Dodaj do ulubionych

Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow....

IP: *.TAMP.splitrock.net 23.09.01, 20:30
.
Obserwuj wątek
    • Gość: DSD Huntington w miniaturze IP: 212.33.88.* 23.09.01, 20:44
      SLD czeka trudniejsze zadanie niz myslalem - MUSI WYRAZNIE POPRAWIC BYT
      WIEKSZOSCI POLAKOW DO NASTEPNYCH WYBOROW. W przeciwnym razie za 4 lata SLD
      dostanie te swoje 20%, a Samoobrona - 40%. Zle sie stalo, Lepper bedzie w swoim
      zywiole - dzika demagogia na caly kraj transmitowana za darmo na caly kraj,
      zero odpowiedzialnosci (za malo by wspolrzadzic, ale te kilkadziesiat mandatow
      mozna bedzie wykorzystac), immunitet... A jeszcze ta Liga...
      Tak wiec panie Miller - od SLD zalezy los nastepnych pokolen.
      Normalnosc jest coraz bardziej atakowana ze wszystkich stron - fundamentalisci,
      terrorysci, populisci... Zaczynam sie naprawde bac.
      • Gość: Len. Re: Huntington w miniaturze IP: *.TAMP.splitrock.net 23.09.01, 22:18
        Niestety im bardziej wolni jestesmy tym glupszych wyborow dokonujemy.
        Po walce z "Zydami" Geremkiem Balcerowiczem etc bedzie walka z "Zydami"
        Millerem Szmajdzinskim Cimoszewiczem itd w miedzyczasie "Polak" Lepper bedzie
        glosil teorie wszechobecnego zydowskiego spisku a "Polacy" w terenie beda
        poszukiwac tajnych loz Masonskich.
        Kiedys bylismy krajem idiotycznej szlacheckiej wolnosci - gdzie szlachcic zyl z
        trwonienia majatku od czasu biorac "w lyka" pracowitych mieszczan - "lyczkow" i
        glosil teorie o Mesjanskosci Polski.
        Oczywiscie zrodlo naszych problemow lezalo w naszej glupocie niestety.
        Historia powtarza sie bez konca, w kolko i w kolko.
        I znowu powodem naszych problemow jest nasza glupota.
        A my polujemy na Zydow Cyklistow i Masonow...
        O Kraju !...
      • Gość: Szymek Wybory 2001, Bajki dla dzieci. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 12:48
        Wybory przepracowałem w jednej z komisji wyborczych w Bydgoszczy, gdzie miałem
        świetną mozliwość obserwowania i analizowania podejścia Polaków do sprawy
        głosowania. Nie widziałem żadnych idiotów, o jakich posądzani są głosujący na
        inne ugrupowania niż te, które nam wydają się właściwe. Głosowanie odbywało się
        na poziomie i większości przypadków bez problemu. Może jedna, czy dwie osoby
        nie odnalazły sie w rzeczywistości kabiny do głosowania i głośno manifestując
        swoje poglądy wyszły w oburzeniu z budynku.
        Co do moich poglądów, są dla mnie święte , jak poglądy każdego z nas, ale
        oczywiście chciałbym się nimi podzielić.
        Jeszcze przed wyborami zdawałem sobię sprawę z tego, iż poglądy radykalne i
        populistyczne będa miały posłuch w obecnej sytuacji kryzysowej w państwie.
        Liczyłem na podobny wynik, jaki otrzymał SLD w niedzielę, bo wiedziałem, że
        większość pójdzie głosować nie na partię tylko przeciwko rzeczywistości,
        widokowi za oknem, pustemu portfelowi, bakowi szansy na spełnienie podstawowych
        obowiązków (nie tylko marzeń, czy fanaberii), przeciwko niesłychanej arogancji
        urzędów i instytucji i wielu jeszcze innym problemom, które trapia nas już od
        12 bez mała lat(nie licząc PRL). Bo nie winna jest AWS, UW czy nawet
        SLD...winni są ludzie zasiadający w radach tych formacji, piastujący
        stanowiska, wydający decyzje, podnoszący kieliszki za swoje zdrowie i tak
        dalej... Winny jest nepotyzm i korupcja, arogancja i oszustwa, winne są
        kłamstwa i mydlenie oczu, odwracanie uwagi i łamanie prawa. Te cech, którym
        ludziom nie brakuje, a niestety politycy to też tylko ludzie, prości i ułomni,
        czasami bez sumień, czy wartości.

Wybory sa potrzebne. Ludzie startujący w nich też. Ale powinniśmy głosować na
        nich - z krwi i kości, nie na Królewnę Śnieżkę , czy 7 krasnoludków. Bajki
        zostawmy dzieciom.
    • Gość: Borsuk Lepper będzie miał immunitet!!!!!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 22:44
      Widzicie już te bezkarne akcje Leppera na drogach, blokady, okupacje .... .
      Ten facet o mentalności dresiarza będzie w swoim żywiole !!
      O, tempora ! O, mores !!!!!!!!
      • Gość: GEORGE Re: Boże ratuj!!! IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:09
        W jakim kraju ja żyję?!!!
        Leper 10%
        Liga 7%
        AUUUUUUUUUU....................
        • Gość: okg Re: Boże ratuj!!! IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:03
          Dobrze ci tak głupi ignorancie! He, he, he...
      • Gość: Len. Re: Lepper będzie miał immunitet!!!!!! IP: *.TAMP.splitrock.net 24.09.01, 01:10
        Jak zostanie przewodniczacym (jako szef parti majacej 40 miejsc w sejmie)
        powiedzmy komisji obronnosci to bedzie pomiedzy akcjami wysypywania zboza z
        wagonow wplywac na polityke obronna Polski w ramach NATO ....
        Tego nawet skomentowac sie nie da....
    • Gość: LOL Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.101.252.64.snet.net 23.09.01, 23:21
      Sami jestescie matoly..
      Zaufanie spoleczenstwa trzeba osiagnac.
      Wg. was to spoleczenstwo jest glupie,a nie ci ktorzy nim rzadza - wiec
      wymienic spoleczenstwo - nie ??
      Glupie cymbaly
      • Gość: pop Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 23:57
        hasełka mówiąca o tym że 10 % ludzi to matoły bo głosowały na samoobronę, są
        szzczytem ignoractwa. Mnie drażni indiwiduum w postaci ich lidera, zwłaszcza
        jego napuszona mina rodem z butnego szlachcica zaściankowego, lecz myślę, że
        jego obecność to dobry (dobry, bo nie powyżej 10 %) straszak na resztę, który
        przypilnuje horendalne diety, zbytnio radykalne zmiany i lizanie pupy UE i
        innym. Mam tylko nadzieję, że sodówka po tym sukcesie, nie uderzy mu za bardzo
        do głowy i będzie tym jednym, który naprawdę trzyma z ubogimi
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:55
          W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:55
          W jakim ja kraju żyje 41% za komucho żydo złodziejami. ANDRIU LEPPER JESTESMY Z TOBA.............NIC SIE NIE STAŁO CHOC GŁOSÓW LEPPER ZA MAŁO........WIEJSCY KIBICE PIERDOLA CAŁA STOLICE
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:56
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:56
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:57
        • Gość: LEKKI Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 217.11.134.* 24.09.01, 11:57
          • Gość: ? Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.TAMP.splitrock.net 26.09.01, 02:24
            ?
          • Gość: Zen. Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.TAMP.splitrock.net 25.09.01, 02:06
            "Lekki" się zaciął.
            Pewnie się też jąka i na Lepera mowi Lepppppppppper....
            Nie jest Zydem, Masonem i nie umie jezdzić na rowerze.
            Mieszka we wsi Gnojowica Wielka powiat Oszczylany a komputer zobaczył pierwszy
            raz na wycieczce zorganizowanej przez sołtysa.
            Jak sie dorwał to się oderwać nie mogł.
            Stąd te powtorki.
            Biedaczek.
        • Gość: okg Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 14:00
          Dokładnie tak, a oprócz tego Samoobrona jest jedyną partią, która nie ma
          nabożnego i bezmyślnego zarazem stosunku do wszystkiego co wymyśliła UE: patrz
          zdewastowana przyroda w Europie Zachodniej. (O tym prawie nikt nie wie, ale np.
          w Holandii na żadnym polu nie znajdziecie zwykłej żaby, itd.) Pojedźcie
          chodziażby do Skandynawii. Lasy owszem są, ale najgrubsze drzewo ma średnicę 20
          cm, a w lesie nie ma nic oprócz posadzonych pod linijkę mizernych sosenek
          przeznaczonych na papier.
      • Gość: FacetNet Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.internetia.opole.pl 25.09.01, 09:15
        Gość portalu: LOL napisał(a):

> Sami jestescie matoly..
        > Zaufanie spoleczenstwa trzeba osiagnac.
        > Wg. was to spoleczenstwo jest glupie,a nie ci ktorzy nim rzadza - wiec
        > wymienic spoleczenstwo - nie ??
        > Glupie cymbaly

ty LOL powinienes sie leczyc cymbale.Leper w sejmie ??? paranoja tylko polacy
        znaczy spoleczenstwo jest sa tacy szurnieci ze np w pierwszych wyborach
        prezydenckich ktos taki jak Stan Tyminski potrafi dojsc do drugiej tury
        wyborow ..czas umierac ...polska krajem debili . wstyd mi ze jestem
        polakiem...ech..
    • Gość: kathy Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 195.117.174.* 24.09.01, 12:33
      Dawno temu, teraz, zawsze, wszędzie
      Polak głupi jest, był i będzie...

• Gość: ,., TEMAT TEN WYMYŚLIŁ MATOŁ NAD MATOŁAMI !!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 07:43
      WYRAZY WSPÓŁCZUCIA
      HIHI!
      • Gość: RR Re: TEMAT TEN WYMYŚLIŁ - PŁACZ POST FACTUM !!! IP: *.netz.sbs.de 25.09.01, 08:46
        Nad tym, kto bedzie rządził krajem należy dyskutować przed wyborami, a post factum nie łapać się za
        głowę i drzeć włosy i brodę.
        To już trzecie wybory działające na zasadzie cyrku !
      • Gość: Szymek Wybory 2001, Bajki dla dzieci. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.09.01, 12:44
        Wybory przepracowałem w jednej z komisji wyborczych w Bydgoszczy, gdzie miałem
        świetną mozliwość obserwowania i analizowania podejścia Polaków do sprawy
        głosowania. Nie widziałem żadnych idiotów, o jakich posądzani są głosujący na
        inne ugrupowania niż te, które nam wydają się właściwe. Głosowanie odbywało się
        na poziomie i większości przypadków bez problemu. Może jedna, czy dwie osoby
        nie odnalazły sie w rzeczywistości kabiny do głosowania i głośno manifestując
        swoje poglądy wyszły w oburzeniu z budynku.
        Co do moich poglądów, są dla mnie święte , jak poglądy każdego z nas, ale
        oczywiście chciałbym się nimi podzielić.
        Jeszcze przed wyborami zdawałem sobię sprawę z tego, iż poglądy radykalne i
        populistyczne będa miały posłuch w obecnej sytuacji kryzysowej w państwie.
        Liczyłem na podobny wynik, jaki otrzymał SLD w niedzielę, bo wiedziałem, że
        większość pójdzie głosować nie na partię tylko przeciwko rzeczywistości,
        widokowi za oknem, pustemu portfelowi, bakowi szansy na spełnienie podstawowych
        obowiązków (nie tylko marzeń, czy fanaberii), przeciwko niesłychanej arogancji
        urzędów i instytucji i wielu jeszcze innym problemom, które trapia nas już od
        12 bez mała lat(nie licząc PRL). Bo nie winna jest AWS, UW czy nawet
        SLD...winni są ludzie zasiadający w radach tych formacji, piastujący
        stanowiska, wydający decyzje, podnoszący kieliszki za swoje zdrowie i tak
        dalej... Winny jest nepotyzm i korupcja, arogancja i oszustwa, winne są
        kłamstwa i mydlenie oczu, odwracanie uwagi i łamanie prawa. Te cech, którym
        ludziom nie brakuje, a niestety politycy to też tylko ludzie, prości i ułomni,
        czasami bez sumień, czy wartości.

Wybory sa potrzebne. Ludzie startujący w nich też. Ale powinniśmy głosować na
        nich - z krwi i kości, nie na Królewnę Śnieżkę , czy 7 krasnoludków. Bajki
        zostawmy dzieciom.
    • Gość: ABACAB Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: *.pekao.com.pl 25.09.01, 14:12
      Oj, arogancie, arogancie - więcej szacunku dla prostego ludu,
      który dziś ma już dość pokutowania za swoje winy:
      Pierwszy raz mogłeś wybrać - wybrałeś "Solidarność" :-(
    • Gość: ON Re: Samoobrona 10%??!!! Jezus Maria ! Polska Krajem Matołow.... IP: 172.30.31.* / *.imgw.pl 26.09.01, 07:45
      Mielismy elektryka bedziemy mieli chłopa choc niech nie obraza tych ktorych
      reprezentuje osmiesza sie to juz przerabialismy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka