klip-klap 05.10.05, 22:40 Dlaczego Durczok przerywal JKM-owi, gdy tylko ten zaczynal cos mowic o agentach? Nawet wtedy, gdy pytanie dotyczylo teczek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wartburg4 Re: Durczok, Jeneralski i reszta 05.10.05, 22:44 klip-klap napisał: > Dlaczego Durczok przerywal JKM-owi, gdy tylko ten zaczynal cos mowic o > agentach? Nawet wtedy, gdy pytanie dotyczylo teczek! Bo taka jest rola Durczoka. Na tym zbudował swoją karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Proste bo to piesek Dworaka i mial do wypelnienia 05.10.05, 22:51 zadanie partyjne. Ludzie z takim "kregoslupem" jakby im kazali zrobic reportaz szkalujacy samego siebie pytaja tylko "Jak bardzo szkalujacy ?". Ciesze sie, ze nie place zlotowki na ten cyrk zwany telewizja publiczna. Zmienilbym tylko teraz nazwe tvp z publicznej na ja wiem "partyjna". W koncu slowo "publiczna/y" maja dobre konotacje kojarzace sie np. z domem "publicznym". W domu publicznym jest uczciwie - wchodzi sie, placi za usluge, otrzymuje ja i wychodzi. Na miejscu wlascicieli domow publicznych bylbym ciezko obrazony, ze podobny przymiotnik okresla ich przybytek i ten burdel zwany tv "publiczna". Porzadny dom publiczny to jest poziom, ktorego tv publiczna nigdy nie osiagnie jak dlugo bedzie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 piesek Durczok 05.10.05, 23:27 Programu nie widziałaem, więc nie wiem, na czyje życzenie piesek Durczok dzisiaj szczekał i powarkiwał. Dobrze jednak mam jeszcze w pamięci, jak na komendę "bierz go" rzucał się do gardła każdemu wrogowi Kwiatkowskiego. Jeśli mam być szczery, to tylko takim go pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n realizator tez mu pomagal odwracajc uwage od JKM 05.10.05, 23:36 podkreslajac polusmieszki wspodebatujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Ej poruczniku! Jeżow mowil: dajcie mi nazwisko 06.10.05, 11:35 a paragraf sie znajdze. Widze ze jestescie lepsi nawet od Jezowa.. Gdy Dworak przejmowal telewizornie, to Wasi mowili ze Durczok jest pieskiem od Kwiatkowskiego. A z tego co widze, Durczok ma chwilowa tylko jedna glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
login39 Ej merdaczu! Merdacie jak Durczok. 06.10.05, 15:30 Kaza, to merdacie. Jezow kaze tak merdac zza grobu? Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 03:26 Taki Durczok jest w TV, bo udowodnił, że na każde zamówienie potrafi wykonać mokrą robotę - po prostu profesjonalista. Najpierw wiernie służył prezesowi z SLD, teraz służy prezesowi z PO. Facet zna się na swoim fachu. Założę się, że aporować też umie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 09:12 a dlaczego Leslaw Maleszka (TW "Ketman") - dziennikarz Gazety Wyborczej- prowadzil wsciekla kampanie antylustracyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Korwin - folklor 06.10.05, 11:29 Nudzicie,jak zwykle. A Korwin to folklor ze sredniej półki. Moze byc,ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
aga302 Re: Korwin - folklor 06.10.05, 11:32 Bardzo dobrze że mu przerwał, ile można słuchac o teczkach, agentach i spiskowej teorii dziejów. Było konkretne pytanie - Korwinek zaczął pleść trzy po trzy nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Korwin - folklor 06.10.05, 11:36 proste, kandydaci w chwili obecnej ( czyli po kompromitacji i ucieczce cimoszewicza) dziela sie na 2 kategorie: 1) oszolomow plotacych trzy po trzy 2) donalda tuska Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa Mój głos na Korwina 07.10.05, 21:52 nie podoba mi się Kaczka , ani Tusk. Chociaż i tak nie wygra, zagłosuję na Korwina. Może będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 11:39 ratatatam napisał: > a dlaczego Leslaw Maleszka (TW "Ketman") - dziennikarz Gazety Wyborczej- > prowadzil wsciekla kampanie antylustracyjna? Byc moze z podobnego powodu, dla ktorego Kaczynski, Ziobro, Wierzejski, Strąk prowadza ostra kampanie antyhomoseksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 11:42 oj cieniutko z logika cieniutko :] to ma byc analogiczny mechanizm? maleszka /GW/michnik - chronia i promuja esbecka agenture wierzejski/ziobro/reszta - chronia i promuja pederastow? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 11:45 ratatatam napisał: > oj cieniutko z logika cieniutko :] > to ma byc analogiczny mechanizm? > maleszka /GW/michnik - chronia i promuja esbecka agenture > wierzejski/ziobro/reszta - chronia i promuja pederastow? Maleszka nie chce ujawnic agentow... Wierzejski and co, nie chca ujamwnic homosekualistow. A teraz wyjmij palec z dupy i stuknij sie w czolo. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 11:47 dr.kidler napisał: > A teraz wyjmij palec z dupy i stuknij sie w czolo. hmmm dlaczego typom takim jak ty trudo zruzumiec, ze nie wszyscy zachowuja sie tak jak oni??? np z tym palcem... idz sie umyj bo smierdzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Durczok, Jeneralski i reszta 06.10.05, 11:50 ratatatam napisał: > dr.kidler napisał: > > > A teraz wyjmij palec z dupy i stuknij sie w czolo. > > hmmm dlaczego typom takim jak ty trudo zruzumiec, ze nie wszyscy zachowuja sie > tak jak oni??? np z tym palcem... Cienutka z logika, oj cieniutku. Gdybym nie rozumial dlaczego zachowujesz sie jak Wierzejski, to nie kazalbym ci wyjmowac palca. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam dr.rattler 06.10.05, 11:55 cuchnie... nie sadzicie ze powinnismy oczekiwac od niektorych uzytkownikow forum nieco wyzszych standartow w zakresie higieny osobistej, niz te do ktorych przywykli??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Wszechpolakom szybkokoncza sie argumenty 06.10.05, 12:00 Zostaja tylko bejzbole. Odpowiedz Link Zgłoś