Dodaj do ulubionych

Rokendrolowa jazda z Jarkiem i PiS.

14.01.06, 21:51
Podoba mi się jak Jarek rozprowadza tę całą hałastrę, co myśleli że są
wielkimi politykami ( Marek B. ex premier co chciał rządzić w OECD , ale za
słaby w uszach był mówił o pewnych wielkich politykach).A są tak nieporadni
jak dzieci we mgle...
I jeszcze publicznie gaworzą, że 3 raz dali się zrobić w ... Konia !
I nikt nie wie, i nikt nie przypuszcza, i nikt nie ma wejrzenia szerszego, że
to tylko spektakl!
Za kurtyną teatralnej sceny w Sejmi rządzi rząd! i rządzi zupełnie dobrze..
ma czas, ma szansę....i was zaskoczy! i pomyśleć ,że jeszcze niedawno wybitni
komentatorzy polskiej sceny politycznej twierdzili że PiS wywróci sie na
budżecie! a tu cała opozycja kocha budżet PiS!
Jak dzieci, jak dzieci....
Całe szczęście że Jarek to patriota. Jeśliby to był Makiaveli co zaprzedał
duszę ALIENS , jak np. Moczar, to Kraj byłby w niebezpieczeństwie.
Uczcie się politykierzy i komentatorzy amatorzy!
Obserwuj wątek
    • karlin Żeby dać się zrobić w konia 14.01.06, 21:52
      trzeba mieć chociaż koński ogon lub podkowę.

Na szczęście.
    • kropek_oxford Czy mi sie zdaje, czy Jarek od Marka B. BUDZET 14.01.06, 21:53
      ZERZNAL?
      • witek.bis Re: Czy mi sie zdaje, czy Jarek od Marka B. BUDZE 14.01.06, 21:55
        A Kazik zerżnął exposé. Rokendrolowcy nie mają nabożeństwa do nudnych
        wypracowań.
      • pawka.morozow nawet obiektywnie rzecz biorąc 14.01.06, 21:58
        to i tak wielkiego pola manewru nie mieli.
        Wina obiektywna , przez wielu przytaczana,wybory winny być wiosną.
        Natomiast ,drogi kropku, sprawa budżetowa przeze mnie przywołana jest inna.
        Amatorzy komentatorzy liczyli że budżet nie przejdzie i będzie to sprawdzian
        dla PiS. a tu : cała opozycja kocha budżet i marzy o jego przyjęciu najlepiej
        dzisiaj w nocy. :))))
        podkreślam tylko że dzięki spektaklowi zyskuje rząd.
        Tam jest co zmieniać ! tzn, w obszarach gdzie rząd działa.
        ostra jazda jarka, uważam że rokendrolowa.!
        rozprowadza ich jak dzieci.
        leppery, konie, wszyscy jedzą z ręki!
        naprawdę doceniam zdolności !
        • kropek_oxford Ja sie wyraznie pytam: to plagiat, jak z Blaira, 14.01.06, 22:04
          czy tez nie?
          • pawka.morozow kropek, nie rozumiem 14.01.06, 22:11
            pytałeś czy jest prawdą że budżet jest belkowy,
            tak zapewne w bardzo dużej mierze.
            są pewnie rządowe poprawki.
            niemniej , wiesz dobrze że nie ma innego wyjścia. Wszyscy twierdzą,że wybory
            powinno być w takim czasie, by wygrywający był autorem budżetu , a nie
            dziedziczył poprzedni.
            myślę że Marek B. nie jest jakimś tam ostatnim ekonomistą.
            tak więc budżet zapewne jakies minimum formalne niewątpliwe ma.nie wykluczam że
            pewnie nawet więcej jak minimum.
            • pawka.morozow milczysz, argumentów brak n/t 14.01.06, 23:11
            • kropek_oxford To juz Marek B. zyskal u ciebie na wartosci? 14.01.06, 23:25
              pawka.morozow napisala:
              >Podoba mi się jak Jarek rozprowadza tę całą hałastrę, co myśleli że są
              wielkimi politykami ( Marek B. ex premier co chciał rządzić w OECD , ale za
              słaby w uszach był mówił o pewnych wielkich politykach).A są tak nieporadni
              jak dzieci we mgle...<
              • pawka.morozow Nie, miał swoje miejsce, zresztą dobre 14.01.06, 23:31
                byli tu tacy, co za samo zrobienie siku w Pałacu u Księżniczki dawali mu
                Nobla....., bez przesady, ani w Iraku nie tęsknią, ani w OECD nie robią szyszki.
                U nas nie odróżnia się rzemielśnika od naleśnika, diamentu nie do oszlifowania
                ( Lech.W.) od nie do utrzymania w ręku : np. Chopin
        • franciszekszwajcarski ale przecież budżet nie przejdzie :)) 14.01.06, 23:14

• smok5 Jarek dopiero się rozgrzewa 15.01.06, 08:51
      A to prawda - przy Jarku pozostali politycy w tym kraju wyglądają jak eunuchy -
      nawet pokrzykujacy żałośnie o oszukaniu Jas -niedoszły premier z Krakowa. Nikt
      nie jest wstanie przewiDziec jego ruchów. a wszelkie gazetkowe analizy nijak się
      mają do rzeczywistosci. Wychodzi niedouczenie dziennikarzyn i chciejstwo
      mocodawców.
      • cheetah51 Re: Przy Jarku & Lesiu każdy wygląda jak olbrzym.. 15.01.06, 09:13
        • smok5 Ja nie mówię o wyglądzie. 15.01.06, 10:20
          Ja mówię o czynach. A tak nawiasem powiedzcie mi ile centymetrów wzrostu różni
          Kaczora od millera i kwacha? :)
          • cheetah51 Re: Ja nie mówię o wyglądzie. 15.01.06, 10:25
            smok5 napisał:

> Ja mówię o czynach.

Ja też;-)))
            • smok5 Sam słyszałem wczoraj na TVN - Jarosław K. 15.01.06, 10:36
              najpotężniejszym człowiekiem w państwie. Kłamią?
              PS
              Jak z tą różnicą wzrostu Kaczory vs tuzy komunistyczne?
              • cheetah51 Re: Sam słyszałem wczoraj na TVN - Jarosław K. 15.01.06, 10:48
                Zagrabił władzę mamiąc lud - i faktycznie jest teraz "najpotężniejszym
                człowiekiem" w Polsce. Ale czyny jego są nikczemne.

Co do wzrostu - nie wiem na pewno (obserwowałem tylko zdolność dotsiegania
                przez ww. do klamki u drzwi w Pałacu), ale wydaje mi się, że Kaczki są niższe.
                • smok5 Kaczor vs miller wygrywa miller - 1 cm 15.01.06, 10:57
                  kaczor vs kwach - wygrywa kwach 3 cm. Toż to takie same giganty.
      • henryk.log Re: Jarek dopiero się rozgrzewa 15.01.06, 10:24
        smok5 napisał:

> A to prawda - przy Jarku.. eunuchu -..

img178.imageshack.us/img178/584/ktospojdziezatosiedziec3yb.jpg
        ???
        !!!
        Pójdziesz za to siedzieć smoczku !!!
        • smok5 Uważaj bo ja też przyjdę o 5 rano 15.01.06, 10:42
          www.smoki.cc.pl/muzeum/smoczka_wkurzony.htm
          • cheetah51 Re: Uważaj bo ja też przyjdę o 5 rano 15.01.06, 10:49
            Fajne! Mogę wykorzystywać od czasu do czasu?;-)))
            • smok5 Zezwalam. 15.01.06, 10:55
    • paseo Re: Rokendrolowa jazda z Jarkiem i PiS. 15.01.06, 10:50
      biedny sierota pawka.PiS realizuje budzet Belki z poprawkami PO i Zyty ./tez PO/
      • pawka.morozow biedny paseo, 15.01.06, 11:07
        biedny paseo nie może pojąć że innej alternatywy nie ma, bo tak jest ułożony
        termin wyborów.
        No ale paseo żyje w rzeczywistości którą opisano w Alternaty IV
        zawsze jest jakaś alternatywa,prawda paseo?
        zaznajom się z prawem , zanim zajmiesz jakieś pseudowydymane stanowisko
        • paseo Re: biedny paseo, 15.01.06, 11:17
          Jeszcze raz:chwalenie rzadu ze za kurtyna zupelnie dobrze rzadzi jest bez sensu
          bo realizuje nie swoj program.Jesli chcesz chwalic np. doktoranta za udany
          plagiat to twoja sprawa.Na razie rzady PiS to zwykle warcholstwo i naigrawanie
          sie /bezczelne/ z wlasnych wyborcow.Dokladnie widac,ze jesli uda im sie wygrac
          po raz drugi,tym razem zdecydowanie,rowniez RM zostanie wykiwane,bo nie bedzie
          juz potrzebne.Tylko ze wtedy moze sie okazac,ze Samoobrona bedzie miala nie 6-8
          ale np.20-30
          • pawka.morozow Re: biedny paseo, 15.01.06, 11:29
            rząd rządzi, bo jest od rządzenia. Kazimierz ma poukładane w głowie i o jego
            rządy jestem spokojny.
            nie autorstwo programowe jest ważne, ale jest ważne to co jest faktycznie
            realizowane i co się ostanie,np. za 5-10 lat.
            to są realia, a nie dziennikarskie wodolejstwo.
            co do samoobrony, rozumiem,że chcesz aby 20-30 procent społeczeństwa (powiedzmy
            6 milionów na przykład) nie mogło wyrazić swojego zdania w wolnych wyborach bo
            tobie się samoobrona nie podoba?!?!
            i co , te 6 milionów ma zamknąć usta, albo wyemigrować?
            rozumiem ,że tak należy rządzić , by wyborcy nie wybierali tych którzy się im
            podobają, bo się nie podobają np.paseo,albo pawce?
            nie rozumiesz chyba demokracji,skoro nie chcesz zgodzić się na jej wyniki!
            co do jarka!
            ostra rokendrolowa jazda z trzymanką!
            cały ten sejm je z ręki Jarkowi!
            a PO,takie mądre z premierem z Krakowa i prezydentem z Gdańska, samo publicznie
            twierdzi wszem i wobec że 3 razy dało się wyrolować!
            to ja się pytam ile razy by wyrolował taki obcy dyplomata tych naszych
            fachowców i speców od polityki z PO skoro nieudolny ,zakiwany (to określenia
            peowskie i medialne) Jarek kieruje nimi ,niby pacynkami.
            I jeszcze dostali 4 ofertę na koalicję, ale tym razem mają dać na piśmie ,żeby
            nie kręcili.
            I co ? nie ma odpowiedzi, sami sobie gola strzelili.
            Pewnie pogodzili się z wcześniejszymi wyborami, bo liczą na swoje 25 procent.
            Ale przeliczą się,tak jak przeliczyli się z Premierem i Prezydentem.
            A rząd rządzi!
            i o to chodzi
            • paseo Re: biedny paseo, 15.01.06, 11:44
              i dalej nie rozumiesz co do Ciebie pisze.To ze 20 czy 30 % poprze Leppera nie
              znaczy ze maja racje.To znaczyloby tylko,ze az tylu jest zwolennikow totalnej
              anarchii,popierajacych bezczelne,triumfujace chamstwo.Marcinkiewicz jest w
              porzadku,ale i tak robi tylko to co mu kaza.Nikt nie mowi ze Jaroslaw nie jest
              bystry,moze bardziej niz cala reszta.Tylko wykorzystuje to na razie do
              destrukcji i dla wlasnej kariery.Nic nie usprawiedliwia wchodzenia w uklady z
              przestepca.Nigdy juz sie nie odczepisz i nie oczyscisz.I jak mozna miec
              pretensje do PO ze 3 razy dali sie wykiwac??? W ten sposob smiejesz sie w twarz
              wszystkim porzadnym ludziom w tym kraju.
            • paseo Re: biedny paseo, 15.01.06, 11:46
              I jeszcze jedno,odnosnie tego Naglowka,ktory piszesz na wierzchu.Czy mam
              publicznie przypomniec kim byl Pawka Morozow
              • pawka.morozow Re: biedny paseo, 15.01.06, 11:56
                jeśli ludzie na forum nie wiedzą kim był pawka morozow, i czyim był symbolem,
                to będzie mi smutno,że ludzie tak łatwo zapominają albo nie chcą wiedzieć,albo
                przechodzą nad tym do porządku dziennego.
                Ja im przypominam,że wielbiciele pawki morozowa i jego czasów ciągle i to
                bezkarnie żyją wśród nas zażywając lepszego i dostatniejszego życia niż uczciwi
                obywatele i patrioci.
                Co do Jarka, to myślę że się mylisz co do jego pożądania kariery.
                O karierze to raczej myślą ci politycy ,którzy ciągle gdaczą na każdym kanale
                TV w radio, w prasie itd.
                A PO ? no cóż skoro według ciebie publiczne chwalenie się,że jest sierotką
                oszukaną przez macochę 3 razy, a potem milczenie gdy dostają 4 ofertę,ale tym
                razem na piśmie...to daje do myślenia!
                W dodatku lecą do Lecha prezydenta, by coś wskórać, twierdzą że prezydent
                powinien angażowac się w spory polityczne w Sejmie!
                Ile trzeba mieć oleju w głowie by wiedzieć że Prezydent wg konstytucji jest
                głową państwa i nie powinien uczestniczyć w sporach sejmowych.
                Ale to kolejna zmyłka PO, aby mieć argument żeby nie odpowiadać na piśmie w
                sprawie koalicji z PiS.
                Wiadomo,jak nic nie ma czarno na białym ,to będzie można bredzić w mediach do
                oporu!
                • paseo Re: biedny paseo, 15.01.06, 12:04
                  jedyna nadzieja jest taka teza:Jaroslaw naprawde wie czego chce i chce dobrze
                  dla polski.Dlatego robi te wszystkie ruchy uparcie dazac do chwili,gdy bedzie
                  mogl je sprawnie i bez przeszkod zrealizowac.Jednak gdyby tak bylo,wystarczylo
                  dac PO troche wladzy i nie wstawiac M.Jurka.Wowczs nie trzeba by bylo szukac
                  wsparcia u Leppera i Giertycha,ani lasic sie do Rydzyka,ani demonstracyjnie
                  pokazywac swego katolicyzmu itd.
                  Milo,ze wiesz,jaka kanalia byl P.M. przybieranie takiego loginu to rodzaj
                  masochizmu,czyz nie ?

La guerra continua,victoria a cierta ! to haslo rewolucji rozowych gozdzikow w
                  Portugalii teraz jest aktualne tutaj,dla wszystkich porzadnych,madrych ludzi w
                  tym kraju. To,tyle,bo juz samolot czeka
                  • pawka.morozow miłego lotu paseo! 15.01.06, 12:11
                    odezwij się na priv kiedyś, a poza tym
                    czyżbyś polubił rokendrolową jazdę z trzymanką?
                    i ten teatr marionetek na wiejskiej, wspaniały!
                    jak oni gdaczą w tych talk shołach, jak kiwają swoimi mądrymi główkami nad tym
                    czy będzie lepper czy pawlak, czy koalicja czy wybory, a co powie LEch
                    prezydent?
                    i tak dalej,i tak dalej, nie włączam tv ani radia, bo ich wodolejstwo mi potop
                    zrobi.
                    A Jarek siedzi z kotem .
                    Rokendrol to jest niezły feeling!
                    I pamiętaj : rząd rządzi, i zmieni ten kraj ,że nawet za 5-10 lat to jeszcze
                    będzie ważne.
                    A te talking head nic nie rozumieją, chociaż nie - może Lepper czuje że to
                    wszystko ściema.
                    • vitoleone Re: miłego lotu paseo! 15.01.06, 12:22
                      Bedzie za tydzien,pozdrowienia
    • smok5 Nowy tydzień - nowy rockandroll 16.01.06, 06:09
      A biedne oświecone media nie wiedzą nawet jaką płytę puści Jarek. K.
      • kropek_oxford Czuby zawsze sa nieprzewidywalne - twoj lekarz 16.01.06, 06:46
        musi to swietnie wiedziec:)
        • cheetah51 Re: Kaczki pewnie słuchaja "The best" 16.01.06, 07:21
          Tiny Turner, patrząc sobie głęboko w oczy...;-)))
    • pawka.morozow Re: Rokendrolowa jazda z Jarkiem i PiS. 16.01.06, 21:59
      jest super, jutro w samo południe okaże się jak PO mocno chce koalicji.
      Na razie jest nastawione na zwarcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka