Dodaj do ulubionych

PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture

27.10.05, 21:30
Do tych oszustow,zdrajcow i oszczercow wszystko jest podobne. Skad wzielyby
sie takie duze,podejrzanie duze roznice miedzy sondazami,a faktycznymi
wynikami. Moze w jakiejs koscielnej drukarni ( np. u Rydzyka ) wydrukowano
dodakowe karty wyborcze inamowiono dewotow z komisji wyborczych do
falszerstw Na wlasnym przykladzie stwierdzam,ze oszustwa w lokalach
wyborczych byly tez mozliwe w inny sposb.Wzialem pod nieuwage czlonka komisji
karte nie z tej kupki co trzeba i gdybym nie zapytal czy moglem to zrobic
innego czlonka komisji,moglbym latwo wrzucic 2 karty.
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 21:32
      aleś ich zdemaskował! składaj protest do PKW
      • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 21:38
        no to skad ta ogromna roznica w stosunku do sondazy. To nigdy sie dotad nie
        zdarzylo !
        • coitusik satelitarna technika rydzyka 27.10.05, 21:40
          nie takie cuda potrafi,
        • ubekkubek Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 21:50
          Ja towarzysze kupiłem niedawno Nasz Dziennik (na użytek słuzbowy)i ze
          zdumieniam stwierdziłem, że są w nim nie pocięte jeszcze karty do głosowania z
          postawionymi juz krzyżykami przy nazwisku Kaczyńskiego. Prowadzę postępowanie
          przygotowawcze w tej sprawie i wszystko wskazuje, że jest to robota niejakiego
          Rydzyka Tadeusza. O wynikach dochodzenia poinformuję forumowy aktyw.
        • bladatwarz Firmy sondazowe oplacane sa z innych zrodel 27.10.05, 21:50
          Z takich, ktorym zalezalo na tym, zeby na czele bylo PO i Tusek-chytrusek.
          Ale sie nie udalo!
    • kropekuk Nie, gorby: sondaze zakladaly jako stala duzo 27.10.05, 21:40
      wyzsza frekwencje wyborcza (o 15-20%) - a to juz pare milionow ludzi. I pare
      milionow glosow:))) Teraz widac, ze - by sondaze mogly miec wartosc prognozy -
      nalezalo robic modelowe "wariacje" przy zmiennej frekwencji.
      • aron2004 tak sobie to tłumacz :-) 27.10.05, 21:42
        tylko ciekawe że jednej sondażowni udało się przewidzieć zwycięstwo
        Kaczyńskiego, choć i tak pomyliła się o niecałe 8% na korzyść Tuska. Pewnie ta
        sondażownia jest w połowie własnością Rydzyka a w drugiej połowie OpuS Dei.
        • around.the.corner Re: tak sobie to tłumacz :-) 27.10.05, 21:47
          PGB przewidywała zwycięstwo Kaczyńskiego przy frekwencji 45%.
          • aron2004 Re: tak sobie to tłumacz :-) 27.10.05, 21:53
            around.the.corner napisał:

> PGB przewidywała zwycięstwo Kaczyńskiego przy frekwencji 45%

czyli wyższa frekwencja pomogła Kaczorowi

PGB przynajmniej jako jedyna przewidziała trafnie wyniki II tury może nie co do
            procentów, ale kto wygra. Te wszystkie renomowane światowe supersondażownie się
            skompromitowały.
        • bladatwarz Re: tak sobie to tłumacz :-) 27.10.05, 21:53
          :)))

PGB to poprostu dobra firma, a firmy sondazowe bedace w koncu w rekach obcych
          kapitalow sondowaly to, co bylo im wygodne, a wiec przyklepanie ukladu z pomoca
          PO! Dlatego dawaly caly czas fory PO i Tuskowi.
          JKM chce TVP podac do sadu! Wlasnie za wprowadzanie ludzi w blad i korzystanie z
          uslug watpliwych w swoim profesjonalizmie firm sondazowych.
          Firma, ktora sie myli o 10 % powinna sie rozwiazac lub zbaknrutowac!
          • kropekuk Jaki kapital obcy jest w CBOS i OBOP? 27.10.05, 22:24

• kropekuk A powaznie: nie mylic badan z ich PUBLIKACJA; 27.10.05, 22:27
              A SONDAZU z PROGNOZA. Inna rzecz, ze sam jestem swiadkiem "sprzedazy" przez
              media sondazy jako prognoz: glupota czy socjotechnika?
        • kropekuk Jak zrobisz doktorat z nauk spolecznych, to 27.10.05, 22:23
          chetnie powroce do tego tematu w bardziej fachowy sposob:))))))
    • banfield Niektóre POstytutki zgłupiały do reszty. 27.10.05, 21:49
      Prawdopodobnie- efekt szoku powyborczego.
      • cimoszenka Bolszewiku 27.10.05, 21:59
        ile mieszkań z 3 mln obiecanych wybudowałeś?
        Czy nadal popierasz dekret Bieruta o uwłaszczeniu?
        Więcej pytań nie mam bo przecież hołota wie lepiej i zpaewne Rydzyk oraz Lepper
        nie udzielili Tobie odpowiedzi jak masz oszukiwać i kłamać.
        Spieprzaj dziadu albo Raus.
    • frank_drebin Yyyyyy jasne sam widzialem jak dwie staruszki z 27.10.05, 21:52
      bloku obok nocami na powielaczu drukowaly falszywe karty, a potem jeszcze
      robily z ziemniaka falszywa pieczatke obwodowej komisji wyborczej ;) Gorby ty
      sie lecz na nogi bo na glowe juz za pozno. Zreszta jesli powaznie piszesz te
      swoje bzdury to mozesz zlozyc protest wyborczy. Bedziesz mial duzo szczescia
      jesli sedzia, ktory bedzie rozpatrywal ten protest na dzien dobry nie wysle cie
      na obserwacje psychiatryczna do zakladu zamknietego...
    • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 21:54
      Co do fałszerstwa wszystko jest prawdopodobne.Ja sama siedziałam w komisji
      wyborczej i nie tylko u mnie ale i w wielu innych komisjach byli mężowie
      zaufania ale tylko z komitetu wyborczego Kaczyńskiego,nie sądze jednak aby tych
      oszustw dokonali członkowie komisji(ja także głosowałam na Tuska).Bardziej
      prawdopodobne wydaje mnie się że wyborcy a konkretnie Tuska nie poszli na
      wybory gdyż z góry zakładali jego wygraną.
      • frank_drebin Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:00
        To, ze byli tylko mezowie stanu Kaczora swiadczy o lenistwie sztabu Tuska.
        sztab Tuska tez mial prawo delegowac swoich mezow zaufania do komisji
        wyborczych.
        • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:01
          Więc właśnie to jest prawda i ja nic nie napisałam że to było źle.
      • bladatwarz Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:03
        agnieszka568 napisała:

Bardziej
        > prawdopodobne wydaje mnie się że wyborcy a konkretnie Tuska nie poszli na
        > wybory gdyż z góry zakładali jego wygraną.

Tak tak. :))))
        Tyle, ze w sondazach jednej firmy na tydzien przed byl juz bez szans.
        :)))
        • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:05
          Więcej jednak sądaży wskazywało na wygraną Tuska .Chociażby internetowe strony
          (onet,wp,interia..)
          • bladatwarz Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:13
            :)))))))))))))

Ale tylko jedna z pracowni sondazowych typowala od samego poczatku wlasciwie.
            Jaki z tego wniosek?
            Firmy, ktore myla sie o 10% powinny miec zakaz wykonywania badan przez kilka lat.
            Skoro manipuluja i wplywaja na losy kraju, to powinny byc zamkniete.
            Firma, ktora na zachodze pomylilaby sie o 10-15% zbankrutowalaby od razu.
            Komu potrzebne sa wadliwe sondaze?
            • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:16
              Dokładnie mam nadziej,że chociaż my wyborcy wyciągniemy z tego wniosek.Ja
              osobiście się zawiodłam jak nas większość
            • aron2004 to spisek Rydzyka 27.10.05, 22:17
              moim zdaniem to był spisek Rydzyka. W Radiu Maryja podawane są zakodowane
              teksty które są znane tylko członkom podwórkowych kółek różańcowych. Na
              przykład jak Rydzyk powie na antenie 4 razy w ciągu minuty słowo "tefałen" to
              znaczy że babcia moherowa ma rozkaz powiedzieć dzwoniącemu pracownikowi
              sondażowni że będzie głosowała na Tuska.

i stąd to wszystko! Rydzyk po prostu wprowadził w błąd superuczciwe firmy
              sondażowe!
              • frank_drebin Re: to spisek Rydzyka 27.10.05, 22:19
                Ba i RM stosuje przekaz podprogowy tez na pewno ;) Kurcze tylko ty i ja piszemy
                to zartem a ten kretyn gorby wezmie to z pewnoscia na powaznie ;)
        • ubekkubek Dowody są ewidentne.Zarządzam nowe wybory pojutrze 27.10.05, 22:09
          Miejsce Lecha Kaczyńskiego zajmie Włodzimierz Cimoszewicz. Głosować będą tylko
          wtajemniczeni i niech nikt nie próbuje przyść do lokalu w berecie.
      • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:05
        Nie sadze aby wyborcy Tuska byli pewni wygranej i nie poszli. Ostatnie sondaze
        stawaly ich przeciez na rowni.Frekwencja byla wyzsza niz w Iszej turze. Byc
        moze rzeczywiscie Kaczynski mial przewage ale nie tak ogromna jak wyliczono.To
        co napisalem o wlasnym doswiadczeniu moglo byc tylko jedna z wielu metod
        oszustw.Jakie mogly byc inne wg ciebie,jako meza zaufania ?
        • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:10
          Ja nie byłam mężem zaufania ,byłam członkiem komisji jednak fakt tego iż wybory
          były sfałszowane jest mało prawdopodobny chyba że gdzieś gdzie byli przekupieni
          czy też zagorzali wielbiciele Kaczyńskiego albo ktoś kto miał do tego dostęp.W
          mojej komisji wygrał Tusk przewagą ponad 200 głosów,
          • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:14
            Kaczynski wygral w podejrzanie wysokim stopniu wlasnie w srodowiskach
            najbardziej podporzadkowanych KK. W komisjach siedzieli z pewnoscia ludzie
            rekomendowani przez proboszczow.PiSuaey prosily ich nie darmo o poparcie.
            • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:18
              Przede wszystkim małe miejscowości i wsie gdzie kościuł ma duży wpływ.Tuskowi
              zaszkodził też trochę Wałesa,Miller
    • madana Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:05
      Nawet w oskarżeniach trzeba znać umiar!!! Sama nabrałam się na te sndaże, cały czas podkreślały taką dużą przewagę Tuska, dopiero GW przed wyborami podała,że znacząco- do 4 chyba procent- zmalała między nimi różnica. Wtedy dopiero pomyślałam,że skoro GW tak, pisze, to znaczy,że Kaczyński ma przewagę. Co potwierdziły wybory, z czym PO nie jest w stanie się pogodzić...
      • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:10
        W Katolandzie jak za PRLu wszystko jest mozliwe, a oszustwa wyborcze nie sa
        uwazane za nic zlego zwlaszcza gdy chodzi o sprawe lansowana przez tzw. boze
        slugi.Bezczelne lamanie ciszy wyborczej z ambon sa innym dowodem bezprawia
        wyborczego.
        • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:13
          Jeżeli są jakiekolwiek ku temu powodu to PO powinno wystąpić o sprawdzenie.Mają
          na to cały rok.Ja nie wiem czego możemy się spodziewać po bliźniakach osobiście
          wolałabym aby oni nami nie rządzili,czarno to widzę.
          • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:20
            Powinni sie zajac zwlaszcza wynikami i listami w okregach,w ktorych wykazano
            najwieksze roznice w stosunnku do Iszej tury. Chjcialbym tez bbardzo wiedziec
            jak wygladalo glosowanie w osrodkach dla uposledzonych prowadzonych przez
            Caritas i w przytulkam dla bezdomnych prowadzonych przez KK.
            • aron2004 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:21
              gorby napisał:

> Powinni sie zajac zwlaszcza wynikami i listami w okregach,w ktorych wykazano
              > najwieksze roznice w stosunnku do Iszej tury. Chjcialbym tez bbardzo wiedziec
              > jak wygladalo glosowanie w osrodkach dla uposledzonych prowadzonych przez
              > Caritas i w przytulkam dla bezdomnych prowadzonych przez KK.

to jeszcze nic! co się działo w więzieniach!!!
              • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:25
                Trochę za daleko poszedł ten temat,po to partię mają możliwość uczestniczenia w
                komisjach wyborczych aby z niego skorzystali , wykorzystał to Kaczyński a
                komitet wyborczy co??nie chciało się ...więc są konsekwencję teraz może tylko
                zgłosić sprzeciw my za niego tego nie zrobimy, myślę że jeżeli brałby to pod
                uwagę napewno by z tym wystąpił.
                • gorby Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:45
                  No to rzeczywiscie PO postapila idiotycznie. To wlasnie ona byla chyba zbyt
                  pewna wygranej i nie wziela pod iwage podlej kampanii wyborczej PiS oraz tego
                  co moze nastapic w komisjach z powodu anormalnego zainteresowania KK
                  zwyciestwem Kaczora. W akcje byl zaangazowany prawie caly kler w taki czy w
                  innyc sposob.
                  • agnieszka568 Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:49
                    Tak.Tusk jednak wcześniej zachwycił się zwycięstwem i nie oczekiwanie przegrał.
    • pink.freud Re: PïSiory chyba sfalszowaly IIga ture 27.10.05, 22:12
      Tak masz rację, na FKobieta dostał byś Złotego Anala za post tygodnia:))))))))))))
    • frank_drebin Jednak po wypowiedziach "gorbyego" widze, ze chyba 27.10.05, 22:17
      juz jest na obserwacji a wlasciwie leczeniu w zakladzie zamknietym. Tylko
      pytanie od kiedy w zakladach psychiatrycznych pacjenci maja dostep do
      internetu ? Chyba jakas rewolucja w leczeniu psychiatrycznym nastapila ;)
    • nurni towarzyszu gorby 27.10.05, 22:22
      Pomylily sie wam kartki.
      Dzis mialo byc o tym jak Kaczory podlozyly bomby w W-wie.

O falszowaniu mieliscie pisac po 15 stycznia.
    • kot.behemot Ale kabaret! :) 27.10.05, 22:37
      Zupełnie jak wtedy, gdy w USA Gore przerżnął. Też było wycie jasnogrodu z
      rozpaczy i ujadanie a to na ciemnogród, a to na oszustwo wyborcze.
      • von_thronstahl Re: Ale kabaret! :) 27.10.05, 22:42
        gorby
        a glosy rozne tez slyszysz ?
        porywali cie juz kosmici ?

www.vonthronstahl.de/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka