pink.freud 17.01.06, 03:05 Delikwent nie potwierdza ani nie zaprzecza, ale 2 czołowi politycy PiS i 5 najwyższych rangą PO nam to zdradziło. Jakie mogą być tego konsekwencje dla polskiej polityki, o trafne komentarze są proszone forumowe trolle:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszab Wam to znaczy komu.Michnik jest za głupi aby 17.01.06, 03:11 Wam to znaczy komu.Michnik jest za głupi aby załapać się do PISu Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Wam to znaczy komu.Michnik jest za głupi aby 17.01.06, 03:50 Przeszkodą byłaby raczej uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Aaaaaaaaaa! Cudne:) 17.01.06, 03:52 ;))) Czeba wspierać dziennikarstwo GW, inaczej przegra z Nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
googoo3 Re: Adam Michnik przechodzi do PiS 17.01.06, 03:28 ON TO SOBIE MOŻE>>> Nie przyjmą go. Mnie chcieli sprawdzać do 3 pokolenia po metrykach i 2 wprowadzających jak do PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Adam Michnik przechodzi do PiS 17.01.06, 03:53 Ma koneksje i dobre pochodzenie, no i zna wielu ludzi honoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
googoo3 Re: Adam Michnik przechodzi do PiS 17.01.06, 04:33 Jest to niemożliwe. On po aferze RYWINA jest panem NIKT.Teraz rządzi Helenka (Łuczywo) nie mylić z ogniwem.Najlepiej dla nas Polaków jak 2 Żydów się pokłci.A Lew nadal nie warczy, tzn.nic nie mówi.To pomyślcie o co tu naprawdęchodzi(co mnie osobiście koło d..lata). Odpowiedz Link Zgłoś
googoo3 Re: Adam Michnik przechodzi do PiS 17.01.06, 04:35 Jakie pochodzenie masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Adam Michnik przechodzi do PiS 17.01.06, 07:58 Ja myślę, ze to po prostu demokracja dorastac zaczyna do spoleczeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś