marcus_crassus 11.11.05, 21:08 czytajac o tych ludziach nie mam watpliwosci - moge sam zostac katem i wykonac wyrok na ludziach ktorzy dla paru groszy mordowali ludzie mimo ze mieli ratowac. ktos watpi w sensownosc kary smierci?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuuuj Odpie..ie sie od S., on tylko realizowal 11.11.05, 22:09 postepowa dyrektywe Komisji Europejskiej o likwidacji niepotrzebnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird Na krzesło elektryczne 11.11.05, 22:16 Powinno skończyć na krześle elektrycznym, a egzekucja powinna być transmitowana w głównym wydaniu wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Takie patologie powinny być karane bardziej SUROWO 12.11.05, 10:58 ten przypadek to zgroza....... tu nie powinno być żadnych łagodzących okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: Odpie..ie sie od S., on tylko realizowal 11.11.05, 23:06 wuuuj napisała: > postepowa dyrektywe Komisji Europejskiej o likwidacji niepotrzebnych ludzi. O której dyrektywie konkretnie mówisz? Chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ziemkiewicz Państwo Polskie robi to samo, bo odmawia leczenia 12.11.05, 10:58 ludzi po 65 roku życia i nie leczy chorych na raka powyżej 180 cm wzrostu! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet marcus 11.11.05, 22:19 ja jestem za ! Uwazam wersje rumunska za wskaznik... Oj,trzesly by sie dupy niektorym waznym.... np.kto naraz stal sie bogaczem-pod sciane i seria,albo zwrot do Skarbu Panstwa zagarnietej mamony... Nie byloby deficytu,oj nie...A jakie "nadwyzki"...I na rencistow by starczylo...Ale min.Lapinsjki bezkarny,Czesio z honorem a Wojtus walczy o dobre imie... Tylko "kalasznikow" z szybko podajacym magazynki moze zmienic sytuacje....no i trafiajacym w cel strzelajacym! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 11.11.05, 22:50 marcus_crassus napisał: > czytajac o tych ludziach nie mam watpliwosci - moge sam zostac katem i > wykonac wyrok na ludziach ktorzy dla paru groszy mordowali ludzie mimo ze > mieli ratowac. ktos watpi w sensownosc kary smierci?? - nie watpie radca Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 DLACZEGO TE GNOJE JESZCZE NIE WISZĄ? 11.11.05, 23:01 ...łącznie z Łapińskim który burdel wysokich lotów zaprowadził?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona3 nie tylko Łódź 11.11.05, 23:06 Nie wiem już, od jak dawna ciągnie się ten proces łódzki i kiedy wreszcie się skończy. Jedno jest pewne, nic z tego nie wyniknie. Handel zwłokami i zabójstwa istniały i będą, nie tylko w Łodzi. Wieś na ścianie wschodniej. Mój wójek zasłabł, zaczął się dusić. Wezwano pogotowie, panowie przybyli, pochylili się nad nim, stwierdzili, że to atak serca, po czym spokojnie spacerowali po domu. Po jakimś czasie spakowali do karetki i żółwim tempem jechali do szpitala. Na miejsce dowieźli trupa. To nie był atak serca. Ciotce lekarz dyżurny powiedział tylko, że nie może tego tak zostawić, powinna być zrobiona sekcja zwłok. Odpuściła, bo nie widziała sensu dochodzenia prawdy. Ci, którzy po niego przyjechali, śpią spokojnie. I pewnie dalej robią takie numery. A patrząc na ten proces, który tylko szokuje i nic poza tym, mogą mieć naprawdę spokojny sen. W tym kraju człowiek pozbywa się złudzeń skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
josteine Re: nie tylko Łódź 12.11.05, 01:17 Do Iwony3: nie narzekaj, bo sama nie zrobilas nic, zeby dotrzec do prawdy. Ani Ty, ani Ciocia. Wlasnie dlatego, ze nie zrobiliscie sekcji i nie zlozyliscie skargi tacy ludzie dalej tam pracuja i dalej czekaja na zgon, zeby zarobil zaklad pogrzebowy. Jestes wspolwinna! "Odpuściła, bo nie widziała sensu > dochodzenia prawdy." Co to ma znaczyc? Wiec czego Ty chcesz? Czemu narzekasz???? "I pewnie > dalej robią takie numery. A patrząc na ten proces, który tylko szokuje i nic > poza tym, mogą mieć naprawdę spokojny sen." Wlasnie - tylko szokuje. Sama jestes doskonalym przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek25 Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 00:13 A do jakiego zwiazku zawodowego nalezeli ci zwyrodnialcy?Wie ktos?A moze nie bylo u nich kapelana ,ktory powinien czuwac nad ich zachowaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 10:26 A może kapelan też miał swoją działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 19:22 bronek25 napisał: > A do jakiego zwiazku zawodowego nalezeli ci zwyrodnialcy?Wie ktos?A moze nie > bylo u nich kapelana ,ktory powinien czuwac nad ich zachowaniami? - " POGOTOWIE 2000 " radca Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 00:59 Co mnie obchodzi sprzedawanie informacji? CZy to nie jest mydlenie oczu? Przecież była mowa o mordowaniu pacjentów!!! Teraz przebąkuje się co najwyżej o niedopełnieniu obowiązków w wynku czego mogło zaistnieć zagrożenie życia lub zgon. Bo sanitariusze pozmieniali zeznania. To co, - stare zeznania, złożone pod przysięgą, nie mają już żadnego znaczenia? Co za dno w tych sądach i prokuraturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 07:29 Może dać mu trochę pavulonu na przypomnienie. Marcus masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wtomeg1 Dziwne, że organizator procederu 12.11.05, 10:12 występuje jako świadek a nie oskarżony Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Dziwne, że organizator procederu 12.11.05, 16:23 wtomeg1 napisał: > występuje jako świadek a nie oskarżony - jest oskarzony w innej sprawie.... ale jedno nie ulega watpliwosci ... to wielki cwaniak i lotr, z beczelnym tupetem radca Odpowiedz Link Zgłoś
stachud Ziobro mu odświeży pamięć 12.11.05, 10:47 a koledzy z celi przeczyszczą komin hihihihii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pshem.co do kolejki....! 12.11.05, 11:01 nie chcę być niegrzeczny... ale jeżeli ci "państwo" zostaną prawomocnie skazani, niestety nie na KS (obowiązuje moratorium na jej wykonywanie!) a może proces się tak przeciągnie by nowy Prezydent je uchylił? Ale załóżmy, że tak by było... to ja ci mówię do kolejki... najpierw ochotnicy z rodzin zamordowanych, potem reszta tych którzy nie chcą by coś takiego kiedykolwiek się powtórzyło. Obawiam sie ze i wtedy należało by jakieś eliminacje wymysleć... zatem... do kolejki... GDZIE SIĘ TAK PCHASZ ?? ZA MNĄ SOBIE POSTÓJ !! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
bastide to prosi sie o pomstwe do nieba 12.11.05, 11:30 hmm zastanawiam sie czy ten caly "koordynator" tak bulwersujacego handlu ludzkim zyciem nie powinnien pujsc do wiezienia?? czy zostac odrazu skazany?? nie ja jestem sedzina, by podejmowac takie decyzje, ale powinnysmy jako spoleczenstwo zastanowic czy nie warto zaglosowac za kara smierci, rozumie ze jest to nie etyczne, niehumanitarne, zwierzeckie skazywanie ludzi na smierc, ale z drugiej strony jest to jedyna i sensowna odpowiedz na barbarzynstwo jaki czlowiek zgotuje swojemu blizniemu, ps. moim zdaniem powinien dostac ze 2 zastrzyki povulonu na uspokojenie:D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Re: Łowcy skór: On jeden nie wiedział 12.11.05, 11:39 Nic nie wiedział i nic nie wziął. Biedaczek. Powinni mu być wdzięczni. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 12.11.05, 15:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś