gromowlad 12.01.06, 22:49 Powiedzial Niesiolowski u Lisa zeby "PIS wreszcie przestal mamic" ze chce koalicji z PO bo jej wcale nie chce. Czy ktos ma inne zdanie ? widac wyraznie przez ostatni kwartal ze PIS woli SO i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gromowlad Re: Nie bedzie POPISu 12.01.06, 22:50 Tzn to byla deklaracja Stefana "na cala Polske" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gromowlad Re: Nie bedzie POPISu 12.01.06, 23:04 Nie ma zadnych zwolennikow tej teorii ? : )) Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Lortea zawsze będzie miał nadzieję. To jedyna 12.01.06, 23:08 pożyteczna dla Polski koalicja. Inne wyjscia nie bedą dobre, a z Lepperem w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
gromowlad Re: Lortea zawsze będzie miał nadzieję. To jedyna 12.01.06, 23:11 wladyslaw.studnicki napisał: > pożyteczna dla Polski koalicja. Inne wyjscia nie bedą dobre, a z Lepperem w > szczególności. Ale PIS jej nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki A ty Jarkiem jesteś, żeby wiedzieć co PIS chce? 12.01.06, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
gromowlad Re: A ty Jarkiem jesteś, żeby wiedzieć co PIS chc 12.01.06, 23:14 wladyslaw.studnicki napisał: > Obserwuje co "Jarek" wyczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: A ty Jarkiem jesteś, żeby wiedzieć co PIS chc 12.01.06, 23:18 Nie trzeba być Jarkiem, ze to widzieć. Jarek chce systemu prezydenckiego. Z tym sejmem tego nie osiągnię. Chyba jeszcze nie wszystko rzucił na szalę. Może nie jest gotowy? Ale jestem pewna, ze to jest tym full - celem. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Lortea zawsze będzie miał nadzieję. To jedyna 12.01.06, 23:15 wladyslaw.studnicki napisał: > pożyteczna dla Polski koalicja. Inne wyjscia nie bedą dobre, a z Lepperem w > szczególności. MASZ RACJĘ , ale pis jej nie chce i my nic nie poradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A dla mnie to dobra nowina 13.01.06, 12:07 wladyslaw.studnicki napisał: > pożyteczna dla Polski koalicja. Inne wyjscia nie bedą dobre, a z Lepperem w > szczególności. Nic tak nie szkodzi Polsce jak PiS. Więc jakiś czas się przeżyje a potem PiS na śmietnik historii razem z koalicjantami i w końcu może Polska przestanie patrzeć się za siebie a ruszy z kopyta, czego jej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: A dla mnie to dobra nowina 13.01.06, 12:19 hummer napisał: > wladyslaw.studnicki napisał: > > > pożyteczna dla Polski koalicja. Inne wyjscia nie bedą dobre, a z Lepperem > w > > szczególności. > > Nic tak nie szkodzi Polsce jak PiS. Więc jakiś czas się przeżyje a potem PiS na > śmietnik historii razem z koalicjantami i w końcu może Polska przestanie patrz > eć się za siebie a ruszy z kopyta, czego jej życzę. > Jedyni ktorzy odniosą jakąkolwiek korzysc (jesli mozna mowic o jakichkolwiek korzysciach) będą dziennikarze i media - wywołując sensację z kazdego następnego wydarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Nie bedzie POPISu 13.01.06, 10:46 gromowlad napisał: > Powiedzial Niesiolowski u Lisa zeby "PIS wreszcie przestal mamic" ze chce > koalicji z PO bo jej wcale nie chce. > > Czy ktos ma inne zdanie ? widac wyraznie przez ostatni kwartal ze PIS woli SO > i LPR. no to niech zawiera koalicję z SO Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Nie bedzie POPISu 13.01.06, 10:54 Gdyby był jednak POPiS to znaczy że cynizm polityków w utarczkach partyjniackich sięgnął szczytu, a ich słowa i "programy" nic nie znaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
antinowhere Re: Nie bedzie POPISu 13.01.06, 11:08 Kluczowa wydaje się wczorajsza rozmowa Tuska z Kaczyńskim. Czego zażądał Tusk, a czego Kaczyński. Czy poszło znowu o resorty siłowe. Maluczcy, jak ja, mogą się tylko domyślać. Bo jeśli naprawdę rozmawiali tylko o pogodzie, to robią nas w durnia. Wszyscy. Preferuję PIS ,ale koalicja rządowa z SO nie uśmiecha mi się wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Nie bedzie POPISu 13.01.06, 11:49 antinowhere napisał: > Kluczowa wydaje się wczorajsza rozmowa Tuska z Kaczyńskim. > Czego zażądał Tusk, a czego Kaczyński. Czy poszło znowu o resorty siłowe. > Maluczcy, jak ja, mogą się tylko domyślać. > > Bo jeśli naprawdę rozmawiali tylko o pogodzie, to robią nas w durnia. > Wszyscy. > > Preferuję PIS ,ale koalicja rządowa z SO nie uśmiecha mi się wcale. Niesiołowski wczoraj powiedział ze pis ząda calkowitej kapitulacji platformy., ze pis nie chce koalicji i ze tej koalicji nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Nie będzie jednak. przykra wiadomość. 13.01.06, 12:11 Bardzo przykra. Osobiscie uwazam ze teraz własnie był najlepszy moment na powstanie tej koalicji na realizowanie wspolnych programow.i na ruszenie do przodu. Z sld w opozycji,i zmniejszonym znaczeniem innych parti. Osobiscie nie jestem zwolenniczką zwalczania jakiej kolwiek parti. niech sobie istnieja. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Nie będzie jednak. przykra wiadomość. 13.01.06, 14:14 po za tym szanuję SLD , choc to nie moja działka ani poglądy Odpowiedz Link Zgłoś