Dodaj do ulubionych

kim jest sierakowski

28.01.06, 01:00
kim jest Sławomir Sierakowski i kto go wypromował
Obserwuj wątek
    • emerytka.z.rzeszowa Jego matka. 28.01.06, 01:01
      incognito2006 napisała:

> kim jest Sławomir Sierakowski i kto go wypromował
      • millerowiec Ta co zdradziła SLD d.PZPR i poszła na borowiki? 28.01.06, 01:10
        • joannabarska Re: Ta co zdradziła SLD d.PZPR i poszła na borowi 28.01.06, 01:25
          Niejednemu psu Łysek. Nie gadajcie bzdur, zadna rodzina, a poza tym on długo
          juz pracuje w TVP. Nie znacie go? Dziwne.
          • incognito2006 Re: Ta co zdradziła SLD d.PZPR i poszła na borowi 28.01.06, 01:32
            znamy
            tylko nie jest normą zakładanie opiniotwórczego kwartalnika w 23 roku życia,
            kwartalnika ktory nadal utrzymuje się na rynku i nie jest finansowany z
            własnych środków
            poza tym długo juz go można w mediach oglądać jako osobę opiniotwórczą, osobę z
            której zdaniem i poglądami nalezy się liczyć, bo jest lansowana jako autorytet
            młody człowiek bez pleców sie nie wylansuje

pytanie, kto wylansował Sierakowskiego?
            • millerowiec Może on należy do mniejszości? 28.01.06, 01:35
              • kropek_oxford Seksualnej? A moze do mafii? Jak ten mlody acz 28.01.06, 01:39
                spasly jak Kaminski papierowy "wlasciciel" paru warszawsko-mafijnych knajp
                (Elephant, U Szwejka itp)? Ten, o ile sobie przypominam, byl jeszcze mlodszy:)))
    • frank_drebin I jestes ofiara GW i podobnych okolic 28.01.06, 01:49
      politpoprawnych. Dales/las sobie wmowic, ze niejaki Sierakowski jest kims. To
      tylko jakis nieopierzony malolat z okolic "Krytyki politycznej". Zreszta oni
      chyba chyba ich tam klonuja bo wszyscy wygladaja tak samo (to nie tylko moje
      wrazenie). To tylko tzw. "nowa" lewica, ktora jak bedzie trzeba pojdzie pod
      sztandarami nieocenionych Marka Pola i L. Millera ;)
      • incognito2006 Re: I jestes ofiara GW i podobnych okolic 28.01.06, 10:24
        nie ja dałem się wrobić, tylko ten człowiek na autorytet jest promowany. Mnie
        ciekawu przez kogo i dlaczego tak prężnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka