b-beagle 13.12.05, 16:29 Gdyby były nowe wybory to czy znowu głosowalibyście na PIS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal00 Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 16:31 W nowych wyborach, jezeli odbeda sie wkrotce, bede glosowal na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 16:32 Jak Korwin nie wystartuje, to jasne. Chyba, że jest jakaś inna prawica z elementami konserwatyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 16:46 Pogromco, nie bardzo cię rozumiem. Przecież program Korwina i PISu to jak ogień i woda. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 16:52 Gospodarczo, owszem, nie zgadzają się. Ale 1)nie lubię półśrodków, a Korwin i PiS prezentowali oddzielne bieguny w podejściu do gospodarki. Najgorszy był pomysł PO- niby liberalne, ale nie za bardzo. Albo robimy podatki niskie (np 3x8),albo socjalne- 3x15 to nie wiadomo co. 2)zbieżne podejście do respektowania prawa i w ogóle obyczajowości- konserwatywne. Trudno, jestem ultraliberalnym, zatwardziałym konserwatystą, niwe poradzę:) 3) najważniejsze- trzeba powiedzieć, kto był agentem- żeby nikt już nikogo nie szantażował- o to chodzi w lutracji, nie o zemstę. Korwin i Kaczyńscy to zrobią. Wytłumaczyłem się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer 3x15 to minimum na które się zgodziłeś 13.12.05, 19:20 pogromca_smokow napisał: > pomysł PO- niby liberalne, ale nie za bardzo. Albo robimy podatki niskie (np > 3x8),albo socjalne- 3x15 to nie wiadomo co. Dlatego dalej sobie głosuj na PiS :-) Mi tam PO odpowiada. Lubię partie, które nie tracą twarzy po wyborach :-) Masz już to jedno z 3 milionów mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 16:46 Nie zmienia się zwycięskiego składu... A oni ciągle wygrywają, jakby na to nie patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Oni traktuja wybory 13.12.05, 19:55 tak samo jak szalikowcy swoją drużynę. M. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do wyborców PIS ?,, a to nie do mnie! :-) n/t 13.12.05, 19:08 b-beagle napisała: > Gdyby były nowe wybory to czy znowu głosowalibyście na PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
zruc Re: Do wyborców PIS ?,, a to nie do mnie! :-) n/t 13.12.05, 19:50 Panie HENRYKU,nie czuję się ani zawiedziony ani rozczarowany,materialnie mam się naprawdę nieżle.Pracownicy moi są zadowoleni/jak na polskie warunki/.Ja oczekuję jednego :RÓWNEGO PRAWA DLA WSZYSTKICH i rozliczenia przeszłości, a to może zrobić lepiej lub gorzej tylko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Do wyborców PIS ?,, a to nie do mnie! :-) n/t 13.12.05, 22:30 :-) Gratuluję Panu! Cóż, jesteś Pan widocznie chwalebnym wyjątkiem w regule..P. Majcherka ! Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Tak. 13.12.05, 22:36 Jestem zapewne w mniejszości, bo czytałem w Gazecie, ze PiS zawiodło swój elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Do wyborców PIS 13.12.05, 22:38 b-beagle napisała: > Gdyby były nowe wybory to czy znowu głosowalibyście na PIS? ``````````````````````````````` Oczywiście, że: TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Za wcześnie sie pytasz :) 13.12.05, 22:41 Na razie wszystko co PiS zrobił, to złozył obietnice, a wiec wszelkie wyrazy poparcia lub nie sa w dużej mierze emocjonalne. Ktos im wierzy i popiera, ktoś nie ufa i ich zwalcza. Poczekaj rok - wówczas bedzie już jasne czy były to obietnice bez pokrycia czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś