Dodaj do ulubionych

Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie

18.10.05, 19:01
Dobry obyczaj polityczny wymaga zaś od Tuska, aby odniósłszy już korzyść z
nieuczciwej operacji, jako prezydent zdystansował się od takich metod.
Powinien więc Tusk pogonić Miodowicza w jasną cholerę i trzymać go jak
najdalej od służb specjalnych. Zamiłowanie do prowokacji i fałszerstw tam
bowiem miewa najfatalniejsze dla państwa skutki.
Obserwuj wątek
    • at_work Pro publico Bono? 18.10.05, 19:02
      Czy tylko pro publico?

_
      Pies na kaczki.
      • uu1 Re: Pro bono? Z pewnością. A cui bono? 18.10.05, 19:06
        • grysio Nie jego ten bachor???To dlaczego nazywa się Cimos 18.10.05, 20:52
          • pan_pndzelek >>>Wczoraj wieczorem w jakiejś telewizji 19.10.05, 06:41
            Wczoraj wieczorem w jakiejś telewizji ta garbuska Jarucka ze śmiechem
            oświadczyła, że... nie jest już w ciąży. Najwyraźniej ją to bawiło, mało
            wiarygodne są dla mnie obydwie te jej ciąże, nie pierwszy to przypadek, że
            starzejąca się dziewczyna publiczna chce kogoś złapać na dziecko, tym razem
            chciała złapać nas wszystkich...

Mam nadzieję, że w urzędach nigdy już ta "pani" pracy nie znajdzie, jej miejsce
            jest w Biedronce co najwyżej, choć z taką urodą to na pewno nie na kasie,
            klientom by się zakupów odechciało... garbuska mogłaby na ścierce jeździć, bo
            dobrze podłogę widzi...
            • atomm I cala prawda wyszla na wierzch..... 19.10.05, 07:56
              szkoda tylko ze fanatycy PiSu na sile usiluja obrzucic blotem PO...
              • jb777 Kaczyński a sprawa Jaruckiej lub odwrotnie 19.10.05, 09:11
                nie tylko Tusk jest beneficjentem Jaruckiej. Ona wszystkim kandydatom na pewnym
                etapie zrobiła dobrze rzucając g...m w strone Cimoszewicza. Choć głównym
                rozgrywającym był Miodowicz. Na placu zostało dwóch kandydatów a więc obaj
                mają wobec niej dług.
                Aktualnie Jarucka mogłaby zaszkodzić Tuskowi a więc to PiS i L.K. mają interes
                w jej wykorzystaniu w grze. A poza tym to PiS będzie trzymał wodze Min
                Sprawiedliwości - a ona ma kłopoty.
                Jej choć żałosne w formie poparcie Kaczyńskiego było obliczone na własne
                profity (bezpieczeństwo prawne).

A tak na marginesie - sprawia wrażenie wyjatkowej mendy.
        • voodeen A co Bono ma do tego :):):) 19.10.05, 09:53
    • uu1 Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:04
      Nieprawdopodobny tupet czy nieprawdopodobna głupota? Chodzi mi zarówno o fakt
      udzielenia tego wywiadu jak i jego treść.
    • 123rbr Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:06
      "zupełnie przypadkowo, poprzez znajomych" spotkała się z posłem PO Konstantym
      Miodowiczem - kto w to wierzy ? Brudne działanie PO w stylu wczesnej ubecji.
      • kataryna.kataryna Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:09
        123rbr napisał:

> "zupełnie przypadkowo, poprzez znajomych" spotkała się z posłem PO Konstantym
        > Miodowiczem - kto w to wierzy ?

A mnie interesuje dlaczego nagle teraz pani Jarucka się znowu pojawia, rano w
        RMF, wieczorem w TVN. Czy ma to jakiś związek z tym, że znowu wracają pytania o
        Brochwicza i Miodowicza? I jak na zawołanie milcząca cały czas Jarucka robi
        rajd po mediach a dwa dni wcześniej Gazeta publikuje ogromny artykuł o
        Miodowiczu całkowicie uwalniający go z zarzutów, choć sama wcześniej oskarżała
        Miodowicza. Perfekcyjny tajming, pytanie tylko czy przypadkowy bo zaczynam mieć
        wątpliwości.
        • trevik Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:13
          Ona (a) robi rajd po mediach, czy (b) to media ja pytaja dlatego, ze jest
          zapotrzebowanie na ta informacje? Jak to myslisz z tym jest?
          Czy masz przeslanki, aby przyjac "za pewniaka" opcje (a)?
          Mi akurat wydaje sie bardziej prawdopodobna (b) - jesli mialbym jakies
          watpliwosci z Jarucka to akurat nie na tej plaszczyznie, ale mniejsza,

Gruss, T.
          • franciszekszwajcarski Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:16
            skoro to opcja b, to pozostaje pytanie dlaczego akurat teraz Jarucka zaczęła
            odbierać telefony od mediów. Mi też sie wydaje, że powrót Jaruckiej teraz jest
            zupełnie nieprzypadkowy. Tyle, że moim zdaniem bezcelowy, bo nic nie zmieni.
            Zmienić mógłby Cimoszewicz, a on chyba dalej telefonów nie odbiera.
            • trevik Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:24
              Nieprzypadkowy bo wlasnie ta informacja jest w tej chwili bardzo nosna w zwiazku
              ze sposobem prowadzenia kampanii. Jesli w tym czasie sie to rozgrywa, to
              bardziej jako reakcja, niz akcja,

Gruss, T.
              • uchachany Dla jednego ośrodka akcja, dla drugiego reakcja... 18.10.05, 20:26
        • uchachany Nie, <Kataryno>, nie przypadkiem, a i timing 18.10.05, 20:19
          przypadkowy nie jest :-))...
          • uchachany (zresztą do timingu dołącz wypowiedź Giertycha 18.10.05, 21:10
            "Giertych: Dokument Jaruckiej to fałszywka"
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,58300,2918723.html )
      • homo.europeus Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:56
        123rbr napisał:

> "zupełnie przypadkowo, poprzez znajomych" spotkała się z posłem PO Konstantym
        > Miodowiczem - kto w to wierzy ? Brudne działanie PO w stylu wczesnej ubecji.

Teskinsz za czlowiekiem z lasu? Jarucka to jest problem Cimoszewicza, nie PO.
        • uu1 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 20:01
          Chyba masz nieodpowiedni nick.
        • uchachany Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 20:23
          problemem PO, i to szybko, <homo.europeusie> :-))...
          • homo.europeus Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 20:27
            uchachany napisał:

> problemem PO, i to szybko, <homo.europeusie> :-))...

Ma kwity na Tuska?
            • uchachany Ma - albo ma mieć, i wcale niekoniecznie dosłownie 18.10.05, 20:34
              kwity i dosłownie "na Tuska"; wystarczy na prominentnych ludzi Tuska :-))
              • homo.europeus Re: Ma - albo ma mieć, i wcale niekoniecznie dosł 18.10.05, 20:43
                uchachany napisał:

> kwity i dosłownie "na Tuska"; wystarczy na prominentnych ludzi Tuska :-))

A zdazy przed niedziela?
                • uchachany Oglądaj dzisiaj TVN 22.30 - "Jarucka przerywa 18.10.05, 21:05
                  milczenie". I nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków, jeżeli TYM RAZEM nie
                  będzie czegoś explicite i hucznie, tylko drobna zajawka i przygotowanie
                  gruntu :-))...
                  A do niedzieli - jeszcze parę dni :-)). Jutrzejsza lektura Gazety Polskiej też
                  może być nader pouczająca :-)).
                  • homo.europeus Re: Oglądaj dzisiaj TVN 22.30 - "Jarucka przerywa 19.10.05, 00:45
                    uchachany napisał:

> milczenie". I nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków, jeżeli TYM RAZEM nie
                    > będzie czegoś explicite i hucznie, tylko drobna zajawka i przygotowanie
                    > gruntu :-))...

Jarucka poparła Kaczora.

> A do niedzieli - jeszcze parę dni :-)). Jutrzejsza lektura Gazety Polskiej też
                    > może być nader pouczająca :-)).
            • uu1 Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 20:36
              Podczas zebrania przedwyborczego elektor powiedział:
              - X nie może kandydować ponieważ jego córka pracuje w agencji towarzyskiej.
              - Ależ ja nie ma córki - odpowiedział X.
              - A jakie to ma znaczenie - zawołał elektor. I otrzymał gromkie brawa.
              • homo.europeus Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 20:44
                uu1 napisała:

> Podczas zebrania przedwyborczego elektor powiedział:
                > - X nie może kandydować ponieważ jego córka pracuje w agencji towarzyskiej.
                > - Ależ ja nie ma córki - odpowiedział X.
                > - A jakie to ma znaczenie - zawołał elektor. I otrzymał gromkie brawa.

Jarucka jest przyklejona do Cimoszewicza. Nikomu juz raczej nie zaszkodzi.
                • trevik Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:06
                  Jarucka jak sie okazuje jest wielokrotnego wykorzystania i nie tylko moze sluzyc
                  do wykanczania Cimoszewicza, ale takze, razem z Miodowiczem do wykonczenia
                  Tuska. Tak przynajmniej sobie to niektorzy wymyslili. I nie zamierzam sie
                  podniecac Jarucka i jej zwiazkami z politykami (czego tez nie robilem wczesniej
                  przy okazji Wlodka C.), bo od tego sa tutaj tacy, ktorzy w chwili gdy z Jarucka
                  topili Cimoszewicza bardzo sie ta babka podniecali i nic nie mieli do zadnych
                  Miodowiczow o ile mi wiadomo, teraz widza wszystko przez nastepne okulary teorii
                  spiskowych, jednak jak juz Cimoszko padl, to trzeba skierowac ostrze pt. Jarucka
                  przez Miodowicza na Tuska i wszystko im gra,

Gruss, T.
                  • uchachany Bravissimo, <trevik> :-)))!! 18.10.05, 21:12
                  • homo.europeus Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:17
                    trevik napisał:

> Jarucka jak sie okazuje jest wielokrotnego wykorzystania

To jest zgrana plyta, ktora nikogo nie rusza.

> i nie tylko moze sluzy
                    > c
                    > do wykanczania Cimoszewicza, ale takze, razem z Miodowiczem do wykonczenia
                    > Tuska. Tak przynajmniej sobie to niektorzy wymyslili. I nie zamierzam sie
                    > podniecac Jarucka i jej zwiazkami z politykami (czego tez nie robilem
                    wczesniej
                    > przy okazji Wlodka C.), bo od tego sa tutaj tacy, ktorzy w chwili gdy z
                    Jarucka
                    > topili Cimoszewicza bardzo sie ta babka podniecali i nic nie mieli do zadnych
                    > Miodowiczow o ile mi wiadomo, teraz widza wszystko przez nastepne okulary
                    teori
                    > i
                    > spiskowych, jednak jak juz Cimoszko padl, to trzeba skierowac ostrze pt.
                    Jaruck
                    > a
                    > przez Miodowicza na Tuska i wszystko im gra,
                    >
                    > Gruss, T.
                    • meritum3 Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:54
                      Z tym wykorzystywaniem to przesada, jaka tam z niej sexbomba.
                • uchachany Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:16
                  "Jarucka jest przyklejona do Cimoszewicza. Nikomu juz raczej nie zaszkodzi"

Mam wrażenie, że się mylisz - ZASZKODZI.
                  Takie Jaruckie można wykorzystywać jako PUCHAR PRZECHODNI :-))!
                  • homo.europeus Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:18
                    uchachany napisał:

> "Jarucka jest przyklejona do Cimoszewicza. Nikomu juz raczej nie zaszkodzi"

> Mam wrażenie, że się mylisz - ZASZKODZI.

Zostaly cztery dni.

> Takie Jaruckie można wykorzystywać jako PUCHAR PRZECHODNI :-))!
                  • trevik Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 18.10.05, 21:20
                    Powaznie to raczej nie zaszkodzi, ale takie sikanie na nogawki z uzyciem
                    Jaruckiej i Miodowicza trzeba bedzie chyba tolerowac do konca kampanii - jak
                    wypowiedzi Jaruckiej i Miodowicza nie daly zadnego uspokajajacego efektu do tej
                    pory, to raczej juz nie dadza a nie wydaje mi sie, aby nagle miala sie pojawic
                    jakas SUPER BOMBA ze sluzbami specjalnymi w tle (BTW z ludzmi spoza aktualnych
                    sluzb specjalnych).

Gruss, T.
              • citisus Re: Mam takie wrażenie, że Jarucka STANIE SIĘ 19.10.05, 10:59
                uu1 napisała:

> Podczas zebrania przedwyborczego elektor powiedział:
                > - X nie może kandydować ponieważ jego córka pracuje w agencji towarzyskiej.
                > - Ależ ja nie ma córki - odpowiedział X.
                > - A jakie to ma znaczenie - zawołał elektor. I otrzymał gromkie brawa.

Można by dokończyć ..
                Dziennikarz -
                - Panie X a ta młoda dziewczyna mieszkająca u pana w domu to nie przypadkiem
                córka ?
                - Doprawdy nic nie wiedziałem o tym. Ale obiecuję sprawę dogłębnie zbadać ....
      • romanstoszko Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 20:11
        jak jej dupa zostanie wystraszona to wyjdzie jakich miala mocodawcow i za ile
        poczekamy i zobaczymy bidula przez przypadek
    • pol.a Re: Jarucka: działałam na zlecenie Miodowicza 18.10.05, 19:09
      sprzedałam mu się i oddałam bo obiecał mi posade we Włoszech.
      • uchachany Ciepło, ciepło :-))... 18.10.05, 20:25
    • witomir ZAKWASZENI TUSKIZMEM 18.10.05, 19:16
      prof. Andrzej Zybertowicz mówi o „zakwaszeniu” polskiej polityki. Oznacza ona
      fasadę liberalnej demokracji kryjącą rządy ubeckich klanów tworzących
      faktyczną, oligarchiczną elitę III RP. Polityczną emanacją tego układu jest
      Donald Tusk, jego obóz i obudowany wokół niego system specsłużb z korzeniami w
      PRL (Miodowicz, Brochwicz, Nowek itp), mediów i różnego rodzaju „użytecznych
      idiotów” w postaci intelektualistów, pisarzy, niektórych reżyserów,
      itp.www.ozon.pl/print.php?pid=2&a=592
      • evald Re: ZAKWASZENI TUSKIZMEM 18.10.05, 19:32
        Profesor ma prawo do wlasnego zdania i przekonan politycznych. Ja mam za to
        prawo z nim sie nie zgadzac. Bede glosowal ja i moi znajomi na Tuska.
        • prawdamoimmieczem a ja i moi znajomi zagłosujemy na Kaczyńskiego 18.10.05, 21:19
          nie ma innej opcji
          • uu1 Re: Skoro tak uważasz. 18.10.05, 21:28
    • vitek25 WSZYSTKIE MUZY TUSKA 18.10.05, 19:24
      miodowicz, jarucka, brochwicz, śpiewak, niesiołowski ...świetne towarzystwo, zaiste
      • funia81 Re: WSZYSTKIE MUZY TUSKA 18.10.05, 22:43
        > miodowicz, jarucka, brochwicz, śpiewak, niesiołowski ...świetne towarzystwo, za
        > iste

