Dodaj do ulubionych

Zawodowcy na forum

08.11.05, 23:39
Podobno wielu z was pisze tu opinie zawodowo. Przeczytalem wlasnie w wiadomosciach hmm.Ciekawy sposob ksztaltowania swiadomosci. Zawodowcy wystap hehehe
Obserwuj wątek
    • hanna.gronkiewicz-waltz Re: Zawodowcy na forum 08.11.05, 23:46
      Nie wiem, o czym mówisz.
    • henryk.log Re: Zawodowcy na forum..jestem..hehe.. 08.11.05, 23:47
    • frank_drebin Zupelna bzdura, zeby osiagnac jakis realny 08.11.05, 23:51
      wynik wyborczy dzieki pisaniu swoich ludzi na forum to:
      - musialaby by byc to armia ludzi (wyposazona do tego sprzet - komputery z
      dostepem do netu),
      - fora polityczne musialaby byc odwiedzane i komentowane przez lwia wiekszosc
      internautow.
      W reklamie (kampania wyborcza to tez jest reklama) istnieje takie pojecie jak
      koszt dotarcia przekazu do pojedynczego odbiorcy. Biorac pod uwage jw. sadze,
      ze bylby to najwyzszy koszt na swiecie. Nie mowie, ze partie nie mialy
      wolontariuszy wpisujacych sie tu i owdzie. Lecz w przypadku internetu proba
      wplywania wpisami na forach na wyniki wyborow przypomina mi gaszenie rafinerii
      za pomoca lyzeczki z woda ....
      • t324911 To ze ktos 08.11.05, 23:56
        pisze sluzbowo to wcale nie znaczy ze jest zawodowcem . Trafil sie jeden co
        potrafi kkawiature od paly odroznic to go posadzili zeby wlil w klawisze .
    • elfhelm fora polityczne to fora niszowe 09.11.05, 00:00
      tak samo jak aktualności, wiadomości i wiele innych. Zasięg jest więc niewielki.
      • pusty.smiech Re: fora polityczne to fora niszowe 09.11.05, 00:16
        elfhelm napisał:

> tak samo jak aktualności, wiadomości i wiele innych. Zasięg jest więc niewielki

... dodam też, że i przeciętna wieku użytkowników netu, a co za tym idzie i
        forów, ma też znaczenie - to ludzie młodzi i niedoświadczeni. Nie znający życia
        i jego zawiłości. Zatem ich opinie, nie do końca przystają do realiów, a
        obracają się głównie w swerze ideałów i pobożnych życzeń!
    • joannabarska Re: Zawodowcy na forum 09.11.05, 00:35
      bo4do napisał:

> Podobno wielu z was pisze tu opinie zawodowo. Przeczytalem wlasnie w
      wiadomosci
      > ach hmm.Ciekawy sposob ksztaltowania swiadomosci. Zawodowcy wystap hehehe

========================Nie łudżmy sie - to, o czym piszemy, czyta garstka.
      Garstka internautów! O narodzie jako narodzie nie mowię nawet.
    • antysemitnik Ja tu tylko rekrutuje :-) 09.11.05, 01:19
      Jakby ktos sie chcial jeszcze skusic, bede wdzieczny :-)
      www.mossad.gov.il/Mohr/MohrTopNav/MohrEnglish/MohrApplicationForm/
      • mmkkll Re: Ja tu tylko rekrutuje :-) 09.11.05, 01:24
        Logicznym wnioskiem będzie stwierdzenie, że witryna ta nie służy do rekrutacji :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka