Dodaj do ulubionych

Michnik! Czego ty właściwie chcesz????????

IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 08:01
Co jakiś czas Żydzie rozdrapujesz jakieś gówno.Siejesz nienawiść do wszystkiego
co było,co jest,co będzie.Nie wiem do czego zmierzasz??
Kumasz się to z Jaruzelem,to z Kiszczakiem to rozgrzebujesz groby przodków jak
HIENA cmentarna.Kim ty jesteś że potrafisz wywołać u mnie jeszcze większą
nienawiść do Żydów.Żyłem do tej pory spokojnie,tolerowałem wszystko co na tym
świecie się dzieje,wychowano mnie w atmosferze szacunku do pracy,histori
narodu,wartości chrześcijańskich a także szacunku do innych ludzi.Teraz z dnia
na dzień narasta we mnie agresja przeciwko wszystkim,którzy żle mówią o Polsce
i Polakach.Będzie wojna na tle religijnym między Polakami a Żydami,dzięki tobie
Adasiu.Bij się w pierś i żałuj za grzechy bo niewiele życia ci już zostało!!!!
Obserwuj wątek
    • anomnis Re:bistro, ale nie bystro tylko kloaka 17.03.01, 08:11
      Jestes zalosny. Pisz na murach. Albo na haldach. Moze
      troche popiolu spadnie ci na glowe. Potem - lekarz o
      specjalnosci na litere "p"
      • Gość: Jarek Re:bistro, ale nie bystro tylko kloaka IP: *.cvx-dusseldorf.ipdial.viaginterkom.de 17.03.01, 10:13
        Obrzydliwy tępy antysemityzm, odwieczna spiskowa teoria dziejów podsycana
        przez kościół rzymsko-katolicki spwowdowała takie nastawienie do naszych
        najnowszych dziejów. Antysemici są nieuleczalnie chorzy, to moralne bagno
        należy jednak piętnować i izolować towarzysko!
        Dyskusja raczej bezcelowa, bo czy można pokonać nienawiść?
        • Gość: MUCHA Re:bistro, ale nie bystro tylko kloaka IP: *.almda1.sfba.home.com 03.04.01, 06:28
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Obrzydliwy tępy antysemityzm, odwieczna spiskowa teoria dziejów podsycana
          > przez kościół rzymsko-katolicki spwowdowała takie nastawienie do naszych
          > najnowszych dziejów. Antysemici są nieuleczalnie chorzy, to moralne bagno
          > należy jednak piętnować i izolować towarzysko!
          > Dyskusja raczej bezcelowa, bo czy można pokonać nienawiść?

Mowisz o nienawisci bracie, a sam piszesz jak rasowy rasista.
          Uspokuj sie bo krzyzem po lbie dostaniesz i zginiesz jak wampir.

• Gość: Julek Re: Bistro IP: 62.137.153.255, 195.92.168.* 17.03.01, 10:29
      Gdyby tak wszyscy siali nienawisc na tym swiecie jak p.A.Michnik To od wiekow
      zylibysmy w zgodzie i na swiecie nie byloby zadnych wojen.
      Najwiecej wojen i roznego rodzju nieporozumien w dziejach ludzkosci bylo
      wywolanych przez zatwardzialych bigotow wierzacych ze ich religia jest jedyna,
      najprawdziwsza religia na swiecie i wszystkie inne religie nalezy zwalczac
      ogniem i mieczem.
      • Gość: bistro Re: Bistro IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 13:20
        szczególnie judaizm,jako wiarę w bogactwo materialne.
      • Gość: GS Re: Bistro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 04:39
        O święta naiwności czytelników G.Wyborczego. Ja również czytając polską wersję
        artykułu o Jedwabnem myślałem: po raz pierwszy od wielu lat mogę zgodzić się z
        Michnikiem. Czyżby to był jakiś przełom? Byłem podejżliwy - i słusznie. I tym
        razem Michnik pokazał swoją klasę: wersja w New York Times różni się od wersji
        w G.Wyborczym. Wersja dla NYT dzięki ubytkom (niedopowiedzeniom, które w
        polskiej wersji są dopowiedziane) i naddatkom nabiera w wielu miejscach
        charakteru insynuacji włączającej się w nurt typowych antypolskich bzdur w
        kwestii holocaustu. Jest to obrzydliwy przykład par excellence dwulicowości.
        Polecam omówienie różnic między wersjami na ostatniej stronie Życia z
        18.04.2001.
        Już chyba tytułem antysemickiego dowcipu można skonstatować, że autorem tego
        niesmacznego dwój-tekstu jest Polak żydowskiego pochodzenia, zaciekły anty-anty-
        semita Adam Michnik. Nie wiem czy jestem antysemitą (będę wiedział jak dostanę
        na to patent z G.Wyborczego), ale na pewno jestem anty-Michnikistą. I z tego na
        pewno mogę być dumny. Tak jak jestem dumny z bycia anty-Urbanistą i zapewne
        byłbym dumny z bycia anty-Gebbelsistą.
        Drodzy miłośnicy G.Wyborczego. Żyjecie w swoistym "Truman Show" stwarzanym
        przez to medium i niestety większość mediów w Polsce. Wyjdźcie z tego getta,
        rozejrzyjcie się trochę, zastanówcie, najlepiej przez jakiś czas poczytajcie
        adwersarzy medialnych G.Wyborczego. Może dotrze do Was, że Michnik to zręczny
        (na ile się go nie sprawdza), ale nieuczciwy i obłudny propagandysta, a nie
        autorytet moralny. Z takimi jak on nie da się prowadzić uczciwego dialogu. Ten
        kto będzie to próbował zrobić zostanie obwołany antysemitą lub przypnie mu się
        inną stosowna łatke, tak już było wiele razy z wieloma osobami. Polecam np.
        wywiad z Ks. Chrostowskim z Życia 15.04.2001, który przez wiele lat działał w
        Forum Chrześcijan i Żydów i na koniec spasował.
        W razie potrzeby służę wieloma innymi przykładami.

P.S. Żeby nie było niejasności: gotów jestem przeprosić za każdego Polaka,
        który z własnej woli przykładał rękę do zbrodni w Jedwabnem. Jestem też jednak
        za tym by uczciwie i do końca wyjaśnić wszystko co dotyczy tej zbrodni i
        odpowiedzialności za nią. Uważam też, że wyjaśninie ewentualnych motywów w
        niczym nie umniejsza jej zła. Jeżeli uważnie śledziłeś media, to za taką
        postawę można było oberwać od naszych pożal się Boże autorytetów moralnych w
        naszych politycznie poprawnych mediach.

Grzegorz Strzemecki
        gstrzemecki@wp.pl
    • Gość: Jules Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: unknown, 194.51.91.* 17.03.01, 12:40
      Spokojnie! Osobiscie nie wierze, ze indywidua takie jak podpisany pod tym
      listem istnieja naprawde. Wydaje mi sie to zwykla prowokacja. Ja tez nie za
      bardzo lubie Michnika z czysto ludzkiego punktu widzenia; wielu jest takich
      ktorzy go nie lubia, ale jakie to moze miec znaczenie gdy chodzi konkretnie o
      analize tekstu? Teksty Michnika sa lepsze i gorsze, ten o ktory chodzi jest
      znakomity i w duchu w jakim nalezy wejsc wspolnie w 21 wiek.
      We mnie takie teksty budza niemal wzruszenie - takie same jak w muzeum historii
      przyrody gdy ogladam wypchanego dinozaura albo inna archaiczna bestie. W
      odpowiedzi na odzew Geremka uwazam, ze powinno sie stworzyc nie tylko Pomnik-
      Memorial Historii Zydow Polskich, ale rownolegle powinnismy stworzyc rezerwat,
      rodzaj Jurassic Parc dla ostatnich autentycznych antysemitow na stara modle. I
      tam wlasnie kierowac autokary mlodziezy zydowskiej spragnionej mocnych wrazen;
      niech sie powyzywaja, pokrzycza na siebie, a my, przecietni ludzie spragnieni
      normalnej egzystencji, bedziemy mieli ich z glowy.
      • Gość: bistro Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 13:34
        Gość portalu: Jules napisał(a):

> Spokojnie! Osobiscie nie wierze, ze indywidua takie jak podpisany pod tym
        > listem istnieja naprawde. Wydaje mi sie to zwykla prowokacja. Ja tez nie za
        > bardzo lubie Michnika z czysto ludzkiego punktu widzenia; wielu jest takich
        > ktorzy go nie lubia, ale jakie to moze miec znaczenie gdy chodzi konkretnie o
        > analize tekstu? Teksty Michnika sa lepsze i gorsze, ten o ktory chodzi jest
        > znakomity i w duchu w jakim nalezy wejsc wspolnie w 21 wiek.
        > We mnie takie teksty budza niemal wzruszenie - takie same jak w muzeum historii
        >
        > przyrody gdy ogladam wypchanego dinozaura albo inna archaiczna bestie. W
        > odpowiedzi na odzew Geremka uwazam, ze powinno sie stworzyc nie tylko Pomnik-
        > Memorial Historii Zydow Polskich, ale rownolegle powinnismy stworzyc rezerwat,
        > rodzaj Jurassic Parc dla ostatnich autentycznych antysemitow na stara modle. I
        > tam wlasnie kierowac autokary mlodziezy zydowskiej spragnionej mocnych wrazen;
        > niech sie powyzywaja, pokrzycza na siebie, a my, przecietni ludzie spragnieni
        > normalnej egzystencji, bedziemy mieli ich z glowy.
        No właśnie tą normalność zakłóca mi michnik,wyciągając co jakiś czas z kloaki
        histori rzeczy,które umarły śmiercią naturalną.On sobie nie zdaje sprawy,że jego
        czas już minął.Teraz niech się zajmie swoim bratem "katem Polaków",bo nijak mi
        nie pasuje to co pisze z tym co ma na sumieniu.
        Następna sprawa to gazeta"Fakty i mity" tygodnik antyklerykalny,w którym jest
        tyle szamba na Polskość ze strony Zydów,że nie mieści się to nawet Urbanowi w
        głowie.Ciekawe jak ja bym założył pismo antyrabinowskie,tojak długo cieszyłbym
        się wolnością.
        No i jak tu spokojnie żyć i się nie wkurwiać?
        • anomnis Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? 17.03.01, 20:10
          Nie trac swojego czasu i tworczo-nienawistnego zapalu.
          Przeczytaj uwaznie te strone i ,jezeli ciebie stac na
          to, przemysl uwagi wszystkich twoich oponentow. Na
          mylenie nigdy nie jest za pozno, wiec moze po tym
          przyjdzie i otrzezwienie...
        • Gość: snajper Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 31.07.01, 14:34
          Gość portalu: bistro napisał(a):

> No właśnie tą normalność zakłóca mi michnik,wyciągając co jakiś czas z kloaki
          > histori rzeczy,które umarły śmiercią naturalną.On sobie nie zdaje sprawy,że jego
          > czas już minął.Teraz niech się zajmie swoim bratem "katem Polaków",bo nijak mi
          > nie pasuje to co pisze z tym co ma na sumieniu.

Czy to Michnika wina, że historia jest czasami jak kloaka ? Może to raczej wina
          tych, co tę kloakę tworzą ? Np morderców z Jedwabnego ? A czy czas Michnika
          minął ? Wolne żarty. Nie Tobie o tym decydować. Spójrz na nakład GW. To jej
          czytelnicy decydują o roli Michnika. A tak przy okazji, cóż takiego Adam Michnik
          ma na sumieniu ? Chyba stworzenie najlepszej i najpoczytniejszej gazety w Polsce
          powojennej. Niektórzy nie mogą mu tego wybacztyć. Szczególnie twórcy szmatławych
          gazetek, w których wysokość nakładu równa się ilości zwrotów.

> Następna sprawa to gazeta"Fakty i mity" tygodnik antyklerykalny,w którym jest
          > tyle szamba na Polskość ze strony Zydów,że nie mieści się to nawet Urbanowi w
          > głowie.Ciekawe jak ja bym założył pismo antyrabinowskie,tojak długo cieszyłbym
          > się wolnością.

Załóż. Tylko nie licz na wielu czytelników. Sądzę, że antyklerykałów jest po
          prostu więcej niż antsemitów.

> No i jak tu spokojnie żyć i się nie wkurwiać?

Spróbuj po prostu samodzielnie mysleć. Nie przyjmuj na wiarę chorych poglądów
          naszych politycznych idoli zionących nienawiścią. Nie wietrz wszędzie spisków i
          zmów masońskich, żytdowskich i wszelkich innych. Staraj się usunąć ze zwego życia
          nienawiść. Wtedy też będziesz się wkurwaił, ale troche mniej. :)
          Pozdrawiam.
    • Gość: Gabriel Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 195.116.139.210, 157.25.192.* 17.03.01, 16:29
      Dzikosc serca - taka w stylu czerni Chmielnickiego.
      Mimo tego dobrego wychowania ktore Bistro odebral w domu... Wyobrazam sobie ze
      'odpowiednio' wkurwiony moglby latwo zamordowac za nic.
      Przy okazji odrobina wyobrazni - jak czuja sie Rosjanie obciazani przez nas
      (poniekad slusznie) za zbrodnie swoich ojcow. Niektorzy pewnie tak jak Bistro.
      • Gość: gargamel Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 16:27
        Gość portalu: Gabriel napisał(a):

> Dzikosc serca - taka w stylu czerni Chmielnickiego.
        > Mimo tego dobrego wychowania ktore Bistro odebral w domu... Wyobrazam sobie ze
        > 'odpowiednio' wkurwiony moglby latwo zamordowac za nic.

Co za pokrętna logika.
        Za to, że Michnik prowokuje ludzi ktorzy nie mieli nic wspólnego z
        antysemityzmem, robicie z Bistra antysemitę.
        To jest ta sama metoda którą zastosowaliście gdy Krzaklewski pokazał filmy z
        zapijaczonym Kwaśniewskim nad grobami w Charkowie.
        To nie Bistro jest winny, że żydostwo krzewi antysyjonizm swoim szowinistycznym
        zachowaniem. Tak samo Krzaklewski nie jest winny temu że Kwaśniewski kompromituje
        na każdym kroku nasz naród.

> Przy okazji odrobina wyobrazni - jak czuja sie Rosjanie obciazani przez nas
        > (poniekad slusznie) za zbrodnie swoich ojcow. Niektorzy pewnie tak jak Bistro.

Jak dziś widzimy większość Rosjan są ofiarami tego samego syjonizmu który i u
        nich zaprowadził bolszewię i terror.
        Może czas zawiązać koalicję antysyjonistyczną z narodem rosyjskim?
    • Gość: wojtek Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.com.pl 17.03.01, 19:29
      Brawo Prawdziwy Polaku. Swoją wypowiedzią przeciąłeś wstęgę na drodze do
      nowego Jedwabnego. Pierwsze ofiary już są Pani A. Rotennberg podała się do
      dymisji. Redaktorowi Michnikowi grozisz śmiercią. I wyobraż sobie że ja ci
      wierzę iż mógłbyś zabić. Potrzebujesz tylko swojego czasu i jakiejś wolnej
      stodoły. Tak orle to za ciebie ja polak ( nie prawdziwy a taki zwykły) pojadę
      przepraszać do Jedwabnego. Nie zdajesz sobie nawet sprawy że ty tam już idziesz
      jako przyszły kat. Bez poważania
      Henryk Wojtanowicz.Kędzierzyn - Koźle
      • Gość: bistro Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 21:01
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Brawo Prawdziwy Polaku. Swoją wypowiedzią przeciąłeś wstęgę na drodze do
        > nowego Jedwabnego. Pierwsze ofiary już są Pani A. Rotennberg podała się do
        > dymisji. Redaktorowi Michnikowi grozisz śmiercią. I wyobraż sobie że ja ci
        > wierzę iż mógłbyś zabić. Potrzebujesz tylko swojego czasu i jakiejś wolnej
        > stodoły. Tak orle to za ciebie ja polak ( nie prawdziwy a taki zwykły) pojadę
        > przepraszać do Jedwabnego. Nie zdajesz sobie nawet sprawy że ty tam już idziesz
        >
        > jako przyszły kat. Bez poważania
        > Henryk Wojtanowicz.Kędzierzyn - Koźle

Kat?Za słabo powiedziane!Z moich stron do Jedwabnego jest trochę daleko,bliżej
        mam do Auschwitz podobno przyjmują już podania do obsługi pieca!
      • Gość: bistro Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 21:18
        Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Brawo Prawdziwy Polaku. Swoją wypowiedzią przeciąłeś wstęgę na drodze do
        > nowego Jedwabnego. Pierwsze ofiary już są Pani A. Rotennberg podała się do
        > dymisji. Redaktorowi Michnikowi grozisz śmiercią. I wyobraż sobie że ja ci
        > wierzę iż mógłbyś zabić. Potrzebujesz tylko swojego czasu i jakiejś wolnej
        > stodoły. Tak orle to za ciebie ja polak ( nie prawdziwy a taki zwykły) pojadę
        > przepraszać do Jedwabnego. Nie zdajesz sobie nawet sprawy że ty tam już idziesz
        >
        > jako przyszły kat. Bez poważania
        > Henryk Wojtanowicz.Kędzierzyn - Koźle
        Wczesniej zanim wyjedziesz do Jedwabnego,zajrzyj do Katynia i pomódl sie nad
        grobem Polskości.tylko nie pij wódki bo tego nie lubie!

• Gość: Polak Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.cg.shawcable.net 17.03.01, 20:26
      Po przeczytaniu tego tekstu pozostaje stwierdzic, ze jestes szmatlawcem, ktory,
      gdyby mieszkal Jedwabnem w tamtych czasach mordowalby, gwalcil i palil Zydow
      zywcem.
      A gdybys tam spotkal Adama Michnika, bys go cwiartowal siekiera.
      W nastepna niedziele poszedlbys do kosciola uwielbiac Boga (Zyda Jezusa i
      Zydowke - Jego matke).
      Wstyd sie przyznac, ze jestem Polakiem, kiedy widze takie kreatury jak ty......
    • Gość: jarek Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.cvx-dusseldorf.ipdial.viaginterkom.de 17.03.01, 20:29

> Co jakiś czas Żydzie rozdrapujesz jakieś gówno.Siejesz nienawiść do wszystkiego
      >
      > co było,co jest,co będzie.Nie wiem do czego zmierzasz??
      > Kumasz się to z Jaruzelem,to z Kiszczakiem to rozgrzebujesz groby przodków jak
      > HIENA cmentarna.Kim ty jesteś że potrafisz wywołać u mnie jeszcze większą
      > nienawiść do Żydów.Żyłem do tej pory spokojnie,tolerowałem wszystko co na tym
      > świecie się dzieje,wychowano mnie w atmosferze szacunku do pracy,histori
      > narodu,wartości chrześcijańskich a także szacunku do innych ludzi.Teraz z dnia
      > na dzień narasta we mnie agresja przeciwko wszystkim,którzy żle mówią o Polsce
      > i Polakach.Będzie wojna na tle religijnym między Polakami a Żydami,dzięki tobie
      >
      > Adasiu.Bij się w pierś i żałuj za grzechy bo niewiele życia ci już zostało!!!!
      Dla ciebie chamie to nie "Adaś" tylko pan redaktor Michnik świetny, odważny
      Człowiek oczywiście niekiedy kontrowersyjny, ale jakże ciekawy!
      Jedź chamie do Rosji do swojego wzorca Zyrynowskiego lub innego Adolfa
      ty prawdziwy faszysto. Z prawdziwą Polskością mój mały nie masz nic wspólnego.
      • Gość: bistro Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 21:06
        Gość portalu: jarek napisał(a):

> Gość portalu: bistro napisał(a):
        >
        > > Co jakiś czas Żydzie rozdrapujesz jakieś gówno.Siejesz nienawiść do wszyst
        > kiego
        > >
        > > co było,co jest,co będzie.Nie wiem do czego zmierzasz??
        > > Kumasz się to z Jaruzelem,to z Kiszczakiem to rozgrzebujesz groby przodków
        > jak
        > > HIENA cmentarna.Kim ty jesteś że potrafisz wywołać u mnie jeszcze większą
        > > nienawiść do Żydów.Żyłem do tej pory spokojnie,tolerowałem wszystko co na
        > tym
        > > świecie się dzieje,wychowano mnie w atmosferze szacunku do pracy,histori
        > > narodu,wartości chrześcijańskich a także szacunku do innych ludzi.Teraz z
        > dnia
        > > na dzień narasta we mnie agresja przeciwko wszystkim,którzy żle mówią o Po
        > lsce
        > > i Polakach.Będzie wojna na tle religijnym między Polakami a Żydami,dzięki
        > tobie
        > >
        > > Adasiu.Bij się w pierś i żałuj za grzechy bo niewiele życia ci już zostało
        > !!!!
        > Dla ciebie chamie to nie "Adaś" tylko pan redaktor Michnik świetny, odważny
        > Człowiek oczywiście niekiedy kontrowersyjny, ale jakże ciekawy!
        > Jedź chamie do Rosji do swojego wzorca Zyrynowskiego lub innego Adolfa
        > ty prawdziwy faszysto. Z prawdziwą Polskością mój mały nie masz nic wspólnego.

W tym kibucu to bardzo słabo piszą,zajrzyj na wprost.pl,żydku!
        • anomnis Re:do wszystkich - z wyj. bistro-kloaki 18.03.01, 01:40
          Proponuje definitywnie olac jego (bistro-kloake) i te
          strone. On jest nie tylko antysemita - on jest po
          prostu niereformowalny.
        • Gość: Rafał Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 212.160.207.* 22.03.01, 09:37
          Brawo "bistrzaku". Pewnie piszą te totalne bzdety siedzisz przed monitorem
          w czarnym mundurze z trupią czaszką na czapce i onanizujesz się podniecjąc się
          wyciekającą z ciebie nienawiścąi do wszystkiego co inne bo niepolskie i niekatolickie.
          Prawdziwy ciebie "patriota" ty chory psie.
    • Gość: Jozek Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 12.39.19.* 18.03.01, 04:11
      Czlowieku (bistro), chociaz masz moze tylko ksztalt czlowieka, to co ty
      reprezentujesz to jest szambo moralne. Zdaj sobie z tego sprawe i zajmij sie
      odpowiednim dla ciebie zajeciem, ktorym na pewno nie moze byc skladanie liter
      w szyk wyrazow przypominajacy zdania. Ty pomyliles powolania. Badz dobrej
      mysli, pozdrowienia.

Jozek
      • Gość: Hans Bistro..ty pizdo ,chuju zlamany,to ja jestem glow IP: *.anonymizer.com 18.03.01, 14:04
        to jestem glowny antysemita to sie zlamusie nie
        wpierdalaj. Wiecej finezji trzeba nie mowisz
        dupa,ani gowno tu trzeba byc bardzej zboczony
        Hans Orlando (tymczasowo)
        • Gość: Jules Re: Bistro..ty pizdo ,chuju zlamany,to ja jestem glow IP: unknown, 194.51.91.* 18.03.01, 17:06
          Brawo Hans! Przeczytajcie wszyscy o inicjatywie stworzenia nowego Disneylandu
          tematycznego nazwanego Polish Antisemitic Parc. Bistro jakby chcial sie ujawnic
          to proponuje go do komitetu zalozycielscieko ktory ustali schemat atrakcji.
          N.p. 1. Golenie pejsow Chasydowi
          2. Nabijanie na pal kukielki Michnika przebranej w chalat
          3. Spedzanie amatorskich aktorow przebranych za Zydow do stodoly...
          • Gość: Marek Inicjatywa Polish Antisemitic Parc -- Swietny pomysl IP: *.cc.columbia.edu 22.04.01, 17:41
            Swietny pomysl ze stworzeniem tego parku. Jako szefa parku proponowalbym
            psychopate Moskala, a na jego doradce ks. Jankowskiego. Antysemici z parku
            mogliby wydawac sobie jakas gazetke, a Moskal by pisal codzienne oswiadczenia
            na temat bierzacych wydazen na swiecie.

Mieszkancy parku mogliby sobie zalozyc jakis komitet oraz teatrzyk w, ktorym by
            wystawiali mini przedstawienia autorstwa Jankowskiego (takie szopki) na temat
            spisku swiatowego Zydowstwa itp. Moznaby tez im zezwolic na drukowanie
            wlasnych pieniedzy. Na banknotach rysowaliby sobie swastyki oraz podobienstwa
            wujka Adolfa. Wieczorem, po opuszczeniu parku przez turystow, serwowanoby
            calemu towarzystwu darmowa wodzie oraz srodki uspakajajace zeby sie spili i
            poszli spokojnie spac.

>Brawo Hans! Przeczytajcie wszyscy o inicjatywie stworzenia nowego Disneylandu
            >tematycznego nazwanego Polish Antisemitic Parc. Bistro jakby chcial sie
            >ujawnic to proponuje go do komitetu zalozycielscieko ktory ustali schemat
            >atrakcji.
            >N.p. 1. Golenie pejsow Chasydowi
            ɮ. Nabijanie na pal kukielki Michnika przebranej w chalat
            ɯ. Spedzanie amatorskich aktorow przebranych za Zydow do stodoly...
            • Gość: k.... Re: Inicjatywa Polish Antisemitic Parc -- Swietny pomysl IP: *.almda1.sfba.home.com 22.04.01, 21:27
              Gość portalu: Marek napisał(a):

> Swietny pomysl ze stworzeniem tego parku. Jako szefa parku proponowalbym
              > psychopate Moskala, a na jego doradce ks. Jankowskiego. Antysemici z parku
              > mogliby wydawac sobie jakas gazetke, a Moskal by pisal codzienne oswiadczenia
              > na temat bierzacych wydazen na swiecie.
              >
              > Mieszkancy parku mogliby sobie zalozyc jakis komitet oraz teatrzyk w, ktorym by
              >
              > wystawiali mini przedstawienia autorstwa Jankowskiego (takie szopki) na temat
              > spisku swiatowego Zydowstwa itp. Moznaby tez im zezwolic na drukowanie
              > wlasnych pieniedzy. Na banknotach rysowaliby sobie swastyki oraz podobienstwa
              > wujka Adolfa. Wieczorem, po opuszczeniu parku przez turystow, serwowanoby
              > calemu towarzystwu darmowa wodzie oraz srodki uspakajajace zeby sie spili i
              > poszli spokojnie spac.
              >
              >
              >
              >
              > >Brawo Hans! Przeczytajcie wszyscy o inicjatywie stworzenia nowego Disneylan
              > du
              > >tematycznego nazwanego Polish Antisemitic Parc. Bistro jakby chcial sie
              > >ujawnic to proponuje go do komitetu zalozycielscieko ktory ustali schemat
              > >atrakcji.
              > >N.p. 1. Golenie pejsow Chasydowi
              > ɮ. Nabijanie na pal kukielki Michnika przebranej w chalat
              > ɯ. Spedzanie amatorskich aktorow przebranych za Zydow do stodoly...

No i patrzcie Panstwo!
              Ludzi ktorzy upominaja sie o dobro Polski i o szacunek do Polakow,
              takim ludziom chca stworzyc "Polish Antisemitic Parc" czli "obozy
              koncentracyjne".
              Pytanie: czy zamach na polskich patriotow dokonuja Polacy?
              Niech kazdy sam sobie odpowie na to pytanie.
              Od siebie powiem krotko - to ZLE ZYDY i ich zwierzeta na dwoch nogach.

• Gość: Anna M. Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 213.76.8.* 18.03.01, 17:46
      Gość portalu: marek napisał(a):

> Książka do historii kultury polskiej byłaby bardzo cieńka, gdyby nie
      Żydzi.Ile
      > nazwisk wspaniałych poetów, malarzy, wydawców książek, księgarzy, drukarzy,
      > lekarzy itd. Chciałbym aby w Polsce Oni dalej żyli. Może wtedy nie byłoby
      > takiej dyskusji - ludzie dzieliliby się na mądrych i głupich, biednych i
      > bogatych, łysych i owłosionych. Natomiast nie dzieliliby się na Żydów i
      > Polaków. Dyskusje szowinistyczne zazwyczaj pojawiają się, gdy trzeba kogoś
      > obarczyć winą za własne niepowodzenia. Komunistów już nie ma, cykliści się
      nie
      > dadzą, masonów nie widać - pozostali Żydzi. Szowinizm do niczego mądrego nie
      > prowadzi. Nie jesteśmy narodem wyjątkowym i wspaniałym. Oglądnijmy się obok -
      > zauważmy Polaków - pijaków, nierobów, nieuków, dresiarzy itp. Z nimi walczmy.
      W
      >
      > nich szukajmy winy a nie w Żydach, Cyganach, Rosjaninach, Rumunach,
      Ukraińcach
      > i innych narodach. Jestem przerażony tą dyskusją.

Budzi ona równiez moje przerazenie. Przytłaczająca jest bowiem swiadomosc
      bezinteresownej, globalnej nienawisci. Nie mam powiązan z narodem zydowskim,
      nie
      miałabym jednak nic przeciw temu. Jestem i czuje sie Polka, i wstyd mi za
      Polakow
      mowiacym jezykiem glupoty i nienawisci. Wiem, ze w kazdym narodzie sa tacy
      ludzie, rowniez wsrod Zydow. Mysle, ze kluczem do zrozumienia motywow
      nienawisci
      nie jest rzekomy patriotyzm, lecz okaleczenie uczuciowosci wyniesione z lat
      dzieciecych, z zimnych, niekochajacych domow. Powoduje to brak empatii i niska
      samoocene, co najlatwiej odreagowuje przelewanie nienawisci na innych ludzi. A
      najlepiej wybrać taki obiekt napastliwosci, by zyskac sobie aprobate jakiejs
      grupy. Mysle,ze dzielem przypadku jest to, iz akurat moga byc to Zydzi.Kiedy
      indziej w Stanach czy Niemczech moga to byc Polacy.
      Przeczytalam w Wyborczej tekst pana Michnika, jak zwykle gleboko humanistyczny
      i
      madry. Z kazdej lektury jego autorstwa wynosze jakąs mysl najwazniejsza. Kiedys
      napisał na przyklad, ze kiedy nie wiadomo jak sie zachowac, na wszelki wypadek
      trzeba zachować sie jak czlowiek przyzwoity. W artykule o Jedwabnem zacytował
      Mointesckiusza: Jestem czlowiekiem dzieki naturze, jestem Francuzem dzieki
      przypadkowi. Moze warto wziac to sobie do serca.
      • Gość: tr Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.crt.tpsa.pl 21.03.01, 12:36
        W porządku, ale wciąż w P.Adamie dominuje syndrom żydowski:gdybym tam/w Jedwabnem/ był to
        bym został zabity- a może bardziej po polsku- gdybym tam był to bym został zmuszony przez jakiegoś
        uzbrojonego Niemca do udziału w egzekucji
        • Gość: Kosa Re: Michnik! W czyim imieniu mówisz? IP: 193.192.170.6, 193.192.160.* 21.03.01, 13:38
          Panie Adamie,może i ważył pan słowa, ale dlaczego jest Pan pewny,że to Polacy
          by Pana zabili?Tam byli przecież i Niemcy. Skąd ta pewność, jeszcze historycy
          nie są pewni, jeszcze trwa dochodzenie. Jest Pan jasnowidzem?
          • Gość: snajper Re: Michnik! W czyim imieniu mówisz? IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 31.07.01, 14:53
            Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Panie Adamie,może i ważył pan słowa, ale dlaczego jest Pan pewny,że to Polacy
            > by Pana zabili?Tam byli przecież i Niemcy. Skąd ta pewność, jeszcze historycy
            > nie są pewni, jeszcze trwa dochodzenie. Jest Pan jasnowidzem?

Nie trzeba być jasnowidzem, aby wiedzieć co się już wydarzyło. Wystarczy
            posłuchać co opowiadają świadkowie.

• Gość: Krystyn Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.01, 01:00
      Przerażające, że takich ludzi jak autor tego listu jest ciągle jeszcze jest tak
      dużo. Oni to dają świadectwo jak Polakom Katplikom jest obcy i nieznany jest
      duch ewangelii.
    • Gość: Dentysta Chce nowej sztucznej szczeki bez prochnicy - Michnik IP: *.as4.nwbl1.wi.voyager.net 22.04.01, 17:02
    • Gość: wieśniak Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.zax.pl 31.07.01, 12:43

> Co jakiś czas Żydzie rozdrapujesz jakieś gówno.Siejesz nienawiść do wszystkiego
      >
      > Kumasz się to z Jaruzelem,to z Kiszczakiem to rozgrzebujesz groby przodków jak
      > narodu,wartości chrześcijańskich a także szacunku do innych ludzi.Teraz z dnia
      > na dzień narasta we mnie agresja przeciwko wszystkim,którzy żle mówią o Polsce
      > i Polakach.Będzie wojna na tle religijnym między Polakami a Żydami,dzięki tobie
      >
      > Adasiu.Bij się w pierś i żałuj za grzechy bo niewiele życia ci już zostało!!!!

tak trzymać Bistro!

• Gość: wieśniak Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.zax.pl 31.07.01, 15:42

>
      >

Jok pewiedziol sp Herbert nikaj Michniok to łoszust jntelektulnij

• Gość: max Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.zax.pl 31.07.01, 17:36

>
      >

tak jest bistro

• Gość: Leszek S Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: 208.26.39.* 31.07.01, 21:44
        Skor juz wyciagneliscie ten watek na swiatlo dzienne, moze ktorys z was
        wypunktowalby:

1) Co takiego istotnego z tekstu Michnika zostalo pominiete milczeniem w
        NYTime''sie?
        2) Czym tak szczegolnie Michnik "jatrzy", ze az budzi "zwierzecy antysemityzm" w
        lagodnych skadinad owieczkach?

Chetnie zapoznam sie z konkretnymi zarzutami przeciwko Adamowi Michnikowi. Ale,
        powtarzam, prosze o konkrety, a nie ogolniki, ze jatrzy.
    • Gość: lux Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.zax.pl 01.08.01, 14:37

>
      >

popieram twoją opinię bistro

• Gość: aaa Re: Michnik! Czego ty właściwie chcesz???????? IP: *.zax.pl 04.08.01, 10:00

>
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka