Gość: Len. IP: *.TAMP.splitrock.net 23.09.01, 20:30 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DSD Huntington w miniaturze IP: 212.33.88.* 23.09.01, 20:44 SLD czeka trudniejsze zadanie niz myslalem - MUSI WYRAZNIE POPRAWIC BYT WIEKSZOSCI POLAKOW DO NASTEPNYCH WYBOROW. W przeciwnym razie za 4 lata SLD dostanie te swoje 20%, a Samoobrona - 40%. Zle sie stalo, Lepper bedzie w swoim zywiole - dzika demagogia na caly kraj transmitowana za darmo na caly kraj, zero odpowiedzialnosci (za malo by wspolrzadzic, ale te kilkadziesiat mandatow mozna bedzie wykorzystac), immunitet... A jeszcze ta Liga... Tak wiec panie Miller - od SLD zalezy los nastepnych pokolen. Normalnosc jest coraz bardziej atakowana ze wszystkich stron - fundamentalisci, terrorysci, populisci... Zaczynam sie naprawde bac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Len. Re: Huntington w miniaturze IP: *.TAMP.splitrock.net 23.09.01, 22:18 Niestety im bardziej wolni jestesmy tym glupszych wyborow dokonujemy. Po walce z "Zydami" Geremkiem Balcerowiczem etc bedzie walka z "Zydami" Millerem Szmajdzinskim Cimoszewiczem itd w miedzyczasie "Polak" Lepper bedzie glosil teorie wszechobecnego zydowskiego spisku a "Polacy" w terenie beda poszukiwac tajnych loz Masonskich. Kiedys bylismy krajem idiotycznej szlacheckiej wolnosci - gdzie szlachcic zyl z trwonienia majatku od czasu biorac "w lyka" pracowitych mieszczan - "lyczkow" i glosil teorie o Mesjanskosci Polski. Oczywiscie zrodlo naszych problemow lezalo w naszej glupocie niestety. Historia powtarza sie bez konca, w kolko i w kolko. I znowu powodem naszych problemow jest nasza glupota. A my polujemy na Zydow Cyklistow i Masonow... O Kraju !... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Wybory 2001, Bajki dla dzieci. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 12:48 Wybory przepracowałem w jednej z komisji wyborczych w Bydgoszczy, gdzie miałem świetną mozliwość obserwowania i analizowania podejścia Polaków do sprawy głosowania. Nie widziałem żadnych idiotów, o jakich posądzani są głosujący na inne ugrupowania niż te, które nam wydają się właściwe. Głosowanie odbywało się na poziomie i większości przypadków bez problemu. Może jedna, czy dwie osoby nie odnalazły sie w rzeczywistości kabiny do głosowania i głośno manifestując swoje poglądy wyszły w oburzeniu z budynku. Co do moich poglądów, są dla mnie święte , jak poglądy każdego z nas, ale oczywiście chciałbym się nimi podzielić. Jeszcze przed wyborami zdawałem sobię sprawę z tego, iż poglądy radykalne i populistyczne będa miały posłuch w obecnej sytuacji kryzysowej w państwie. Liczyłem na podobny wynik, jaki otrzymał SLD w niedzielę, bo wiedziałem, że większość pójdzie głosować nie na partię tylko przeciwko rzeczywistości, widokowi za oknem, pustemu portfelowi, bakowi szansy na spełnienie podstawowych obowiązków (nie tylko marzeń, czy fanaberii), przeciwko niesłychanej arogancji urzędów i instytucji i wielu jeszcze innym problemom, które trapia nas już od 12 bez mała lat(nie licząc PRL). Bo nie winna jest AWS, UW czy nawet SLD...winni są ludzie zasiadający w radach tych formacji, piastujący stanowiska, wydający decyzje, podnoszący kieliszki za swoje zdrowie i tak dalej... Winny jest nepotyzm i korupcja, arogancja i oszustwa, winne są kłamstwa i mydlenie oczu, odwracanie uwagi i łamanie prawa. Te cech, którym ludziom nie brakuje, a niestety politycy to też tylko ludzie, prości i ułomni, czasami bez sumień, czy wartości. Wybory sa potrzebne. Ludzie startujący w nich też. Ale powinniśmy głosować na nich - z krwi i kości, nie na Królewnę Śnieżkę , czy 7 krasnoludków. Bajki zostawmy dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Lepper będzie miał immunitet!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 22:44 Widzicie już te bezkarne akcje Leppera na drogach, blokady, okupacje .... . Ten facet o mentalności dresiarza będzie w swoim żywiole !! O, tempora ! O, mores !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEORGE Re: Boże ratuj!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:09 W jakim kraju ja żyję?!!! Leper 10% Liga 7% AUUUUUUUUUU.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okg Re: Boże ratuj!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:03 Dobrze ci tak głupi ignorancie! He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Len. Re: Lepper będzie miał immunitet!!!!!! IP: *.TAMP.splitrock.net 24.09.01, 01:10 Jak zostanie przewodniczacym (jako szef parti majacej 40 miejsc w sejmie) powiedzmy komisji obronnosci to bedzie pomiedzy akcjami wysypywania zboza z wagonow wplywac na polityke obronna Polski w ramach NATO .... Tego nawet skomentowac sie nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.101.252.64.snet.net 23.09.01, 23:21 Sami jestescie matoly.. Zaufanie spoleczenstwa trzeba osiagnac. Wg. was to spoleczenstwo jest glupie,a nie ci ktorzy nim rzadza - wiec wymienic spoleczenstwo - nie ?? Glupie cymbaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:57 hasełka mówiąca o tym że 10 % ludzi to matoły bo głosowały na samoobronę, są szzczytem ignoractwa. Mnie drażni indiwiduum w postaci ich lidera, zwłaszcza jego napuszona mina rodem z butnego szlachcica zaściankowego, lecz myślę, że jego obecność to dobry (dobry, bo nie powyżej 10 %) straszak na resztę, który przypilnuje horendalne diety, zbytnio radykalne zmiany i lizanie pupy UE i innym. Mam tylko nadzieję, że sodówka po tym sukcesie, nie uderzy mu za bardzo do głowy i będzie tym jednym, który naprawdę trzyma z ubogimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:55 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:55 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:56 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:56 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:57 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:57 W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.TAMP.splitrock.net 26.09.01, 02:24 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen. Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.TAMP.splitrock.net 25.09.01, 02:06 "Lekki" się zaciął. Pewnie się też jąka i na Lepera mowi Lepppppppppper.... Nie jest Zydem, Masonem i nie umie jezdzić na rowerze. Mieszka we wsi Gnojowica Wielka powiat Oszczylany a komputer zobaczył pierwszy raz na wycieczce zorganizowanej przez sołtysa. Jak sie dorwał to się oderwać nie mogł. Stąd te powtorki. Biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okg Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:00 Dokładnie tak, a oprócz tego Samoobrona jest jedyną partią, która nie ma nabożnego i bezmyślnego zarazem stosunku do wszystkiego co wymyśliła UE: patrz zdewastowana przyroda w Europie Zachodniej. (O tym prawie nikt nie wie, ale np. w Holandii na żadnym polu nie znajdziecie zwykłej żaby, itd.) Pojedźcie chodziażby do Skandynawii. Lasy owszem są, ale najgrubsze drzewo ma średnicę 20 cm, a w lesie nie ma nic oprócz posadzonych pod linijkę mizernych sosenek przeznaczonych na papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FacetNet Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.internetia.opole.pl 25.09.01, 09:15 Gość portalu: LOL napisał(a): > Sami jestescie matoly.. > Zaufanie spoleczenstwa trzeba osiagnac. > Wg. was to spoleczenstwo jest glupie,a nie ci ktorzy nim rzadza - wiec > wymienic spoleczenstwo - nie ?? > Glupie cymbaly ty LOL powinienes sie leczyc cymbale.Leper w sejmie ??? paranoja tylko polacy znaczy spoleczenstwo jest sa tacy szurnieci ze np w pierwszych wyborach prezydenckich ktos taki jak Stan Tyminski potrafi dojsc do drugiej tury wyborow ..czas umierac ...polska krajem debili . wstyd mi ze jestem polakiem...ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 195.117.174.* 24.09.01, 12:33 Dawno temu, teraz, zawsze, wszędzie Polak głupi jest, był i będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., TEMAT TEN WYMYŚLIŁ MATOŁ NAD MATOŁAMI !!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 07:43 WYRAZY WSPÓŁCZUCIA HIHI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: TEMAT TEN WYMYŚLIŁ - PŁACZ POST FACTUM !!! IP: *.netz.sbs.de 25.09.01, 08:46 Nad tym, kto bedzie rządził krajem należy dyskutować przed wyborami, a post factum nie łapać się za głowę i drzeć włosy i brodę. To już trzecie wybory działające na zasadzie cyrku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymek Wybory 2001, Bajki dla dzieci. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 12:44 Wybory przepracowałem w jednej z komisji wyborczych w Bydgoszczy, gdzie miałem świetną mozliwość obserwowania i analizowania podejścia Polaków do sprawy głosowania. Nie widziałem żadnych idiotów, o jakich posądzani są głosujący na inne ugrupowania niż te, które nam wydają się właściwe. Głosowanie odbywało się na poziomie i większości przypadków bez problemu. Może jedna, czy dwie osoby nie odnalazły sie w rzeczywistości kabiny do głosowania i głośno manifestując swoje poglądy wyszły w oburzeniu z budynku. Co do moich poglądów, są dla mnie święte , jak poglądy każdego z nas, ale oczywiście chciałbym się nimi podzielić. Jeszcze przed wyborami zdawałem sobię sprawę z tego, iż poglądy radykalne i populistyczne będa miały posłuch w obecnej sytuacji kryzysowej w państwie. Liczyłem na podobny wynik, jaki otrzymał SLD w niedzielę, bo wiedziałem, że większość pójdzie głosować nie na partię tylko przeciwko rzeczywistości, widokowi za oknem, pustemu portfelowi, bakowi szansy na spełnienie podstawowych obowiązków (nie tylko marzeń, czy fanaberii), przeciwko niesłychanej arogancji urzędów i instytucji i wielu jeszcze innym problemom, które trapia nas już od 12 bez mała lat(nie licząc PRL). Bo nie winna jest AWS, UW czy nawet SLD...winni są ludzie zasiadający w radach tych formacji, piastujący stanowiska, wydający decyzje, podnoszący kieliszki za swoje zdrowie i tak dalej... Winny jest nepotyzm i korupcja, arogancja i oszustwa, winne są kłamstwa i mydlenie oczu, odwracanie uwagi i łamanie prawa. Te cech, którym ludziom nie brakuje, a niestety politycy to też tylko ludzie, prości i ułomni, czasami bez sumień, czy wartości. Wybory sa potrzebne. Ludzie startujący w nich też. Ale powinniśmy głosować na nich - z krwi i kości, nie na Królewnę Śnieżkę , czy 7 krasnoludków. Bajki zostawmy dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABACAB Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.pekao.com.pl 25.09.01, 14:12 Oj, arogancie, arogancie - więcej szacunku dla prostego ludu, który dziś ma już dość pokutowania za swoje winy: Pierwszy raz mogłeś wybrać - wybrałeś "Solidarność" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 172.30.31.* / *.imgw.pl 26.09.01, 07:45 Mielismy elektryka bedziemy mieli chłopa choc niech nie obraza tych ktorych reprezentuje osmiesza sie to juz przerabialismy. Odpowiedz Link Zgłoś