jagnieszkaa Na tym to polega. 09.11.05, 21:43 >>>Studiował w Akademii Sił Zbrojnych ZSRR, ale także w Szkole Obronnej w Paryżu i Akademii Obronnej NATO.<<< Również dlatego Aleksander Kwaśniewski, z poparciem USA i Jana Pawła II, był pezydentem przez dwie kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Koziej w MON 09.11.05, 22:00 Oto z czym walczy PO: uczciwi, kompetentni ludzie na odpowiedzialnych stanowiskach. Dla PO jak uczciwy i kompetentny to najwyżej do dowódcy plutonu albo protokolanta w sądzie rejonowym... jak wyżej to już tylko sprawdzeni fachowcy z WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz A za co go zdegradowali??? 09.11.05, 22:31 "Były generał Zbigniew Koziej" - to znaczy, że kiedyś był generałem, a teraz nim nie jest. A jeżeli tak, to znaczy, że go zdegradowali. A degraduje się za przestępstwo. Może więc autor notatki napisałby, za co? A może chodzi o generała w stanie spoczynku? Tylko że jest różnica zasadnicza między "byłym generałem", a "generałem w stanie spoczynku". Nie będę mogła zasnąć nie dowiedziawszy, co takiego przeskrobał "były generał"... Odpowiedz Link Zgłoś