Dodaj do ulubionych

Rydzk NIENAWIDZI Owsiaka za dobro,ktore czyni WOSP

18.10.05, 11:47
wiadomosci.onet.pl/1181047,11,item.html

Z reszta caly kler zazdrosci Owsiakowi tego, ze ludzie go cenia i kochaja !!!
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Rydzk NIENAWIDZI Owsiaka za dobro,ktore czyni 18.10.05, 12:13
      Oj, coś Owsiakowi "róbta, co chceta" nie w smak?...
    • gregorak Re: Rydzk NIENAWIDZI Owsiaka za dobro,ktore czyni 18.10.05, 12:41
      Brawo Jurek! Przynjmniej Owsiak jako jedna z nielicznych osób publicznych w
      Polsce, nie robi w gacie ze strachu przed Rydzykiem!
      • ratatatam Re: Rydzk NIENAWIDZI Owsiaka za dobro,ktore czyni 18.10.05, 12:46
        ROTFL
        slusznie ! Juras ( ktorego nazwisko znalezc mozna na "liscie Wildsteina" ) robi
        w gacie dopiero po spozyciu wiekszej ilosci alkoholu - co zdarza mu sie nader
        czesto

:]
        • gregorak Re: Rydzk NIENAWIDZI Owsiaka za dobro,ktore czyni 18.10.05, 12:54
          ratatatam napisał:
          >ROTFL

Moim zdaniem Twój ROTFL jest przedwczesny. Jestem przekonany, że podczas procesu
          dowiemy sie wielu ciekawych rzeczy o sprawkach ojca dyrektora.
          • baldrik Przystanek Woodstock 18.10.05, 13:02
            Byłem w tym roku w Kostrzyniu, po raz pierwszy zresztą, z dzieciakami i co tu
            gadać, super impreza, a mam juz swoje lata. Bezpiecznie i klimatycznie. Po co
            sie czepiać?
    • polonic Owsiak kradnie pieniadze wosp 18.10.05, 13:31
      bo co to jest przystanek woodstock??? jak przychodzi do zbierania pieniedzt to
      pirwsi stoja pod kosciolami.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Owsiak kradnie pieniadze wosp 18.10.05, 13:35
        I właśnie o konkurencję chodzi. Tu wychodzi cały socjalizm PZPR-PiS.
        • tiburon_lover Re: Owsiak pożyteczny ..... 18.10.05, 14:33
          Idealny plan maketingowy, publiczna telewizja ogólnokrajowa na cały dzień do
          dyspozycji - mało prawie 2 dni, jednocześnie zaangażowanie setek ludzi na
          państwowej posadzie w produkcję szoł Owsiaka - ogólno krajowe szaleństwo
          dobroci wywołujące taka presję , ze nikt się nie zastanawia nad głębszym sensem
          akcji - jak tu nie dać na chore dzieci, respiratory , karetki itd itd - no
          jasne jestem za sam daje .......każdy wrzuca grosz i czuje się lepszy, firmy
          licytują na wizji, allegro itd itd... tak to naprawdę jest jeden z najtańszych
          produktów dających samozadowolenie - ale jestem dobry człowiek dałem 5 zeta na
          owsiaka.
          W finale ostatniej akcji zebrano ok 28,4 mln - co daje ok 2 zeta na
          gospodarstwo domowe? Wynik nie rzuca na kolana. Do tego telewizja sobote i
          niedzielę pare łądnych godzin daje owsiaka i impreze - jak to należy liczyć czy
          jako koszty? bo jest wykorzystana w akcji średnio bardzo zaokrąglając -a raczej
          szacując godzina reklamy to jakies 1,5 mln - ile tego mamy w 2 dni hmmm z 7
          godzin? to daje 10,5 mln - super rabat dla takiego klienta 40% ;-) daje to
          jakieś 6mln i teraz co z tym zrobić czy to jest koszt? bo państwowa nasza
          telewizja zrobiła to dla fundacji? a my za to płacimy? czy to jest dar - skoro
          to jest dar to powinien być doliczany do sumy zebranej i tak ogłaszam, ze
          ostatni finał nie zamyka sie 28mln zł tylko 38 mln zł....(no dodajemy bez
          rabatów a co tam)....

To tylko tak pod rozwage - bo owsiak dobra rzecz - dzięki tej ogólnonarodowej
          zbiórce minister zdrowia może deko odsapnąc przeczyta sobie liste planowanych
          zakupów owsiaka i już wie skąd wziąć kase na inne rzeczy ! Ok w tym roku
          nowodki się obłowią to my im możemy przyciąć i kasa poleci na starszych ...i
          dzieki temu się system lepiej kręci - no jak nie jak tak

• kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Owsiak pożyteczny ..... 18.10.05, 15:39
            Poczekaj. B16 przyjedzie w czerwcu to nie będziesz miał dwóch dni w telewizji
            dla niego tylko dwa miesiące. Kto za to zapłaci? Czy ci ludzie tak spragnieni
            słów głowy kościoła, spijający je z jego ust? Media i wierni odstawiający
            festiwal dobroci i skupienia? I czy taka wizyta da komuś odsapnąć? Wręcz
            przeciwnie, naruszona zostanie równowaga, zwiększy się ryzyko nieprzewidzianych
            zdarzeń. W świetle tego Owsiak to wielka rzecz, choć od kilku lat nie
            przeznaczam na WOŚP ani złotówki.
            • tiburon_lover Re: Owsiak pożyteczny ..... 18.10.05, 17:55
              kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał:

> Poczekaj. B16 przyjedzie w czerwcu to nie będziesz miał dwóch dni w telewizji
              > dla niego tylko dwa miesiące. Kto za to zapłaci? Czy ci ludzie tak spragnieni
              > słów głowy kościoła, spijający je z jego ust? Media i wierni odstawiający
              > festiwal dobroci i skupienia? I czy taka wizyta da komuś odsapnąć? Wręcz
              > przeciwnie, naruszona zostanie równowaga, zwiększy się ryzyko
              nieprzewidzianych
              >
              > zdarzeń. W świetle tego Owsiak to wielka rzecz, choć od kilku lat nie
              > przeznaczam na WOŚP ani złotówki.

się zapytam - co ma piernik do wiatraka? hehehehe faktycznie przez ostatnie
              lata każda wizyta papieża naruszała równowage tak jak piszesz ...doprowadziło
              to wogóle to bardzo niebezpiecznych zmian... jak to wszytko odkręcić kurde to
              jest pytanie ...ale po co odkręcać sa kraje które sobie dalej radzą świetnie
              polecam wizyte ...

jedna róznica drobna B16 nie zbiera kasy nawet na nie wiem jak zbozny cel....
              nawiasem ok 50% tego co udaje się WOŚP po cichu od lat zbiera Caritas ...ale
              oczywiście zbiórek na zbozne cele nigdzy za duzo... mamy komercyjne stacje hmmm
              czy taki TVN nie stać jest na konkurencjną zbiórkę? hmmm

• neceser jaki to polski, nienawistny post 18.10.05, 15:41
            dokopac drugiemu polaczkowi, bo ma sukces. polaczek polaczka gnoi, a inni
            zyskuja. czas na rozbiory!
            • tiburon_lover Re: jaki to polski, nienawistny post 18.10.05, 17:56
              neceser napisał:

> dokopac drugiemu polaczkowi, bo ma sukces. polaczek polaczka gnoi, a inni
              > zyskuja. czas na rozbiory!

napisz coś na temat chętnie podyskutuję, ale proszę na temat. Nawiasem ja
              nikogo nie gnoje zadałem pare pytań pokazałem inne spojrzenie - to sie nazywa
              dyskusja spotkanie ludzi o różnych poglądach. Jedne poglądy bez dyskusji to sie
              nazywa zamordyzm - tesknisz za tym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka