 4 lata??? Sam mam poglądy lewicowe, ale do cholery, nie głosowałem na tych oszołomów. Zagłosowałem na PiS, w proteście przeciwko tym 4 latom, zmarnowanym. Jeżeli chcieliście głosować na lewą stronę trzeba było SDPL poprzeć. Teraz sie ocknales ?? Nie osmieszaj sie! To Twoja wina. Twoja bardzo kur.wa wielka wina!! a normalni ludzie beda stad spier. dalac..baw sie dobrze...skoro glosowales na Kaczki to twoja piaskownica. A twoja samopkrytyke o kant du. py potluc Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:26 Bardzo jestem ciekawy nowej Polski:) Podoba misie tlumaczenie nazwy partii na niemiecki:), ale nie wiem dlaczego- chyba chodzi wylacznie o brzmienie:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprezydent Re: Kto z was do cholery ciasnej głosował na SLD? 26.09.05, 00:42 Przecież można było wybrać SdPl, czyli partię Borowskiego. Racja. Odpowiedz Link Zgłoś
annie13 Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:55 gratulacje dla PIS? to chyba jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
quesso Dobrze że chociaż siatkarki wygrały... :( 25.09.05, 20:56 Czyli przez najbliższe lata porządzi nami LPR w wersji light... szkoda, że tylu dało się złapać na efektowne kwakanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dobrze że chociaż siatkarki wygrały... :( 25.09.05, 21:00 Dobre i to:-)) A co do kaczek? Kaczki do gara. Damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 20:57 Gratuluję zwycięzcom. Szanuję pokonanych. Odpowiedz Link Zgłoś
anooonim ŻLE SIE STAŁO! 25.09.05, 20:57 To bardzo źle że PO nie wygrali wyborow, i mam nadzieje ze jednak bedzie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:01 ze narod ich tak olal? kiedy w koncu zstana emerytami...??? zenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
suche Re: raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:04 Nieeeee, ja nie wierzę że PiS mógł wygrać! Nie wierzę w głupote narodu polskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: raczej wspolczucia.. 25.09.05, 21:11 suche napisała: > Nieeeee, ja nie wierzę że PiS mógł wygrać! Nie wierzę w głupote narodu polskieg > o!! Niedobrze że nie wierzysz. W Polsce wypada przynajmniej mówić że się wierzy. Inaczej cię zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
rzezio Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:03 Super! W Polsce potrzebna jest silna reka. Tylko PiS może to zagwarantować!! Odpowiedz Link Zgłoś
princess-sandra Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:04 Gratulacje za dobre reklamy w TV i za wzmożony atak na PO :/ udało się wam PiSowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
suche Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:07 Gratulacje??!! Cała kampania oparta na krytyce, zero pomysłów!! Oto czym bedzie zajmować sie PiS- krytyką innych i walką z homoseksualizmem, czyli zakrwyaniem drobiazgami tego co najważniejsze czyli bezrobociem! PO nie krytykował a odważnie wyszedł z pomysłami i dlatego przegrał!! Krytykować każdy potrafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
punter TERAZ K.... MY ! 25.09.05, 21:06 Chyba żadna partia przez ostatnie 16 lat nie była tak wyposzczona i głodna stołków, posad i państwowej kasy. Gratuluję wyborcom PiSu - właśnie zamieniliście tyfus na gorączkę krwotoczną. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_per6 Re: TERAZ K.... MY ! 25.09.05, 21:10 Ci, co tak plujecie na PiS - wy już żyjecie W Michtriksie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:07 A ja się cieszę. Liczę (wreszcie) na zapanowanie normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
rapidez Re: Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości 25.09.05, 21:09 Gratulacje to można składać siatkarką a nie temu rządowi nic się nie zmieni a będzie jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś