gosc.z.korony 28.10.05, 11:01 wiadomosci.onet.pl/1186711,,,,,,4528,itemspec.html Nic dodać, nic ująć... Białoruś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fryda12 gwoli przypomnienia: to wlasnie czerwony Guardian 28.10.05, 11:05 pisal ze pontyfikat JP II przyczynia sie do smierci tysiecy afrykanskich dzieci dziennie :) zmien synku lektury :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Nowa Europa umarła - ,,The Guardian'' 28.10.05, 11:07 Głosowałem na PO i Tuska, ale nie mogę już czytać tych socjalistycznych głupot z zachodu... Pieprzą jak potłuczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Nowa Europa umarła - ,,The Guardian'' 28.10.05, 11:11 To się nieodparcie kojarzy z sowiecką propaganda lat 80-tych wobec Solidarności. Kłamstwa, przeinaczenia, półprawdy i nachalna propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Nowa Europa umarła - ,,The Guardian'' 28.10.05, 11:16 Pieprzenie:) Co to jest "stary model socjalny" w polskich warunkach? I czym wyniki wyborów na Białorusi różnią się w taki razie od wyników w Niemczech?:) I Droga Staro Europo Lech Kaczynski jest (będzie) także moim prezydentem! Mogę sie z nim nie zgadzać, ale reprezentuje mój kraj! Gqwarantuję, ze nawet "liberalna" Warszawa i Zachód niekoniecznie mają taką samą wizję UE jak "The Guardian":) Odpowiedz Link Zgłoś