presentation1 29.09.05, 07:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honkers Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 07:26 Lifting liftingiem ale gęba buraczana i bezczelność połączona z butą i głupotą pozostaną jako obraz tego oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
mcov SO to jedna rodzina, tam corka, tu synek 29.09.05, 11:58 i doimy spoleczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jest 29.09.05, 11:30 Samoobrona potwierdziła swoją pozycję.PIS już okszukuje wyborców ,Kaczyński miał być premierem.W związku z brakiem chętnych do świecenia twarzą ,zrobiono w PiS łapankę,i Marcinkiewicz się nawinął ,bo on zawsze miał spóźniony refleks ,a to u Buzka i u Suchockiej.I teraz podatek będzie liniowy.będzie nędza i degręgolada.Do wcześniejszych wyborów.PS deficyt już dawno przekroczył 450 mld.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jes 29.09.05, 11:36 DegrENgolada to już jest...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jes 29.09.05, 11:43 Ale słownika nie ma:-( Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jes 29.09.05, 11:48 Proszę zostawić jola_dywity w spokoju. Słownik ma - własny!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jes 29.09.05, 11:50 Jak ma ,to niech używa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity Re: GDZIE JEST AKTYWISTKA JOLA_DIWITY ?tu jes 29.09.05, 18:29 Ty z swoją elokwencją tylko dwa zdania wydukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Nie ilość, lecz jakość, droga jolu_dywity!;-)) 29.09.05, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 do "jola_d..." 29.09.05, 13:26 Ciagle ta Twoja ortografia!!! Kiedy skonczysz podstawowe??? Moze towarzysze z "szamboobrony" pomoga? Czytaj wiecej ksiazek. Na postach ortografia jest ponizej nagany! Jak Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
dobby7 Re: do "jola_d..." 29.09.05, 13:31 "morze poczebojerz testy kąpetęncji dla klasy 6 szk. podst.???" Chetnie podesle wzory. Ale sa TRUDNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Do dobby7 a kto cię piękna cvelino uczył polskiego 29.09.05, 13:48 Szamak klapowy ,mruczy.Piekny ,królu, złoty berłem ci w patrzałkę,bo mucha po tobie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kura69 Gdy organizm da ci znac, ze na przygode czas 29.09.05, 19:12 Pania Jole znajdź - co robi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sascar Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 07:29 Cholera, nigdy juz nie pojade do Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 07:35 W mojej gminie Leppery dostaly 41% . Ale siara . Odpowiedz Link Zgłoś
kwak31 Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:26 Rany! Gdzie ta gmina? Trzeba szerokim łukiem omijać, żeby jakąś kłonicą nie oberwać za sam wygląd (brak ryja lub ryj niepodobny do buraka). Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:28 Kłonice wyszły z mody - teraz królują bejsbole;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:29 Albo płonące opony. Naprawdę trzeba uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Płonące Opony 29.09.05, 08:31 Jak się dostanie taką, to ciężko potem z OIOMu wyjść;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesia Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 07:46 Tylko buraczane rejony głosouja na buraków,mój Śląsk jak zwykle na centro prawicę, u nas wygrało PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jkammer Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 15:15 J... pismak, dla niego okręg koszaliński i Koszalin to jest to samo. W samym Koszalinie Samo-brona znalazła się dopiero na 3 miejscu. www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/326101.htm Natomiast w Darłowie - sercu Leppera aż 51,42% www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/321303.htm Odpowiedz Link Zgłoś
indianski //złotoustą Renatą Beger // 29.09.05, 07:29 Pan redaktor to ma dopiero wyobraznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz32 Re: //złotoustą Renatą Beger // 29.09.05, 08:01 > ---jak ja lubie to forum dla opoznionych w rozwoju--- No to witamy w klubie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
adebo Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:02 No to ci młodzi pewnie wykończą samoobronę podobnie jak w LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Andrju robi sobie lifting? 29.09.05, 08:04 Solarium wysusza skórę.To musiało się tak skończyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankaz79 Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:07 Jestem ze Śląska i z tego co wynika z protokołów z wyborów do Parlamentu w okręgu gliwickim nr 29 Samoobrona dostała 1 mandat (pan Moric).Nie wiem skąd więc takie uogólnienie, że Samoobrona nie dostała mandatu.Może najpierw należy sprawdzić a potem pisać nieprawdziwe informacje.Zupełny brak kompetencji osoby piszącej artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:09 Całe szczęście, że Sama Brona dostała mandat w Gliwicach, bo w przeciwnym wypadku potoki łez mieszkańców Gliwic wywołałyby nową powódź 100-lecia i kaczki by się potopiły jak nic!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:13 Myślisz,że pływać nie umieją? Może i tak,do kitu te kaczki są. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:18 Potopiłyby się jak amen w pacierzu! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:22 To szkoda,że Brona ma ten mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:24 Andrzejkowi żałujesz? Pewnie i owsa nie lubisz? Żesz ty, myszo!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:27 Nie mam k....... w oczach ani w innym miejscu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:30 Rozczarowanam jezdem! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:51 Dobrze,że Andrju nie wygrał wyborów. Wtedy k.... by były obowiązkowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Mandat Samoobrony w Gliwicach!!!!!!! 29.09.05, 08:54 I owies, rano, w południe i wieczorem, bo zbyt musi na owies być zapewniony, ceny zawsze wysokie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity CZY NASTĘPNE WYBORY NA WIOSNĘ? 29.09.05, 11:33 Termin prawdopodobny! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia51 Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:09 Jeżeli chodzi o Leszka Sułka, to ten z poprzedniej kadencji przepadł ( Wyborcza pisała o tym w dodatku lokalnym). Prosta ( choć ciekawa) zbieżność nazwisk - nowy Sułek startował z Świętokrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:21 Nie jednemu psu na imię... Sułek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kura69 Endriu Mulat - Reaktywacja 29.09.05, 08:47 Endriu juz zupelnie przeszedl na ciemna strone Mocy. Ma juz takie zoo, ze jak zakonczy kariere w sejmie to spokojnie moze otwierac cyrk osobliwosci. Jest tam wszystko: Saracen, kobieta z hurvikami w oczach i w dupie, czlowiek-wążżżżż i człowiek-jamochłon (to także cały ich elektorat). Szkoda tylko posła Witaszka, mógł robić za człowieka-słonia (człowiek-któremu-się-kolana-nie-schodzą-z- powodu-grubości-ud). Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Endriu Mulat - Reaktywacja :-))))))))))))))) 29.09.05, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Sejm - Circus Maximus?;-))))))))))) 29.09.05, 09:07 Wicedyrektor Andrju Mulat zaprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
a781936 Re: Lifting u Leppera 29.09.05, 08:51 Pożal sie Boże na ten sejm,w ktorym nas reprezentują przestepcy i ludzie którzy są bywalcami prokuratury,sadów.Bedzie ładnie wyglądać IV-Rzeczypospolita POLSKA-Emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Małopolska - jest mandat 29.09.05, 09:44 W artykule jest błąd - chyba że ja nie jestem na czasie. O ile mi wiadomo, w Małopolsce przeszedł gen.Zawisza z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Taki lifting jest do luftu! 29.09.05, 09:46 Oni potrzebują przeszczepu twarzy. Na szczęście jest już w naszej medycynie chirurg, który to potrafi. Miła Pani Doktor, nieeech się pani zgodzi, proszę. _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Taki lifting jest do luftu! 29.09.05, 09:51 Pani doktor pracuje w USA, a skund AL dulary weźnie? Znowu jakis kredycik??? Hojarska, Łyżwińscy, Renia mu podżyrują? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Taki lifting jest do luftu! 29.09.05, 10:06 Jeżeli efekt ma być taki jak u Nałęcza to może niech zostanie jak jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
unimix Narodziny nowej lewicy !!! 29.09.05, 10:49 Teraz Andrzej wszystkim pokaże, Stare z nowymi wymiesza twarze, Troche komuny i socjalizmu, I oczywiście bez egoizmu... Pozdro dla klubowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Kasa Misiu Kasa u Leppera - ale jaja 29.09.05, 10:57 Trener Wójcik czyli "Kasa Misiu Kasa" najlepiej świadczy o Samoobronie. Ale Jaja :-) To byłby niezły sklad. Kosecki w ataku, Tusk na obronie, trenerem Wójcik a Prezesem Abramowiczem Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
wojten Kim są ci młodzi w tak odpychającej partii? 29.09.05, 11:36 Młodzi superkonformiści i superkarierowicze? Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Kim są ci młodzi w tak odpychającej partii? 29.09.05, 12:13 Cyba nie dla wszystkich odpychającej skoro tylu się garnie pod skrzydła wodza Leppera i w obszar oddziaływania ku..ków pani Beger. Samoobrona tak naprawdę nie jest partią polityczną tylko "zespołem wspierającym Leppera" więc żadne "liftingi" jej nie pomogą (ale i nie zaszkodzą) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja myślę 29.09.05, 12:13 że Lepperowi chcą fiuta na głowę naciągnąć. M. Odpowiedz Link Zgłoś
steku na swoim miejscu 29.09.05, 12:18 ten wsiok "trener" wojcik znalazl sie na swoim miejscu - wsrod takich wiesniakow jak on Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Im jest potrzebny egzorcysta a nie lifting. 29.09.05, 12:32 Pomoc psychiatry też by się im przydała.. No i warto dla nich wybudowac izbę wytrzeźwień (na Wiejskiej, żeby nie mieli daleko..). Odpowiedz Link Zgłoś
bialamyszkabiala Re: Im jest potrzebny egzorcysta a nie lifting. 29.09.05, 12:34 Na Wiejskiej to już od dawna jest izba wytrzeźwień, a nawet dwie: w starym i nowym hotelu poselskim;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Re: Im jest potrzebny egzorcysta a nie lifting. 29.09.05, 12:45 bialamyszkabiala napisała: > Na Wiejskiej to już od dawna jest izba wytrzeźwień Nie wiesz, czy ta izba wchodzi na giełdę? Chętnie bym kupił trochę akcji firmy z przyszłością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.kaczyzmem Re: Im jest potrzebny egzorcysta a nie lifting. 29.09.05, 12:48 Byłbym nieco ostrożniejszy - PiSuje mogą ją zaraz po prywatyzacji renacjonalizować i straty będą nie do odrobienia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nestorz Dbajmy o trzodę 29.09.05, 15:07 Ależ zostawcie Endrju w spokoju, to nie humanitarne znęcać się tak nad biednym pastowanym kabanem. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_sod hmm 29.09.05, 18:03 Skoro samobrona ma taki nieciekawy wizerunek to (porownujac wyniki wyborow) wizerunek demokraci.pl jest chyba poprostu zalosny. Leppera nie lubie ale smiesza mnie wywody pseudointelektualistow ktorzy za bardzo nie wiedza co z takim zjawiskiem na scenie politycznej i jak sie do niego ustosunkowac (bo my tacy swiatli i madrzy jakos poparcia nie uzyskalismy a ten durny burak tak) wiec probuja na wszelkie sposoby dokuczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Kłamstwa i kombinacje Leppera . 29.09.05, 23:02 Mnie Samoobrona kojarzy się z cwaniakami, którzy chcą zdobyć jak najwięcej forsy dla siebie. Żeby utrzymać się tam gdzie łatwo można zarobić duże pieniądze czyli w sejmie wciskają biednym ludziom kit o rozliczeniu wszystkich złodzieji. Najżałośniejse jest to, że sami są wielokrotnymi przestępcami, których ratuje immunitet poselski. Gdyby Samoobrona chciała i umiała, to kilku ludzi z okolic rządowych już by dawno siedziało z oskarżenia tej cwaniackiej partii. Jak do tej pory nikt nie został oskarżony z prawdziwymi zarzutami mimo stworzenia zachęt do kapowania na rzecz Leppera. W tej kampanii Lepper posługuje się dodatkowo kłamstwem twierdząc, że inne partie garściami czerpały z jego programu. Jest to bardzo łatwe do udowodnienia i proste jest ośmieszenie takich partii. Niestety prócz kłamstw Lepper nic nie ma do powiedzenia. Skandalem jest dopuszczenie do wybrania ponad 60 posłów Samoobrony, którzy podzielą się niebawem na dwie grupy. Jedna będzie pracować dalej na Leppera, gdy druga przygotuje przewrót w Samoobronie, który skończy się postawieniem Leppera przed sądem. Tylko czy ci, którzy to zrobią są uczciwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
hegatra Autorowi tekstu brakuje podstawowej wiedzy 01.10.05, 12:53 Jaki ciemnoskóry z Bangladeszu? Bangladesz to nie Afryka, a doktora Costę znam osobiście i ma jaśniejszą skórę od Leppera. Autorowi proponuję przewertować podręczniki z geografii dla uczniów szkół podstawowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Chcą dobrze, tylko im nie wychodzi 29.04.06, 11:04 Wydaje mi się, że szeregowi członkowie Samoobrony chcą dobrze. Brakuje im wiedzy, a także muszą się wyzbyć bezkrytycznej wiary w słowa Leppera. Gdy to się stanie, to będzie koniec Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Autorowi tekstu brakuje podstawowej wiedzy 29.04.06, 11:07 hegatra napisała: > osobiście i ma jaśniejszą skórę od Leppera. Autorowi proponuję przewertować > podręczniki z geografii dla uczniów szkół podstawowych. Nie wymagaj za wiele od redakcji "GW". Oni tam nie zajmują się informowaniem tylko propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Samoobrona inna 01.05.06, 05:43 cokolwiek w tej organizacji sie bedzie robiło, to ja to przyjmuje ze wstretem , bo firer jest wstrętny( jak mozna ufać takiemu b..........) Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja : Lifting i niejaki leper 01.05.06, 05:52 Leper ma twarz ( gębę) nieprzyjemną- leper cały zachowuje się nieprzyjemnie - ale razem na zdjęciach z kaczyńskim którego twarz ( gęba) nie nalezy do ślicznych - stanowią dla mnie cos wyjątkowo nieprzyjemnego. Jestem ż tych co to nie rozumieją ludzi którzy majać armatę w reku (głos wyborczy) strzelaja na wiwat tylko by strzelać a skutki dla porżądnych polaków są i bedą opłakane- jak wygladają gęby wyborców którzy oddają swoje głosy w wyborach na samoo lub jakis tam pis - czy też tak niesympatyczne jak geby lepera = kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Czytasz po angielsku? To masz - nie tylko ty tak 01.05.06, 05:59 to widzisz:) www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/04/13/blnewsdesk13.xml&view=BLOGDETAIL&grid=P30&blog=newsdesk Odpowiedz Link Zgłoś