idiotyzmy-kacze 31.10.05, 13:42 wiadomosci.onet.pl/1187769,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:44 No ale tytuł Twojego postu jest po prostu debliny. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:49 idiotyzmy-kacze napisał: > A to czemu ? Dlatego, że: 1. Próbujesz przyprawić gębę M.Jurkowi. Nie o takim biciu mówił. 2. Robisz sobie jaja z tragedii, która dotknęła to dziecko. 3. Łączysz te dwie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:50 a o jakim biciu mowil? mowil tylko, ze dziecko niebite jest niewrazliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:52 scoutek napisała: > a o jakim biciu mowil? mowil tylko, ze dziecko niebite jest niewrazliwe.... Ty naprawdę uważasz, że M.Jurek twierdził, że jedynie dziecko biciem doprowadzone do takiego stanu jak to o którym piszą jest wrażliwe? No to gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:54 ja, slonko, nie uwazam, ja wiem bo to slyszalam wtedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:55 scoutek napisała: > ja, slonko, nie uwazam, ja wiem bo to slyszalam wtedy.... Co słyszałaś - że jak bić to do krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:56 wszystko zalezy czyja reka i jak wiekie dziecko, mowil zeby bic.... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:54 M.Jurek twierdził, że należy bić dzieci. Nie mówił jak należy bić. Niektórzy więc biją tak jak ci zwyrodnialcy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:52 Marek Jurek usprawiedliwiał bicie dzieci, a nawet przekonywał, że należy bić dzieci. Jego elektorat stosuje się po prostu do jego zaleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:54 Nie. A czy Ty uważasz, że tzw. bezstresowe wychowanie jest receptą? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:55 augu napisał: > Nie. A czy Ty uważasz, że tzw. bezstresowe wychowanie jest receptą? na co? Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:56 scoutek napisała: > augu napisał: > > Nie. A czy Ty uważasz, że tzw. bezstresowe wychowanie jest receptą? > > na co? Na prawidłowe ukształtowanie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:57 augu napisał: > Na prawidłowe ukształtowanie dziecka. a ty uwazasz ze bicie to swietna metoda wychowawcza? Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:00 scoutek napisała: > a ty uwazasz ze bicie to swietna metoda wychowawcza? Nie. Ale nie uważam tego za zbrodnię. Mam na myśli klaps a nie zwyrodnialstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:03 klaps dla dwulatka to tez zwyrodnialstwo granica jest plynna Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:05 scoutek napisała: > klaps dla dwulatka to tez zwyrodnialstwo > granica jest plynna Ja mam wrażenie, że po prostu szukasz dziury w całym. Albo nie masz własnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:06 augu napisał: > Ja mam wrażenie, że po prostu szukasz dziury w całym. Albo nie masz własnych > dzieci. a co to ma do rzeczy? wrazenie masz... twoj problem... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:09 scoutek napisała: > augu napisał: >... Albo nie masz własnych dzieci. > > a co to ma do rzeczy? Otóż jeżeli nie masz własnych dzieci, to niekoniecznie musisz mieć pojęcie o ich wychowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:20 augu napisał: > Otóż jeżeli nie masz własnych dzieci, to niekoniecznie musisz mieć pojęcie o > ich wychowaniu. Ty natomiast jestes chyba: ministrem spraw zagranicznych - tak autorytatywnie wypowiadales sie o polityce zagranicznej i podziale terytorialnym kraju, oraz o zamieszkalych tu Polakach i Niemcach (dla ulatwienia Polacy to ci, ktorzy glosowali na Kaczynskiego) dziennikarzem - swietnie sobie radzisz rowniez ze znajomoscia mediow jezykoznawca - potrafisz porownac Bralczyka i Miodka burmistrzem lub prezydentem miasta - swietnie potrafisz zrecenzowac dzialalnosc Kaczynskiego jako prez.m.st., warszawiakiem - bo tak swietnie oceniasz postepy i sukcesy w/w wyliczac dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:34 scoutek napisała: > Ty natomiast jestes chyba: Argumenty o wychowaniu dzieci się skończyły? > ministrem spraw zagranicznych o zamieszkalych tu Polakach i > Niemcach Otóż nie. Do tego wystarczyło urodzić się na ziemiach odzyskanych. > dziennikarzem - swietnie sobie radzisz rowniez ze znajomoscia mediow Dziękuję. > jezykoznawca - potrafisz porownac Bralczyka i Miodka Ja ich porównywałem? > swietnie potrafisz zrecenzowac dzialalnosc > Kaczynskiego jako prez.m.st., > warszawiakiem - bo tak swietnie oceniasz postepy i sukcesy w/w > wyliczac dalej? Coś Ci się pomieszało. To ja prosiłem o dowody na to, że jego prezydentura była pasmem nieszczęść A tak na marginesie, to ten wątek jest o dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 20:04 owszem o dzieciach, ale to Ty zboczyles, bo zaczales o moich wg Ciebie (nie) kompetencjach do rozmowy na ten dzieciecy temat.... w zwiazku z tym kontynuowalam poslugujac sie fragmentami Twoich postow na forum, aby Ci udowodnic, ze nie trzeba byc lekarzem by poznac co Cie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:05 augu napisał: > Nie. > Ale nie uważam tego za zbrodnię. i co? zwieksza sie wrazliwosc "klapnietego" dziecka? na co niby? na bol? Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:07 scoutek napisała: > augu napisał: > > > Nie. > > Ale nie uważam tego za zbrodnię. > > i co? zwieksza sie wrazliwosc "klapnietego" dziecka? na co niby? na bol? No więc przeliteruję. Nie uważam bicia za dobrą metodę wychowawczą, ale klapsa nie uważam za zbrodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:09 trzeba bylo drukowanymi;) a ja owszem, uwazam, ze to zbrodnia... bicie to przyznanie sie do absolutnej slabosci i braku argumentow, to kompletna porazka rodzica... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 13:57 Myślę, że zamykanie w prosektorium na parę godzin jest najlepszą metodą wychowawczą. Dzieci zamykane w prosektorium są jeszcze bardziej współczujące niż bite kable czy polewane wrzątkiem. </sarkazm> Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kolejna ofiara 31.10.05, 14:06 Między biciem a wychowaniem bezstresowym jest jeszcze kilka metod wychowawczych. Tylko, zeby je stosować, trzeba być cierpliwym, a nie iść na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx a karzełki można bić ? sa małe jak dzieci... 31.10.05, 14:16 a Pigmejów ? też można ? i jaki jest minimalny wzrost rodzica aby mógł bic swoje dziecko ? kiedy mu wolno bić dzieci cudze ? a jesli dzieci cudze przerosną cudzego rodzica to moga mu oddać i jak mocna i w co ? a czy w pięty i nerki można ? i ile razy ? a czy głupszy może być mądrzejszego ? a czy niższy i mądrzejszy moze wtłuc starszemu ? czy można bić kogoś kto kiedyś będzie babcią ? i kto ma tego dokonać ? wychowywac trzeba a rodzice nie dożywają wieku emerytalnego swych dzieci... co stanowi prawo... ? ratunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Nieładnie sobie żartujecie... 31.10.05, 14:17 Tyle powiem - reszta j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Nie bierz sie za komentowanie jełopie 31.10.05, 20:13 jak nie wiesz o czym mówił Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś