oopsy-daisy 02.02.06, 21:50 Nastały ciekawe czasy... Demokracja ludowa im sie skończyła. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Kwestia gustu... 02.02.06, 21:57 Fakt - Lepper wielce urodziwy jest i elegancki, toż samo reszta towarzystwa. Widzę że masz gusta raczej pszenno-buraczane, nic więc dziwnego, że nie podobają ci się kosmopolityczne gęby Michnika i Geremka. Co innego taki Gosiewski - też nasz mazowiecki wyrób.. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Kwestia gustu... 02.02.06, 21:58 dr.krisk napisał: > Co innego taki Gosiewski - też nasz mazowiecki wyrób.. On chyba jest nadmorski? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ale urodę ma taką... 02.02.06, 22:01 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > On chyba jest nadmorski? .. na piaskach mazowieckich nieurodzajnych wykarmioną... Nasz człowiek, dostojny, gruby, z teczką! Urodziwy wielce! Na pewno naszej daisy się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Kwestia gustu gettowego... 02.02.06, 22:00 > Fakt - Lepper wielce urodziwy jest i elegancki, toż samo reszta towarzystwa. > Widzę że masz gusta raczej pszenno-buraczane, nic więc dziwnego, że nie > podobają ci się kosmopolityczne gęby Michnika i Geremka. Tak... kolega z kibucu zawsze woli niedojdę kibucową. Kwestia gustu i etnicznych lojalności. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Być lojalnym dla tzw. Polaka to uwłacza godności 02.02.06, 22:01 normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: gratuluję gustu 02.02.06, 22:02 www.spieprzajdziadu.pl/pliki/giertych.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Masz rację! 02.02.06, 22:06 Jakoś wolałbym towarzystwo ostatniej kibucowej niedojdy niż widok czerwonej gęby Leppera. Ale jak ci odpowiada - voila'. Miłość ślepa jest i już. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Masz rację! 02.02.06, 22:11 > Jakoś wolałbym towarzystwo ostatniej kibucowej niedojdy niż widok czerwonej > gęby Leppera. Ale jak ci odpowiada - voila'. Miłość ślepa jest i już. Nie miłość, kibucniku, ale twoj instynkt oszołoma. Dla ciebie zawsze kolega z getta będzie bliższy. Zresztą pewnie wyglądasz jak te niedojdy Geremek, czy Spielberg, wiec mezaliansu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk I znowu masz rację! 02.02.06, 22:13 oopsy-daisy napisał: > Zresztą pewnie wyglądasz jak t > e niedojdy Geremek, czy Spielberg, wiec mezaliansu nie ma. Poniewaz jestem czarnoskórym Żydem homoseksualistą, członkiem KC Komunistycznej Partii Korei, masonem oraz cyklistą - Geremek czy Spielberg przy mnie to przystojniaki. A jak ty wygladasz? Sądząc z gustów: masywna polska dziopa. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy zawsze mam 02.02.06, 22:16 Ty jednak niedojdo frankensteina jednak nigdy nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Wiemy, wiemy.... 02.02.06, 22:19 oopsy-daisy napisał: > Ty jednak niedojdo frankensteina jednak nigdy nie masz. Ale czy trafiłem z tą masywną dziopą? Nawet nie pytam o kolor twojego mohairowego berecika - oczywiście amarantowy? Albo taki nieopisanie brudnoróżowy... Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Wiemy, wiemy.... 04.02.06, 23:53 > Ale czy trafiłem z tą masywną dziopą Nie trafiłeś, ciołku bosy. No własnie ci tłumacze, ze nigdy nie masz racji. Inteligencji też widać brakuje... Pociesz sie jednak, że jesteś "kosmopolitą". :) To najlepsza ucieczka zakompleksionego Zyda z getta. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ciekawe... 05.02.06, 01:16 oopsy-daisy napisał: > To najlepsza ucieczka zakompleksionego Zyda z getta. Hmm.. dużo wiesz o żydowskich gettach. Czyżby szanowni przodkowie zajmowali się pilnowaniem, aby owi Żydzi z getta nie uciekali? W latach 1939-1945? Bo tak mi jakoś wygladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy Re: Ciekawe... 05.02.06, 04:10 > pilnowaniem, aby owi Żydzi z getta nie uciekali? W latach 1939-1945? > Bo tak mi jakoś wygladasz. Nie pij tyle, to nie będzie ci sie zwidowało. Tak jak z tymi grubymi na jakie najwyrazniej masz ochotę. A nikt sie nie musi zajmować trzymaniem Żydów w getcie. Zbijanie sie w kupę (getto) to ich instynkt. Od wieków, pod każdą szerokością geograficzną to robią. I w Polsce i w USA i w Izraelu. Sami sobie nawet mury budują. I tak w Izraelu buduja sobie getto wbrew światu. Sami sie murem otaczają. Taki to instynkt szowinizmu żydowskiego. Ze światem współży nie umieją, wiec odgradzają sie od "gojów". Ty jestes głupim Żydem, skoro tego nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak gratuluje 12.03.06, 21:27 przejales od cyfrowego kretyna palme najwiekszego debila na forum kraj :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kwestia gustu... 02.02.06, 22:23 Omal nie spadłem z fotela. dr.krisk napisał: > nie podobają ci się kosmopolityczne gęby Michnika i Geremka. chyba z czasów kiedy ten pierwszy jeździł na trokistowskie zjazdy w Rzymie a ten drugi jako agent SB udzielał się w Instytucie Paryskim. Ta zaraza trokistowska po latach wróciła do Polski w zmutowanej formie ruchów feministycznych, homoseksualnych, ochrony środowiska, zielonych i innych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Co to są "trokiści"? 02.02.06, 22:25 qwardian napisał: > chyba z czasów kiedy ten pierwszy jeździł na trokistowskie zjazdy w Rzymie a te > n > drugi jako agent SB udzielał się w Instytucie Paryskim. Ta zaraza trokistowska > po latach wróciła do Polski w zmutowanej formie ruchów feministycznych, > homoseksualnych, ochrony środowiska, zielonych i innych bzdur. Napisz jeszcze coś o "trokistach". Lew Troki? No i zapomniałeś o masonach i cyklistach, jak czerw toczących zdrowy trzon narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A może... 02.02.06, 22:34 malaszaramysz napisała: > Ci co mają troki przy kalesonach? Mieszkają w Trokach? Albo biorą d..ę w troki? I potem pisz do nich na Berdyczów? Nasza urocza daisy coś zamilkła - pewnie przygotowuje obszerny opis swego wyglądu. Tylko bez szczegółów proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: A może... 02.02.06, 22:38 Biorąc d... w troki zaplątują się w troki i lądują w szpitalu w Trokach zawinięci w kaftany z trokami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Leżąc, słuchają 02.02.06, 22:44 malaszaramysz napisała: > Biorąc d... w troki zaplątują się w troki i lądują w szpitalu w Trokach > zawinięci w kaftany z trokami. .. muzyki trokowej. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Co to są "trokiści"? 02.02.06, 22:36 Jesienia rozpoczyna studia na wydziale historycznym UW. Wlacza sie w dzialalnosc kolek samoksztalceniowych skupionych wokol Modzelewskiego i Kuronia. Srodowisko to nadal interesowalo sie ideologia Trockiego: ...nie bede ukrywal, ze cos mielismy wspolnego z Trockim - wspomina Michnik - ale z syjonizmem nic. Co mielismy wspolnego z trockizmem ? ...mielismy kontakty z trockistami. Przyjezdzali do Polski mlodzi ludzie z SCR (Liga Trockistowska), ktorzy mowili, ze sa zbuntowanymi marksistami przeciwko stalinowskiej ortodoksji we francuskiej partii. Co bylo dla nas atrakcyjne w ich mysleniu ? To, ze dzieki trockizmowi mozna bylo byc zbuntowanym, antysowieckim, a jednoczesnie byc komunista-marksista. Druga ich cecha charakterystyczna byl skrajny, wojujacy ateizm: W gronie komandoskim wciaz uwazalismy Prymasa za naszego przeciwnika - mowi Michnik w ksiazce "Miedzy panem a plebanem" - w gruncie rzeczy sojusznika Gomulki, zagrozenie polskiej wolnosci i ostatnia podpore PZPR. ... Uwazalem, ze kardynal Wyszynski jest politykiem reakcyjnym, wstecznym i w gruncie rzeczy jest to sojusznik Gomulki. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jednak lepiej ci wychodzi... 02.02.06, 22:42 .. przepisywanie niż pisanie samemu. To teraz idź ochłonąć, poczytaj trochę, pomyśl, wróć i coś napisz sam od siebie (i bez ośmieszających cię błędów). Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Jednak lepiej ci wychodzi... 02.02.06, 22:48 Czemu nie wymieniłeś innych kosmopolitów jak brat Michnika w Szwecji, Wolińska w Londynie, lub Morel w Izraelu. Wszyscy mają jedną wspólną kosmopolityczną cechę. Siedzieliby w polskim pierdlu. Tajne służby powinny ich wysłać w kosmos do Abrahama to cały ich kosmopolityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kosmopolici w Kosmos! 02.02.06, 22:55 qwardian napisał: > Tajne służby powinny ich wysłać w kosmos do > Abrahama to cały ich kosmopolityzm. Trocki do Trok! Napisz coś jeszcze o tych wstrętnych kosmopolitach, bo spragnieni jesteśmy prawdy! O tym jak knują, i co im zrobisz jak ich wyłapiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Kosmopolici w Kosmos! 02.02.06, 23:00 qwardian napisał: > Zapytaj się Ariela Sharona. Trudno byłoby, zważywszy na jego stan. Ale ja wolę twoje objaśnienia, w krótkich żołnierskich słowach.... Trochę przypominasz mi niezapomnianego pułkownika P. z mojego Studium Wojskowego. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Kosmopolici w Kosmos! 05.02.06, 11:52 Co ci przeszkadza jego stan? Wprawdzie został przesadzony w doniczkę, ale uśmiecha się pogodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Jednak lepiej ci wychodzi... 05.02.06, 01:44 Skąd sie biorą takie komunistyczno-języczne ciołki, jak qwardian? W kapuscie ich ktoś znajduje czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Sądzę, że ten język najlepiej oddaje ich stan... 05.02.06, 01:49 .. ducha. Nie bez przyczyny mają w bieliźniarce portret Wiesława Gomułki.... Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: Co to są "trokiści"? 02.02.06, 22:50 a kolega to cokolwiek o trockizmie przeczytał i zrozumiał, czy tylko nazwa wytraszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Kwestia gustu... 02.02.06, 22:51 dr.krisk napisał: > Fakt - Lepper wielce urodziwy jest i elegancki, toż samo reszta towarzystwa. > Widzę że masz gusta raczej pszenno-buraczane, nic więc dziwnego, że nie > podobają ci się kosmopolityczne gęby Michnika i Geremka. E tam od razu "kosmopolityczne". Z Nalewek !! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: O, TAK!!! Oni są piękni i ubogaceni!;))) 02.02.06, 22:42 bi.gazeta.pl/im/2/2247/z2247852G.jpg i.wp.pl/a/f/jpeg/8599/giertych_roman.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Bo to zwalnia od myślenia! 05.02.06, 13:59 Czynności dla Ciebie wyjątkowo bolesnej! M. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty uwielbiałeś przecież miłą buźkę Jaskierni. 02.02.06, 22:02 A zaczela damokracja z chamska geba Leppera? Autor: kropek_oxford Data: 02.02.06, 21:51 ...i motto: Co ukradłem to moje i wszystkim wara od tego (naczelne hasło poprzedniej "demokracji"). Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: A zaczela damokracja z chamska geba Leppera? 02.02.06, 22:29 może ci nie podobabać Lepper,ale do cholery nie wrzucaj innych Polaków do tej samej szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: A zaczela damokracja z chamska geba Leppera? 02.02.06, 22:45 cały czas się sobie dziwię, że jeszcze wchodzę na forum. to i jakiekolwiek inne... to niby piękna idea. każdy się może wypowiedzieć. taki nasz hajt park. i nawet na skrzynkę nie trzeba wchodzić. ale widać, że wystarczy dać ludziom anonimowość i uwolnić od potencjalnej możliwości konfrontacji swoich poglądów z drugą stroną i z całym szacunkiem pierdoły gadacie takie, że głowa boli (większość). kibuce? gęby? władza ludowa się urwała? wstyd mi troszkę za was... nie za wszystkich oczywiście. ale poziom dyskusji nie jest wart uczestnictwa w tejże. pozdrawiam i życzę oleju w głowię odrobinę Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak sami sie wrzucili... 12.03.06, 21:28 glosujac na te mordy - konska, spalona w solarce albo niedorozwoja P.E.G. :] Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 00:15 serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1834083 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 10:47 cheetah51 napisał: > serwisy.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1834083 :-))) yntelygent :-))) img354.imageshack.us/img354/4236/yntelygent4es.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 10:52 Yntelygent to za mało, Panie Heniu, toż to geniusz ekonomiczny, juz dawno Nobla powinien dostać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 11:06 atropa_belladonna napisała: > Yntelygent to za mało, Panie Heniu, toż to geniusz ekonomiczny, juz dawno Nobla > powinien dostać:))) :-) img451.imageshack.us/img451/1325/cidthemoticonlepperowa2631mz7e.jpg ..a nie dostał P. "..26".. €€ps ".._belladonna"-o :-) i dlaczego ani jednej ? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 11:10 ps Pani "bell.."-o, a czy wolno mi będzie "fotkę" skopiować ? ..po fakcie pytam:).. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 12:18 Którą fotkę? I tak po fakcie, więc właściwie to wszystko jedno, ale tak z ciekawości się pytam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 13:50 atropa_belladonna napisała: > Którą fotkę? I tak po fakcie, więc właściwie to wszystko jedno, ale tak z > ciekawości się pytam :))) A tą: bi.gazeta.pl/ludzie/2/42/z9292N.jpg.. jak już Pani taka ciekawa:) ps ..mogłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) 05.02.06, 14:13 Nie otworzył mi się link, o moja wizytówkę chodzi? Jasne, że tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Inteligentna gęba Andrju;)))))))))))))) b/o 07.02.06, 01:47 ave_duce napisała: > Tę? > > ;) a właśnie, że Tą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: I enjoy watching you cry, POświry i SLD-UPki. 05.02.06, 01:45 Demokracja ludowa to właśnie wróciła - po 17 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: I enjoy watching you cry, POświry i SLD-UPki. 05.02.06, 07:36 Nie "używamy" już tekili? Wielka szkoda!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypili my 05.02.06, 10:56 "..ha ja ja ja ja.." :D cheetah51 napisał: > Nie "używamy" już tekili? Wielka szkoda!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypi 05.02.06, 15:52 I co, Dziewica na lodzie??? Ej, czy to czasem nie ona: rowery.trojmiasto.pl/pic5/zeg005.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypi 07.02.06, 02:00 ave_duce napisała: > I co, Dziewica na lodzie??? Ej, czy to czasem nie ona: > > rowery.trojmiasto.pl/pic5/zeg005.jpg > ;) ? Dziewica_Panna i rower ? ..a o który P. chodzi ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypi 07.02.06, 00:18 Może rude pijają tekilu tylko z hulajnogami?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypi 07.02.06, 01:34 cheetah51 napisał: > Może rude pijają tekilu tylko z hulajnogami?;-))) Rude rzadko pijają tekilu, bo później pod rudością boli bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: : tykilu my pili, my pili tykilu, tykilu wypi 07.02.06, 01:37 Osobiście - wolę pić czystą... z rudymi!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: I enjoy watching you cry, POświry i SLD-UPki. 05.02.06, 10:56 Wszystko w porządku, tylko dlaczego ta "nowa władza" jest taka pokraczna? Dwaj wodzowie po 1,56 wzrostu sztuka. Krzywousty Kazimierz, krótkoręki Przemek (wypisz, wymaluj Muminek), Lepper o aparycji magazyniera w GS, Roman - zwalisty walisty, Dorn o wyglądzie ZOMOwca, "ładny chłptyś" Ziobro, czarownica Zyta a na końcu Wodnik Szuwarek - specjalista od rur. No w mordę, to jakiś zoolog osobliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
great.one witajcie w polskim piekle.Kto jeszcze dorzuci. 05.02.06, 11:02 pod kociol ????? Odpowiedz Link Zgłoś
zirby oopsy-daisy: klasyczny przypadek, opisywany jako 05.02.06, 12:06 PiS-da - mu rozumu, jak mu bedzie samemu zbywac :) Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy No nie sposób sie nie cieszyć życiem :) 12.03.06, 19:47 Teraz Balcerowicz spada z piedestału post-PRL.. :) A banda troli pieni sie na forum, jak demony skropione wodą święconą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oopsy-daisy jest płacz i zgrzytanie zębów :) 07.05.06, 23:48 > Demokracja ludowa im sie skończyła. :) I płaczą na "solidaruchów"... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41366919 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41001901 Odpowiedz Link Zgłoś