goniacy.pielegniarz 12.10.05, 19:16 Dzisiaj mecz. Co to będzie, co to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strajker Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:17 Ten kretyn pewnie znowu wystawi suchara Rasiaka Odpowiedz Link Zgłoś
seramis Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 23:06 I k... masz racje. Ten gosc to pomylka. Czy kotos sie nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:21 3:1 chlopaki nie beda chcialy zrobic sobie krzywdy nawzajem. nasi sa juz pewnie w stanie nirvany i kibice wszystko wybacza. beda chcieli zagrac otwarcie zeby sie pokazac wiec potraca bramki. a angole graja u siebie i walcza o odzyskanie prestizu. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:23 bush_w_wodzie napisał: > 3:1 > > chlopaki nie beda chcialy zrobic sobie krzywdy nawzajem. nasi sa juz pewnie w > stanie nirvany i kibice wszystko wybacza. beda chcieli zagrac otwarcie zeby sie > pokazac wiec potraca bramki. a angole graja u siebie i walcza o odzyskanie pres > tizu. a ja myślę, że nasi mogą ten mecz wygrać bo jest on dla nas bez znaczenia; jak dostaniemy Anglików w Niemczech to znowu z nimi przegramy- nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:27 Może chociaż możliwość promocji ich zmobilizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:34 goniacy.pielegniarz napisał: > Może chociaż możliwość promocji ich zmobilizuje... dlatego strzela sobie jednego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 20:09 bush_w_wodzie napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Może chociaż możliwość promocji ich zmobilizuje... > > dlatego strzela sobie jednego ;-) --------- Chyba po meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus O rany! Zgadzam się z buschem! :)) 12.10.05, 20:07 ale tylko w pierwszym zdaniu. Stawiam na wynik remisowy i nudny mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
seramis Re: O rany! Zgadzam się z buschem! :)) 12.10.05, 23:08 No i sie chlopie pomyliles... Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:25 goniacy.pielegniarz napisał: > Co to będzie, co to będzie? "2 do 0", słychać wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 19:36 >Co to będzie, co to będzie? jakto co będzie? Tusk wygra ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Polityka surowo wzbroniona!! 12.10.05, 19:41 deltalima napisał: > >Co to będzie, co to będzie? > > jakto co będzie? Tusk wygra ;-))) Zakazuje się polityki w tym wątku! Polska solidaro-liberalna wspiera polską reprezentację! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Polityka surowo wzbroniona!! 12.10.05, 19:43 goniacy.pielegniarz napisał: > deltalima napisał: > > > >Co to będzie, co to będzie? > > > > jakto co będzie? Tusk wygra ;-))) > > Zakazuje się polityki w tym wątku! Polska solidaro-liberalna wspiera polską > reprezentację! > byle tylko reprezentacja nie okazala sie solidarna w ataku i liberalna w obronie Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Dobrze prawisz o Polsce ale niestety ta Polska nie 12.10.05, 20:09 wygra dzisiaj z Angolami. Będzie remis bo nikt nie będzie się zbytnio wysilał. Premie za wygrany mecz są śmiesznie niski! Tak kombinuję sobie!Niezaleznie od prawdy , oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 20:03 Jest mała szansa. Obie drużyny awansowały. Anglicy muszą już myśleć o Lidze Mistrzów i Premiership. Nasi są na luzie co równie dobrze może oznaczać, że dadzą ciała (brak motywacji) albo wygrają z Anglią w opisanym wyżej stanie ducha. Obawiam się jednak, że najwyżej zremisujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot co będzie.... 12.10.05, 20:24 Bądzie 22 facetów goniących za jedną piłką, a mecz jest o pietruszkę. Spodziewam się powtórzenia wyniku z Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Leszek czemu Sopot taki zakorkowany? 12.10.05, 20:50 Dziś myślałam, że wyjdę z siebie /czyli auta/ i zacznę wyć... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Leszek czemu Sopot taki zakorkowany? 12.10.05, 21:10 asienka32 napisała: > Dziś myślałam, że wyjdę z siebie /czyli auta/ i zacznę wyć... Bo prezydentem Sopotu jest kumpel Tuska, który postanowił zmniejszyć ruch w dolnym Sopocie, gdzie mieszka Tusk, aby tam było mniej spalin. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Leszek czemu Sopot taki zakorkowany? 12.10.05, 21:12 leszek.sopot napisał: > Bo prezydentem Sopotu jest kumpel Tuska, który postanowił zmniejszyć ruch w dol > nym Sopocie, gdzie mieszka Tusk, aby tam było mniej spalin. Zupełnie nie mogę pojąć, na jakiej podstawie jacyś ludzie na forum zarzucają Ci, że masz małą obsesję na punkcie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Leszek czemu Sopot taki zakorkowany? 12.10.05, 21:27 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > > Bo prezydentem Sopotu jest kumpel Tuska, który postanowił zmniejszyć ruch > w dol > > nym Sopocie, gdzie mieszka Tusk, aby tam było mniej spalin. > > > Zupełnie nie mogę pojąć, na jakiej podstawie jacyś ludzie na forum zarzucają Ci, że masz małą obsesję na punkcie Tuska. Ha, ha:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus jakiś martwy ten wątek? a mecz się toczy i widać 12.10.05, 20:48 już,że boisko nie jest równo podzielone. Nasza "niby połowa" jest większa i ułatwia Anglikom poruszanie się po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: jakiś martwy ten wątek? a mecz się toczy i w 12.10.05, 20:50 homosovieticus napisał: > już,że boisko nie jest równo podzielone. Nasza "niby połowa" jest większa i > ułatwia Anglikom poruszanie się po niej. Czy przewidywana jest zmiana boisk? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: jakiś martwy ten wątek? a mecz się toczy i w 12.10.05, 21:05 homo.europeus napisał: > Czy przewidywana jest zmiana boisk? > A kto to może wiedziec. Może Tusk .On kopał piłkę na boisku akademickim PG we Wrzeszczu Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: jakiś martwy ten wątek? a mecz się toczy i w 12.10.05, 21:07 homosovieticus napisał: > homo.europeus napisał: > > > Czy przewidywana jest zmiana boisk? > > > A kto to może wiedziec. Może Tusk .On kopał piłkę na boisku akademickim PG we > Wrzeszczu Zwykle zmieniaja po 45 minutach. Myslisz, ze Angole moga sie okopac? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: jakiś martwy ten wątek? a mecz się toczy i w 12.10.05, 21:14 homo.europeus napisał: > Czy przewidywana jest zmiana boisk? Tak, druga połowa na boisku w Chorzowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle większa połowa 12.10.05, 21:16 > Tak, druga połowa na boisku w Chorzowie:) nieprawda, ta połowa już się odbyła Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus no i po meczu 1:1 albo 2:2 12.10.05, 21:33 Pasjonujacy pojdynek dwóch reprezentacji, które siegnęły piłkarskich wyzyn, dzięki radom Donalda Tuska. Tak bedzie w Gazecie Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: no i po meczu 1:1 albo 2:2 12.10.05, 21:35 Ale my wiemy że to bałamucenie i że jest to zasługą Kaczyńskiego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie uscislenia 12.10.05, 21:41 homosiu jeszcze nie po meczu. oni wroca na druga polowe a wynik jest 1:1 a nie 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw A w tvn24 leci na dole pasek 1:0 12.10.05, 21:36 Oni zawsze mają jakieś mało optymistyczne wiadomości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa.grzybowa Re: A w tvn24 leci na dole pasek 1:0 12.10.05, 21:37 dali zblizenie po bramce na polski sektor same lyse łby, pewnie mlodzierz wszechpolska wymachujaca barwami narodowymi. Na tvn24 pewnie to wytną i wkleja chłopców z platformy Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Janas to kmiot 12.10.05, 21:37 Ten Janas to po prostu kmiot! Każdy widzi, że w ataku musi grać Żurawski i Frankowski, a ten do upadłego będzie tego Rasiaka czochrał Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Janas to kmiot 12.10.05, 21:44 strajker napisał: > Ten Janas to po prostu kmiot! Każdy widzi, że w ataku musi grać Żurawski > i Frankowski, a ten do upadłego będzie tego Rasiaka czochrał Janas ma problem i mysli tak: Jak wystawie Frankowskiego, to kto bedzie rezerwowym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Czy ktoś mógłby zglanować tego idiotę Janasa? 12.10.05, 21:40 Dlaczego ten android nie wystawia Franka w każdym meczu? Rasiak chyba daje mu dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Czy ktoś mógłby zglanować tego idiotę Janasa? 12.10.05, 21:45 palnick napisał: > Dlaczego ten android nie wystawia Franka w każdym meczu? > Rasiak chyba daje mu dupy. idiota nie idiota - wazne ze ma szczescie. wyglada na to ze to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Czy ktoś mógłby zglanować tego idiotę Janasa? 12.10.05, 21:48 bush_w_wodzie napisał: > palnick napisał: > > > Dlaczego ten android nie wystawia Franka w każdym meczu? > > Rasiak chyba daje mu dupy. > idiota nie idiota - wazne ze ma szczescie. wyglada na to ze to podstawa Cos w tym jest. Nawet Tomaszewski sie z tym zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Czy ktoś mógłby zglanować tego idiotę Janasa? 12.10.05, 21:56 palnick napisał: > Dlaczego ten android nie wystawia Franka w każdym meczu? Są zawodnicy stworzeni do wchodzenia z ławki, a grając w podstawowym składzie są mniej efektywni. Może Janas uważa, że ta rola jest optymalna dla Frankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Czy ktoś mógłby zglanować tego idiotę Janasa? 12.10.05, 22:59 goniacy.pielegniarz napisał: > palnick napisał: > > > Dlaczego ten android nie wystawia Franka w każdym meczu? --- > Są zawodnicy stworzeni do wchodzenia z ławki, a grając w podstawowym składzie są mniej efektywni. Może Janas uważa, że ta rola jest optymalna dla Frankowskiego. --- Rasiak jest stworzony... no właśnie, do czego? jak jest optymalna rola dla niego? Ławka w parku? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Mamy ogromną przewage.Potrafimy ją zwykle 12.10.05, 22:13 wykorzystywać. Dlaczego tym razem tego nie robimy. Kto to jest ten facet który siędzi za plecami Janasa i często mu coś szepcze do ucha.Piłkarze to widzą i ...grają coraz gorzej. Kto to jest ten facet i co szepcze Janasowi do ucha, może ktoś, coś wie, na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Anglicy nas przyciskają - niesamowicie przyciskają 12.10.05, 22:17 i to tak przy ludziach? Wstydu nie mają te zboczone Angole! Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Anglicy nas przyciskają - niesamowicie przyci 12.10.05, 22:21 d..pa i 2:0 ...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Anglicy nas przyciskają - niesamowicie przyci 12.10.05, 22:25 hep..znaczy się 2:1 :)) nie ma jak robić 2 rzeczy naraz.. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 22:24 teraz to juz bez kwitow ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Wyszło na moje, niestety 12.10.05, 22:33 Chyba tylko ja obstawiłem 1:2, za co pewnie zaraz goniący mnie zgani... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Wyszło na moje, niestety 12.10.05, 22:34 leszek.sopot napisał: > Chyba tylko ja obstawiłem 1:2, za co pewnie zaraz goniący mnie zgani... zgoni cie niechybnie. ja gratuluje trafnego typowania! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Bukmacherzy podobno płacili w stosunku 5 do 1 12.10.05, 22:37 i to tylko za wskazanie kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wyszłoby na moje 12.10.05, 22:37 ale sędzie prawie nic nie przedłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Wyszłoby na moje 12.10.05, 22:38 goniacy.pielegniarz napisał: > ale sędzie prawie nic nie przedłużył. Stawiałeś 1:3? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wyszłoby na moje 12.10.05, 22:47 leszek.sopot napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > ale sędzie prawie nic nie przedłużył. > > > Stawiałeś 1:3? Prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Mecz ANGLIA - POLSKA 12.10.05, 22:33 Ech i 2:1..A 1-sza połowa była taka optymistyczna...:/ Odpowiedz Link Zgłoś