szpikulec1 01.11.05, 00:15 Bracia Kaczynscy Kazimierz Marcinkiewicz Ludwik Dorn Zbigniew Wassermann Zbigniew Ziobro Kazimierz M. Ujazdowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hamlet1111 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 00:18 To będzie sześciu bo Ludwik to też jednojajowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 00:24 Jezeli jest tak jak mowisz, to 7x2 = 14, pomniejszone o jedno brakujace jajo, daje nam szczesliwa trzynastke. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: mow w swoim imieniu,zboczku 01.11.05, 00:22 Mowie w imieniu elektoratu PiS, czyli nie Twoim:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: mow w swoim imieniu,zboczku 01.11.05, 01:09 Ciiii... Szpikulec myśli, że Pis nim, jako elektoratem, się jeszcze przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kochaj sobie Jarka i Ziobro - reszta to 100% 01.11.05, 00:22 HETEROSEKSUALISCI:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 01:15 Ok., oprócz pierwszych szeSciu ?? To -tak Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 01:40 Jestem fanem Zbynia Z.! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 02:54 roro68 napisał: > Jestem fanem Zbynia Z.! a fee.. tak publicznie do zboka z. się przyznawać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 09:36 Zbynio jest bardzo dobry, lapie sie do podstawowego skladu. Dobry w obronie jak i w ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 09:34 a pan KAMIŃSKI to nie łaska? obrzydliwa, tlusta, rzucajaca jajami swinia blee Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 09:40 Kazdy ma swoje zadanie do spelnienia, pan Kaminski jest od zadan specjalnych. Bedzie odpowiedzialny, juz wkrotce za Grupe Szybkiego Reagowania Wobec Pieniaczy PO (jego specjalnosc to walka przy uzyciu ekologicznych metod - zgnile jaja ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 10:11 szpikulec1 napisał: > jego specjalnosc to walka przy uzyciu ekologicznych metod - zgnile jaja Dlugo nie powalczy, ma tylko dwa (a i to bardzo optymistyczny wariant) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PO 01.11.05, 09:49 Rokita Tusk Komorowski Gronkiewicz-Waltz Piskorski Adamowicz Niesiolowski Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ja nie dla uciechy Twojej 01.11.05, 10:13 tylko ze szczerej miłości dla dwóch młodych, przystojnych i ambitnych polityków Platfotmy, wybitnych samorzadowców i włodarzy bratnich miast (jednego eks) o pięknym imieniu Paweł: Adamowicza i Piskorskiego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 09:50 A gdzie MAREK JUREK ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Siedmiu wspaniałych, dla których kochamy PiS 01.11.05, 10:10 Kontuzjowany. Lekarz naszej druzyny, prof Religa, powiedzial ze juz niedlugo powroci do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa to ja proponuję PARSZYWA DWUNASTKĘ 01.11.05, 10:05 Kaczory Marcinkiewicz Dorn Wasserman Zi0br0 Ujazdowski Kamiński Jurek no i potrzeba jeszcze trzech Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: to ja proponuję PARSZYWA DWUNASTKĘ 01.11.05, 10:08 > Kaczory > Marcinkiewicz > Dorn > Wasserman > Zi0br0 > Ujazdowski > Kamiński > Jurek no i Kurski czyli dwoch brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: to ja proponuję PARSZYWA DWUNASTKĘ 01.11.05, 10:17 shamsa napisała: > > Kaczory > > Marcinkiewicz > > Dorn > > Wasserman > > Zi0br0 > > Ujazdowski > > Kamiński > > Jurek > no i Kurski > > czyli dwoch brakuje Ojciec Rydzyk Biskup Glodz Andrzej Lepper Ale Marka Jurka to bym z podstawowego skladu wykreslil, on sam czuje sie zazenowany glupota wladz partii, w ktorej sie znalazl. Dlatego glosowal na Niesiolowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Kazda propozycja mile widziana, nasza dewiza 01.11.05, 10:11 jest wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Zdecydowanie Jacek Kurski. 01.11.05, 10:31 Bez niego nie było by prezydenta Lecha K. 2. Radek Sikorski za przeszłość (twardy chłop w twardej partii) 3. Krwawy Ludwik za bajki dla dzieci i wqrwianie PO 4. Marek Jurek za lata walki z Danutą Waniek (taki PISOWY Wiedźmin) 5. M. Kamiński za bliskie moim sympatie do gen Pinoczeta. 6. Polaczek bo ze Śląska 7. Marcinkiewicz za świetne aktorstwo! Odpowiedz Link Zgłoś