Kaczynski 1, Kaczynski 2, Kurski i popierajacy ich Lepper. To dopiero smietanka...
    • evald Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:31
      Modowicz ja wyslal do komisji i zrobil dobrze. jesli ktos zglasza ze ma
      informacje dotyczace prac komisji to powinien zglosic ta osobe do komisji.
      koniec kropka..
      • uu1 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 19:35
        Poważnie tak uważasz?
      • mlodygniewny1 evald:hipokryto! to pułkownik Miodowicz pokazywał 18.10.05, 19:54
        dziennikarzom do kamer telewizyjnych kwit przyniesiony komisji przez Jarucką
        i ogłosił światu:"oto kwit na Cimoszewicza".pułkownik Miodowicz jako szef
        kontrwywiadu dobrze wie,że takie kwity się weryfikuje.dobrze wiedział,że ten
        kwit to kserokopia (a gdzie jest oryginał?!) z użyciem faksymile czyli dobrze
        wiedział,że to prowokacja i fałzywka.pułkownikowi Miodowiczowi z PO zależało
        na tym by dalej pogrążyć Cimoszewicza,rywala pryncypała Miodowicza czyli Tuska.
        evald:hipokryto! fakty mówią za siebie.
        specsłuzby zostały użyte w kampanii prezydenckiej/parlamentarnej Tuska/PO.
        pułkownik Brochwicz zastępca szefa kontrwywiadu,
        pułkownik Miodowicz szef kontrwywiadu,
        pułkownik Nowek szef UOP,ekspert komisji śledczej
        generał Libera szef wywiadu,ekspert komisji śledczej....

evald napisał:

> Modowicz ja wyslal do komisji i zrobil dobrze. jesli ktos zglasza ze ma
        > informacje dotyczace prac komisji to powinien zglosic ta osobe do komisji.
        > koniec kropka..
        • uchachany No i ciekawostka: czy amator bulterier wygra z tak 18.10.05, 20:29
          umocowanym pułkownikiem...?
    • mlodygniewny1 Jarucka+pułkowniki Miodowicz/Brochwicz to święte 18.10.05, 19:31
      krowy indyjskie.
      pani Jarucka niechcący ma drugiego męża pracującego w ABW oraz niechcący
      spotykała się ze znanym ze swej świętości pułkownikiem Brochwiczem oraz znanym
      szefem kontrwywiadu czyli szefem od szpicli szpiclujących innych szpicli speca
      od prowokacji pułkownikiem Miodowiczem.Oczywiście przypdakowo są z PO,których
      kandydat na prezydenta Tusk rywalizował przypadkowo z Cimoszewiczem.Przypadkowo
      pani Jarucka miała w domu dokumenty słuzbowe MSZ i przypadkowo pułkownik
      Miodowicz zapomniał podać dziennikarzom,że główny kwit na Cimoszewicza to
      fałszywka,kserokopia z użyciem faksymile.Wszysto to działo się niechcący...
      • marekgdan Dobrze ja przygotowali do tego wywiadu! 18.10.05, 19:57
        a teraz przez 5 lat po sadach beda sie z nia ciagac!
        • uchachany Po nowej wolcie pani J. nikt się z nią po sądach 18.10.05, 21:19
          ciągać nie będzie :-))...

marekgdan napisał:

> a teraz przez 5 lat po sadach beda sie z nia ciagac!
    • t-800 Miodowicz powinien się z tego wytłumaczyć 18.10.05, 19:36
      Miodowicz powinien się z tego wytłumaczyć, najlepiej w Radio Maryja - często
      tam już bywał.
      • uu1 Re: On faktycznie ma ryja. 18.10.05, 19:41
      • uchachany Chyba inni go z tego wytłumaczą, a tęgie odpryski 18.10.05, 20:32
        tego tłumaczenia poturbują jego pryncypała Tuska :-))!
    • a.gajewski1 Największe kozysci odniosl Kaczyński 18.10.05, 20:05
      bo jak sie pojawiła Jarucka to Tusk był już pierwszy. A tak o 2 ture musiałabyc
      ostra walka Kaczyński- Cimoszewicz zakończona ogólnym wyniszczeniem tych dwóch
      ostatnich
      • 2berber Ostatnia szansa Jaruckiej ugrać coś za ciążę. 18.10.05, 20:20
        Ze strony Jaruckiej to jest ohydne.
        Wykorzystuje że jest w ciąży bo kto potrafi powiedzieć jej prawdę w oczy
        gdy jest w takim stanie? Prokurator? - nie Dziennikarze? - nie. Może poronić!
        Naprawdę nasze społeczeństwo powinno szybko pozbywać się takich ludzi jak
        Jarucka, Miodowicz czy Wasserman - a my co? Robimy z nich parlamentarzystów :-(
    • kwiecien45 Aniołek? 18.10.05, 20:12
    • jakarta Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 20:17
      Jaruckiej wierzę tylko w jednym: że Cimoszko jej nie dymał!
      Choć arogancki bufonik, ma on chyba trochę lepszy gust! Nie sądzę, żeby mu przy
      niej nawet lekko stanął...
    • losiu4 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 20:20
      taaa Szanowna Pani Jarucka... oczywista wszyscy Pani wierzą...

Pozdrawiam

Losiu
      • camille_pisdziarro [...] 18.10.05, 20:27
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • uu1 Re: Tow. płk. Konstantin Alfredowicz rusza do boj 18.10.05, 20:32
          "Zero" dostał zgodę ścisłego kierownictwa PiS na zawarcie związku małżeńskiego,
          pod warunkiem posiadania przez nowożeńców dwóch osobnych sypialni.
          • camille_pisdziarro Admin ! Znakomicie wypełniasz rozkazy o. Tadeuszka 18.10.05, 20:47
            Brawo !!!!!!!!!!!
          • uchachany Eee, tow. Miodowicz tym razem raczej nie 18.10.05, 21:34
            będzie śniadać, ale sam zostanie śniadaniem :-))! (Ewentualnie kolacją)
    • abba15 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 18.10.05, 21:06
      vontomke napisał:
      > Dobry obyczaj polityczny wymaga zaś od Tuska, aby odniósłszy już korzyść z
      > nieuczciwej operacji, jako prezydent zdystansował się od takich metod.
      > Powinien więc Tusk pogonić Miodowicza w jasną cholerę i trzymać go jak
      > najdalej od służb specjalnych. Zamiłowanie do prowokacji i fałszerstw tam
      > bowiem miewa najfatalniejsze dla państwa skutki.

Jaki prezydent?
      Donald ma poparcie w kiciach jak słyszę,
      niech więc zostanie więziennym klawiszem
    • alkud @ Pamiętacie Miodowicza u Rydzyka??? @ 18.10.05, 21:10
      Och! Jak dzielnie zwalczał tow. Cimoszenke :) A teraz PO odcina się od ojca
      Tadeusza... polityka, polityka

islam_blog
      religiapokoju.blox.pl/
      • uchachany A Ojciec Tadeusz Zawsze Dyrektor nawet zgoła 18.10.05, 21:42
        chce zatopić bywszego sojusznika :-)). Cóż - pakt pękł, jak wiele innych
        głośnych paktów...
    • meritum3 Re: Jarucka: nie działałam na zlecenie Kostka Miod 18.10.05, 21:49
      Dość już mielenia na temat dziadka Tuska, kogo to obchodzi? Może raczej więcej
      uwaginależy poświęcić słynnym tatusiom Taki Miodowicz np. jeden z filarów stanu
      wojennego,przyjaciel generała Jaruzelskiego, ojciec reżimowych związków
      zawodowych no i oczywiście ojciec KOSTKA MIODOWICZA. jakie drzewo taki
      klin....... itd
    • metylovy Przeciez ona wyglada jak qrva 18.10.05, 22:01
      • uchachany To nie sprawa wyglądu, tylko charakteru... 18.10.05, 22:11
      • vitek25 no i miodowicz znalazł jej klienta - tuska, hehe:P 19.10.05, 09:48
    • a.ba a kiedy beatyfikacja pani Jaruckiej ? 18.10.05, 22:10
      Do pierdla z porodówką i żłobkiem, i dowidzenia za 5 lat.
      • uchachany To zależy od subtelności jej postępowania 18.10.05, 22:13
        w najbliższych dniach :-))...
    • rnrr Re: Jarucka głosuje na Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 23:27
      Czy to nie jest dziwne. Co za gościówa. Jak zwykle nie wiadomo kiedy mówiła
      prawdę i z czyjej protekcji udała sie do pewnego typa. Kto ją podstawił.
      Wyjaśnie sie niebawem. Czyżby chciała coś komunikować, żeby nikt nie zapomniał
      co jej obiecał.
      • uu1 Re: Jarucka głosuje na Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 23:37
        Dlaczego ja tej kobiecie nie wierzę? Przecież szczerość biła z każdego jej
        słowa. A biedna, nawet najkrótszego pezszkolenia nie przeszła.
        • rnrr Re: Jarucka głosuje na Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 00:54
          coż, wtedy straciła dziecko i to może być jakiś klucz do odpowiedzi, moze nawet
          wiekszy niż inne przypuszczenia. Poczekajmy na jej ksiązkę, wiele nam powie,
          bardzo wiele. Co jak co, ale na interesach ta pani sie zna wiec zarobic bedzie
          chciała
          • uu1 Re: Jarucka głosuje na Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!!!! 19.10.05, 01:06
            W książkę nie wierzę. Wassermanna wanna-jacuzzi nie poraziła ale..
    • agtom11 [...] 19.10.05, 00:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • robert4321 wszyscy wiedzą, że to była sprwaka Tuska !........ 19.10.05, 00:44
    • emeryt21 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 19.10.05, 01:00
      Bezczelna baba,lze jak pies.Wstyd panie Tusk,ze posluguje sie pan takimi
      metodami.Jesli to nie pan,biore to pod uwage,to po wygraniu wyborow powinien
      pan wywalic na zbita twarz tego Miodowicza.
      • uu1 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 19.10.05, 01:07
        Przecież dał mu pierwsze miejsce na liście do sejmu. Skąd go wywali?
        • kamuii2 Re: Jarucka: nie działałam na niczyje zlecenie 19.10.05, 02:30
          Taa Jarucka nie działała na niczyje zlecenie :D:D pewnie...
          ta baba jest nienormalna zwierzała się ginekologowi ze ma coś na Cimoszenke :D
          i jeszcze ta akcja z jej rzekomo "nie napisanym listem" elegancko ja załatwili potem pytajac czy często sobie tam tak podpisują listy :D
    • palnick Kiedy Tusk przeprosi Cimoszewicza ? 19.10.05, 02:44
      Za Miodowicza, jarucką, Brochwicza i chamskie grzebanie w jego sprawach
      rodzinnych?
    • stan16 Debilizm nagradzany 19.10.05, 07:08
      Kim sie zajmojecie chora psychicznie baba.Po co poswiecac jej drogocenny czas
      przeciesz to widac ze powinna byla byc izolowana od reszty
      spoleczenstwa.Wspolczuje jej ale to choroba,leki psychotropowe zaaplikowal bym
      jej i tym wszystkim ktorzy wykorzystuja jej paranoje z kandydatem na prezydenta
      wlacznie.Poslugiwanie sie chorymi w kampanii prezydenckiej jest sku..synstwem
      ci ktorzy to robia takimi sa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka