t-800 19.01.06, 13:11 Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. Jest wśród nich były poseł PO Andrzej Sośnierz - dowiedziała się nieoficjalnie TVN24. wiadomosci.onet.pl/1232647,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:12 To dobrze, bo to podobno niezly specjalista od spraw sluzby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:17 Widac chlopina zatracil instynkt samozachowawczy.W odpowiednim momencie kaczysci przypomna Sosniezowi (deta) afere z budowa palacu.Juz raz to robili. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt jasne 19.01.06, 14:35 bladatwarz napisała: > To dobrze, bo to podobno niezly specjalista od spraw sluzby zdrowia. Tak. Specjalista od systemu, w ktorym za przyjazd karetki placisz karta kredytowa. Kolejny dowod (po Relidze i Gilowskiej) na to, ze dla PiS wazna jest tylko ideologia, a proza zycia spokojnie moga sie zajac ludzie o innych pogladach, chocby takich, ktore sie zwalczalo z piana na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: jasne 19.01.06, 14:42 Karta kredytowa? Bede musiala zapisac sie do banku jakiegos? A moze to sie nazywa karta czipowa do rejestru uslug medycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: jasne 19.01.06, 14:46 bladatwarz napisała: > Karta kredytowa? Bede musiala zapisac sie do banku jakiegos? > A moze to sie nazywa karta czipowa do rejestru uslug medycznych? Nie pamietasz bzdur, jakie wygadywal PiS o pomyslach PO na sluzbe zdrowia? Cale szczescie, ze nie zrobili reklamowki, w ktorej karetka przyjezdza do pacjenta i zanim sie nim zajmie to zweryfikuje stan konta, a jak juz zweryfikuje to sie nim zajmuje albo i nie. W ostatnim ujeciu karetka jedzie pusta w sina dal, a pacjent ... no coz, skutek liberalnego eksperymentu. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz O ile pamietam to PiS opowiadal sie za publiczna s 19.01.06, 14:58 luzba zdrowia, bo na inna nie mial pomyslu. Dlatego PiS wzial Relige. NIe zmyslaj kolego. Z tymi kartami kredytowymi to niezle wykombinowales. Zdrowka zycze. :) I bedzie publiczna sz i prywatne fundusze. Skoku na szpitale nie udalo sie zrobic ani Hausnerowi, ani Balickiemu. Chwala, ze przyszly Kaczory i akcje skoku na kase powstrzymaly. Jeszcze wspomnisz moje slowa, jak kiedys bedziesz lezal na szpitalnym lozeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: O ile pamietam to PiS opowiadal sie za public 19.01.06, 15:21 bladatwarz napisała: > luzba zdrowia, bo na inna nie mial pomyslu. > Dlatego PiS wzial Relige. > NIe zmyslaj kolego. > Z tymi kartami kredytowymi to niezle wykombinowales. (...) Zrob maly przeglad prasy z okresu kampanii, a przypomnisz sobie, co proponowal Religa, co mowil o programie PiS i vice versa. To byl jeden z glownych motywow, obok pustej lodowki i liberlanego eksperymentu. I teraz PiS nie widzi nic szczegolnego w tym, ze Religa odpowiada za zdrowie. Sosnierz to kolejny dowod, ze Kaczory wykazuja elastycznosc zaiste wyjatkowa. Pachnie to na kilometr koniunkturalizmem i pozwala mowic o cynicznym mydleniu oczu wyborcom podczas kampanii. Wazny jest Wassermann, Dorn i Ziobro, reszta to bzdury, ktorymi zajmie sie sympatyczny Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz PiS nie mial pomyslu na sluzbe zdrowia 19.01.06, 15:48 NIe chcial prywatyzacji Opowiadal sie za publiczna sluzba zdrowia i stopniowym usprawnianiem systemu. Nic wiecej nie znajdziesz, no moze jeszcze o rejestrach uslug medycznych i lekarstw i zmianie w NFZ (bez konkretow). Religa chcial czesciowej prywatyzacji (z tego sie wycofal), wprowadzenia prywatnych ubezpieczen (beda za 3-4 lata, a wiec zmadrzal i chwala mu za to!), reformy NFZ. Religa mial swoj pomysl na sluzbe zdrowia. Pod jego projektem ustawy zbierano podpisy i je uzbierano bez pomocy PO! PO mialo wtedy swoje wizje. PO go wzielo do siebie po rezygnacji Religi z wyborow prezydenckich. Religa nie jest z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PiS nie mial pomyslu na sluzbe zdrowia 19.01.06, 15:57 bladatwarz napisała: > NIe chcial prywatyzacji > Opowiadal sie za publiczna sluzba zdrowia i stopniowym usprawnianiem systemu. > Nic wiecej nie znajdziesz, no moze jeszcze o rejestrach uslug medycznych i > lekarstw i zmianie w NFZ (bez konkretow). > > Religa chcial czesciowej prywatyzacji (z tego sie wycofal), wprowadzenia > prywatnych ubezpieczen (beda za 3-4 lata, a wiec zmadrzal i chwala mu za to!), > reformy NFZ. > Religa mial swoj pomysl na sluzbe zdrowia. Pod jego projektem ustawy zbierano > podpisy i je uzbierano bez pomocy PO! PO mialo wtedy swoje wizje. > PO go wzielo do siebie po rezygnacji Religi z wyborow prezydenckich. > Religa nie jest z PO! Religa nie jest z PO, ale tez wydawac by sie moglo, ze blizej mu tam niz do PiS. Sa na to oczywiste dowody. Chwalebne jest Twoim zdaniem, ze sie wycofal, zmadrzal? Ja twierdze, ze znalazl miejsce, zeby zaspokoic jakies woje dazenia. Dla mnie to koniunkturalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz :))))))))))))))) 19.01.06, 16:53 Sady sadami, a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: :))))))))))))))) 19.01.06, 17:21 bladatwarz napisała: > Sady sadami, a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie. > EOT Nie rozumiem, w czym bylem taki zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:39 Bardzo dobry specjalista, co spotakało się z uznaniem wyborców śląskich. Odpowiedz Link Zgłoś
24x24 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:23 I przyszłym szefem NFZ. Wysoka cena. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:23 cena wysoka, ale kaczory są zdesperowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus sosnierz przegra najbardziej 19.01.06, 13:23 na razie jest potrzebny kaczorowi bo nikogo wiecej nie udalo sie wyluskac. potem pisiaki sie go pozbeda (jak to z judaszami bywa) :) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:27 I o co tyle hałasu? Przecież prostytucja nie jest przestępstwem. Inna sprawa, że sutenerstwo, czyli czerpanie korzyści z cudzego nierządu, sprzeciwia się kryminałowi. Nieprawdaż, panie Prezesie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:28 t-800 napisał: > Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. Jest wśród nich były > poseł PO Andrzej Sośnierz - dowiedziała się nieoficjalnie TVN24. Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:29 kataryna.kataryna napisała: > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. Ty to powiedzialas.... chyba wiesz co mowisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:49 scoutek napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > Ty to powiedzialas.... > chyba wiesz co mowisz.... Wiem bo przy okazji "sprawy Gilowskiej" miałam okazję poznać styl fanów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 14:41 kataryna.kataryna napisała: > scoutek napisała: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > > > Ty to powiedzialas.... > > chyba wiesz co mowisz.... > > > > Wiem bo przy okazji "sprawy Gilowskiej" miałam okazję poznać styl fanów PO. Mowienie o stylu fanow PO jest troche za proste, nie sadzisz? Bardzo latwo przeciwstawic to stylowi fanow PiS obecnych na FK. Ci fani to ludzie jezdzacy po bandzie, czesto bez sensu. I dlatego niereprezentatywni. Dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:43 Nieźle tak 1 bzdurę usprawiedliwiać inną bzdurą. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:29 :)))) Za późno, Kasiu. Już się pojawiły, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
24x24 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 13:32 kataryna.kataryna napisała: > t-800 napisał: > > > Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. Jest wśród nich b > yły > > poseł PO Andrzej Sośnierz - dowiedziała się nieoficjalnie TVN24. > > > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał A nie? Przed chwilą na konferencji prasowej ani sam zainteresowany ani Edgar nie chcieli ani potwierdzić ani zaprzeczyć, że będzie nowym szefem NFZ. Czyli czekamy na nominację. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Oby nie za szybko, bo zrobia mu krzywde 19.01.06, 15:02 Na razie lekarze i szpitale walcza z NFZ. Niech sie Miller meczy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 15:45 kataryna.kataryna napisała: > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. A jak poznać czy się sprzedał czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 15:47 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > > A jak poznać czy się sprzedał czy nie? Sądząc po komentarzach chyba łatwo. Ale nie wiem jak. Chyba po tym, że już nie jest z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 15:59 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > > > > > A jak poznać czy się sprzedał czy nie? > > > > Sądząc po komentarzach chyba łatwo. Po jakich komentarzach? W tym wątku? > Ale nie wiem jak. Chyba po tym, że już nie jest z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:02 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rw > a. > > > > > > > > > A jak poznać czy się sprzedał czy nie? > > > > > > > > Sądząc po komentarzach chyba łatwo. > > Po jakich komentarzach? W tym wątku? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:09 kataryna.kataryna napisała: > > > Sądząc po komentarzach chyba łatwo. > > > > Po jakich komentarzach? W tym wątku? > > > > Tak. Widzę, że z dużą łatwością wnioski wyciągasz. Bo ja przejrzałem sobie cały wątek jeszcze raz i na jego podstawie żadnych wniosków nie potrafiłbym wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:16 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > Sądząc po komentarzach chyba łatwo. > > > > > > Po jakich komentarzach? W tym wątku? > > > > > > > > Tak. > > > Widzę, że z dużą łatwością wnioski wyciągasz. Bo ja przejrzałem sobie cały wąte > k > jeszcze raz i na jego podstawie żadnych wniosków nie potrafiłbym wyciągnąć. A ja widząc z jaką łatwością oskarżono go o sprzedajność i prostytucję taki właśnie wniosek wyciągnęłam - że łatwo poznać. Przynajmniej niektórym. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:46 Wcześniej odsądzano Religę od czci i trzeźwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie nalecz i sosnierz 19.01.06, 17:11 podaj podobienstwa i roznice. to tak gwoli spojrzenia na sprawe z pewnego dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: nalecz i sosnierz 19.01.06, 17:28 A co u Miodowicza w ogóle? Sorry za offtopic. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: nalecz i sosnierz 19.01.06, 17:30 pro.filutek1 napisał: > A co u Miodowicza w ogóle? ptaszki cwierkaja ze podeslal kaczynskiemu ziobre > Sorry za offtopic. no problem Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: nalecz i sosnierz 19.01.06, 17:34 Off topic oczy wiście. :) A tak serio co u Miodowicza? Jest posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: nalecz i sosnierz 19.01.06, 17:39 pro.filutek1 napisał: > Off topic oczy wiście. :) > A tak serio co u Miodowicza? Jest posłem? tak. jest poslem z kielc. poa tym mial niedawno 55 urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 15:52 Podobno 10% studentek w Polsce trudni się prostytucją, więc może nie powinniśmy się oburzać na tego typu zarzuty, a po prostu zacząć się oswajać. Wygląda bowiem na to, że niezła elita społeczna nam się kroi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:01 goniacy.pielegniarz napisał: > Podobno 10% studentek w Polsce trudni się prostytucją, więc może nie powinniśmy > się oburzać na tego typu zarzuty, a po prostu zacząć się oswajać. Jeśli ktoś w ogóle podziela opinię, że to prostytucja to się może oswajać. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:07 kataryna.kataryna napisała: > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. a jaka jest twoja opinia nt sosnierza? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:18 bush_w_wodzie napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > a jaka jest twoja opinia nt sosnierza? Że nie zrobił nic złego bo z PO już był wyrzucony a poza wszystkim innym ma prawo uznać w swoim sumieniu, że swoją obietnicę wobec wyborców będzie w stanie skuteczniej realizować gdzie indziej. A oto co im obiecał: "Serdecznie dziękuję 54 876 wyborcom, którzy oddali na mnie swoje głosy. Dzięki Państwu uzyskałem w wyborach do Sejmu RP najlepszy wynik na Śląsku, a w skali kraju uplasowałem się na 8 pozycji. Zapewniam, że będę godnie reprezentować mieszkańców całego regionu, realizując program naprawy Rzeczpospolitej." Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:31 kataryna.kataryna napisała: (...) > Zapewniam, że będę godnie reprezentować mieszkańców całego regionu, realizując > program naprawy Rzeczpospolitej." Rzecz w tym, ze gdyby chcial realizowac "program naprawy Rzeczpospolitej" w wersji PiS to powinien byl startowal z listy PiS. Wybierajac PO podjal pewne zobowiazanie - do realizacji programu w wersji PO i do lojalnosci wobec partii. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:34 bryt.bryt napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > (...) > > Zapewniam, że będę godnie reprezentować mieszkańców całego regionu, reali > zując > > program naprawy Rzeczpospolitej." > > Rzecz w tym, ze gdyby chcial realizowac "program naprawy Rzeczpospolitej" w > wersji PiS to powinien byl startowal z listy PiS. Wybierajac PO podjal pewne > zobowiazanie - do realizacji programu w wersji PO i do lojalnosci wobec partii. Widać uznał, że PO obecnie nie realizuje programu naprawdy państwa i że ważniejsze niż zobowiązanie wobec Tuska i Schetyny jest zobowiązanie wobec wyborców. No i nieustannie przypominam, że wyrzucając go z partii PO zwolniła go z wszelkich zobowiązań wobec siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:40 kataryna.kataryna napisała: > Widać uznał, że PO obecnie nie realizuje programu naprawdy państwa i że > ważniejsze niż zobowiązanie wobec Tuska i Schetyny jest zobowiązanie wobec > wyborców. No i nieustannie przypominam, że wyrzucając go z partii PO zwolniła > go z wszelkich zobowiązań wobec siebie. Tusk i Schetyna! Jakżeby inaczej. :)))A możesz przy okazji przypomnieć, czy porogram program naprawy państwa, a konkretniej służby zdrowia, był tożsamy z programem PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:41 :) Oczywiście nie "program program" tylko "program Sośnierza". Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:51 Polityka jest sztuką kompromisu a prawda często leży po środku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:50 witek.bis napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Widać uznał, że PO obecnie nie realizuje programu naprawdy państwa i że > > ważniejsze niż zobowiązanie wobec Tuska i Schetyny jest zobowiązanie wobe > c > > wyborców. No i nieustannie przypominam, że wyrzucając go z partii PO zwol > niła > > go z wszelkich zobowiązań wobec siebie. > > Tusk i Schetyna! Jakżeby inaczej. :))) Oczywiście. Skoro Wy możecie wszędzie wtykać Kurskiego to ja chyba mogę liderów PO. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do Kurskiego oni naprawdę rządzą partią. A możesz przy okazji przypomnieć, czy > porogram program naprawy państwa, a konkretniej służby zdrowia, był tożsamy z > programem PiS-u? Nie wiem, nie czytałam programu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:52 Mam nadzieję, że przynajmniej Sośnierz czytał, bo sprawia wrażenie jakby wiedział co i jak chciał naprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:55 witek.bis napisał: > Mam nadzieję, że przynajmniej Sośnierz czytał, bo sprawia wrażenie jakby > wiedział co i jak chciał naprawiać. Na pewno dopóki był w PO to wiedział. Ale odkąd jest w PiSie to nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:59 Przecież napisałem wyraźnie, że "sprawia wrażenie jakby wiedział co i jak chciał naprawiać". Czyzbyś Ty uważała, że teraz nie wie? A tak przy okazji - on nie jest w PiS-ie, tylko w jego klubie parlamentarnym. Na pierwszy rzut oka to żadna różnica, ale jak się bliżej przyjrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:27 kataryna.kataryna napisała: > Oczywiście. Skoro Wy możecie wszędzie wtykać Kurskiego to ja A tak gwoli ścisłości, jeśli można zapytać. Dlaczego Witek jest "Wy", a Ty już nie jesteś "my" tylko "ja"? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:51 kataryna.kataryna napisała: (...) > Widać uznał, że PO obecnie nie realizuje programu naprawdy państwa i że > ważniejsze niż zobowiązanie wobec Tuska i Schetyny jest zobowiązanie wobec > wyborców. No i nieustannie przypominam, że wyrzucając go z partii PO zwolniła > go z wszelkich zobowiązań wobec siebie. No tak, uznal sobie i sobie o tum opowiadal, naiwnym bedac zapewne. Zobowiazanie wobec Tuska i Schetyny to zobowiazanie wobec partii. A jesli po wyrzuceniu zobowiazania wobec partii ustaly, to nie ustaly te wobec wyborcow. Wyborcow glosujacych tak na niego samego, jak i na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:52 bryt.bryt napisał: > No tak, uznal sobie i sobie o tum opowiadal, naiwnym bedac zapewne. > Zobowiazanie wobec Tuska i Schetyny to zobowiazanie wobec partii. A jesli po > wyrzuceniu zobowiazania wobec partii ustaly, to nie ustaly te wobec wyborcow. > Wyborcow glosujacych tak na niego samego, jak i na PO. A co Ty byś zrobił na jego miejscu? Jak powinien się zachować, żebyś się nie czepiał? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:16 kataryna.kataryna napisała: > bryt.bryt napisał: > > > No tak, uznal sobie i sobie o tum opowiadal, naiwnym bedac zapewne. > > Zobowiazanie wobec Tuska i Schetyny to zobowiazanie wobec partii. A jesli > po > > wyrzuceniu zobowiazania wobec partii ustaly, to nie ustaly te wobec wybor > cow. > > Wyborcow glosujacych tak na niego samego, jak i na PO. > > > > A co Ty byś zrobił na jego miejscu? Jak powinien się zachować, żebyś się nie > czepiał? To nie jest skomplikowane. Byc lojalnym wobec partii i nie opowiadac publicznie rzeczy szkodliwych dla PO. I prosze mi nie zarzucac propagowania zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:19 bryt.bryt napisał: > To nie jest skomplikowane. Byc lojalnym wobec partii i nie opowiadac publicznie > rzeczy szkodliwych dla PO. A jak go już wyrzucili to co powinien zrobić? Błagać na kolanach czy odejść z polityki? > I prosze mi nie zarzucac propagowania zamordyzmu. A zarzucam? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:25 kataryna.kataryna napisała: > bryt.bryt napisał: > > > > To nie jest skomplikowane. Byc lojalnym wobec partii i nie opowiadac > publicznie > > rzeczy szkodliwych dla PO. > >A jak go już wyrzucili to co powinien zrobić? Błagać na kolanach czy odejść z >polityki? Mogl byc poslem niezaleznym. > > I prosze mi nie zarzucac propagowania zamordyzmu. > > A zarzucam? Widze, ze nie, asekurowalem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:26 kataryna.kataryna napisała: > bryt.bryt napisał: > > > > To nie jest skomplikowane. Byc lojalnym wobec partii i nie opowiadac > publicznie > > rzeczy szkodliwych dla PO. > > > > > A jak go już wyrzucili to co powinien zrobić? Błagać na kolanach czy odejść z > polityki? > > poczekac do rostrzygniecia biezacego kryzysu.czyli odrobine dluzej niz nalecz w analogicznej stuacji Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:10 kataryna.kataryna napisała: > bush_w_wodzie napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Zaraz się pojawią głosy, że się sprzedał i że polityczna k.rwa. > > > > a jaka jest twoja opinia nt sosnierza? > > > Że nie zrobił nic złego bo z PO już był wyrzucony a poza wszystkim innym ma > prawo uznać w swoim sumieniu, że swoją obietnicę wobec wyborców będzie w > stanie skuteczniej realizować gdzie indziej. ja tez uwazam ze wstepujac teraz do klubu pis nie zrobil nic zlego czy niezwyklego. cale ewentualne zlo stalo sie wczesniej. nurtuje mnie pytanie na ile sosnierza sklonil do krytyki zarzadu po jego ped do stanowisk i na ile cala sprawa jest instrumentem w reku pis sluzacym niszczeniu po. uwazam ze jest prawdopodobne ze sosnierz krytykowal zarzad po bo chcial stanowiska dla siebie i ze z pelna swiadomoscia stal sie narzedziem pis szkodzacym po. > A oto co im obiecał: > > "Serdecznie dziękuję 54 876 wyborcom, którzy oddali na mnie swoje głosy. Dzięki > > Państwu uzyskałem w wyborach do Sejmu RP najlepszy wynik na Śląsku, a w skali > kraju uplasowałem się na 8 pozycji. > szkoda ze nie startowal z listy upr. zobaczylibysmy ile z tego wyniku jest zasluga listy z ktorej startowal a ile jego nazwiska. > Zapewniam, że będę godnie reprezentować mieszkańców całego regionu, realizując > program naprawy Rzeczpospolitej." > czyli jaki? sliczne ogolniki. nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Czy to ten? 19.01.06, 13:29 www.gwarek.com.pl/archiwum/190705/zasoby/region_cd5.html Jak tak gratulacje dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 Pis fekalia-bis 19.01.06, 14:00 Gratulacje, a Jagielińskiego już przyjęli do partii? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Pis fekalia-bis 19.01.06, 14:02 Kto, wicepremier Lepper, prezydent Tusk czy premier z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wallenrod bada czy naprawdę posłowie PiS 19.01.06, 13:52 t-800 napisał: > Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. Jest wśród nich były > poseł PO Andrzej Sośnierz - dowiedziała się nieoficjalnie TVN24. To bezrozumne maszyny zmuszane do głosowania przez Jarosława, któy pisze instrukcje jaki guzik nacisnąć w danym głosowaniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Mam nadzieje, ze go szybko nie wystawia do NFZ 19.01.06, 15:01 NIech sie Miller pomeczy do marca. Do konca wypowiedzenia. :)))))))) I niech lyka to, co sp..... Zlamas jeden, zaczal negocjowac z lekarzami opieke nad grupa 70% pod koniec grudnia. Ja go przed Trybunal Stanu postawilabym bez chwili wahania. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Mam nadzieje, ze go szybko nie wystawia do NF 19.01.06, 15:40 > Ja go przed Trybunal Stanu postawilabym bez chwili wahania. za samo nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kiedy nominacja? n/t 19.01.06, 15:42 Nominacja - jak zwykle - po ejakulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:26 t-800 napisał: > Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. Proces przyciagania róznych politycznych mętów i miernot do PIS juz się rozpoczął. Jesli tylko będa zdyscyplinowani to nawet brak charakterów i inne negatywne cechy nie przeszkodzą im w przejściu do jedynie słusznej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:30 buraque napisał: > t-800 napisał: > > > Klub parlamentarny PiS powiększy się o trzech członków. > > Proces przyciagania róznych politycznych mętów i miernot Sośnierz jest mętem i miernotą? To co on robił na liście PO? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:44 To samo, co na ślubnym kobiercu robi kilkadziesiąt procent nowożeńców. Udawał kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:51 witek.bis napisał: > To samo, co na ślubnym kobiercu robi kilkadziesiąt procent nowożeńców. Udawał > kogoś innego. Tylko dlaczego była żona żąda wierności już po tym jak się z nim rozwiodła? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:55 Żąda wierności?! :))) Jeśli dobrze pamietam, to spuściła go ze schodów i nie chce mieć z łajdusem nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:04 witek.bis napisał: > Żąda wierności?! :))) Jeśli dobrze pamietam, to spuściła go ze schodów i nie > chce mieć z łajdusem nic wspólnego. Panie Witek, uwazaj pan. Chyba zatrącasz a bardzo osobiste powody przejścia Sośnierza do PiS. Kataryna jest zbyt zainteresowana. Ale facet zwyczajna dziwka jest, ma pod górę na wszystkich przyjęciach w "salonie". Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:10 haen1950 napisał: > witek.bis napisał: > > > Żąda wierności?! :))) Jeśli dobrze pamietam, to spuściła go ze schodów i > nie > > chce mieć z łajdusem nic wspólnego. > > Panie Witek, uwazaj pan. Chyba zatrącasz a bardzo osobiste powody przejścia > Sośnierza do PiS. Kataryna jest zbyt zainteresowana. Przeciwnie, wcale nie jestem zainteresowana. Sośnierz mnie ani ziębi ani grzeje, to Wy histeryzujecie jakby Was zdradził. Ja nie mam do niego żadnego emocjonalnego stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:13 Kasieńko! Wyluzuj ździebko. Gdzie Ty tu widzisz histerię? Owszem - natrząsanie się z czyjegoś upadku nie jest może przesadnie eleganckie, ale z histerią nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:15 witek.bis napisał: > Kasieńko! Wyluzuj ździebko. Gdzie Ty tu widzisz histerię? Tu czyli gdzie? Myślisz, że piję do Ciebie? Owszem - natrząsanie > się z czyjegoś upadku nie jest może przesadnie eleganckie, ale z histerią nie > ma nic wspólnego. Kwestia oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:20 kataryna.kataryna napisała: "Sośnierz mnie ani ziębi ani grzeje, to Wy histeryzujecie jakby Was zdradził." "WY" czyli "KTO"? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:23 kataryna.kataryna napisała Przeciwnie, wcale nie jestem zainteresowana. Sośnierz mnie ani ziębi ani > grzeje, to Wy histeryzujecie jakby Was zdradził. Ja nie mam do niego żadnego > emocjonalnego stosunku Kto tu histeryzuje. Ulga, jak po zrobieniu kupki lub pozbyciu się oziębłej baby. Powodzenia życzymy, może paru pacjentów wyzdrowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 18:03 kataryna.kataryna napisała: > Sośnierz mnie ani ziębi ani > grzeje, to Wy histeryzujecie jakby Was zdradził. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35250022&a=35268984 Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:06 witek.bis napisał: > Żąda wierności?! :))) Jeśli dobrze pamietam, to spuściła go ze schodów i nie > chce mieć z łajdusem nic wspólnego. Tylko jej przyjaciele lamentują po forach, że były mąż się prostytuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:10 Lamentują?! Dawno się tak nie uśmiałem. Chociaż gotów jestem przyznać, że widok męskiej dziwki zawsze budził mój niesmak. Ale zdaje się, że niektórzy ultrakatoliccy politycy nie maja takich przesądów. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:13 witek.bis napisał: > Lamentują?! Dawno się tak nie uśmiałem. Jakoś tego rozbawienia nie widzę. Chociaż gotów jestem przyznać, że widok > > męskiej dziwki zawsze budził mój niesmak. Ale zdaje się, że niektórzy > ultrakatoliccy politycy nie maja takich przesądów. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:16 Śmiem twierdzić, że Ty ostatnio w ogóle niewiele widzisz. Tak mniej więcej od jesieni zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:18 witek.bis napisał: > Śmiem twierdzić, że Ty ostatnio w ogóle niewiele widzisz. Tak mniej więcej od > jesieni zeszłego roku. I wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:26 Być może ja również niewiele widzę. Ale to pewnie dlatego, ze wyparuję głównie kataryny.kataryny, a jej ostanio jak na lekarstwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:34 witek.bis napisał: > Być może ja również niewiele widzę. Ale to pewnie dlatego, ze wyparuję głównie > kataryny.kataryny, a jej ostanio jak na lekarstwo ;-) fakt. zero komentarzy na temat naruszenia prawa przez radnych warszawy (z pis) zero komentarzy na temat zoglerki intepretacjami uchwalenia budzetu i metnych tlumaczen marcinkiewicza oraz jurka oraz tupetu kaczynskich w tej kwestii. a wydawaloby sie ze to dosyc istotne sprawy debace praktyczna miara tego co pis rozumie przez `prawo' oraz `naprawe panstwa' i `rewolucje moralna' Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:15 kataryna.kataryna napisała: > witek.bis napisał: > > > Żąda wierności?! :))) Jeśli dobrze pamietam, to spuściła go ze schodów i > nie > > chce mieć z łajdusem nic wspólnego. > > > > Tylko jej przyjaciele lamentują po forach, że były mąż się prostytuuje. > ja bym raczej powiedzial ze przyjaciele platformy odnotowuja kolejne dowody na to ze sosnierz zostal slusznie zrzucny ze schodow. bo niektorzy przyjaciele kochanki sosnierza wciaz maja na ten tema inna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:18 bush_w_wodzie napisał: > ja bym raczej powiedzial ze przyjaciele platformy odnotowuja kolejne dowody na > to ze sosnierz zostal slusznie zrzucny ze schodow. A na tej liście powodów to jakie są? Czy poza tym, że brzydko powiedział jest jeszcze jakiś? Czy w ogóle są tylko dwa - że brzydko powiedział i że odszedł? bo niektorzy przyjaciele > kochanki sosnierza wciaz maja na ten tema inna opinie. Bo trudno uznać za zdradę związanie się z kimś człowieka całkowicie wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:25 kataryna.kataryna napisała: > bush_w_wodzie napisał: > > > ja bym raczej powiedzial ze przyjaciele platformy odnotowuja kolejne > > dowody na to ze sosnierz zostal slusznie zrzucny ze schodow. > > > > A na tej liście powodów to jakie są? Czy poza tym, że brzydko powiedział jest > jeszcze jakiś? Czy w ogóle są tylko dwa - że brzydko powiedział i że odszedł? > krytyka swojej partii w mediach w momencie gdy grozi jej rozlam jest wystarczajacym dodwodem szkodliwosci. podejrzewam ze na tej medialnej krytyce aktywnosc sosnierza sie nie konczyla. zabawne tez bylo ze sosnierz jednoczesnie zabiegal o stanowisko szefa nfz czlonkostwo w pis i odwolywal sie od decyzji zarzadu po. pozostaje poczekac by przekonac sie czy w tle dzialan sosnierza bylo wysokie stanowisko panstwowe czy nie. to bedzie kropka nad i. > > > bo niektorzy przyjaciele > > kochanki sosnierza wciaz maja na ten tema inna opinie. > > Bo trudno uznać za zdradę związanie się z kimś człowieka całkowicie wolnego. > gdyby on byl taki calkiem wolny jak krytykowal zarzad po to nie mialby zadnych szans na szefostwo nfz lub inne podobne stanowisko. obecne dzialanie to najpewniej finalizowanie transakcji ktorej istnienia dawno sie domyslalismy Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Bo drugiego trakiego frajera juz nie znajdzie 19.01.06, 16:56 Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:56 Przypominam, ze rozwiodła się wskutek nieuprawnionej krytyki wewnętrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:34 kataryna.kataryna napisała: > witek.bis napisał: > > > To samo, co na ślubnym kobiercu robi kilkadziesiąt procent nowożeńców. Ud > awał > > kogoś innego. > > > > Tylko dlaczego była żona żąda wierności już po tym jak się z nim rozwiodła? Możan by jeszcze zadać sobie pytanie, czy to rozbicie małżeństwa nie było celowo sprowokowane, żeby móc się spotykać z innym. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:37 To teoria spiskowa. Czy dotyczy też Gowina? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:39 A co z Gowinem, jeśli wolno zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:50 Też w pewnym momencie krytykował postawę negocjacyjną PO. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:54 pro.filutek1 napisał: > Też w pewnym momencie krytykował postawę negocjacyjną PO. To świetnie! Na przykładzie Gowina i Sośnierza doskonale widać różnicę między krytyką "linii partii", a rozp...dalaniem ugrupowania dla swoich własnych intersów. Bo Gowina chyba z PO nie wyrzucili, pradwa? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 18:01 pro.filutek1 napisał: > Też w pewnym momencie krytykował postawę negocjacyjną PO. Tylko jeden z nich, po ewentualnym przejściu do PiSu, ma realną szansę na tak zwany stołek i władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Kontynuując konwencję 19.01.06, 17:37 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > witek.bis napisał: > > > > > To samo, co na ślubnym kobiercu robi kilkadziesiąt procent nowożeńc > ów. Ud > > awał > > > kogoś innego. > > > > > > > > Tylko dlaczego była żona żąda wierności już po tym jak się z nim rozwiodł > a? > > > Możan by jeszcze zadać sobie pytanie, czy to rozbicie małżeństwa nie > było celowo sprowokowane, żeby móc się spotykać z innym. sosnierz to ostrozny czlowiek. na wszelki wypadek odwolal sie od decyzji zarzadu po jednoczesnie negocjujac warunki akcesu do pis. po tmy jak tusk skomentowal jego odejcie zlozenie takiego odwolanie musialo wymagac wielkiej sily woli honorowego sosnierza Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 16:59 kataryna.kataryna napisała: > Sośnierz jest mętem i miernotą? To co on robił na liście PO? mętem i miernotą bez charakteru, koniunktoralistą i pieczeniarzem, w/w pytanie nie do mnie bo ja tych list nie konstruowałem Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Sośnierz w Klubie Parlamentarnym PiS 19.01.06, 17:46 Jarosław, chłop jak dąb, przycjaga sosnierzy jak jego kot. Odpowiedz Link Zgłoś