stan16 Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 10:53 elaboratu radze isc do kosciola posluchac kazania wyrwac dobrodziejowi tace i pie..ac sie w glace moze sie Ci troche pouklada bo do logicznego myslenia juz nie powrocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:21 Opanujcie się z tymi pełnymi nienawiści i chamskimi wpisami. Swoje opinie można wyrażać w bardziej cywilizowany sposób. Dlaczego obrażacie kobietę? Nazywanie p.Waniek złodziejką, kpiny ("rycząca pięćdziesiątka") na publicznym forum jest poniżej pasa. Prośba do admina, by jednak trzymać jakiś poziom i nie pozwalać na obrażanie ludzi. To podłe, co niektórzy tu wypisują. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:27 Widocznie ten pacholek moskiewskiej agentury ma cos na sumieniu skoro sie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:33 A Ty się niczego nie boisz? Przejdź się wieczorem po peryferiach Warszawy, gdzie są blokowiska. Możesz oberwać, nawet jak nic nie masz na sumieniu.A jakbyś był osobą publiczną, to tymbardziej Ci dołożą. Tak dla draki. A tacy jak Ty, takimi wpisami jeszcze tworzą klimat nienawiści, który motywuje łobuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:40 Powinna sie bac. Moze do niej dotrze do tej czerwonej suki ze moskiewski pacholek nie moze miec kontroli nad mediami w suwerennym panstwie. Mielismy moskiewskie prezydenta. Poszedl do diabla. Czas na danute. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:44 Bać sie należy ciebie. Naprawdę jesteś niebezpieczny. Tyle jadu..... Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Ten uzdrowiciel od nudnego 25.11.05, 11:47 Nawet swiety by sie wkurzyl na takie rewelacje. I jeszcze to jej wytlumaczenie. Jakiez to zalosne. Biedna zaszczuta kobietka? Czy bezczelny arogancki babol? Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi GIWI! 25.11.05, 11:32 Jesli jesteś kobietą i akurat masz dyżur, to dziwi mnie Twoje nieróbstwo. Pardon, ale tyle chamsta tu, że należałoby cały wątek usunąć. Ja bym tak zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: GIWI! 25.11.05, 11:36 Też proponuję usunąć wątek, z powodów jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaty Wstydu Wankowa nie ma 25.11.05, 11:54 Moja sp. Babcia mowila na takich komuchow: curva mac i spolka! A ci co bronia Wankowej przed chamstwem wypowiedzi nawet nie chwytaja absurdu, ze Wankowa byla urzedniczka przy kwasie, i ze NIGDY NIE DBALA o bezpieczenstwo na ulicach. Jedynie sama chciala byc bezpieczna, bo ten motloch, ktory ja teraz tu broni nie zasluguje by sam byc chroniony przed bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Wstydu Wankowa nie ma 25.11.05, 14:56 Współczuję "kiciatemu", że wychowywał się w rodzinie, gdzie posługiwano się takim słownictwem. Nie bronię tylko p.Waniek, ale całego klimatu na forum. Chamstwo jest chamstwem, ale to Ty pewnie nie chwytasz o co chodzi. No cóz, z takim wychowaniem.... A swoją droga, czy Ty dbasz o bezpieczeństwo na ulicach? Zapewne nie, bo nie jesteś od tego. P. Waniek też w kancelarii prezydenta nie była od tego. Niech każdy robi swoje. I tych się czepiaj, do których obowiązków to należy, mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
iac1 skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.05, 11:48 władza sie wozi i ma ochrone a szry obywatel musi sie bronic sam!!!!!!!!!!!! nedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! waniek do autobusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
creatura tego spojrzenia to nawet zlodziej boi!!!!!! 25.11.05, 11:49 nie wierze ze ja kiedys napadl bo tym spojrzeniem to mozna nogi polamac :- ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: tego spojrzenia to nawet zlodziej boi!!!!!! 25.11.05, 13:41 creatura napisał: > nie wierze ze ja kiedys napadl bo tym spojrzeniem to mozna nogi polamac :- > ))))))))))))) Wracam do fotografii.Musze pocwiczyc to spojrzenie. Na 'borowca', mnie nie stac! :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara wierze Pani Izie Kosmali 25.11.05, 11:58 Co tam Danusia Waniek i jej chlopczyk z BORu, Ludwik Dorn to dopiero zbereznik taka laske zaspakajal ze jak ja zobaczylam to zapragnelam zostac lizbijka.Ponoc cala noc ja zaglebial. Nie miala bym mu tego za zle tylko zachowal sie chamsko i nie odwiozl panienki do domu takie panisko.Wtedy jeszcze nie byl wicepremierem, teraz co innego strzalka i BORowik by odwiozl. Do jego podwladnych ma zdezelowany samochod, uwazajcie moze go uzywac do szpiegowania, was wszak on weszy wszedzie spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: wierze Pani Izie Kosmali 25.11.05, 12:13 Zbyt dużo hamstwa w tym wątku. Popieram usunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek290743 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 12:14 A już Gazeta zapomniała o lotach samolotem ekipy z AWS samolotami na weekendy do Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
jkon Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 12:26 To wyjątkowa smieszna argumentacja Pani Waniek. A co mogą powiedziec inne kobiety, którym mogą zagrażać podobne sytuacje. Przy uposażeniu Pani Waniek mogłaa na swój rachunek wynająć sobie ochroniarza Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kaluski I tu działa cenzura! 25.11.05, 13:37 Redakcja "Gazety Wyborczej" zaprotestowała speltakularnie przeciw cenzurze na Białorusi. Jednocześnie sama cenzuruje internautów. Tutaj post numer 29 był moim postem i miał tytuł "Zrobić porządek z mediami w Polsce" (mam fotokopie całej strony z wszystkimi danymi). Osobno ten mój komentarz wysłałem do redakcji "Gazety Wyborczej". Teraz mojego postu tu nie ma. I nie ma podanego powodu dla którego został usunięty. Jedynym powodem jego usunięcia była druzgocąca krytyka "Gazety Wyborczej" i "Rzeczpospolitej" oparta na faktach wydrukowanych w tych gazetach. A więc prawda w oczy kole nie tylko Łukaszenkę, a także tych co walczą z cenzurą na Białorusi. Przygadał kocioł garnkowi!!! Marian Kałuski, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: I tu działa cenzura! 25.11.05, 14:02 marian.kaluski napisał: > Redakcja "Gazety Wyborczej" zaprotestowała speltakularnie przeciw cenzurze na > Białorusi. Jednocześnie sama cenzuruje internautów. > Tutaj post numer 29 był moim postem i miał tytuł "Zrobić porządek z mediami w > Polsce" (mam fotokopie całej strony z wszystkimi danymi). Osobno ten mój > komentarz wysłałem do redakcji "Gazety Wyborczej". > Teraz mojego postu tu nie ma. I nie ma podanego powodu dla którego został > usunięty. > Jedynym powodem jego usunięcia była druzgocąca krytyka "Gazety Wyborczej" > i "Rzeczpospolitej" oparta na faktach wydrukowanych w tych gazetach. > A więc prawda w oczy kole nie tylko Łukaszenkę, a także tych co walczą z > cenzurą na Białorusi. > > Przygadał kocioł garnkowi!!! > > Marian Kałuski, Australia człowieku -ty chyba naprawdę siedzisz w australii,przecież każdy polak wie ,że wyborcza jest silnie sterowaną gazetą o poglądach laickich ,na dodatek z odchyleniem lewicowym,nie znosi krytyki i jej nie ulega ,to gazeta tzw.elity intelektualnej,wiedzącej wszystko i najlepiej ,każdy człowiek mający odmienne zdanie jest wg.niej oszołomem lub miłośnikiem moheru(ciemniak,pijak,niziny społeczne)dlatego nie dziw się i nie protestuj Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj A ja słyszałem, ze facet ma na imię Maniek 25.11.05, 13:54 I sie podkochuje w Danucie Waniek.Podobno zresztą z wzajemnością Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 14:06 carlitos35 napisał: > ? sprawa jest prosta jak budowa dzidy(mówiąc kolokwialnie),jeśli pani w. takowa ochrona nie przysługuje to należy wystawić jej rachunek ,ilość dni x stawka dzienna takowej usługi ,po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 14:20 m15 napisał: > carlitos35 napisał: > > > ? > sprawa jest prosta jak budowa dzidy(mówiąc kolokwialnie),jeśli pani w. takowa > ochrona nie przysługuje to należy wystawić jej rachunek ,ilość dni x stawka > dzienna takowej usługi ,po sprawie Hehehehehe. Masz racje! Podpisuje sie pod tym. Skoro korzystala z czegos, co sie jej NIE NALEZALO. Musi ODDAC! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Dziadziejesz Michnik,plotki,ploteczki...:-))) 25.11.05, 14:12 dobry kawał,dziad nie może zdziadzieć(odpier.... się od generała) Odpowiedz Link Zgłoś
oswiecony2005 [...] 25.11.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: Panią Waniek wozi BOR. 25.11.05, 14:24 >>Danuta Waniek to jedyny szef Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji, którego - do wczoraj - służbowym samochodem woził funkcjonariusz BOR. Dlaczego? To "zastrzeżone, poufne, tajne i ściśle tajne" Dlaczego akurat Waniek? - Sama wystąpiłam do BOR o przyznanie mi tego konkretnego funkcjonariusza - powiedziała nam wczoraj szefowa KRRiT. - Poznałam go w 1995 r., kiedy jako szefowa Kancelarii Prezydenta dostałam ochronę BOR. W 1998 r., gdy złodziej ukradł mi na światłach torebkę z samochodu, poprosiłam wicepremiera Janusza Tomaszewskiego o ochronę. I znów chciałam pracować z tym konkretnym funkcjonariuszem. I potem, gdy zostałam powołana do KRRiT, poprosiłam szefa BOR o przydzielenie mi znów tego właśnie funkcjonariusza.<< A cóż to za zażyłość łączy szefową KRRiTV z tym konkretnym funkcjonariuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
blackkot Re: Panią Waniek wozi BOR. 25.11.05, 14:58 A co Cię to obchodzi? Pilnuj swoich zażyłości Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Co ciekawe - i sklepik, i fryzjera dzieli od domu 25.11.05, 14:34 W artykule napisano: > Co ciekawe - i sklepik, i fryzjera dzieli od domu szefowej KRRiT zaledwie kilkaset metrów. Czyzby zgryzipiorek Gazietki chcial zasugerowac, ze BOR powinien ochraniac w odleglosci wiekszej niz kilkaset metrow od domu? Ale padlina pisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 14:52 Ale sensacja i co za występek na miarę XXI wieku.Czy w tym kraju nie ma poważniejszych rzeczy do załatwienia.Ale jak się nie ma osiągnięć to się robi igrzyska dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 15:24 janma46 napisał: > Ale sensacja i co za występek na miarę XXI wieku.Czy w tym kraju nie ma > poważniejszych rzeczy do załatwienia.Ale jak się nie ma osiągnięć to się robi > igrzyska dla gawiedzi. Jesli tak uwazasz? Ja zas uwazam, ze jest to odkrycie jednego z mechanizmow sprawowania wladzy. Obojetnie, spod jakiego znaku ta wladza pochodzi. Proste, lecz nierealne. Skoro korzystala z tego, co jej sie nie nalezalo. Niech to ODDA. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 16:45 mysz_polna5 napisała: > Ja zas uwazam, ze jest to odkrycie jednego z mechanizmow sprawowania wladzy. > Obojetnie, spod jakiego znaku ta wladza pochodzi. > > Proste, lecz nierealne. Skoro korzystala z tego, co jej sie nie nalezalo. Niech > > to ODDA. Zgadzam się z tym. L Kaczyński niech też odda 130 tys. zł za urlop, na który poleciał rządowym samolotem nie będąc prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 17:33 dziadek544 napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > Ja zas uwazam, ze jest to odkrycie jednego z mechanizmow sprawowania wlad > zy. > > Obojetnie, spod jakiego znaku ta wladza pochodzi. > > > > Proste, lecz nierealne. Skoro korzystala z tego, co jej sie nie nalezalo. > Niech > > > > to ODDA. > > Zgadzam się z tym. L Kaczyński niech też odda 130 tys. zł za urlop, na który > poleciał rządowym samolotem nie będąc prezydentem. Napisz postulat, dziadku. Do niego! Nie do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Panią Waniek wozi BOR 25.11.05, 15:51 " Jestem kobietą...- tłumaczy" pani Waniek. To chyba tlumaczenie odnosnie zdjecia z artykulu. Bo tak na oko ,ciezko rozpoznac , twarz tak zuzyta polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: pi Wanniek wozi się 25.11.05, 22:11 to już było, omawiane i obśmiane,więc >> z klasyki foKra Z ostatniej chwili>>Wanna Daniek.Piąta reaktywacja Ulubienica forumowiczów Gazetty, Waliuta Daniek zostanie dodatkowo wykorzystana przez męską część Zespołu Podniesionego Ryzyka LSD, tym razem do pełnienia roli cienia Józefa 'Jajo'Oleksego. Jej obecne zajęcie,to jest,kontrola prawidłowości przebiegu sinusoidalnego przepływu fal radiowo-telewizyjnych w pod przestrzeni ultra realnej, czule piastowane przez Aliutę właśnie, nie zaspokaja w pełni, silnie rozbudzonych potrzeb tej dorodnej i w kwiecie wieku kobiety z uwagi na niedość reprezentatywną próbkę męszczyzn Organu Krajowego.Aby zaspokoić rosnące potrzeby Matronny dokonano znaczących zmian w ZPR LSD, wystawiając zbliżonego gabarytami a znanego z pracowitości i uległości Józefa O. Dotychczasowy cień rzeczonego Jajo, wytarł mu się w trakcie licznych zmian gabinetowych i/lub zagubił się w trakcie częstych podróży do Brukseli. *) Waniuta Daniek, favorita niejakiego Bratka z forumKraj Gazetty, kobieta o obszernych wdziękachi i wielu imionach, skarżyła się od jakiegoś czasu na niepełne wykorzystanie jej możliwości przez towarzyszących. Jednocześnie demontuje się doniesienia, jakoby legendarny ciąg Dajuty do pracy wśród panów, datował się od niezapomnianego obiadu na poligonie w Drawsku z udziałem ówczesnego ministra obrony admirała Kołodziejczyka i doborowego pułku Wojska Polskiego. Podało Lokalne Radio Rozłogi w wiadomościach środkowotygodniowych . Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: pi Wanniek wozi się 25.11.05, 23:08 errata>> w tytule zabrakło znaku .=kropka, po 'p' i przed 'i' (żadnych podtekstów i nadinterpretacji) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk czy na taka babe nie ma siły? - poprostu pach-pach 25.11.05, 16:26 ...i po babie . Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: czy na taka babe nie ma siły? - poprostu pach 25.11.05, 16:32 raz sierpem,raz młotem-czerwoną hołote Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Waniek Ungier ,Michnik , .to ludzie Kwasniewskiego 25.11.05, 16:29 Oto Polska własnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk BOR pilnuje stracha na wróble? ! 25.11.05, 16:41 Czy to jest Polska gdzie ja zyję ? Odpowiedz Link Zgłoś
sld-upek1 Najlepszą ochronę ma towarzysz Pęczak. 25.11.05, 17:51 i zanosi się na to że liczba chronionych aktywistów wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ssadam Re: Panią Waniek wozi BOR 01.12.05, 00:59 Co za komunistyczna ku..,noz sie w kieszeni otwiera, ale to Wy polaczkowie sami wybraliscie to komusze gowno rzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś