wylkot 25.11.05, 07:17 Czy to naprawdę sensacja? Za mało szczegółów o powodach, aby wyrobić sobie własne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Waniek to pospolita złodziejka... 25.11.05, 08:18 Waniek to pospolita złodziejka... nie dość, że okrada nas biorąc pensję w jakiejś durnej i niepotrzebnej radzie to jeszcze zażyczyła sobie ochrony. A kim ona u licha jest? Prosty tłumok od pługa ledwie oderwany i wielki świat jej się zamarzył... Odpowiedz Link Zgłoś
tatamajaja mało sympatyczna twarzyczka towarzyszki Waniek 25.11.05, 08:31 Żony św. pamięci tow. Wańka, dziłacza ZMS z Politechniki Warszawskiej bardzo zasłużonego dla wadzy ludowey w Marcu 1968. Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Więcej takich towarzyszy i ich żon ma dziś ochronę 25.11.05, 11:02 niekoniecznie z BOR-u... Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek [...] 25.11.05, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskowy-miller [...] 25.11.05, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskowy-miller [...] 25.11.05, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksbatory Re: Waniek to pospolita złodziejka... 25.11.05, 09:24 Błąd. Pensję brała za pilnowanie tłuste du...ska kwaśnego olka przed jakimkolwiek negatywnym ostrzałem mediów podleglych KRRiTV. Jak widać na starą satyrę nadchodzi pora... Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Waniek to pospolita złodziejka... 25.11.05, 10:33 "pan_pndzelek" - poczytaj paragrafy karne. Za takie sformulownia mozesz i PiSie beknąć! Przy okazji- nawet w nicku zgubiłes literkę: "e". Kto Cie wpuszcza na forum? GIWI!!!!!! Do roboty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Z wysokim stanowiskiem 25.11.05, 10:44 jest trochę tak, jak z frakiem. Pasuje dopiero w czwartym pokoleniu! M. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Gdzie ona się szlajała że ciągle ją napadano 25.11.05, 11:25 Przecież kobiety chodzą do pracy z pracy na zakupy i do ..fryzjera i nic im się nie dzieje.Ale ona chyba szuka chłopa bo jest panienką i pewnie bywa w miejscach nie dla dam.Ach ...komuna.Kiedy to się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
masikm Re: Waniek to pospolita złodziejka... 25.11.05, 15:50 Jeżeli jej przydzielono kierowce opłacanego z podatków to ja też chcę. Mamy chyba takie samo prawo bo jej nie przysługuje kierowca i mnie też, ale jej dali a mnie juz nie. Może wszystkim by tak dać kierowce. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Waniek to pospolita złodziejka... 25.11.05, 20:06 I nie stwarza na dodatekj nawet pozorów potrzeby istnienia organu w którym "pracuje"(jak "pracuje" pokazał jakiś czas temu bodajże Fakt). Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Panią Waniek wozi konkretny finkcjonariusz BOR 25.11.05, 12:19 Pani Waniek nie jest,jak się okazuje, kobietą alternatywną, o czym może świadczyć ten "konkretny funkcjonariusz", wybrany spośród wielu innych funkcjonariuszy. Ciekawy jestem jak bardzo konkretny jest ów funcjonaiusz? Tekst sugeruje, że ma konkretnie lewicowe poglądy, i że głównie o to chodzi. Ja bym nie był pewien, że rzecz dotyczy poglądów. Faminizm, feminizmem, ale zwykla męska, szowinistyczna świnia może mieć pewien dyskrety samczy urok. Nawet całkiem konkretny. Jak w tym dowcipie - fragmencie wsponień nieznanej z imienia feministki, "Kiedy już obudziłam się i trochę wytrzeźwiałam zobaczyłam, że obok mnie w łózku leży facet i wtedy zrozumiałam, że zostałam przez tą białą, seksistowską świnię po prosu brutalnie zgwałcona". Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Panią Waniek wozi konkretny finkcjonariusz BO 25.11.05, 13:34 ant07 napisał: > > Pani Waniek nie jest,jak się okazuje, kobietą alternatywną, o czym może > świadczyć ten "konkretny funkcjonariusz", wybrany spośród wielu innych > funkcjonariuszy. Ciekawy jestem jak bardzo konkretny jest ów funcjonaiusz? Teks > t > sugeruje, że ma konkretnie lewicowe poglądy, i że głównie o to chodzi. Ja bym > nie był pewien, że rzecz dotyczy poglądów. Faminizm, feminizmem, ale zwykla > męska, szowinistyczna świnia może mieć pewien dyskrety samczy urok. Nawet > całkiem konkretny. Jak w tym dowcipie - fragmencie wsponień nieznanej z imieni > a > feministki, "Kiedy już obudziłam się i trochę wytrzeźwiałam zobaczyłam, że obok > mnie w łózku leży facet i wtedy zrozumiałam, że zostałam przez tą białą, > seksistowską świnię po prosu brutalnie zgwałcona". :))))))))))))))))))))))))))))))Hop hop! Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 - Jestem kobietą, kilka razy przegrałam z przestęp 25.11.05, 07:21 No to wszystkim kobietom proponuję przydzielenie BOR-owca, bo rzadko która wygrywa z przestępcą ! Odpowiedz Link Zgłoś
supremum1 [...] 25.11.05, 08:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ten przestepca to musial byc twardziel, ze nie 25.11.05, 08:38 uciekl na sam widok Waniek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 07:24 No żeby taka wredna baba miała ochronę z moich pieniędzy. Gdyby nie była taka wredna to może nie potrzebowałaby ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 07:27 rezoon napisał: > No żeby taka wredna baba miała ochronę z moich pieniędzy. Gdyby nie była taka > wredna to może nie potrzebowałaby ochrony. Eeeee tam. Pierwsze damy też bywają różne, a każda ma i będzie mieć ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu [...] 25.11.05, 07:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos szlag mnie zaraz trafi, ukradli tej "kobiecie" 25.11.05, 07:28 torebkę i dostała ochronę z BOR'u, która jej zresztą nie przysluguje????Niech sobie ochronę prywatną wynajmie, a na pewno ją stać, bo nieźle żyje z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 07:32 Przystojny, dobrze zbudowany BOR-owiec. Czy tu chodzi o ochronę? Jak górale mówią: "Ruznie to nazywajom". Może pan Waniek zaniemógł i ktoś musi Wańkową "wozić". Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 07:34 ufo54 napisał: > Przystojny, dobrze zbudowany BOR-owiec. Czy tu chodzi o ochronę? Jak górale > mówią: "Ruznie to nazywajom". Może pan Waniek zaniemógł i ktoś musi > Wańkową "wozić". W tym coś może być. Ale aż siedem lat? Odpowiedz Link Zgłoś
wc3 [...] 25.11.05, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi [...] 25.11.05, 10:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 10:53 > durny ufo54 nie wie,ze p. Waniej jest wdową i pisze tu jak cham ostatni! ------------------------------- Nie muszę znać prywatnego życia tej pani. Ale napisał tu ktoś, że: > ... św. pamięci tow. Wańka, dziłacza ZMS z Politechniki Warszawskiej bardzo > zasłużonego dla wadzy ludowey w Marcu 1968. więc już teraz wiem. A ty durnoto, chcąc nie chcąc, uprawdopodobniłeś tylko podejrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 07:57 Ciekawe jak ten BOR-owiec "borował" nocami. ale chyba musiał dobrze skoro taka raszpla trzymała go tyle lat przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lotnakube Sprawa prosta - ostał jej się jeno wibrator !!! 25.11.05, 07:59 A taki substytut to nie to samo, co sprężyste, wysportowane męskie ciało dla sflaczałej ryczącej pięćdziesiątki. Urwało się. I my za to płacilismy. Fe! Fu! Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 [...] 25.11.05, 08:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
narat [...] 25.11.05, 08:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 08:25 Powinna być obciążona kosztami. A pracując tak blisko prezydenta mogła pomyśleć co zrobić aby przestępczość spadła. To jest zwykłe nadużycie i osoby odpowiedzialne winny tłumaczyć się w Prokuraturze i stanąć Sądem. Iktoś chce abym płacił abonament, mogą mnie......... Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek Ja tez chce ochroniarza... 25.11.05, 08:30 ...niech mnie chroni i mienie moje. Dlaczego: to ściśle tajne. TE 7 lat, ktore z nim spedze nie beda bez znaczenia. Aha i jak dziecko mi zachoruje, to bedzie mogl z nim posiedziec ( w ramach chronienia oczywiscie ), no i jak bede na narty chcial pojechac...itd. Przyda sie. Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 Danusiu jedne ostrzezenie 25.11.05, 08:31 Przypadkiem Ludwis D.zastukal do twoich drzwi to nie wpuszczaj bo to gostek cztery razy w dwie godziny przy tym gadula jakis az usypia.Lepszy ten chlopina od kierownicy.Dla Ludwisia zacykluk drzwi nich idzie do kibla najlepiej tego wywalczonego w ciezkim boju przez Kalinosia. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 08:31 "Pensję kierowcy płaciła KRRiT, bo nie pracował jako ochroniarz, ale tylko jako kierowca." Wiele krzyku o nic. Ot, zachciało się babie ochroniarza, dostała. Kasa dla niego szła z odpowiedniego urzędu (inna sprawa, że urzędu który nie ma racji bytu). Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 08:31 ciekawe gdzie teraz pochowali sie ci wszyscy wrzaskliwi , walczacy z "przywilejami" wladzy" , ktorzy tak glosno atakowali Kaczynskiego za to, ze mu BOR kazal leciec rzadowym samolotem na Sycylie... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 08:44 Ależ jesteśmy, jesteśmy. Ja tam się nigdzie nie chowam :). Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 Po co kaczce samolot 25.11.05, 08:48 kaczki potrafia latac, a co do artykolu to nie wazne koszta wezne zeby Pani Danusia zalozyla podstawowa komorke spoleczna, byl by to uklon w wiadoma strone a jesli by jeszcze zaciazyla to dwa uklony. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam po co u3mance5 glowa? 25.11.05, 10:12 dzieki za wasze posty, sami wystawiacie swiadectwo waszego "obiektywizmu" oby tak dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski do ratatatama/y 25.11.05, 10:28 Oto twoje posty: 1. > ciekawe gdzie teraz pochowali sie ci wszyscy wrzaskliwi , walczacy z > "przywilejami" wladzy" , ktorzy tak glosno atakowali Kaczynskiego za to, > ze mu BOR kazal leciec rzadowym samolotem na Sycylie... 2. > dzieki za wasze posty, sami wystawiacie swiadectwo waszego "obiektywizmu" oby > tak dalej :D ------------------------ Jak się domyślam nie masz nic przeciwko temu, że „dygnitarz”, który krzyczał o oszczędnościach bierze sobie ponadstuosobowy samolot rządowy żeby sobie d...ę wygrzać na Sycylii. 2,5 godz. lotu razy 4 to jest 10 godz. lotu. To jest kilkadziesiąt ton paliwa. Nie licząc innych kosztów. Dzięki ci za post, który świadczy o twoim „obiektywizmie”. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
kowal75 Re: po co u3mance5 glowa? 25.11.05, 15:43 e tam czepaicie sie a to napewno jest miłość :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lasart Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 08:41 Danucie Waniek najbardziej do twarzy z wyświechtanymi lewicowymi frazesami. Podobnie B.Labuda,która zdążyła wyjechać na placówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
adamw8 Oszczędzali na paliwie!!! 25.11.05, 08:48 Oszczędzali na paliwie! Zamiast ją śledzić woleli jej dać samochód z kierowcą - zawsze to taniej niz jeździć za nią drugim samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
stpaul Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 09:12 Helenka poszczuła na Wańkową, a Knysz jak ratler wczepiła się w nogawkę i nie puści. Tylko po co o tym w gazecie pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowy1 skończcie z inwigilacją i straszeniem 25.11.05, 09:20 Ktoś ustalił wczoraj skąd wysłałem do Gazety maila. Rok temu sędzia z KRS chciał mnie wywalić z roboty, bo powiedziałem im że mają w tym sądzie bałagan i traktują mnie jak gnojka. UWAGA - to jest to do czego doprowadziło 15 lat nierządu !!! RZądzą nami i straszą nas agenci - sam tego doświadczyłem: wczoraj i przed rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Re: Co za Forum! 25.11.05, 09:49 Z jednej strony chamstwo niepospolite polskich mężczyzn, a z drugiej prawie totalitarne zapędy. Brrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Środa się odezwała czy co? 25.11.05, 10:10 > Z jednej strony chamstwo niepospolite polskich mężczyzn... ---------------------------- z drugiej pospolita kultura matek-Polek. Ależ tym feministkom odbija. Może miałaś pecha w życiu, albo tylko dzisiejszej nocy. Magdalena, to ty? Uspokój się. Nie możesz przeżyć dymisji? Odpowiedz Link Zgłoś
rogowski.lukasz racja 25.11.05, 10:25 przyznaje racje, za malo znamy szczegolow tej sprawy by osadzac. Niezaleznie od tego uwazam, ze Przewodniczacemu KRRiT powinna przyslugiwac ohrona. A Pani Waniek to bardzo mila, sympatyczna kobieta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dark Re: racja 25.11.05, 10:28 rogowski.lukasz napisał: > przyznaje racje, za malo znamy szczegolow tej sprawy by osadzac. > > Niezaleznie od tego uwazam, ze Przewodniczacemu KRRiT powinna przyslugiwac > ohrona. > > A Pani Waniek to bardzo mila, sympatyczna kobieta. > > Pozdrawiam TY TEŻ JESTEŚ SYMPARYCZNY...JAK ŚPISZ! Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Rogowski bez wazeliny! 25.11.05, 10:30 > A Pani Waniek to bardzo mila, sympatyczna kobieta. > Pozdrawiam ---------------- No Rogowski Łukaszu. A ładnie to tak bez wazeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Rogowski bez wazeliny! 25.11.05, 10:40 rogowski.lukasz > No Rogowski Łukaszu. A ładnie to tak bez wazeliny? Mało, że nie ładnie to niehigienicznie. Ale są ludziska nieobrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin [...] 25.11.05, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
naryt [...] 25.11.05, 11:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 10:35 o jakież to jeszcze szczegóły ci chodzi? co nie jest faktem? Odpowiedz Link Zgłoś