gregorak 28.09.05, 16:57 Przed chwilą słyszałem w Trójce wypowiedź pani Kaczyńskiej. Nasza przyszła (?) First Lady strasnie sepleni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratatatam Re: Mój czarny PR 28.09.05, 16:58 ale czy jest rownie ruda jak donald? ( wiadomo - rude to wredne i falszywe...) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Mój czarny PR 28.09.05, 17:03 ratatatam napisał: > ale czy jest rownie ruda jak donald? ( wiadomo - rude to wredne i falszywe...) Jeśli chodzi o rudych to nie ma żadnych złych doświadczeń, a jeśli chodzi o rude to muszę Ci powiedzieć, że te sa najlepsze! Mają ogień w ... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Mój czarny PR 28.09.05, 17:05 hhmm cos musi byc w tym co mowisz - pamietam jedna ruda kandydatke na prezydenta - maria szyszkowska! co za kobieta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Mój czarny PR 28.09.05, 16:59 gregorak napisał: > Przed chwilą słyszałem w Trójce wypowiedź pani Kaczyńskiej. Nasza przyszła (?) > First Lady strasnie sepleni. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Mój czarny PR 28.09.05, 17:04 kacosk napisała: > Czy tak jak Tusk Znacznie gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś