t-800 28.10.05, 21:09 Bronisław Komorowski: – Michał Kamiński, który dzisiaj bardzo ostro występuje przeciwko mnie, był zuchem w moim szczepie harcerskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:11 t-800 napisał: > Bronisław Komorowski: > – Michał Kamiński, który dzisiaj bardzo ostro występuje przeciwko mnie, b > ył > zuchem w moim szczepie harcerskim. No i ładnie chłopaka wychował :) Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:11 No tak, to musiało rozwścieczyć Pis. Z taką przeszłością Komorowski nie miał szans na marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Hmmmm... 28.10.05, 21:13 na miejscu Komorowskiego nie chwaliłbyum się tym bo to strasznie kompromitującyc fakt! Taką glizdę wychować!? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:14 Michał - dla przyjaciół - MIŚ Kamiński:))) Tak się do Niego w Klubie zwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
ypsilon.ypsi Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:17 A w innych Klubach ma ksywkę Bambaryła - tak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:19 jaa_ga napisała: > Michał - dla przyjaciół - MIŚ Kamiński:))) > Tak się do Niego w Klubie zwracają. no i co z tego? a Rokita to pali papierosy !!! dziś widzialam w telewizorze, matko kochana jakie to niezdrowe, jakie niemodne, dobrze, że premierem nie został, jaki by to byl zły przyklad dla mlodziezy !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Dzieci chcą władzy - Kamiński, Ziobro, Bielan 28.10.05, 21:17 Jak to śpiewali bracia Kaczyńscy w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc"? Jakoś tak chyba: "Ja jestem zuch, ty jesteś zuch jest nas razem zuchów dwóch" Teraz nam się więcej "zuchów" namnożyło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:19 Jest coraz weselej. Ciekawe jakie teraz fakty z przeszlosci ludzi PiS i Po zostana wyciagniete na swiatlo dzienne. ROFTL Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.qq Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:20 komorro dzisiaj pokazujac osamotnienie PO krzyczal w tokfm "MOZE SPRZATACZKI W SEJMIE TEZ MOZE POWINNY BYC PISu !!!" a jeden z wicemarszalkow to z jakiej partii jest nie czasem z PO - dla jest po rowno kazdy ma swojego vice Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Komorowski (PO) o Kamińskim (PiS) 28.10.05, 21:22 Michał Kaminski jest caly czas zuchem, z tym ze w szczepie kaczynskim a nie harcerskim. choc biorąc pod uwagę wygląd, wyraznie preferuje szczep McDonalda (z podwojnymi frytkami). Mysle ze za podwojnego BigMaca zrobilby wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś