goldilock Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 09:33 Najpierw PiS oszukal Platforme i wyborcow, ktorzy glosowali glownie na rzad koalicyjny. Teraz wypieli sie na swoich pissowych wyborcow, biorac specjalistow od "pustych lodowek do zarzadzania gospodarka. Od poczatku jest to czysta kpina swiadczaca o dwoch rzeczach: PiS nie mial i nie ma programu i jest on konstuowany ad hoc, po drugie nie ma ludzi do realizowania jakiegokolwiek programu. Kolejne "genialne" posuniecia kaczorow to bedzie Balcerowicz i Lepper w jedny rzadzie ? Te glupki platformowe zamiast biadolic powinny bezlitosnie obnazac te blazenade. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 09:37 > Kolejne "genialne" posuniecia kaczorow to bedzie Balcerowicz i Lepper > w jedny rzadzie ? Jeżeli dawałoby to odpowiedni populistyczny efekt, to jeszcze by Jaruzelskiego i Michnika dorzucili. Ale kto jak kto, ale Balcerowicz chyba tak by się nie zeszmacił. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 09:59 xtrin napisała: > > Kolejne "genialne" posuniecia kaczorow to bedzie Balcerowicz i Lepper > > w jedny rzadzie ? > > Jeżeli dawałoby to odpowiedni populistyczny efekt, to jeszcze by Jaruzelskiego > i > Michnika dorzucili. Ale kto jak kto, ale Balcerowicz chyba tak by się nie zeszm > acił. Balcerowicz napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 10:22 Miłośnicy POgrążającej sie "elyty" P_olitycznie O_ciemniałej - tylko taki żałosny lament wam pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 12:28 O yeah.... Ja przepojony nienawiscia, skorumpowany, rozowy/czerwony,pomiot szakala palajacy miloscia do PO nienawidzacy naprawy Panstwa pod wodza jedynie slusznego Ojca Dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Tytul powinien byc: PiS ZOW BLAZNUJE 09.01.06, 14:26 na ciebie jednak szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 PIS podtapia PO 09.01.06, 09:38 I prawidłowo, jak się ma takich pseudofachowców jak Kostek Miodowicz, który wytrzasnął pewna panią jak królika z kapelusza, to co innego zostało !! jak to miał być mistrz nad mistrzem w swojej dziedzinie , to co można powiedzieć o reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: PIS podtapia PO 09.01.06, 10:03 1obserwator3 napisał: > I prawidłowo, jak się ma takich pseudofachowców jak Kostek Miodowicz, który > wytrzasnął pewna panią jak królika z kapelusza, to co innego zostało !! jak to > miał być mistrz nad mistrzem w swojej dziedzinie , to co można powiedzieć o > reszcie A WEDŁUG CIEBIE POMYŁKI W ZEZNANIACH PODATKOWYCH SWIADOME LUB NIE -to według ciebie ok. wszystko gra??? Prawda??? Cieniutka ta wasza moralnosc, albo zadna Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Wybiórczy Frustraci nie macie przyszłości, koniec 09.01.06, 09:39 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Wybiórczy Frustraci nie macie przyszłości, ko 09.01.06, 10:03 spamerku jestes głodny? na jedzenie zarabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Miłe złego początki. 09.01.06, 09:44 Prędzej czy później wyjdzie PiS na tym jak Zabłocki na mydle. Jeżeli Gilowska przeforsuje liberalne reformy finansowe to w połączeniu z resztą tak zwanego "programu" PiS będzie mieć to skutki raczej fatalne, a mając rząd i prezydenta ciężko będzie wszystko zrzucić na jedną liberałke, zresztą Gilowska nie jest osobą, która pozwoli zrobić z siebie kozła ofiarnego. Jeżeli Gilowska się dostosuje do "programu" PiS to straci jakąkolwiek wiarygodność. A wypowiedź Kaczyńskiego "Z jednego nawróconego grzesznika większa radość w niebie niż z 99 sprawiedliwych." uważam za żenującą. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Miłe złego początki. 09.01.06, 11:34 xtrin napisała: > Prędzej czy później wyjdzie PiS na tym jak Zabłocki na mydle. > Jeżeli Gilowska przeforsuje liberalne reformy finansowe to w połączeniu z resztą tak zwanego "programu" PiS będzie mieć to skutki raczej fatalne Chyba zartujesz! Z Zyta w PiSie realizujaca program Tuska, kto bedzie jeszcze na Tuska glosowal? Tusk przegral bo w krytycznym momencie dal sie obsmarowac jako "liberal" i nie mial ikry by z werwa Zyty bronic swoich pogladow. PiS z Zyta zabiera elektorat PO, a jak traci mohery to nie na korzysc platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Miłe złego początki. 09.01.06, 11:57 > Chyba zartujesz! Z Zyta w PiSie realizujaca program Tuska, kto bedzie jeszcze > na Tuska glosowal? Tusk przegral bo w krytycznym momencie dal sie obsmarowac > jako "liberal" i nie mial ikry by z werwa Zyty bronic swoich pogladow. PiS z > Zyta zabiera elektorat PO, a jak traci mohery to nie na korzysc platformy. Jeżeli PiS będzie realizować program obniżenia podatków z jednej strony, a rozdawnictwo stosowane zwane państwem solidarnym z drugiej, to skończy to się szybką zapaścią finansów państwa i PiS w następnych wyborach może podzielić losy AWSu, a najlepszym wypadku SLD. Ognia z wodą pogodzić się nie da, a samymi igrzyskami lud długo się nie zadowoli. Jeżeli wogóle nie będzie realizowany program liberalny to sama Gilowska elektoratu PO nie przyciągnie. A jeżeli będzie realizowany program liberalny w całości to mohery PiS porzucą, a elektorat liberalny i tak się nie nabierze w większości. Tak źle i tak niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Miłe złego początki. 09.01.06, 12:39 xtrin napisała: > Jeżeli PiS będzie realizować program obniżenia podatków z jednej strony, a > rozdawnictwo stosowane zwane państwem solidarnym z drugiej, to skończy to się > szybką zapaścią finansów państwa Owszem, i dlatego spektakl zapowiada sie ciekawie. Zauwaz ze gdyby Zyta tak bardzo chciala do wladzy albo dowalic PO, to by zabrala sie bez problemu w pierwszej odslonie czy nawet w kampanii prezydenckiej L.K. Dlatego uwazam ze Jaroslaw bardziej potrzebowal Zyty niz Zyta PiSu i ze to ona stawiala warunki. Kto wie czy pierwszym wskaznikiem nie bedzie sprawa emerytur gorniczych ktorych utrzymanie podwazyloby moim zdaniem wiarygodnosc zasad ktore glosi. Z drugiej strony nie zdziwilbym sie gdyby J.K. dobrze przekalkulowal sobie zawczasu ile moherowych beretow przy Zycie straci a na ile uszczknie elektorat PO. Odpowiedz Link Zgłoś
alfrdo102 Zyta pokloci moherowa koalicje. 09.01.06, 09:46 Zyta pokloci moherowa koalicje i przyjda jeszcze do Platformy po prosbie. A tymczasem www.soxo.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=71&number_of_uploads=0&language=Po niech sie kaczory jak na zalaczonym obrazku - posuwaja do przodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Ciężko przełknąć ta ślinę goryczy, prawda? 09.01.06, 09:53 jakiej "goryczy" moherowy mozdzku ? chodzi nie o "gorycz" ale o jaj, ktore sie odbywaja. to, ze ktos pietnuje zygzakowa hipokryzyje kaczorow nazywasz gorycza ? zobaczymy jak sie to wszysko skonczy ( rok- nie dluzej) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ciężko przełknąć ta ślinę goryczy, prawda? 09.01.06, 10:07 goldilock napisała: > jakiej "goryczy" moherowy mozdzku ? chodzi nie o "gorycz" ale o jaj, ktore sie > odbywaja. to, ze ktos pietnuje zygzakowa hipokryzyje kaczorow nazywasz > gorycza ? zobaczymy jak sie to wszysko skonczy ( rok- nie dluzej) daj spokoj to kropek , zarabia na zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ciężko przełknąć ta ślinę goryczy, prawda? 09.01.06, 10:05 kropus idz spac, norma wyrobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
turystax Ale o który moherowy alians chodzi? 09.01.06, 09:54 Moim zdaniem nie da rady p-okłócić moherowej koalicji, przecież Tuska, Giertycha i Leppera łączy niemoc, nieudacznictwo i frustracja z powodu politycznej niemocy oraz braku władzy. Pozdrawiam tą część PO i jej sympatyków którzy nie zapędzili się w kozi róg zacietrzewienia. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ale o który moherowy alians chodzi? 09.01.06, 10:08 turystax napisał: > Moim zdaniem nie da rady p-okłócić moherowej koalicji, przecież Tuska, Giertych > a > i Leppera łączy niemoc, nieudacznictwo i frustracja z powodu politycznej niemoc > y > oraz braku władzy. Pozdrawiam tą część PO i jej sympatyków którzy nie zapędzili > się w kozi róg zacietrzewienia. ciekawe ze ten tłum na forum to wiekszosc moherowe nicki, powstałe dzis Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej [...] 09.01.06, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e [...] 09.01.06, 10:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozzz Ja to nie wiem, 09.01.06, 09:51 ale zawsze myślałem że w polityce włśnie o to chodzi żeby odbierać wyborców innym partiom. Więc dlaczego platforma się irytuje, nie rozumiem. Nie popieram pis, ale ich sposób uprawiania polityki jest niezły. A jeżeli chodzi o brak ludzi do obsadzania stanowisk, to na pewno lepsza Pani Zyta Gilowska niż ktokolwiek z samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Ja to nie wiem, 09.01.06, 10:12 jozzz napisał: > ale zawsze myślałem że w polityce włśnie o to chodzi żeby odbierać wyborców > innym partiom. Więc dlaczego platforma się irytuje, nie rozumiem. Nie popieram > pis, ale ich sposób uprawiania polityki jest niezły. > A jeżeli chodzi o brak ludzi do obsadzania stanowisk, to na pewno lepsza Pani > Zyta Gilowska niż ktokolwiek z samoobrony. Nie w polityce chodzi o dobro kraju i o to sie kłucą politycy roznych parti w cywilizowanych krajach a wyborcy to zwolennicy roznych parti i... zwykli ludzie, ktorzy sie polityką nie interesuja i jesli jedna partia cos spieprzy to sie wybiera drugą i druga to naprawia, a le tu si edązy do czegos niezdrowego- zniszczenia innych part, ktore chca reform dla tego kraju jak PO czy SLD, A LUDZIE TEMU PRZYKLASKUJA. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Piszesz elaboraty, pisarzem nie będziesz, słabe to 09.01.06, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e [...] 09.01.06, 10:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Piszesz elaboraty, pisarzem nie będziesz, sła 09.01.06, 12:36 MOJ PROBLEM NIE TWOJ. Odpowiedz Link Zgłoś
enosz2 Gilowska 09.01.06, 10:28 Moim zdaniem PO zachowuje sie jak Córa Koryntu. Ten charakter partii widać w decyzji naczelnej funkcjonariuszki pani Gilowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 Re: Gilowska 09.01.06, 12:24 cyba zapomniales ze pani G nie jest juz w platformie od maja 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 chciwa Zyta do rządu? PO CO? 09.01.06, 10:53 Czy naprawdę nie można zatrudniać ludzi zorientowanych, którzy olewają politykę i chcą robić swoją robotę? A może nie ma fachowca poza Zytą? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 KOŃ TROJAŃSKI w PiS-sie 09.01.06, 11:06 Niby ten Jarek taki mądry, a nie zna mitu o koniu trojańskim. PO tylko udaje, że to ją denerwuje, a faktycznie zaciera ręce. Jeszcze z 2-3 ministrów ze swego grona w rządzie Marcinkiewicza i będzie faktycznie rządzić, ale na koszt PiS. Przeprowadzi swoje reformy, a wścieklizna Samej-brony i LPR spadnie na PiS. Przy przyspieszonych wyborach na ringu wyborczym znów (niestety) będzie rej wodzić w opozycji SLD przeciwko PO, bo reszta partii będzie tylko planktonem. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 [...] 09.01.06, 12:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 PiS nie utopił ale udupił PO! 09.01.06, 11:23 A Tusk dostał wytrzeszczu oczu! Zobaczcie zdjecia na onecie i wp! Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: PiS nie utopił ale udupił PO! 09.01.06, 12:46 realista100 dostał wytrzeszczu oczu! Zobaczcie zdjecia na onecie i wp! bez zdjęcia widac. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Naruszasz prawa autorskie i dobre obyczaje! 09.01.06, 19:36 Samodzielnie nic nie możesz stworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
doromikl biedna PO 09.01.06, 11:28 Ależ ta nieszczęsna Platforma daje się dmuchać.... Aż przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: biedna PO 09.01.06, 11:34 a co jeśli to lubi ,nie placz nad dziwką ,że daje ciała Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: biedna PO 09.01.06, 12:38 m15 napisał: > a co jeśli to lubi ,nie placz nad dziwką ,że daje ciała kazdy skur...el nazwie dziwką uczciwa kobiete prawda? wiec i z partiami podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock kOMUCHY DO WLADZY 09.01.06, 12:37 Tak jak wczesniej glupie i klotliwe rzady postsolidarnosciwe byly odpowiedzialne za przejecie wladzy przez komuchow, tak samo kacze rzady maja powazna szanse na powtorke z rozrywki. Polskie spoleczenstwo i politykow cechuje glownie krotkowzrocznosc i glupota, powiedzenie Reya " i przed szkoda i po szkodzie glupi" od stuleci nie traci aktualnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: kOMUCHY DO WLADZY 09.01.06, 12:40 goldilock napisała: > Tak jak wczesniej glupie i klotliwe rzady postsolidarnosciwe byly > odpowiedzialne za przejecie wladzy przez komuchow, tak samo kacze rzady maja > powazna szanse na powtorke z rozrywki. Polskie spoleczenstwo i politykow > cechuje glownie krotkowzrocznosc i glupota, powiedzenie Reya " i przed szkoda i > > po szkodzie glupi" od stuleci nie traci aktualnosci. POLITYCY DZIELA SIE NA UCZCIWYCH I SZUBRAWCOE, TO LUDZIE KTORZY PROBOJA WMOWIC , ZE WSZYSCY SĄ TACY SAMI SĄ GLUPI. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: kOMUCHY DO WLADZY 09.01.06, 12:44 zresztą mam więcej szacuku do SLD NIZ DO PISU, Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: kOMUCHY DO WLADZY 09.01.06, 14:05 DLACZEGO ?? - oświeć mnie jakimiś ARGUMENTAMI. Czekam ze zniecierpliwieniem, ponieważ sld kojarzy mi się prawie wyłącznie (niestety, naprawdę) z manipulacją, głupimi decyzjami skutkującymi na lata (Miller, Pol, Łapiński, Bańkowska, ... wiele nazwisk tu pasuje) oszustwami politycznymi i kryminalnymi, złodziejstwem, afermi, zawłaszczaniem majątku, kontaktami ze sferą mafijną, ... Jakieś plusy całkiem toną w tym bagnie minusów. PiS nie kojarzy mi się (jeszcze i oby nigdy) z tym wszystkim, co powyżej. Plusy da sie juz, po bardzo krótkich rządach wyliczać - becikowe (tak tak, wiem, usłyszę, że to szajs, bo nie zbudowali w miesiąc dobrego systemu opieki socjalnej), wzruszenie immunitetem poselskim (pijacy), negocjacje z UE, niezależni eksperci na stanowiskach (tu też pole do "obrotowej" krytyki, tak źle i siak niedobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 żegnaj platformo!! 09.01.06, 12:46 To, że PO ogarnęła totalna frustracja nie ulega żadnej wątpliwości. Drugie miejsce jest dla członków PO klęską, która nie podlega dyskusji. Nastawienie przedwyborcze pozwalające myślec o rządzeniu krajem (ba!!! nawet strach przed zbyt dużym zwycięstwem i rządzenim samodzielnie) spowodowało w szeregach euforię, ustawianie przyszłego rządu (premier już był). A co działo się w terenie i jakie były apetyty to ho ho!!! (wojewodowie, wice, agencje, spólki itp.) Jak wielu było takich co już przymierzali się do miękkich fotelików. I nagle nic. Po prostu zero. Stąd ta frustracja. I co pozostało? Rzucanie obraźliwych inwektyw na „moherowe bereciki”. Tak na marginesie to moja mama też taki nosi i głosowała na PO. Tym bardziej jest to przykre. Szkoda tylko, że liderzy PO nie mogą zrozumieć dlaczego tak przerżnęli. A sprawa jest prosta. Bardzo prosta. Ich elektorat ich olał. Nie zdołali przekonać swojego elektoratu do pójścia na wybory. Zresztą nie za bardzo do tego się wysilali. Byli przekonani, że i tak wygrają. A elektorat pojedynczo uważał, że jak tam ktoś nie pójdzie to i tak się nic nie stanie. Przecież wiadomo, że wygramy. Co dalej z PO? Raczej wiadomo. Liderom nie jest już do niczego potrzebna. No! Może jeszcze do wyborów samorządowych, chociaż myślę kandydaci PO będą startować z list jakiś nowoutworzonych organizacji typu „Koalicja dla miasta”, „My 2006” itp. Bo teraz obawa przed przerznięciem jest już jak najbardziej. Liderzy do parlamentu się dostali. Maja na razie z czego żyć. W następnych wyborach stworzy się jakąś nową partię, nowe hasła, nowy bajer i paru znowu wjedzie do sejmu. Zobaczycie, że tak będzie. Przypomnijcie sobie taką partie jak SKL. Całkiem sobie dobrze radziła. Aż do czasu jak szefem został Rokita. Jak mu nie była potrzebna do ja rozp….ił. I już. I w PO nic się nie dzieje. A po co ma się dziać? Jaki interes mają liderzy Po w tym?. I tak tę partię spisali na straty. Razem z jej członkami. Oni sobie dadzą radę. To gracze polityczni z doświadczeniem w tej grze. Starzy wyjadacze. Tusk, Komorowski, Schetyna, Zdrojewski inni. Prześledzcie ich drogę polityczną. Komu i kiedy byli wierni? Jak coś się zawirowało to pierwsi spieprzali jeszcze niszcząc wszystko za sobą bo po co komu konkurencja. Zobaczycie. Tak będzie. Oni nie popełniają żadnych błedów. Realizuja swoje cele. Te cele to utrzymanie się na topie politycznym za wszelka cene, nawet kosztem rozpieprzenia PO. A reszte to maja gdzieś . PO jest w totalnej rozsypce a liderom wcale nie zalezy na ratowaniu. Bo po co? Jak nie wierzycie to zobaczcie strone www wrocławskiej PO. Nawet lista parlamentarzystów jest z zeszłej kadencji. Nikt nie wpadł na pomysł zeby uaktualnić. Napisałem 18 maili do wrocławskiego biura poselskiego z prośbą o podanie godzin i dni urzędowania posłów. Nie dostałem odpowiedzi na żaden. Zapisałem się na rozmowę z jednym z posłów dwa dni po wyborach. Byłem sześc razy spytać się czy jakiś termin jest możliwy. Dzwoniłem chyba ze 20 razy. Za każdym razem ze dadza znac. Podałem maile, telefony i dupa do dzisiaj. Totalny rozp....ach. Mają wszystko gdzies co tylko potwierdza moja opinie. I na koniec. Nie jestem w organizacji PO przypadkowym czlonkiem. Twierdze to wszystko bo bylem przez dlugi czas blisko tych panów. Poznałem ich dobrze. I nie jestem zawiedzionym czlonkiem ktory nie zalapal sie na stołek bo taki juz mam. Wlasny i dobry. I dobrze płatny. Lepszy niż poselski. Rokita i Tusk nie pasuja do ZADNEJ PARTII !!!!!!! Jak tylko sie do niej dopasuja to zaraz ja rozpieprza. widzialem to z bliska. Ich nie interesuja zadna partia!!!! Ich interesują oni sami. A partia to tylko narzedzie. A ludzie w tych partiach to tumany co daja sie nabierac. Dotyczy to nie tylko tych dwoch ale jeszcze paru w PO. Trzeba byc naiwnym zeby myslec ze PO chciala rzadzic w koalicji z PIS. Apo co im to by było???. Teraz to maja komfortowa sytuacje. Cztery lata luzu na fajnych poselskich stoleczkach. Pozdrawiam kolegę Rokity z UJ. Ja go dobrze poznałem jako szefa SKL-u. Ciekawe kiedy znajdzie się w Pis-ie? Zapewne niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: żegnaj platformo!! 09.01.06, 13:30 Stinker, jak ta Platforma taka zupełnie przegrana i nieważna, to po co o niej takie elaboraty walisz? Jakiś kompleks, czy co? > nastawienie przedwyborcze pozwalające myślec o rządzeniu krajem (...) > ustawianie przyszłego rządu (premier już był) PO 2 lata przed wyborami zaczęła przygotowywać szczegółowy program rządzenia. Kazio do dziś walczy.... PiS tak był przygotowany do rządzenia, że musiał wziąć połowe ministrów z łapanki. A teraz ich po jednym wymienia na byłych PO-wców. Jednocześnie cały rząd (i partia też) zastanawia się gorączkowo - co teraz? Zadki do stołków przyssane, można jeszcze rozstrzelać tę babcię, co to podpadła Wassermanowi, ale co by tu dalej robić z tym rządem i władzą?.... (Może by co zasiać, albo co....) Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 Re: żegnaj platformo!! 09.01.06, 13:42 koniec platformy nie ma nic wspolnego z rzadem PiS-u. PO sama sie unicestwila Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: żegnaj platformo!! 09.01.06, 13:58 Jakoś nie widziałem tego programu oprócz sławetnego hasła „3*”. A to że PiS zbiera najlepsze kąski to świadczy o jego dojrzałości politycznej. Powinien jeszcze zweryfikować pomysły innych partii, są przecież publiczne i brak jest na nie patentu. Może końcu Polska będzie lepszym krajem a nie siedliskiem oszustów biznesmenów wszystkich krajów i krętaczy polityków, nie znających się na rzeczy jak i profesorów pierdzących swoje wywody w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: żegnaj platformo!! 09.01.06, 14:54 > Jakoś nie widziałem tego programu oprócz sławetnego hasła „3*” Co znakomicie wskazuje, że nie wiesz o czym piszesz. A 5 minut w Google'u powinno wystarczyć. Nadal nie ma problemu z jego odnalezieniem. Proponuję wpisać w wyszukiwarkę słowa "platforma obywatelska".... > Powinien > jeszcze zweryfikować pomysły innych partii, są przecież publiczne i brak jest > na nie patentu Ależ proszę się nie krępować - Rokita celowo "medialnie" ten program przekazał Marcinkiewiczowi, jak stał się jasne, ze Kazio własnego nie posiada...... Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 to wchodz na strony PO 09.01.06, 15:10 w szczegolnosci na PO we wrocławiu. nawet lista posłow jest z zeszlej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 do piaf.e - Pis podtapia Platformę 09.01.06, 12:57 Rusz Waść głową, myślenie nie boli, idzie o fachowość (dziennikarze gościa wyśmiali)a nie o zeznania podatkowe, jacy fachowcy taka partia Odpowiedz Link Zgłoś
dalfin Kaczka Dziwaczka - poklikaj ją sobie 09.01.06, 13:49 Kaczka dziwaczka do poklikania: Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Nowe Nazwy Starej Partii 09.01.06, 14:35 Platforma Ogranych, Platforma Outsiderow ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiunamisiu Ze slownika Taty "A niech Cie kaczki zdepcza" 09.01.06, 14:37 Prorocze co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jednak ZYTA premierem !!!! ,nie ROKITA.... 09.01.06, 14:49 Panie pośle Rokita - parafrazując sposób Pana wyliczanek : po pierwsze - w podstępny sposób pozbyliście się mocnej osobowości,która była wielkim zagrożeniem dla przyszłego premiera Rokity. po drugie - nie zasługiwała na takie potraktowanie ,było to judaszowe działanie ze strony całej Platformy. a co z tego wynika : a) jak widac zagrożenie było realne b) czym wojujesz od tego giniesz Równo 8 miesięcy temu były "wielkie żale" wyrażane przez Rokitę z powodu straty takiego polityka jak Pani prof.Gilowska - czy do końca szczere ?????? ,kaprawy uśmieszek posła (niedoszłego premiera)pozostał,no może trochę przybladł po przegranej :)))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24271872&a=24280164 Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Jednak ZYTA premierem !!!! ,nie ROKITA.... 09.01.06, 15:22 Myślę, że to nie Rokity dotycza takie słuszne uwagi, tylko słabego Tuska i błędnej decyzji o postawieniu na Hanne G-W. a nie na Zytę. Założono, że PO nie może mieć wśród swego liderstwa dwóch pierwszych dam polskiej ekonomii i wyczyszczono z Zyty miejsce dla Hani. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Jednak ZYTA premierem !!!! ,nie ROKITA.... 09.01.06, 18:49 pioskee napisał: > Myślę, że to nie Rokity dotycza takie słuszne uwagi, tylko słabego Tuska i > błędnej decyzji o postawieniu na Hanne G-W. a nie na Zytę. Założono, że PO nie > może mieć wśród swego liderstwa dwóch pierwszych dam polskiej ekonomii i > wyczyszczono z Zyty miejsce dla Hani. ---------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
posik Platforma jest dziurawa i sama się topi 09.01.06, 14:55 teraz do rządu i do PiSu mogą przeskoczyć odważni i przewidujący, potem już tylko szczury będą chyłkiem uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 [...] 09.01.06, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: platforma tonie!!! 09.01.06, 15:42 stinger47 napisał: > To, że PO ogarnęła totalna frustracja nie ulega żadnej wątpliwości... Totalny > rozp....ach. Mają wszystko gdzies co tylko potwierdza moja opinie. Potwierdza to moje przypuszczenia ze Jaroslawowi chodzi o zdemoralizowanie PO do punktu rozpadu wlacznie, co otwarloby PiS-owi centrum i uzaleznilo od kompromitujacej zaleznosci od Leppera i byc moze Rydzyka. O ile tak to ruch z Gilowska jest strzalem w 10. Jak teraz poswieci jeszcze Marcinkiewicza do przeciagniecia Rokity z otoczeniem to po platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_inaczej Re: pisia pęka 09.01.06, 19:43 Zadanie domowe [na przysłość]. Jeżeli 60% składu rządu stanowią politycy związani z PO. Jaki program gospodarczy realizuje rząd? www.bies.pl wiadomości 2006.01.09 Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 PiS podtapia Platformę: Gilowska wicepremierem 09.01.06, 15:20 A jednak brak jest ludzi z zasadami i wirą w to co robią. Pani Gilowska to najlepszy przykład. Można mieć sumienie, ale czy politycy go używają. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh to początek końca PISu 09.01.06, 15:49 ten poczatek to oczywiście zaczął się już wczesniej - ale przyjęcie Zyty można uznac [dla potrzeb podręcznikowych] jako datę startową. Odpowiedz Link Zgłoś