Dodaj do ulubionych

Jak Pisior z Platfusem...

09.01.06, 15:46
Pisior:Czego się tak boicie, Platfusy, że walicie w PiS?
Platfus:To wy się boicie, Pisuary i walicie w PO.
Ps:My nie walimy, to wy walicie!
Pl:My nigdy nie waliliśmy, to wasz styl!
Ps:Uczyliśmy się od was.
Pl:Nie, to my od was.
Ps:Kłamiecie jak zawsze.
Pl:To wy kłamiecie, bo nic innego nie umiecie.
Ps:Umiemy więcej od was.
Pl:I znowu kłamiecie!!
Ps:O,o,ooo,ślina wam cieknie z pysków.
Pl:To wasza ślina, którą nas opluliście.
Ps:Co za manipulacja! Tylko na to was stać?
Pl:A co, prawda w oczy kole?
Ps:Popatrzcie lepiej sami w lustro.
Pl:My przynajmniej możemy spojrzeć sobie w twarz.
Ps:Bo nie macie wstydu.
Pl:Nie mamy czego się wstydzić.
Ps:Kto w to uwierzy?
Pl:Noo, na pewno nie wy, cwaniaczki.
Ps:Cwaniaczek to wasz szef.
Pl:A wasz szef ma dwie głowy.
Ps:I dwa mózgi.
Pl:Tylko że ptasie.
Ps:Lepiej ptasie niż takie z kreskówki.
Pl:Przynajmniej z amerykańskiej a nie z toruńskiej.
Ps:No i wyszło szydło z worka, kosmopolici.
Pl:Sami lepiej ściągnijcie maski, bolszewicy.
Ps:To nie my głosujemy z SLD.
Pl:My też nie.
Ps:Buhaha, komu wciskacie ten kit?
Pl:Kit to macie we łbach.
Ps:A wy w gaciach.
Pl:Przynajmniej mamy coś gaciach.
Ps:Szkoda że nie to co trzeba.
Pl:Właśnie to trzeba, bo kopiecie po jajach.
Ps:Jaja to trzeba najpierw mieć.
Pl:Ale na pewno nie kacze.
Ps:Lepsze kacze niż żadne.
Pl:Walcie się.
Ps:Walcie się po jajach, których nie macie.
Pl:Krzyczcie, tylko na to was stać.
Ps:My przynajmniej nie krzyczymy tu za pieniądze.
Pl:Tak? To dlaczego jest was tu więcej?
Ps:To was jest więcej i ciągle walicie w nas.
Pl:Walcie się.
Ps:Mamy dosyć. Odchodzimy z forum!
Pl:Nie, to my odchodzimy!!
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 15:51
      Świetne :)))))

Twoje?
      • goniacy.pielegniarz Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 16:15
        kataryna.kataryna napisała:

> Świetne :)))))
        >
        > Twoje?

Tak.

• leszek.sopot brawo goniący:) 09.01.06, 15:56
      świetna ta rozmowa zaprogramowanych robotów.
    • cimoszenka A może tak... 09.01.06, 15:58
      napisz jeszcze jak rozmawia zadeklarowany słuchasz toruńskiej sekty radiowej z
      wielbicielem Niezależnej Inicjatywy Europejskiej.
      • goniacy.pielegniarz Re: A może tak... 09.01.06, 16:16
        Rzeczywiście, wątek Polska - Europa umknął mi:)
        • cimoszenka Re: A może tak... 09.01.06, 18:14
          Powodzenia:) Bedzie dobrze:) Poradzisz sobie i nadrobisz zaległości:)
    • wladyslaw.studnicki Brawao ! W jednym poście streściłeś oststnie 09.01.06, 16:06
      miesiące na tym forum. Jestem pełen podziwu.
      • oswald.mosley Niestety pominal nas, narodowych socjalistow! 09.01.06, 18:21
        Z partyjnym Heil!
        Twoj lekko rozczarowany Oswie
    • niezapowiedziany Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 16:09
      :))))))))))))))
    • bryt.bryt wcale nie smieszne 09.01.06, 16:13
      I przy okazji nieprawdziwe.
      • bloczek4 Jak nie śmieszne, gdy smieszne :) I prawdziwe :)) 09.01.06, 16:15
        • nielubiegazety2 Nieprawda Bloczek4 !!!! Prawdziwe i śmieszne.Tyl- 09.01.06, 16:24
          ko taka kolejność jest prawidłowa. ;[. Wszyscy którzy uważają inaczej to [----]

:))))))))))

Pozdrawiam wszystkich którzy uważają, że Goniący ogarnął rzecz tak śmiesznie,
          jak i prawdziwie, lub odwrotnie, albo choćby, tylko śmiesznie/prawdziwie*
          * niepotrzebne skreślić.
        • panidalloway A właśnie, że nie śmieszne 09.01.06, 16:28
          i nieprawdziwe. GP pisał dość sensownie i tak jakby jedanak o coś mu chodziło,
          ale doszedł do wniosku, że jednak o nic. Powinien takie wyznanie uczynić we
          własnym li tylko imieniu.
      • capitalissimus Re: wcale nie smieszne 09.01.06, 16:19
        bryt, często się z tobą zgadzam ale tym razem nie masz racji. to naprawdę
        świetne i zabawne podsumowanie ostatnich miesięcy na forum. w zasadzie można
        powiedzieć, że nasze pyskówki tutaj są właśnie tak bogate w treść jak to
        przedstawił goniący.
        • bryt.bryt Re: wcale nie smieszne 09.01.06, 16:23
          capitalissimus napisał:

> bryt, często się z tobą zgadzam ale tym razem nie masz racji. to naprawdę
          > świetne i zabawne podsumowanie ostatnich miesięcy na forum. w zasadzie można
          > powiedzieć, że nasze pyskówki tutaj są właśnie tak bogate w treść jak to
          > przedstawił goniący.

No wlasnie, tresc. Ja uwazam, ze pomiedzy pyskowkami czesto sa tez sensowne
          dyskusje, albo usilowanie (daremne zazwyczaj) przekonania kogos do wlasnych
          pogladow. Pierwszy z brzegu przyklad to watki o gospodarce.
        • kropek_oxford Oczywiscie, ze tak: tu daje sie tylko kpic, zadne 09.01.06, 18:31
          konkrety nie maja sensu. Vide: wczorajszy atak borboli (czy jak ten nick brzmi)
          na mnie za to, ze poradzilem PO brac przyklad z Torysow Camerona czy
          traktowanie mnie jak zdrajce przez e.piaf, zem smial publicznie wyrazic
          niezadowolenie z Platformowego nic-nie-robienia. A takze za me niedyskretne
          pytania o ich wizje Polski czy chocby rozumienie "obywatelskosci", skoro maja
          ja w nazwie... Jesli zas chodzi o druga strone, to udalo mi sie powaznie
          pogadac pare dni temu z silesiusem. I to wszystko.
    • gilbertt Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 16:18
      I tak społeczeństwo zostało podzielone na Pisiorów i Platfusów.
      I to podział nienajgorszy. Mogły być gorsze kombinacje .
      Pisiory i lewactwo , platfusy i PeDecja ( podobnie z platfusami)
    • franciszekszwajcarski Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 16:20
      z tego dzieła wynika, że Twoim zdaniem obydwie strony mają dokładnie po równo
      za uszami. Natomiast oczywiście samo dzieło jest cudne.
      • haen1950 Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 16:51
        franciszekszwajcarski napisał:

> z tego dzieła wynika, że Twoim zdaniem obydwie strony mają dokładnie po równo
        > za uszami. Natomiast oczywiście samo dzieło jest cudne.

Nie bardzo równo. Platfusy są głupsze bo przegrały wybory.
        • cimoszenka Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 18:17
          Pisiory są nieprzytomne bo zmieniły już dwóch ministrów a następni czekają w
          kolejce.
    • meqoq Może i śmieszne, ale nieprawdziwe. 09.01.06, 16:43
      Może to i śmieszne, ale tylko dla aktorów tej sztuki (a i to jak widać nie wszystkich).

GP pomija zupełnie najśmieszniejszy wątek. Jak to od Zjednoczonego Frontu Wyznawców IV RP (lub POPiS-u, u tych mniej radykalnych), jakże wyraźnego i dominującego przez większą część 2005 roku, doszliśmy do miejsca, w którym potrafią ze sobą rozmawiać mniej więcej tak, jak to GP przedstawił.

Przecież ta rozmowa, jaką "zacytował" nam tu GP zaczęła się dopiero po wolcie PiSu! Swoją drogą skąd u ludzi inteligentnych i znających się nieco na polityce tak bezwolne powielanie podziałów kreowanych przez polityków?

Dlatego
    • witek.bis Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 17:00
      :)))))
    • panidalloway Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 17:02
      Nigdy nie byłam pisuarką ani platfuską i nigdy nie wierzyłam w możliwość i
      celowość powstania POPiSU, więc niby mnie ten dialog nie dotyczy. Ale wolta PiS-
      u i nowy styl uprawiania polityki warte sa naszej tutaj rozmowy i próby oceny.
      Każdy temat poruszany na FK jest obciążony pyskówkami i zauważenie tego nie
      jest odkrywcze, natomiast sugestia, że tak właśnie wygląda cała rozmowa między
      zwolennikali PiS-u i Platformy jest moim zdaniem nietrafna. Sam GP, jako
      zadeklarowany do niedawna platfus wypowiadał się tu w całkiem przyzwoitym
      stylu.
      • witek.bis Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 17:06
        panidalloway napisała:
        [...]
        Sam GP, jako
        > zadeklarowany do niedawna platfus wypowiadał się tu w całkiem przyzwoitym
        > stylu.

A teraz w co najmniej przyzwoitym stylu oddał atmosferę panującą ostatnio na
        forum.
        • panidalloway Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 17:13
          A mnie się wydaje, że nietrafnie i już.
          • witek.bis Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 17:16
            :)
            Ze skrucha przyznaję, że "łubu-dubu" było nietrafne ;-)
            • panidalloway Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 17:19
              Było naprawdę zabawne, choć całkowicie niesłuszne.
          • goniacy.pielegniarz Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 18:22
            panidalloway napisała:

> A mnie się wydaje, że nietrafnie i już.

Jeśli taka atmosfera nie panuje na forum od czasu kampanii wyborczej, to jaka?
            • panidalloway Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 20:13
              A jaka była przedtem? Ja od dawna nie zwracam uwagi na "atmosferę", bo dla nas
              nie POPiS-owców zawszeć ciężka była. To nie sa żadne żale, bo jak wspomniałam,
              nauczyłam się nie brać atmosfery pod uwagę.
              • goniacy.pielegniarz Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 20:26
                panidalloway napisała:

> A jaka była przedtem? Ja od dawna nie zwracam uwagi na "atmosferę", bo dla nas
                > nie POPiS-owców zawszeć ciężka była. To nie sa żadne żale, bo jak wspomniałam,
                > nauczyłam się nie brać atmosfery pod uwagę.

Moim zdaniem było spokojniej i ciekawiej. Teraz cały czas jakby trwała kampania
                wyborcza. Mam wrażenie, że to właśnie wraz z rozpoczęciem kampanii wyborczej coś
                się zmieniło na forum i trwa to do dziś.
                • goniacy.pielegniarz powiem inaczej 09.01.06, 20:29
                  Pamiętam czasy, gdy wątki tego typu, od opisu których zacząłem ten wątek, były
                  przeznaczone dla walk antyklerykałów od Urbana z ich przeciwnikami. Być może coś
                  się zaczęło psuć dużo wcześniej przed kampanią wyborczą. Ale pamiętam, że bywały
                  tu ciekawsze czasy...
                  • basia.basia Re: powiem inaczej 09.01.06, 21:25
                    goniacy.pielegniarz napisał:

> Pamiętam czasy, gdy wątki tego typu, od opisu których zacząłem ten wątek, były
                    > przeznaczone dla walk antyklerykałów od Urbana z ich przeciwnikami. Być może co
                    > ś
                    > się zaczęło psuć dużo wcześniej przed kampanią wyborczą. Ale pamiętam, że bywał
                    > y
                    > tu ciekawsze czasy...

Ja też tak uważam. Najgorsze dla mnie było to, że zacietrzewienie i inwektywy
                    pojawiły u tych, których nigdy bym o to nie podejrzewała. Pod koniec kampanii
                    i potem miałam dni, kiedy rzut okiem na FK wystarczał mi, żeby wyłączyć
                    komputer. Nigdy tego nie pojmę - mam na myśli to przeobrażenie. Forum
                    odzwierciedla ten sam styl, który prezentują politycy. Żałosne:(
            • meqoq Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 21:23

> Jeśli taka atmosfera nie panuje na forum od czasu kampanii wyborczej, to
              jaka?

Od początku roku na forum wyrźnie widać wzrost nastrojów prawicowych połączony
              ze spadkiem aktywności autorów o poglądach od centrum w lewo. Początkowo był to
              wspólny front zwolenników zmian (zwanych: IV RP, rewolucją moralną, POPiS,
              etc.). Ten front przeszedł b. dynamiczną metamorfozę w końcówce kampanii
              parlamenarnej. I od tego czasu agresja, kierowana początkowo pod adresem SLD,
              Cimoszewicza i PD, skierowana została przeciwko dotychczasowym sympatykom. Nie
              da się ukryć, że na poziom forum nie wpłynęło to korzystnie.
              Nie jest jednak tak źle jak piszesz. W ostatnim czasie poziom forum (choć nie
              wszystkich poszczególnych autorów) wzrósł. Jest tu co poczytać. Poza tym
              pojawiło się ponownie lub zaktywizowało więcej osób o orientacji od centrum w
              lewo, co wpływa pozytywnie na pluralizm poglądów. Ma się ku lepszemu :-)
              • goniacy.pielegniarz Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 21:47
                Też myślałem na początku, że to może wynikać z tych powodów, o których piszesz.
                Tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Ale gdy się głębiej zastanowić, to mnie to
                nie przekonuje. Jak już pisałem, pamiętam czasy, gdy wątki, że tak powiem,
                chamskie i agresywne, stanowiły niszę, którą nazywałem wątkami kościelnymi. Poza
                tym pojawiało się sporo cieakwych wątków, które dawały chwilę oddechu od
                aktualnych wydarzeń rozgrzanych do czerwoności. Były to też wątki o polityce lub
                z pogranicza polityki, ale nie działały na zasadzie bomby informacyjnej, na
                którą się rzucają wszyscy, żeby ją albo rozbroić albo zdetonować i wokół której
                toczy się nieustanna walka. Teraz po prostu wszystko wygląda, jakbyśmy byli na
                finiszu kampanii wyborczej i emocje sięgały zenitu. Wcześniej tak nie było. Może
                to też dlatego, że po prostu sytuacja polityczna była bardziej stabilna niż teraz.
                • meqoq Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 21:56
                  Przyczyną obniżenia poziomu forum - co jest faktem nie podlegającym dyskusji -
                  jest wzrost liczby użytkowników. Jeśli porównasz liczbę aktywnych uczestników
                  forum sprzed roku i obecnie, to jest to znaczący wzrost. To w sposób naturalny
                  obniża poziom. Do tego część autorów prawdopodobnie odeszła, mając dość tej
                  ordynarnej nawalanki, jaka miała miejsce w czasie kampanii i po jej
                  zakończeniu.
                  Niestety masz rację, forum staje się coraz bardziej informacyjne, a coraz mniej
                  publicystyczne. Czy znasz jednak sposób, aby to zmienić?
                  • goniacy.pielegniarz Re: Łubu-dubu, łubu-dubu 09.01.06, 22:10
                    meqoq napisał:

> Niestety masz rację, forum staje się coraz bardziej informacyjne, a coraz mniej
                    >
                    > publicystyczne. Czy znasz jednak sposób, aby to zmienić?

To już chyba zależy tylko od samych forumowiczów. Jeśli chodzi o tę
                    informacyjność forum, to ona nawet nie jest zła, bo masz tu absolutnie wszystko
                    w pigułce. I to istniało już wcześniej, ale jakoś nie przeszkadzało temu, żeby
                    działy się też inne rzeczy. Wątków personalnych i napastliwych była cała masa,
                    ale, tak jak piszę, były to głównie wątki kościelne. Pamiętam to doskonale. Tak
                    to jeszcze wyglądało rok, dwa, czy może trzy lata temu. Teraz wszystko zlało się
                    jakby w jedno.
                    Wiem, że sporo osób porezygnowało z forum, ale podejrzewam też, że sporo może
                    jeszcze pisać, ale pod innymi nickami.

• goniacy.pielegniarz Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 18:18
        panidalloway napisała:

> Każdy temat poruszany na FK jest obciążony pyskówkami i zauważenie tego nie
        > jest odkrywcze, natomiast sugestia, że tak właśnie wygląda cała rozmowa między
        > zwolennikali PiS-u i Platformy jest moim zdaniem nietrafna.

Nie wiem, skąd pomysł, że ten dialog jest czymś więcej niż tylko satyrą na te
        właśnie pyskówki. Nie podsumowałem tutaj wszystkich dyskutantów, ani wszystkich
        rozwmów. To raczej hołd złożony wątkom, w których głównie odbywają się właśnie
        prymitywne pyskówki. A były momenty w ciągu ostatnich kilku miesięcy, kiedy tego
        typu wątki stanowiły przytłaczającą większość. Jeśli jest w ogóle coś, czego
        uogólnieniem może być ten dialog, to atmosfera, o której pisze Witek.

• goniacy.pielegniarz p.s. 09.01.06, 18:45
          Sam też brałem czasami udział w dogryzaniu, ale to nie jest powód, żeby się z
          tego nie pośmiać. Trochę dystansu zawsze dobrze robi.
          • panidalloway Re: p.s. 09.01.06, 20:46
            To jest właśnie różnica doświadczeń. Dla mnie teraz jest ciekawiej. Z czego sie
            zresztą nie cieszę, bo "obyś żył w ciekawych czasach".
        • niezapowiedziany NO MAM NADZIEJE! :> 09.01.06, 22:19
          > Nie podsumowałem tutaj wszystkich dyskutantów, ani wszystkich
          > rozwmów.

;)
    • goniacy.pielegniarz Re: Qrwa qrwie łba nie urwie :))) 09.01.06, 18:25
      Ależ, Omamiony! Ekskluzywna prostytutka różni się od zwykłej tylko tym, że może
      liczyć bardziej elitarną klientelę. I niczym więcej.
      • cimoszenka Qrwa qrwie łba nie urwie :))) a kiedy ciąg dalszy? 09.01.06, 18:28
        zapytam skromnie...
        • goniacy.pielegniarz Każdy może przecież dodać coś od siebie:) n/t 09.01.06, 18:33
          • cimoszenka Każdy nie może przecież dodać coś od siebie:) 09.01.06, 18:35
            To nie będzie to samo:)
      • omamiony.wiedzmin Re: Qrwa qrwie łba nie urwie :))) 09.01.06, 18:29

> Ależ, Omamiony! Ekskluzywna prostytutka różni się od zwykłej tylko tym, że
        może
        > liczyć bardziej elitarną klientelę. I niczym więcej.
        mylisz sie Pielo,ona ma wyższą klasę,stać ją na badania ,zna ciekawsze numery
        i ogólnie jest ładniejsza :)
        dobra nie wpuisuję sie tu juz bo niechcacy podniosłem poziom uchamienia w
        niniejszym watku :)
        nara
        • goniacy.pielegniarz Re: Qrwa qrwie łba nie urwie :))) 09.01.06, 18:36
          omamiony.wiedzmin napisał:

> goniacy.pielegniarz napisał:
          >
          > > Ależ, Omamiony! Ekskluzywna prostytutka różni się od zwykłej tylko tym, ż
          > e
          > może
          > > liczyć bardziej elitarną klientelę. I niczym więcej.
          > mylisz sie Pielo,ona ma wyższą klasę,stać ją na badania ,zna ciekawsze numery
          > i ogólnie jest ładniejsza :)

Gdybym wiedział, że rozmawiam z ekspertem, to gębę bym trzymał na kłódkę.

> dobra nie wpuisuję sie tu juz bo niechcacy podniosłem poziom uchamienia w
          > niniejszym watku :)
          > nara

nara
    • zuzanka101 Re: Jak Pisior z Platfusem... 09.01.06, 19:22
      Tekst Goniącego można przyjąć jako trafną ilustrację wymiany poglądów na forum.
      Ogólnie poziom przedszkola z dodatkiem chamowa. To może tylko dołować. A Pisuary
      i Platfusy są siebie warci. No może Pisuary lepsze, pod warunkiem, że odrzucą
      Toruń. Tylko, że kto ich wtedy poprze?
    • iza.bella.iza Jak Pisior z Platfusem...:)))))))))) 09.01.06, 21:08
      Genialny jesteś Pielo!!!!! Zaraz to zaniosę do Ciemnicy.

Ja bym na Twoim iejscu wysłała ten dialog do szefów obu zwaśnionych partii i
      wystąpiła z nim w "HBO na stojaka". Kabaret to Twoja przyszłość.
      • goniacy.pielegniarz Re: Jak Pisior z Platfusem...:)))))))))) 09.01.06, 21:50
        iza.bella.iza napisała:

> Kabaret to Twoja przyszłość.

To brzmi dwuznacznie:)
        • iza.bella.iza Re: Jak Pisior z Platfusem...:)))))))))) 09.01.06, 23:42

> iza.bella.iza napisała:
          >
          >
          > > Kabaret to Twoja przyszłość.
          >
          >
          > To brzmi dwuznacznie:)

Wcale nie! Kabareciarz to świetny sposob na życie i zawód też. Byleby tylko był
          utalentowany:)
    • bush_w_wodzie Re: Jak Pisior z Platfusem... 10.01.06, 00:01
      dobre!

a ponizej znacznie slabsze i nie z forum.

ps
      • goniacy.pielegniarz A propos... 11.01.06, 12:40
        bush_w_wodzie napisał:

--gilowska!!!
        --warszawa!!! (?)

Słyszałem gdzieś hipotezę, że PiS wyciągnął Gilowską, żeby ją przypomnieć
        wyborcom, a potem wystawić ją w wyborach warszawskich.
        • vvojtek29 Re: A propos... 11.01.06, 13:27
          Pewnie tu:

www.ivrp.pl/viewtopic.php?t=920
          • goniacy.pielegniarz Re: A propos... 11.01.06, 16:34
            vvojtek29 napisał:

> Pewnie tu:
            >
            > www.ivrp.pl/viewtopic.php?t=920

Nie, na pewno nie tu. Pierwszy raz widzę to forum. Słszałem chyba gdzieś w TV.
            • kataryna.kataryna Re: A propos... 11.01.06, 16:37

> Nie, na pewno nie tu. Pierwszy raz widzę to forum. Słszałem chyba gdzieś w TV.

Pewnie w TVN24 jak ją Rymanowski o to zapytał.
              • goniacy.pielegniarz Re: A propos... 11.01.06, 16:39
                kataryna.kataryna napisała:

> Pewnie w TVN24 jak ją Rymanowski o to zapytał.

Nie, nie oglądałem tego wywiadu:)
                A tak w ogóle to on tak sam z siebie zapytał, czy powoływał się na jakieś plotki?
    • elfhelm hehe dobre 10.01.06, 00:26
      można podstawić jakiekolwiek dwie partie :)
    • wladyslaw.studnicki Podbijam do góry, bo każdy powinien przeczytać 10.01.06, 09:09
      to genialne streszczenie ostatnich misięcy tego forum.
    • humbak ROTFL /bt 11.01.06, 13:19

• ksiundz ROTFL MAXIUR !!! :))) 11.01.06, 13:34

• indeed4 Podbijam, bo piękne 26.12.15, 15:32
      swoją drogą łza się w oku kręci - w wątku wpisy kataryny, leszek.sopot...
    • czekam.na.lewice Re: Jak Pisior z Platfusem... 26.12.15, 17:23
      Rewelacyjne. POPiSowe.
      • indeed4 Re: Jak Pisior z Platfusem... 26.12.15, 18:40
        POPiSowe? Połowa elektoratu antyPiS to lewica :-)
        • czekam.na.lewice Re: Jak Pisior z Platfusem... 27.12.15, 06:15
          indeed4 napisał:

> POPiSowe? Połowa elektoratu antyPiS to lewica :-)
          To wymień. Jeżeli uważasz SLD za lewicę ....to nie wymieniaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka