panna_z_polskiego_dworku 30.10.05, 20:52 O, to Walesa tez jest kobieta? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avin Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 21:18 LW lubi jedynie konie trojanskie... i motorowki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 21:22 A gdzie fotka asystentki? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
owrank proszę jak dzieciom robotników powodzi się w nowej 30.10.05, 21:31 proszę jak dzieciom robotników powodzi się w nowej Polsce. A tylu niezadowolonych mówi, że przemiany nic nie dały... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek [...] 30.10.05, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aborpol Wałęsa stawia na córkę w ...sejmie! 30.10.05, 21:59 Wałęsa bierze namiar na sejm dla kolejnej latorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Wałęsa stawia na córkę w ...sejmie! 31.10.05, 00:30 aborpol napisał: > Wałęsa bierze namiar na sejm dla kolejnej latorośli. Zatem probuj sam tez. Odpowiedz Link Zgłoś
chuckydoll mając takiego tatusia, nie trudno o pisanie 30.10.05, 22:06 mając takiego tatusia, nie trudno o pisanie dramatów Odpowiedz Link Zgłoś
radiogaga Re: mając takiego tatusia, nie trudno o pisanie 30.10.05, 22:09 Otworzony..? Otwarty chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KAPITALIZM PO POLSKU... 30.10.05, 22:15 ...rodzinka...tylko dlaczego oni tak gnebia inne rodzinny...i wmawiaja im brednie typu wszyscy jestesmy jedna wielka polska rodzinna zrobcie mnie prezydentem a wam zrobie jak sobie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 22:17 Wykształcenie nie tęgie,ale może tatę od czasu do czasu przypudrować:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 22:18 no to wszystkiego dobrego w rodzinnym biznesie, panie Lechu. Dobre dzieci to pociecha, a pan jak widze nabiera pozytywnej rownowagi, mlodziez skrzydel dodaje, tylko czy ludek to wlasciwie doceni? Ludek rzadko wybacza dwa razy, jak mawial pewien dunski egzystencjalista. A jeszcze jadami sie pieni zawisci ze az piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
broetje [...] 30.10.05, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 22:32 synalek jaruś już kasuje poselską pensje, niech lepiej napiszą że sklep córeczki splajtował, może wreszcie razem zainteresują się losem bezrobotnych i wyzyskiwanych przez młodych prężnych polskich kapitalistów, a swoją drogą jakich to wielkopańskich manier córeczka nabyła. Odpowiedz Link Zgłoś
pepik75 CZEPIACIE SIE !!! 31.10.05, 12:02 Czepialscy dajcie sobie juz spokoj, wam sie wydaje ze dzieci prezydenta Walesy powinny miec gorzej niz reszta, a dlaczego ? Sa to normalni ludzie wykształceni i tak jak my wszyscy chca cos osiagnac w zyciu. Zastanowcie sie sami czy gdybyscie mieli szanse pomoc (oczywiscie w sposob uczciwy) swoim dzieciom czy byscie tego nie zrobili ? Ja z przyjemnoscia zatrudnie swojego syna w mojej firmie i bede sie starał zeby mu sie powiodło. Zycze powodzenia Pannie Wałęsównie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kawaj1 Re: CZEPIACIE SIE !!! 31.10.05, 12:13 Tak, bardzo wykształcone, ale trochę chorowite. Czy pomroczność jasna nie jest dziedziczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepik75 Re: CZEPIACIE SIE !!! 31.10.05, 13:19 Powtarzasz frazesy. Oceniaj człowieka a nie opinie o nim bez watpienia nie wszystkie dzieci Pana Prezydenta zawsze przynosiły mu chwałę ale takie generalizowanie to jest spora przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A ja slyszalem, ze Marysia miala byc spikerka RM 30.10.05, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: A ja slyszalem, ze Marysia miala byc spikerka 30.10.05, 22:43 ...u psycholi...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja slyszalem, ze Marysia miala byc spikerka 30.10.05, 23:20 dlaczego u psycholi? w radiu, ktorego slucha pare milionow Polakow (ja czasami tez, bo mozna sobie posluchac o innej Polsce, ktorej w TVP, Zecie, Trojce, GW, Wproscie, itd. nie uswiadczysz). Lubie sluchac Rozmowy Niedokonczone, bo pokazuja pewna - znaczaca - czastke rzeczywistosci (chodzi zarowno o kraj, jak i Polonie), ktora w innych publikatorach i - ogolnie - mediach, jest skrzetnie przemilczana. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: A ja slyszalem, ze Marysia miala byc spikerka 30.10.05, 23:23 ...mee,tylko cytowal wypowiedz naszego lecha o sluchaczach rm...psychole od rydzyka...co za kultura ...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja slyszalem, ze Marysia miala byc spikerka 30.10.05, 23:36 a tu masz racje, mowiac o wielkim Bolku. Onegdaj sluchalem nocnego programu RM, gdzie puszczali wypowiedzi Walesy z 1995, kiedy walczyl z Kwasniewskim o prezydenture. Jakie tam byly pochwaly Lecha dla RM, jakie podlizywanie sie, wrecz czolobitnosc. Ale teraz Lechu przeszedl do druzyny Michnika, to i na RM naszczekac musi. o tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan No to już wiemy 31.10.05, 09:02 Nie potrafisz myśleć samodzielnie sterowany medialnie statysto. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e GDY PRACODAWCA BEDZIE CIE GNEBIL... 30.10.05, 22:41 ...zaloz zwiaski zawodowe...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Lecha Wałęsa stawia 30.10.05, 22:46 Co tu córka pomoże ? Przegrana Tuska to kolejna porażka Wałęsy. Sukcesów już nie będzie, to pewne, tylko pytanie ile będzie jeszcze wpadek Wałęsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio [...] 30.10.05, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 23:13 piekny przyklad uwlaszczenia sie nomenklatury solidarnosciowej na majatku 3RP Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 00:28 eeeee1 napisała: > piekny przyklad uwlaszczenia sie nomenklatury solidarnosciowej na majatku 3RP Walesa myszkujacy po smietnikach bardziej by Cie zadawal? Miles szanse -trza bylo przeskoczyc plot. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 00:38 kamyk39 napisał: > eeeee1 napisała: > > > piekny przyklad uwlaszczenia sie nomenklatury solidarnosciowej na majatku > 3RP > Walesa myszkujacy po smietnikach bardziej by Cie zadawal? > Miles szanse -trza bylo przeskoczyc plot. ...ale tu chodzi o to ,ze nie bylo zadnego plotu...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 30.10.05, 23:38 Ja nadal czekam na obiecany milion i drugą Japonię. Odpowiedz Link Zgłoś
yass1 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 10:07 na trzy miliony mieszkań lepiej poczekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Slyszalem tez, ze Marysia bedzie zajmowala sie 30.10.05, 23:43 reklama wedek, przy pomocy ktorych tatus lowi... karasie i inna drobnice. Przeciez jest specjalistka od reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Nawet ta siódemka dzieci mu już niepomoże))))) 30.10.05, 23:44 A może te dobrotliwy :patryiota: zatrudnił by jakiegoś dobrze wykształconego,znajacego wiele jezyków obcych młodego bezrobotnego czlowieka których teraz dzięki jego rewolucji jest w polsce na pęczki. Ale widać że ten :miłosierny; patyiota robił te dzieciory w PRLu tylko po to aby teraz ich promować po swojej klapie jaką otrzymał w 1995r z której juz nigdy sie nie podniesie z powodu tego że ludzi już drugi raz nie uda mu się wpuścić w maliny. W czsie swojej :pracy: niby dla polski obstawił sie prostakami,cinkciarzami,którzy okazali się bandytami handlującymi narkotykami,a terza juz tylko stawia na swoje wypłodziny,lansując ich za naszą kase którą ten frustat dostaje na prowadzenie biura. Jednego juz wcisnąl do Sejmu/ najbardziej średnio rozgarniętego/ a teraz będzie lansowal tą niby utalentowaną za jego prezydentury prima-balerime którą lansowały znane postacie polskiego baletu a jak się prezydentura skonczyła to sie okazało że niby ten talent jest przereklamowany i szybko opuscił ta wyimagowaną dla siebie przez usłużne niby fachowcow. Jaka to hipokryzja -ile jeszcze ten człowie i ta jego chlopska gromada będzie się ośmieszać,przecież człowiek honoru już dawno by się usunął w cień w pokorze. Ale takie wyrobniki o zerowym ilorazie inteligencji to honor i jakie takie poszanowanie dla innych mają scowane w swoich chłopskich onucach. Dameczka która zastąpi swojego brata przy korycie u ojca opisuje że prowadziła sklep z odzieżą w Gdansku -i co przecież dobrze prowadzony sklep przez odpowiedniego menadzera to świetna fucha i dobry kasiasty interes.Ale widocznie ta sięrota intektualna potrafi pracowac tylko w takim interesie w którym nie potrzeba myślec ,a takim interesem jest albo posłowanie lub praca u tatusia w biurze które my głupi polacy pozwoliliśmy mu prowadzić i finansować z budżetu. Ten kapeć historyczny powinien sobie na własny koszt prowadzić takie biuro-co my z tego mamy jako społeczeństwo. Przecież ten kapeć nic nie robi w tym kraju a jeśli coś powie to trzeba to tlumaczyć z naszego na polski i można to o kant du..y rozbić. Jeżdżi zatem za granice i tam niezorietowani ludzie którzy nie wiedzą jakie on w ojczyznie ma autorytet/żadnego/podnosza na nim paneomy zachwytu a on wali do nich obłude i nieprawde.Dają temu nieukowi róznorakie honoriskauzy pseudo uczelni co dziś jest warte jako dawniej order Lenina. I to jest nasz wybawca i mąz opatrzeniowy który w klapie nosi obrazki nieswiadomósci,a jego postępowanie obraża ta postać,no ale klunom wszystko wypada aby tylko się samemu zadowolić. POŻAL SIĘ BOŻE Z TAKIEJ DZISIEJSZEJ POLSKI> Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Nawet ta siódemka dzieci mu już niepomoże)))) 31.10.05, 00:26 agtom11 napisał: > A może te dobrotliwy :patryiota: zatrudnił by jakiegoś dobrze > wykształconego,znajacego wiele jezyków obcych młodego bezrobotnego czlowieka Jednak wole Lecha, niz np. Ciebie w jego roli. (Miales szanse, a skarzenie sie na swoj zyciorys, nic nie wnosi.) Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Nawet ta siódemka dzieci mu już niepomoże)))) 31.10.05, 00:44 kamyk39 napisał: > agtom11 napisał: > > > A może te dobrotliwy :patryiota: zatrudnił by jakiegoś dobrze > > wykształconego,znajacego wiele jezyków obcych młodego bezrobotnego czlowi > eka > > Jednak wole Lecha, niz np. Ciebie w jego roli. > (Miales szanse, a skarzenie sie na swoj zyciorys, nic nie wnosi.) -------------------------------------------------------------------------------- Wiem ,wiem wam cwaniakom taki osioł jak Wałęsa pasuje . Mój życiorys różni się od twojego prawdopodobnie tym że ja miałem i mam ROZUM a ty prawdopodobnie zamiast rozumu masz chyba tylko DRESSS. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigab5 Re: Nawet ta siódemka dzieci mu już niepomoże)))) 31.10.05, 07:58 kamyk39 napisał: > agtom11 napisał: > > > A może te dobrotliwy :patryiota: zatrudnił by jakiegoś dobrze > > wykształconego,znajacego wiele jezyków obcych młodego bezrobotnego czlowi > eka > > Jednak wole Lecha, niz np. Ciebie w jego roli. > (Miales szanse, a skarzenie sie na swoj zyciorys, nic nie wnosi.) Dobrze wykształcony i znający kilka języków nie będzie bezrobotny !!! Ile tu zajadłości , nienawiści , zazdrości .. Narodzie !! Szanuj Wielkiego Człowieka !! Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Nawet ta siódemka dzieci mu już niepomoże)))) 31.10.05, 09:16 Jakiego wielkiego człowieka???? Chyba odróżniasz Bolka od ludzi z zasługami? A jeśli nie, to umrzesz w nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo ReProza 31.10.05, 00:13 Topora? Oj zeby Ci dziewczyno czasem glowa nie odpadla. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.mikolajczyk Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 01:16 wcale to nie prawda,ze tatus jest lubiany zagranica,pytanie "kto go tam lubi,bo moi znajomi ze Stanow,wrecz przeciwnie nie cierpia tego nadetego bufona. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzeusz Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 01:43 no wlasnie, za ktora granica to tak tatke lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Jaki "prezydent" Wałęsa? 31.10.05, 01:32 Córeczka mówi o tacie "prezydent". Jest to powszechne zjawisko aby tytułować ludzi o których się mówi w trzeciej osobie dawnymi funkcjami. Jeżeli ktoś był prezydentem czy ministrem to TYLKO w bezpośredniej rozmowie czy piśmie, grzecznościowo, można się zwrócić do niego "panie prezydencie" czy "panie ministrze" ale nigdy gdy się mówi o nim w trzeciej osobie! Inne powszechne są błędy gdy do np. wiceministra dziennikarz zwraca się "panie wiceministrze" zamiast "panie ministrze". Wot kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny podoba mi sie córka, chyba jeszcze ma cnote 31.10.05, 01:54 jezeli tak ofiaruje jej moja kandydature na meza, chetnie poslubie, jestem dzentelmenem i szlachcicem Odpowiedz Link Zgłoś
pdsluks Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 01:58 Jak się okazuje Wałęsowie ,to wspaniała rodzina. Ja też mam dzieci i również wszystko dla nich zrobię. Pozdrawiam całą rodzinę WAŁĘSÓW , oraz wszystkich mądrych ludzi w tym kraju. Wałęsa obok naszego Jana Pawła II Wielkiego to człowiek ,którego zna cały świat. A te palanty ,którzy się żle wyrażają o Wałesie ,to ludzie,którzy by i swojej matki nie oszczędzili! Wałęsa kochał i szanował naszego Papieża i był też szanowany przez Niego. Wszyscy ,którzy żle mówią na temat WAŁĘSÓW to ludzie marni i nijacy. Nie warto o nich mówić ! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzeusz Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 03:22 caly swiat zna Walese i caly swiat sie z niego smieje lub co najmniej ignoruje Odpowiedz Link Zgłoś
yass1 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 10:10 tak to się matołkom wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigab5 Re: Lecha Wałęsa stawia na córkę 31.10.05, 08:02 Wspaniała wypowiedż, dziękuję za szacunek ja rownież podziwiam tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
jww17 Pan Rydzyk szuka pisuardesy. 31.10.05, 03:31 Jakieś 60% panów i pań piszących na "temat" może zająć to miejsce i czyba nawet powinni to zrobić, odwagi!!! Co do Lecha Wałęsy, jaki jest każdy widzi i przy swoich wszystkich słabościach - jest jednak WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś