Dodaj do ulubionych

Czy szatan tkwi w Jarocinie?

01.10.05, 07:28
Tkwi tam wylacznie szatan. Uczestnikow bez wyjatku proponuje spalic na stosie - Bog
odrozni swoich.

Proponuje takze, by na przyszlorocznym festiwalu Michalik, Rydzyk oraz Pospieszalski z
kolegami spiewali psalmy. Elementem choreograficznym powinny byc piruety Ojcow, zas do
wirujacych sutann ksiezy powinni byc uczepieni Tusk, Kaczynscy, Dorn i Rokita. Ten ostatni -
po odpowiednich, prawem koscielnym przewidzianych, egzorcyzmach.
Obserwuj wątek
    • mg2005 Muzyka satanistyczna 01.10.05, 07:31
      Muzyka satanistyczna,zwłaszcza kierowana do młodzieży -to jest problem,
      nad którym należy się zastanowić.
      Naiwnością jest twierdzić,że to "tylko zabawa".
      • bedeker Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 07:39
        A "zastanowic sie" to znaczy zakazac?
        Bo widzisz, ja myslalem, ze sa inne sposoby.
        • najnaczelniejszy zastanowić się? 01.10.05, 12:44
          A niby nad czym? Czy gdyby ktos wpadł na pomysł aby urządzić festiwal czarnego humoru o holocauscie (a to w gruncie rzeczy niewinna zawaba, prawda?) władze jakiegos miasta patronowały by takiemu przedsięwzięciu? A gdyby ktos wpadł na pomysł wpadł na pomysł publicznego kremowania zwłok w rytmie muzyki?

Innymi słowy nie tyle zakazać (dopóki przedmiotem zabawy nie sa przestępstwa to niestety w demokracji obywatele maja prawo nawet czcić Lenina jesli - no własnie: jesli większość im na to POZWOLI) ile nie angażować sie w organizację.
          • jaaaaa4 Re: zastanowić się? 02.10.05, 20:03
            o czym Ty mówisz? takie porównania to chyba tylko i wyłacznie Twoja chora
            wyobraźnia. Bywam na koncertach rockowych od 25 lat, bywało różnie (od wielu
            lat koncerty rockowe to oaza spokoju, porównaj największy z nich z byle meczem)
            i myslę sobie, że można wymyslić najgłupsze nawet porównanie, tylko jaki to ma
            sens jesli mamy dyskutowac o rzeczywistości?
            Skąd Ty bierzesz te swoje absurdalne pomysłe na porównywanie? Naprawde nie
            wstyd Ci? A gdyby o Tobie napisał ktoś "fora internetowe są ZŁEM bo może
            dyskutant "nanjnaczelniejszy" jest nekrofilem? co za zenujący poziom wypowiedzi.
            Żenujące jest także to, że cała władza ulega biskupowi. Kim jest biskup? Ma z
            natury dar nieomylności? jest wybrany demokratycznie do sprawowania władzy?
            Gdzie my żyjemy? jesli ktoś jest katolikiem, niech się liczy z jego zdaniem,
            jesli nie, to nie, ale o tym, co się dzieje w mieście powinna decydować
            demokratycznie wybrana władza, a nie biskup, z całym szacunkiem. Albo
            przestancie nas okłamywać demokracja, nazwijcie ten kraj klechostanem i
            przynejmniej bedzie szczerze...
        • mg2005 Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 13:05
          "Zastanowić" to znaczy zastanowić. Chodzi o szerszą dyskusję -czy kult
          Szatana powinien być propagowany na festiwalach.
          Nawet,jeśli Szatan nie istnieje,to jego ideologia istnieje realnie
          -ijest z gruntu zła.
      • sajkopatyk A jaką ty masz pewność ,że kościół to nie szatan ? 01.10.05, 07:41
        Jeżeli nie dasz się przekonać ,że księża i kościół to szatan ,to mogę
        pomyśleć ,że twoją głową zawładnął szatan i nie chce z niej wyjść .
        • mg2005 Re: A jaką ty masz pewność ,że kościół to nie sza 01.10.05, 13:10
          sajkopatyk napisał:

> Jeżeli nie dasz się przekonać ,że księża i kościół to szatan ,to mogę
          > pomyśleć ,że twoją głową zawładnął szatan i nie chce z niej wyjść .

Odwiedź swojego psychiatrę -on Ci to wytłumaczy
      • iposek Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 09:13
        mg2005 napisał:

> Muzyka satanistyczna,zwłaszcza kierowana do młodzieży -to jest problem,
        > nad którym należy się zastanowić.
        > Naiwnością jest twierdzić,że to "tylko zabawa".

A kto ma się nad tym zastanawiać? Jeśli jesteś chrześcijanien to nie słuchaj,
        jeśli nie jesteś to pozostaje ci tylko zapytać co to jest muzyka satanistyczna?
        Co to wogóle jest ten szatan? Innymi słowy, muzyka satanistyczna jest problemem
        tylko chrześcijan i tylko wtedy gdy słucha jej chrześcijańska młodzież. Od
        innowierców wara wam.
        • mg2005 Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 14:12
          iposek napisał:

> muzyka satanistyczna jest problemem
          > tylko chrześcijan i tylko wtedy gdy słucha jej chrześcijańska młodzież. Od
          > innowierców wara wam.

Nie.Ideologia satanistyczna (nawet jeśli Szatan nie istnieje) jest bardziej
          groźna właśnie dla niewierzących.
          Nie pytam: czy zakazać kultu Szatana?, ale: czy pozwolić na jego publiczne
          propagowanie (zwłaszcza w stosunku do młodzieży) i finansowanie
          z pieniędzy publicznych?
          • jaaaaa4 Re: Muzyka satanistyczna 02.10.05, 20:06
            jako niewierzący mam prośbe do takich osób jak Ty - odczepcie sie od nas. A
            może my nie chcemy, abyście nas umoralnieli i mówili nam, jak myśleć? Kim
            jestescie? Skąd w Was taka pycha, by oceniać innych ludzi?
            Dla mnie najbliższa złu (niech będzie - szatanskiemu) jest wasza pycha,
            zarozumiałość, nienawiśc do wszystkiego, czego sami nie namaścicie.
      • malpa-z-paryza Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 18:42
        .. to jest tylko kwestia generacji... w latach 68 tez mowiono "szatancka muzyka" , przezylismy i
        jestesmy katolikami dalej....
      • macko4 Re: Muzyka satanistyczna 01.10.05, 23:36
        TAAAK? A CO MOZE MI SIE STAC? WEZME NOZA, POJDE ZARZNAC SASIADA, A POTEM
        PRZELECE OWCE? A MOZE PRZESTANE SIE POJAWIAC W KOSCIOLKU?
        > Muzyka satanistyczna,zwłaszcza kierowana do młodzieży -to jest problem,
        > nad którym należy się zastanowić.
        > Naiwnością jest twierdzić,że to "tylko zabawa".
    • g.rug Re: Czy szatan tkwi w Jarocinie? 01.10.05, 07:48
      ....hm z tego co mi wiadomo to jak na razie mamy świecką władzę i to ona
      decyduje co się ma odbywać na ich terenie. Mam tez nadzieję że władze Jarocina
      nie ulegną jakimś zabobonom typu "przywołuje się tu szatana" bo to jest
      śmieszne...
      • uchachany "...na razie mamy świecką władzę i to ona 01.10.05, 09:46
        decyduje..." :-)) Słusznie powiedziane: NA RAZIE :-))!
      • macko4 Re: Czy szatan tkwi w Jarocinie? 01.10.05, 23:19
        "przywołuje się tu szatana"
        No wlasnie. Czy sa jakies dowody? Czy istnieje jakies nagranie? bo moze ktos
        powiedzial, ze ktos powiedzial, ze tamten slyszal... I tak dalej.
        Moze po prostu biskup nie chce konkurencji dla Lednicy...
        Czy wedlug biskupa taka bzdura, jak wywolywanie duchow, przywolywanie szatana
        itp moze rzeczywiscie popieprzyc komus we lbie?
        Polecam "The Exorcism of Emily Rose", jesli juz jest w Polsce, chwilowo jestem poza.
        Dzieki Kosciolowi nie obejrzelismy w kinach "Ksiedza" - nienajlepszy flim - ,
        "Ostaniego Kuszenia Chrystusa", byly problemy z "Siostrami Magdalenkami". Ile
        jeszcze ustepstw? Jak komus nie pasuje przywolywanie Szatana (takich kretynizmow
        nie slyszalem juz dawno, a ja przywolam mojego zmarlego Rottweilera), to niech
        tam nie idzie. Niech nie oglada poszczegolnych filmow, nie czyta P. Rotha,
        Geneta i innych.
        Prosze bardzo. Niech Kosciol sobie ostrzega. Ale koniec z ingerowaniem w
        poczynania wladz lokalnych, dystrybutorow filmow itd...
    • gosc.z.korony HE! HE! HE! HE! Wyższa Szkoła Rydzyka 01.10.05, 07:52
      - śmieję się, bo sobie przypomniałem ten słynny ,,reportaż'' o Przystanku
      Woodstock spreparowany przez ,,młodych wiernych'' od Rydzyka.
      Ile tam było socjotechniki i propagandowych gagów, których nie powstydziliby się
      stalinowscy propagandyści.
      Jeżeli o jakąś młodzież należy się martwić, to przede wszystkim o wychowanków
      owego rydzykowego ,,Howgartu'' czyli (jak to idzie?) Wyższej Szkoły Umiejętności
      Społecznych i Medialnych (czy podobnie). Bo (pewnie za grubą kasę) wmawia im się
      tam, że uczą się dziennikarstawa, lecz niestety - to co robią z dziennikarstwem
      nie ma nic wspólnego.
      Żenada!
      • mg2005 Re: HE! HE! HE! HE! Wyższa Szkoła Rydzyka 01.10.05, 13:22
        gosc.z.korony napisał:

> Jeżeli o jakąś młodzież należy się martwić, to przede wszystkim o wychowanków
        > owego rydzykowego ,,Howgartu'' czyli (jak to idzie?) Wyższej Szkoły
        Umiejętnośc
        > i
        > Społecznych i Medialnych (czy podobnie). Bo (pewnie za grubą kasę) wmawia im
        si
        > ę
        > tam, że uczą się dziennikarstawa, lecz niestety - to co robią z
        dziennikarstwem
        > nie ma nic wspólnego.
        > Żenada!

"Zioniesz tolerancją" -w dodatku "od rzeczy" i bez sensu.Żałosne...

Satanizm to właśnie Howgart.
        • gosc.z.korony Metafora, przenośnia... 01.10.05, 23:03
          Widać, że w Kolegi ,,czarno-białym'' ujęciu świata pojęcie to nie znajduje
          miejsca. Stąd niezrozumienie, stąd Kolegi nerwy, stąd poczucie absurdu.
          Mam dla Kolegi tylko jedną spolegliwą radę: MYŚLEĆ... a wszystko stanie się
          prostsze.
          Obudzi się rozum, a zasną potwory.
          Taką mam wobec Ciebie nadzieję.
    • domk1 [...] 01.10.05, 08:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gt_1 hehe fajne :] 01.10.05, 08:06
    • roanmal Ciemnota 01.10.05, 08:15
      Jestem chrześcijaninem, jednocześnie fanem muzyki rockowej.
      Jeżeli ciemnota jakiegoś stetryczałego klechy ma zniszczyć ten festiwal,to
      gratuluję głupoty!XXI wiek już mamy,lata edukacji a ciemnota wciąż się pojawia
      na arenie.Obraz nędzy i rozpaczy.
      Niech żyje Jarocin Festiwal!!!
    • monster1972 normalnie jak z Monty Pythonów:-) 01.10.05, 08:32
      Na tym festiwalu przyzywa się szatana. Szatan przyzywany przychodzi, zajmuje
      miejsce, czyni zło i nie chce wyjść.

jak mozna takie pierdoły wygadywac w 21 wieku?
      dorosłym ludziom, burmistrzom... itp?

jakby mi tak koles wyjechal, chyba bym padł na glebe ze smiechu...

czy ktos naprawde wierzy w te pierdoły o szatanach itp?

ateista

jesli piekło istnieje, to istnieje w nas samych i sami je sobie sprawiamy
      • patman Szatan jest potrzebny... 01.10.05, 09:20
        ... wyznawcom wszystkich religii, żeby mogli usprawiedliwić zło, które czynią - to nie oni są winni lecz ktoś inny. Nie wiem tylko dlaczego nie chcą się pogodazić się ze znacznie prostszym rozwiązaniem - CZŁOWIEK NIE MA WPŁYWU NA TO JAKI JEST, bo jego zachowanie jest wypadkową jego genomu i czynników zewnętrznych oddziaływujących na niego - ani na jedno, ani na drugie nie ma się wpływu.
        • mg2005 Re: Szatan jest potrzebny... 01.10.05, 14:19
          patman napisał:

> ... wyznawcom wszystkich religii, żeby mogli usprawiedliwić zło, które
          czynią -
          > to nie oni są winni lecz ktoś inny. Nie wiem tylko dlaczego nie chcą się
          pogod
          > azić się ze znacznie prostszym rozwiązaniem - CZŁOWIEK NIE MA WPŁYWU NA TO
          JAKI
          > JEST, bo jego zachowanie jest wypadkową jego genomu i czynników zewnętrznych
          o
          > ddziaływujących na niego - ani na jedno, ani na drugie nie ma się wpływu.
          >
          • mg2005 Re: Szatan jest potrzebny... 01.10.05, 14:20
            mg2005 napisał:

> patman napisał:
            >
            > > ... wyznawcom wszystkich religii, żeby mogli usprawiedliwić zło, które
            > czynią -
            > > to nie oni są winni lecz ktoś inny. Nie wiem tylko dlaczego nie chcą się
            >
            > pogod
            > > azić się ze znacznie prostszym rozwiązaniem - CZŁOWIEK NIE MA WPŁYWU NA T
            > O
            > JAKI
            > > JEST, bo jego zachowanie jest wypadkową jego genomu i czynników zewnętrz
            > nych
            > o
            > > ddziaływujących na niego - ani na jedno, ani na drugie nie ma się wpływu.
            >
            Negujesz wolną wolę?
            • patman Wolna wola jest jak fatamorgana 02.10.05, 11:00
              Jest jedynie złudzeniem naszych zmysłów.
      • agitator4 Re: normalnie jak z Monty Pythonów:-) 01.10.05, 11:00
        widze ze kolega zachowuje sie zupelnie jak faszysta(a przypuszczam, ze
        [podobno]faszystow[?!] z LPR nie lubi], zabrania ludziom wierzyc 'w pierdoly', a
        na koncu AUTORYTATYWNIE stwierdza, ze pieklo istnieje w nas samych. No bo
        przeciez racje, ma, czyz nie?
        za-los-ne.
      • mg2005 Re: normalnie jak z Monty Pythonów:-) 01.10.05, 14:18
        monster1972 napisał:

> Na tym festiwalu przyzywa się szatana. Szatan przyzywany przychodzi, zajmuje
        > miejsce, czyni zło i nie chce wyjść.
        >
        > jak mozna takie pierdoły wygadywac w 21 wieku?

> czy ktos naprawde wierzy w te pierdoły o szatanach itp?
        >
        Czy potrafisz udowodnić, że to "pierdoły"?
        Jeśli nie -to trochę pokory...
      • marc1951 Re: normalnie jak z Monty Pythonów:-) 01.10.05, 18:15
        Ito tak ,Burmistrz,z Biskupem walcza z choroba alkoholowa,widza teraz diably
        narazie,potem przystapia do egzekucji wlochatych ,jestem pewien ,ze to dosyc
        zaawansowane dilerium,opilstwo czarnych to przeciez choroba zawodowa!
    • piesek.leszek [...] 01.10.05, 08:58
    • walbrzych BRAWO ADAM PAWLICKI 01.10.05, 09:00
      Adam Pawlicki okazał się prawdziwym chrześcijaninem. Każdą swoją decyzję konsultuje ze swoim biskupem. Tak trzymać, a Polska jeszcze szybciej pogrąży się w mrokach zacofania i idiotyzmu. Dlaczego ten burmistrz (jako baran) nie zastanawia się ze swoim pasterzem jak wykorzenić nieprawidłowości istniejące podczas festiwalu?

Analogicznie - wszystkim wiadomo, że podczas pieszych pielgrzymek na Jasną Górę też często dochodzi do różnych nieprawidłowości (świadczy o tym ilość porzucanych prezerwatyw). Czy wobec tego należy zlikwidować piesze pielgrzymki na Jasną Górę? Czy, wobec częstych wypadków drogowych, należy zaniechać organizację wyjazdów autokarowych do Częstochowy? A może łatwiej wymienić idiotę burmistrza i wybrać rozsądnie myślącego?
      • domk1 [...] 01.10.05, 09:13
    • fryderykus biskup rządzi w mieście? piekne państwo.... 01.10.05, 09:12
      • domk1 PIĘKNE PAŃSTWO PAŃSTWA KACZYŃSKICH 01.10.05, 09:16
        Dopusciliscie do władzy czarnych - więc na co liczycie? Że będzie normalnie?
        • domk1 JESZCZE TEN POST SKASUJ CENZORZE. 01.10.05, 10:20
    • werter-6 [...] 01.10.05, 09:16
    • filip.ploch Chyba się lewą nogą zaraz przeżegnam 01.10.05, 09:18
      "Jeśli tak mówi mój biskup, to muszę się poważnie zastanowić, nawet jeśli wcale się z tym nie zgadzam - wyznał nam Robert Kaźmierczak, wiceburmistrz Jarocina" co za absurd!!! Urzędnik państwowy słucha się biskupa... jeśli tak by powiedział proboszcz z Jarocina, to bym to zrozumiał, ale burmistrz... to już przesada...
      • uchachany Jak wiceburmistrz katolickiego miasta 01.10.05, 09:50
        w katolickiej Polsce ma w ogóle śmiałość NIE ZGADZAĆ się ze swoim biskupem?!
        Oj, nie powiceburmistrzuje sobie zbyt długo pod rzadami nowej koalicji Panów
        Kaczyńskich...
    • brynk "Jarocin " juz przeminął , normalna ewolucja ... 01.10.05, 09:26
    • waterman50 Re: Czy szatan tkwi w Jarocinie? 01.10.05, 09:34
      Szatan tkwi wyłacznie w wyobrażni pana biskupa.Znów ktoś nie dostał kasy?
    • tingel-tangel Zwróćcie uwagę na to 01.10.05, 09:57
      "(...) Jeśli tak mówi mój biskup, to muszę się poważnie zastanowić, nawet jeśli
      wcale się z tym nie zgadzam - wyznał nam Robert Kaźmierczak, wiceburmistrz
      Jarocina i jeden z głównych organizatorów festiwalu. (...)

(...)Radni opowiedzieli się zdecydowanie za festiwalem: 13 było za, pięciu się
      wstrzymało.(...) Ostatnie słowo w tej sprawie ma burmistrz Adam Pawlicki. - Nie
      chciałbym występować przeciwko głowie diecezji kaliskiej, jestem katolikiem, a
      biskup powiedział, że na tym festiwalu szerzy się zło."

I niech ktoś jeszcze powie, że żyjemy w państwie świeckim. Co z tego, że radni
      coś przegłosowali decyzję o organizacji festiwalu, jeśli zdalnie sterowani z
      kaliskiej kurii diecezjalnej burmistrz i jego zastępca są w stanie to
      zablokować? Zapewne większość decyzji burmistrza podejmowana jest w kurii.
    • mctiggle szatan szatan, szatan !!! 01.10.05, 10:24
      > Czy szatan tkwi w Jarocinie?
      >
      > Przeczytaj komentowany artykuł »
      > bedeker 01.10.05, 07:28 + odpowiedz
      >
      > Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

zwykle nie wypowiadam sie o moderacji, ale widziałem rano ten tekst i NIC
      godnego usunięcia tam nie było.
      Wolno biskupowi oskarżać o satanizm, a nie wolno na te zarzuty humorystycznie
      odpowiedzieć?
      czy wolność słowa jest tu fikcją?
      o to walczyliśmy w '89 ??
      • tingel-tangel Re: szatan szatan, szatan !!! 01.10.05, 10:26
        To nie cenzor usunął, tylko szatan sprawił, że niektóre wypowiedzi poznikały.
        • x2468 Re: szatan szatan, szatan !!! 01.10.05, 11:16
          Czyzby szatan przeniosl swoja siedzibe z Torunia do Jarocina!?
          Zadzwoncie dobrze kiesa a szatan natychmiast zmieni sie w aniola.
    • tomash8 Szatan jest wśród nas:) 01.10.05, 11:18
      Gdzie ja żyje?! Brak mi słów na tą szopke, to nie jest już śmieszne.
      "Satanistyczna muzyka" - rok temu wystapiły znane na całym świecie black
      metalowo - szatańskie hordy jak TSA, Dżem, Dezerter, czy Armia z satanistycznym
      guru za mikrofonem, Tomaszem Budzyńskim, który perfidnie podszywa się pod
      katolika i już od dobrych 15 lat nagrywa chrześcujńską muzykę, oczywiście MY
      wiemy że to tylko przykrywka do jego niecnej działalności:) Chyba nie trzeba
      dodawać że za tym demoralizactjnym spędem stoją Żydzi, masoni, komuniści i bp.
      Pieronek? Jakj śpiewa Kazik: "to zgroza, to jest po prostu zgroza...". Tak samo
      można np. odwołać Lednicę, pod pretekstem np. zagrożenia atakiem terrorystycznym.
    • brynk to PRL w nazwie wywołuje u mnie odruch wymiotny 01.10.05, 11:21
      Jarocinianie - czy bierze Was nostalgia za tymi dzikimi czasami , czy chcecie
      byc bezludną wyspą PRL-u w demokratycznej Polsce . Wstydzcie się !!!
      • b-beagle Re: to PRL w nazwie wywołuje u mnie odruch wymiot 01.10.05, 11:26
        A może to sie bierze z braku perspektyw i poczucia pustki ,którą trzeba jakoś
        wypełnić.A wizja szatana jest bardzo kusząca zwłaszca ,że śwait jest bardzo
        cyniczny i nie da się tego z żaden sposób ukryć...Młodzi ludzie potrzebuja
        jakiegoś punktu oparcia.Takim oparciem może być np wspólne przeżywanie
        Jarocina.
    • axer1 Kiedy muzycy rockowi będą wydawać zezwolenia ... 01.10.05, 12:49
      Kiedy muzycy rockowi będą wydawać zezwolenia na odprawianie mszy ? Kler niech
      lepiej zajmie się szatanem we własnym łonie ! Prawdziwa nienawiść sączy się z
      audycji Radia Maryja ...
      • panismok Re: Kiedy muzycy rockowi będą wydawać zezwolenia 01.10.05, 12:57
        I pomyślec, ze w kazdym, miejcu w Polsce jest wystarczająca gęstosć
        występowanai proboszczów, którym sie cos może nie spodobać...
        Poza tym, co to jest "muzyka satanistyczna"? Owszem, jest parę zespołów,
        których teksty mówią o szatanie, ale to nei znaczy, że cała muzyka rockowa
        niesie jakieś paskudne antywartosci. U2 to też sataniści???
        Jak ktos jest uczulony i wszędzie szuka diabła, to ma takei wyskoki. Np mój
        ojciec, z którym na szczęście już od dłuzszego czasu nie mieszkam, zajrzał
        kiedyw moją kolekcję filmów. Obejrzał kawałek "Stygmatów", "Lotu nad kukułczym
        gniazdem", "Szóstego zmysłu", no i "Dziewiąte wrota". Potem stwierdził na
        podstawie tychże pozycji, ze moja kolekcja jest satanistyczna :)
    • starymason ciemnogros sie zaczal 01.10.05, 12:59
      czekam na otwarcie obozow koncentracyjnych
      • mg2005 Re: ciemnogros sie zaczal 01.10.05, 14:22
        starymason napisał:

> czekam na otwarcie obozow koncentracyjnych

Dla starych masonów?
    • starymason ciemnogrod 01.10.05, 13:00
      najwiecej satanistow to ja widze w moherowych beretach nigdzie wiecej nie ma
      tylu pelnych nienawisci ludzi cieszacych sie gdy bliznim jest zle
    • sonofkyuss Ręce opadają... 01.10.05, 14:53
      Nawet jeżeli prawdą jest to, że w trakcie festiwalu w Jarocinie "przyzywa się
      Szatana", to ja się pytam... i co z tego??? Są różne odmiany satanizmu, ale o
      ile wiem żadna nie akceptuje takich patologii jak rytualne krwawe ofiary,
      niszczenie chrześcijańskich miejsc kultu etc. To jest po prostu zwyrodnialstwo
      posługujące się satanistyczną symboliką, nic więcej! I takie działania powinny
      być zakazane, a nie wyrażanie własnych przekonań religijno-filozoficznych,
      nawet jeżeli wydają się nam one z gruntu wypaczone. Każda inna praktyka to po
      prostu powtórka z komunistycznej tresury, zapodanej tym razem w czarnym
      opakowaniu...
    • mecenas3 Do biskupa kaliskiego!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.05, 16:32
      Najwiekszymi szatanami sa:
      1. ksiadz pedofil ktory molestuje dzieci,
      2. ksiadz darmozjad ktorego trzeba utrzymywac z datkow,
      3. ksiadz ktory nie pracuje, nic nie buduje a trzeba go utrzymywac,
      4. ksiadz ktory zastrasza glupi narod polski ze do piekla pojda jak go nie
      posluchja.
      5. ksiadz ktory trzyma na smyczy wladze i wladza staje uzalezniona od czarnego
      smiecia .

Oto przyklady SZATANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drogi biskupie
      • malpa-z-paryza Re: Do biskupa kaliskiego!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.10.05, 18:43
        podpisuje sie pod tym!!!!!
    • relatywista.pl i jest normalnie 01.10.05, 16:33
      nie ma szatana,nie ma aniołów
      • mg2005 oj,dana,dana -nie ma szatana!... 01.10.05, 18:23
        • macko4 Re: oj,dana,dana -nie ma szatana!... 01.10.05, 23:30
          a swiat realny jest poznawalny!
          a ksiadz biskup powinien strzelic sobie pare kielichow i odstawic LSD ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka