indianski 14.10.05, 07:20 kaczynski nie ma udzialow w SKOKu ?. jako byly Prokurato Generalny i min. sprawiedliwosci pewnie dalej ciagnie za sznurki w prokuraturze . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_bigos a dlaczego prokuratura ne zajmie sie wyjaśnieniem 14.10.05, 07:29 niejasności opisywane przez te gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: a dlaczego, że są to zwyczajne plotki Gazetki 14.10.05, 13:43 Gdyby zarzuty były prawdziwe, prokuratura z pewnością potraktowałaby doniesienia gazeciny poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-i-owaki prokuratura i WBR, Hatrol... 14.10.05, 14:57 > Gdyby zarzuty były prawdziwe, prokuratura z pewnością potraktowałaby doniesieni > a Tak, samo jak poważnie potraktowała ojca chrzestnego LPR i przekręty w WBR, Hatrolu i Rolhat? Odpowiedz Link Zgłoś
hudriwudri Jezeli w tym kraju nie zrozumie sie, ze ... 14.10.05, 07:34 interes jednostki jest wazny, a nie "interes spoleczny" (czym by to nie bylo ?), to dalej bedzie sie ludziom zylo w skundlonej III RP jak za dawnych dobrych czasow w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Antypolska Gazeta Wyborcza zawsze atakuje to, ... 14.10.05, 13:46 Antypolska Gazeta Wyborcza zawsze atakuje plotkami to, co dla Polski jest dobre. Chwali i promuje sprawy dla Polski szkodliwe. Wrodzona przewrotność GW. Odpowiedz Link Zgłoś
billy-the-kid Re: Antypolska Gazeta Wyborcza zawsze atakuje to, 14.10.05, 13:54 Witam Panie Davidziemors, nie odezwałeś się do dzisiaj w sprawie pisemka "Poznaj Żyda", czyżbyś zwątpił w tej jednej sprawie? Pamiętasz że zarzuciłeś mi bezczelne kłamstwo a ja udowodniłem że mówię prawdę? Jeśli chcesz żeby ktoś na poważnie przejął się twoimi standardowymi atakami na Wyborczą to zmień nick albo wypowiedz się w tamtej sprawie. Inaczej nikt nie będzie cię traktował poważnie. (Pewnie wg ciebie dziennikarze z Wyborczej to ci sami podstępni Żydzi którzy robią macę z krwi zamordowanych rytualnie chrześcijańskich chłopców? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewamaria.p Re: SKOK-ów skok na media 14.10.05, 09:36 Nie tylko w Gdańsku są przekręty w SKOK-ach, w Katowicach również już od 2 lat ciągnie się sprawa w prokuraturze - i co i nic .... Szkoda gadać. Po prostu hasło reklamowe firmy SKOK powinno brzmieć: SKOK - to najlepszy skok... Odpowiedz Link Zgłoś
dreger1 Re: SKOK-ów skok na media 14.10.05, 11:27 CZy skok nie jest przypadkiem powiązana z solidarnością i z Kaczyńskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
billy-the-kid Re: SKOK-ów skok na media 14.10.05, 11:43 Z ludźmi z Solidarności i Kaczyńskim też, ale również z wieloma politykami z lewa i prawa. SKOK to takie porozumienie ponad podziałami. Nie sądzę żeby Kaczyńscy byli bezpośrednio umoczeni w SKOK ale niektórzy działacze PiS raczej na pewno. Oczywiście że mają olbrzymie wpływy, również w nowym sejmie, ale przede wszystkim w prokuraturze - co widac jak na dłoni w działaniach prokuratury - jeszcze się nie nauczyli że Polska to jednak nie jest republika bananowa. Ale sprawa jest jednak poważna, te listy z pogróżkami i telefony ignorowane przez prokuraturę - to się musi skończyc większą aferą. Pamiętajmy że paczka która trzęsie SKOKAMI kroi tam potężną forsę i bez walki się nie poddadzą. W normalnym kraju już pracowałoby nad nimi CBŚ ale u nas to nie takie proste. Ciekaw jestem tylko jak daleko się posuną? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 CBŚ już pracuje.... 14.10.05, 13:09 ...ale nad dziennikarzami.Wykonuje czynności na zlecenie Prokuratury Okręgowej w Gdańsku.Przypominam, że CBŚ jest jednostką Policji przeznaczoną do walki z najgroźniejszą przestępczością zorganizowaną.Można mieć wiele zarzutów co do dziennikarzy, ale przestępczość zorganizowana? Odpowiedz Link Zgłoś
billy-the-kid Re: CBŚ już pracuje.... 14.10.05, 13:19 Co świadczy tylko o tym jak długie ręce mają SKOK-i. Swoją drogą to niezłe s....ysyny. Gdyby mi ktoś przez telefon zaczął przypominac że mam żonę i córkę to bym już nie odpuścił chocby mnie miał szlag trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Re: CBŚ już pracuje.... 14.10.05, 13:29 NIKE to jeden z prężniejszych SKOK-ów. Dla kogo i gdzie działa? Tylko dla pracowników policji.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: SKOK-ów skok na media 14.10.05, 11:47 SKOK-i są powiązane z kim się da. Szerokie zaplecze ideologiczne. Niezależnie od układu sił w parlamencie i tak wypłyną na wierzch, jak psie łajno w szambie. Na pewno są tam ludzie PSL-u (bo ci sa przy każdym przekręcie typu bankowości spółdzielczej) ale i pisiorków się zbierze gromadka. Na SKOK-ach kręci się grube lody i ich prześwietlenie jest obecnie niemożliwe. I pozostanie takim, jak długo będą rządzić pisiorki. Jestem optymistą, zakładam że to raptem rok, bo tyle najwyżej ta karykatura parlamentu wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Pewnie i PSL,ale związki PiS - SKOK są b.silne.PiS 14.10.05, 12:17 jest lobbystą SKOK w Sejmie, zaklepał korzystne dka SKOK przepisy, przgrywka do rewolucji moralnej... Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka O układzie wokół SKOK-ów 30.06.17, 02:48 www.mpolska24.pl/post/4637/uklad-stefczyka Odpowiedz Link Zgłoś