Dodaj do ulubionych

Solomonie wróć, czyli Schetyna i Sobótka montują

15.01.06, 14:48
mocną koalicję na wybory. Donald idzie w odstawkę, a na czele koalicji SLD-PO stanie solomonowy prezio, właśnie świeżo ochrzczony wraz z małżonką. Nie ma innej możliwości, PiS zakiwał się na śmierć, Gilowska rujnuje gospodarkę, ktoś musi wziąć odpowiedzialność za losy naszych podatków.
Obserwuj wątek
    • niezapowiedziany Re: Solomonie wróć, czyli Schetyna i Sobótka mont 15.01.06, 14:56
      pink juz odjechal.
      • hihiro Jest niedziela, a tanie wina sa dobre i tanie 15.01.06, 15:00
        niezapowiedziany napisał:

> pink juz odjechal.

Wiec nie żałuj chłopakowi - jedynie fantazje pozwalają mu odreagować smak
        namietnych pocałunków z nowym kochankiem o ładnej opaleniźnie :)
        • buraque moc wisienki 15.01.06, 15:06
          hihiro napisał:

> niezapowiedziany napisał:
          >
          > > pink juz odjechal.
          >
          > Wiec nie żałuj chłopakowi - jedynie fantazje pozwalają mu odreagować smak
          > namietnych pocałunków z nowym kochankiem o ładnej opaleniźnie :)

wisienka w tym roku jest wyjątkowo mocna
          • pink.freud Re: moc wisienki 15.01.06, 15:18
            Po wisience łatwiej się myśli:)
            Idą wybory, po co Solomon z Dżolą mieliby brać ślub (tak jak państwo Donaldowie:), jeśli nie kandydowałby?
            • wiewiorzasta Re: moc wisienki 15.01.06, 15:39
              pink.freud napisał:

> Po wisience łatwiej się myśli:)
              > Idą wybory, po co Solomon z Dżolą mieliby brać ślub (tak jak państwo Donaldowie
              > :), jeśli nie kandydowałby?
              >

Może dlatego, że się lubią?
              Zresztą - brak ślubu kościelnego jakoś preziowi nie przeszkadzał dwa razy wygrać
              wyborów. W tym raz w pierwszej turze :)))))))))))

Oj, odstaw to świństwo, które palisz, bo ci szkodzi.
              • pink.freud Re: moc wisienki 15.01.06, 15:43
                Tak, to musi być miłość:)))
                Apropos palenia, z preziem wróci Vogel i na wiecach będą urządzać grillparty z udziałem moherowych staruszek:)))
      • pink.freud Re: Solomonie wróć, czyli Schetyna i Sobótka mont 15.01.06, 15:01
        :)))))))))))))))))))))))
        To po przeczytaniu dzisiejszych postów. Poczułem dziwny brak kontaktu z rzeczywistością (tą forumową;)) i postanowiłem się wczuć w poetykę Wybiórczej i forumowej młodzieży (umysłowej;)))
        Solomonem ochrzciła prezia GW ustami Siedleckiej przy okazji ułaskawienia Sobótki, bawi mnie to do dziś:)))))))))
        • niezapowiedziany ale wiesz, ze Zyta nie od gospodarki 15.01.06, 15:10
          ale od finansow? (wiem, ze to jest powiazane, ale rownie dobrze moznaby napisac, ze Zyta psuje srodowisko)
          • pink.freud Re: ale wiesz, ze Zyta nie od gospodarki 15.01.06, 15:12
            Myślisz, że nie da rady zepsuć tego i tego?:)))
    • elfhelm odstaw denaturat :) 15.01.06, 15:05

• pink.freud Re: odstaw denaturat :) 15.01.06, 15:09
        Nie wiem czy to pomoże, po jagodziance nie straszy mnie przynajmniej szatan w PiSie. Z drugiej strony Hujarskie (nawiasem mówiąc świetny dowcip GW) widzę podwójnie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka