Gość: rudy IP: *.cs.bialystok.pl 04.04.01, 08:04 Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Euro Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 13:05 Gość portalu: rudy napisał(a): > JULES TO żYD!!!!!!! Ha, ha, ha, aleś odkrył Amerykę, gamoniu!!! Tylko błagam, nie wrzeszcz "eureka!!!" i nie ganiaj goły po rynku, bo Cię obyczajówka przyskrzyni!!! > Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 To ty stąd spadaj, matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 212.198.215.85, 212.198.0.* 04.04.01, 23:26 Gość portalu: Euro napisał(a): > Gość portalu: rudy napisał(a): > > JULES TO żYD!!!!!!! > > Ha, ha, ha, aleś odkrył Amerykę, gamoniu!!! Tylko błagam, nie > wrzeszcz "eureka!!!" i nie ganiaj goły po rynku, bo Cię obyczajówka przyskrzyni > !!! > > > Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 > > To ty stąd spadaj, matołku. pytanie do kretyna rudego: jestem obrzezany a nie jestem Zydem- kim jestem dla ciebie, osle jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:57 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: Euro napisał(a): > > > Gość portalu: rudy napisał(a): > > > JULES TO żYD!!!!!!! > > > > Ha, ha, ha, aleś odkrył Amerykę, gamoniu!!! Tylko błagam, nie > > wrzeszcz "eureka!!!" i nie ganiaj goły po rynku, bo Cię obyczajówka przysk > rzyni > > !!! > > > > > Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 > > > > To ty stąd spadaj, matołku. > > pytanie do kretyna rudego: jestem obrzezany a nie jestem Zydem- kim jestem dla > ciebie, osle jeden ? cwelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 212.244.27.* 05.05.01, 18:06 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: Euro napisał(a): > > > Gość portalu: rudy napisał(a): > > > JULES TO żYD!!!!!!! > > > > Ha, ha, ha, aleś odkrył Amerykę, gamoniu!!! Tylko błagam, nie > > wrzeszcz "eureka!!!" i nie ganiaj goły po rynku, bo Cię obyczajówka przysk > rzyni > > !!! > > > > > Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 > > > > To ty stąd spadaj, matołku. > > pytanie do kretyna rudego: jestem obrzezany a nie jestem Zydem- kim jestem dla > ciebie, osle jeden ? sam sobie na to pytanie odpowiedz pierdolcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 212.244.27.* 05.05.01, 18:05 Gość portalu: Euro napisał(a): > Gość portalu: rudy napisał(a): > > JULES TO żYD!!!!!!! > > Ha, ha, ha, aleś odkrył Amerykę, gamoniu!!! Tylko błagam, nie > wrzeszcz "eureka!!!" i nie ganiaj goły po rynku, bo Cię obyczajówka przyskrzyni > !!! > > > Uciekaj stąd!!!!!!!!11111 > > To ty stąd spadaj, matołku. grozisz mi???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 130.161.209.* 04.04.01, 13:59 Osmieszasz sie na calej linii. Co ty taki zdziwiony, ze Jules to Zyd? Koles jest porzadnym czlowiekiem, czego o Tobie nie mozna powiedziec i umie przedstawiac swoje racje. A ty o czym myslales (zakladam, na Twoja korzysc, ze myslales), kiedy pisales ten odkrywczy post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 212.244.27.* 05.05.01, 18:07 Gość portalu: Vaterlan napisał(a): > Osmieszasz sie na calej linii. Co ty taki zdziwiony, ze Jules to Zyd? Koles > jest porzadnym czlowiekiem, czego o Tobie nie mozna powiedziec i umie > przedstawiac swoje racje. A ty o czym myslales (zakladam, na Twoja korzysc, ze > myslales), kiedy pisales ten odkrywczy post? dlaczego nie jest pożądnym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: *.twi.tudelft.nl 04.04.01, 13:59 Osmieszasz sie na calej linii. Co ty taki zdziwiony, ze Jules to Zyd? Koles jest porzadnym czlowiekiem, czego o Tobie nie mozna powiedziec i umie przedstawiac swoje racje. A ty o czym myslales (zakladam, na Twoja korzysc, ze myslales), kiedy pisales ten odkrywczy post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: 130.161.209.* 04.04.01, 14:00 Osmieszasz sie na calej linii. Co ty taki zdziwiony, ze Jules to Zyd? Koles jest porzadnym czlowiekiem, czego o Tobie nie mozna powiedziec i umie przedstawiac swoje racje. A ty o czym myslales (zakladam, na Twoja korzysc, ze myslales), kiedy pisales ten odkrywczy post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neckar Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! IP: *.gazeta.pl 27.04.01, 01:14 To nieprawdopodobne jak wielu ludzi ma czas,by toczyć tyle bredni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: JULES TO ŻYD!!!!!!! DO EURO IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.01, 12:33 ja juz mialem takiego kolesia, nieobrzezanego Zyda, i fajnie bylo. Do dzis go mile wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś