Gość: PULS IP: *.156.105.38.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.11.02, 20:10 Obiecuje ze nie bede juz pytal z czego zyjesz i PRZEPRASZAM cie za wszystkie krzywdy ktore ci wyrzadzilem tym pytaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kraken Re: Jerzy wroc. IP: *.proxy.aol.com 05.11.02, 21:27 Gość portalu: PULS napisał(a): > Obiecuje ze nie bede juz pytal z czego zyjesz > i PRZEPRASZAM cie za wszystkie krzywdy ktore ci > wyrzadzilem tym pytaniem. **************** -Kr. Zamiast przeprosin,ktore w koncu NIC nie kosztuja,przeslij lepiej jakis sympatyczny wielce czek, powiedzmy na 1000$ na wskazane konto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Jerzy wroc. IP: *.156.105.99.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.11.02, 21:51 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Obiecuje ze nie bede juz pytal z czego zyjesz > > i PRZEPRASZAM cie za wszystkie krzywdy ktore ci > > wyrzadzilem tym pytaniem. > **************** > -Kr. Zamiast przeprosin,ktore w koncu NIC nie kosztuja,przeslij lepiej jakis > sympatyczny wielce czek, powiedzmy na 1000$ na wskazane konto!!! Moze znacza bo Jerzy mnie upomnial ze go nie przeprosilem a juz inny temat zaczynalem z nim dyskutowac. Ja wiem ze za kase swiat sie podli i za kase ksiadz sie modli. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Jerzy wroc? IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.11.02, 08:49 Mnie tam nie za bardzo teskno za jego tasiemcowymi i nie na temat cytatami z Ewangelistow... ;) Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Jerzy wroc? IP: *.27.83.107.Dial1.Chicago1.Level3.net 06.11.02, 08:58 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Mnie tam nie za bardzo teskno za jego tasiemcowymi i nie na temat cytatami z Ew > angelistow... ;) > Kagan Mnie jego teksty nie tylko nudza ale leb mnie zaczynala rabac od czytania jednego i tego samego.Odprezalem sie przy twoich ripostach. Odpowiedz Link Zgłoś