dr.szfajcner 11.11.05, 14:29 Zdrowia i powodzenia zycze, a takze duzo kasy prywatnej!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Przyłączam się do życzeń 11.11.05, 14:31 Przyłączam się do życzeń - oprócz Balcerowicza wypadałoby pogratulować również Jerzemu Pomianowskiemu. Bo jest za co. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Przyłączam się do życzeń 11.11.05, 14:32 freemason napisał: > Przyłączam się do życzeń - oprócz Balcerowicza wypadałoby pogratulować również > Jerzemu Pomianowskiemu. Bo jest za co. Powiem uczciwie - nie lubie jego muzuki, ala do Autora nie ma zadnych pretensji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Chodzi o tego Pomianowskiego: 11.11.05, 14:45 encyklopedia.pwn.pl/58802_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Chodzi o tego Pomianowskiego: 11.11.05, 14:54 He! he! popierniczylo mi sie z Pendereckim. Takze gratuluje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Chodzi o tego Pomianowskiego: 11.11.05, 16:48 Tobie sie ciagle cos pierniczy Napoleon z Ludwikiem XIV, Penderecki z Pomianowskim, cos z tobą zle. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Chodzi o tego Pomianowskiego: 11.11.05, 16:51 melisa-bb napisała: > Tobie sie ciagle cos pierniczy Napoleon z Ludwikiem XIV, Penderecki z > Pomianowskim, cos z tobą zle. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3010759.html Martw sie o swoje zdrowie melisso, cos z nim ne tak. Pij moze fitolizyne. Co prawda nie zmadrzejesz po niej, ale nazwa rownie ladna, a sikanie ci sie polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Pozwolil uwlaszczyc sie kolesiom 11.11.05, 14:31 na kasie publicznej wiec kasy prywatnej bedzie mial po sam czubek nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_t Re: Pozwolil uwlaszczyc sie kolesiom 11.11.05, 14:59 polonic napisał: > na kasie publicznej tnz. masz jakieś informacje, że posiada na własność część Banku Centralnego, czy po prostu nie rozumiesz słowa "uwłaszczyć"? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Pozwolil uwlaszczyc sie kolesiom 11.11.05, 16:30 hanka_t napisała: > polonic napisał: > > > na kasie publicznej > > tnz. masz jakieś informacje, że posiada na własność część Banku Centralnego, > czy po prostu nie rozumiesz słowa "uwłaszczyć"? Nie ma zadnych. Ma jedynie dzienny limit pomowien i oszczerstw, do wypisania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Panie Leszku Balcerowicz - moje gratulacje! 11.11.05, 14:37 Dziękuję za wszystko:) Jest Pan wielkim człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
daimona ja tez gratuluję :))) 11.11.05, 15:23 Szczerze. A przy okazji pomysłu kapitule orderu Orła Białego - naprawdę dobry wybór! Szczególnie w obecnej sytuacji politycznej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Polska gratuluje profesorowi ! Kaczy PRL II się 11.11.05, 15:28 wścieka. Niech żyje Wolny Rynek, kapitalizm i Balcerowicz ! Precz z kaczym socjalizmem !!! Polska Kapitalistyczna i Demokratyczna Walczy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Re: Panie Leszku (Balcerowicz ) - moje graulacje! 11.11.05, 15:33 Gratuluję i przepraszam za to,że w polskim Sejmie gębę sobie panem wycierają przestępcy z partii Leppera do spółki ze swoimi przyjaciółmi z LPR i Pis. Odpowiedz Link Zgłoś
pafnucy33 Moze od razu 11.11.05, 16:32 mu wejdź bez wazeliny. Potem opowiesz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Domyslam sie ze bylas dzis na mszy swietej 11.11.05, 16:37 skoro nachdza cie takie klimaty .... pafnucy33 napisała: > mu wejdź bez wazeliny. Potem opowiesz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Panie Leszku (Balcerowicz ) - moje graulacje! 11.11.05, 16:46 Jak ze zdrowiem u p. Balerowicza to nie wiem, ale jeszcze żeby mu wiecej kasy życzyć ...... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Panie Leszku (Balcerowicz ) - moje graulacje! 11.11.05, 16:51 Pewnikiem kasjerce w sklepie też zazdrościsz tej masy pieniędzy w szufladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Panie Leszku (Balcerowicz ) - moje graulacje! 11.11.05, 16:58 melisa-bb napisała: > Jak ze zdrowiem u p. Balerowicza to nie wiem, ale jeszcze żeby mu wiecej kasy > życzyć ...... Dzieki wybitnym politykom z obecnej koalicji rzadowej - Lepperowi i Giertychowi, Przezes NBP w Polsce ma pensje na poziome drektora oddzialu banku komercyjnego w prowincjonalnym miescie. Obnoizenie mu pensji, mialo sie przyczynic do poprawy bytu rolnikow, robotnikow i inteligencji pracujacej z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_dum i ja gratuluję 11.11.05, 17:47 Szkoda, że od razu, na początku lat 90-tych, nie dano Panu skończyć reform. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: i ja gratuluję 11.11.05, 19:20 piotr_dum napisał: > Szkoda, że od razu, na początku lat 90-tych, nie dano Panu skończyć reform. Wojna na gorze przerwala reformy,, niestety A winni wywolania tej wojny wlasnie dorywaja sie do wladzy w Polsce. Nie zapomniwmy Wam tego Kaczory! Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: Panie Leszku (Balcerowicz ) - moje graulacje! 11.11.05, 19:50 Przyłączam się do derdecznych gratulacji dla Pana Balcerowicza. Jeden z największych Polaków naszych czasów. I ma nierwiarygodna wręcz zdolność do robienia pożytecznych rzeczy we wrogim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś