b.autor 03.02.06, 14:31 za ich odwagę i męstwo oraz poczucie humoru /bo baby nie mają honoru/ obywatelskie posłuszeństwo adminom tego forum… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.autor Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 15:08 co gładko wycinają dosyć niewinne wygłupy a w zamian pozwalają pluć sobie i nam do zupy… forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36145341 Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 15:25 a potem, darmozjady to zacierają ślady… Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 15:27 b.autor napisał: > za ich odwagę i męstwo > oraz poczucie humoru > /bo baby nie mają honoru/ Szowinistyczna meska ***** Howgh > obywatelskie posłuszeństwo > adminom tego forum… Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: tyś jest model jakich mało 03.02.06, 15:38 Jak się kłócisz z jedna bladą, Nie dokładaj innym babom, Mamy honor, rozum, gust I nie damy pluć se w biust. Odpowiedz Link Zgłoś
artenara Re: tyś jest model jakich mało 03.02.06, 15:40 ladnie.Blada twarz oznaka niestrawnosci Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wypowiadam niniejszym ... :-)))))))))))))))))) 03.02.06, 16:19 ..... • bladej twarzy do sztambucha b.autor 03.02.06, 12:16 + odpowiedz gdyby ze wszystkich na świecie stołów zrobić taki jeden, mebel nad meblami wsparty mega rogami na nogach nad nogami i gdyby ze wszystkich na świecie matołów wybrać jednego, matoła nad matołami i gdyby tak owego matoła na blacie owego stoła w miarę równo rozciągnąć a wcześniej mu gacie ściągnąć po czym wyrwać, z mega blatu, tę największą w świecie z dech tak ogromną, że jej ogrom wprost zapiera ludziom dech wziąć najszerszy w świecie zamach i najgłębszy w świecie wdech i łup!!! najserdeczniej w świecie walnąć w tę najbledszą z bladych dup rozciągniętą na tym stole na najmilszy sercu płask jaki to byłby... jaki to byłby... jaki to byłby... wrzask! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: wypowiadam niniejszym ... :-))))))))))))))))) 03.02.06, 17:40 Niech będzie pochwalony, lecz od Rydzyka strony... "ŚMIEJMY SIĘ Z GŁUPICH, CHOĆ I PRZEWIELEBNYCH" - Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wypowiadam niniejszym ... :-))))))))))))))))) 03.02.06, 17:46 joannabarska napisała: > Niech będzie pochwalony, > lecz od Rydzyka strony... "Niech będzie pochwalona Kaczka i jego Brat, zawsze Dziwaczka" >?????< -- .... ta rura rura rura rura ta rura wanna wasserrmmanna ta rura rura ta ra .... >na znaną mel.< Odpowiedz Link Zgłoś
artenara Re: wypowiadam niniejszym ... :-))))))))))))))))) 03.02.06, 17:43 masz ode mnie nominacje do nagrody,jesli oglosza tu kiedys konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wypowiadam niniejszym ... :-))))))))))))))))) 03.02.06, 17:48 artenara napisał: > masz ode mnie, Panie b.autor, nominacje do nagrody,jesli oglosza tu kiedys >konkurs. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 18:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36123031&a=36123031 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 18:42 Już leciałam z wałkiem w dłoni na odsiecz, a tu masz "baby nie mają honoru" i nawet mini rymowanki z mini skruchą? Jak nie, to nie, obejdzie się. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor sprostowanie 03.02.06, 18:45 autor to nie byle drab i nie krzyczcie proszę nań to przecież było do bab a nie do pań! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Baby w nosie Ploplego 03.02.06, 18:55 Na forumie tnie też Plopli. Jego mózg jest zimnych sopli. To on właśnie, moim zdaniem, Się zajmuje wycinaniem Wierszych, których nie rozumie. Giwi rymy cenić umie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Baby w nosie Ploplego 03.02.06, 19:23 plopli napisał: > bardzo ładne :-) Nie podlizuj się, tylko oddaj wierszyki!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Baby w nosie Ploplego 03.02.06, 19:54 iza.bella.iza napisała: > plopli napisał: > > > bardzo ładne :-) > > Nie podlizuj się, tylko oddaj wierszyki!!! :-) Nie gniewaj się "izka"!, jestem z tobą ! :-) ps ..nie widzę cię, nie czytam .. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:sprostowanie..€€€ps b.autorze, za to niżej..:-) 03.02.06, 18:56 ..samo wyszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: sprostowanie 03.02.06, 18:59 Na kobietach znasz sie słabo. Kazda dama jest też babą. I choć jedna pani do drugiej odczuwa często złość, To stać je na tak zwaną babską solidarność. Nie męcząc siebie i innych rymami,wymagającymi zastosowania w słowie "solidarność" niezwykle oryginalnego akcentu, oświadczam, że "Skuteczność" jest śliczna i zachecam do lektury choćby na oślej. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza "Skuteczność" została skutecznie skasowana:( 03.02.06, 19:25 panidalloway napisała: "Skuteczność" jest śliczna i zachecam do lektury choćby na oślej. Jak się na oślej kliknie w wątek pod tym tytułem, to się otwiera okno komunikatu "wiadomść o podanym numerze nie isnieje lub została skasowana." Nie zdążyłam jej przeczytać:( Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor Re: "Skuteczność" została skutecznie skasowana:( 03.02.06, 19:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36123031&a=36123031 no i za co?! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: "Skuteczność" została skutecznie skasowana:( 03.02.06, 19:48 b.autor napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36123031&a=36123031 > > no i za co?! Pewnie za to, panie Autorze, Że Plopli pojąć Cię nie może:) Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: "Skuteczność" została skutecznie skasowana:( 03.02.06, 19:54 iza.bella.iza napisała: > b.autor napisał: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36123031&a=36123031 > > > > no i za co?! > > Pewnie za to, panie Autorze, > Że Plopli pojąć Cię nie może:) > Pani Iza mnie przecenia, nie mam nic do powiedzenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: "Skuteczność" została skutecznie skasowana:( 03.02.06, 20:06 plopli napisał: > Pani Iza mnie przecenia, > nie mam nic do powiedzenia. ;-) Właśnie o tym ciągle piszę, Że masz w głowie straszną ciszę:) > Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 18:53 Pani panidalloway, przecie b.autor na myśli miał panie baby a nie Panią ! :-) ..myślę.. panidalloway napisała: > Już leciałam z wałkiem w dłoni na odsiecz, a tu masz "baby nie mają honoru" i > nawet mini rymowanki z mini skruchą? Jak nie, to nie, obejdzie się. -- No i zawsze pozostaje to: slowniki.pwn.pl/zasady/629418_1.html >maac< "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 19:53 A Pan, Panie Henryku, zapewne "ujrzał" wałek roz-RZĄDU do tego: www.tuning.pl/gfx/test/toyota/2sup.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wypowiadam niniejszym 03.02.06, 20:04 ave_duce napisała: > A Pan, Panie Henryku, zapewne "ujrzał" wałek roz-RZĄDU do tego: > > www.tuning.pl/gfx/test/toyota/2sup.jpg > ;) ! Przyznaję, Pani a.D:), nie rozumię..hehe.. ..tykila?.. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor skoro to ma być mężczyzna 03.02.06, 19:49 no to niech się chociaż przyzna i odpowie na pytanie - czemuś asan, mocium panie mocium panie, me pisanie wziął jak capa na powrozy i zaciągnął je do kozy?! Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: skoro to ma być mężczyzna 03.02.06, 20:04 b.autor napisał: > no to niech się chociaż przyzna > i odpowie na pytanie - > czemuś asan, mocium panie > mocium panie, me pisanie > wziął jak capa na powrozy > i zaciągnął je do kozy?! Ktoś Ci bajki opowiada, na mnie całe brzemię spada. Ty zaś, zamiast do rad się stosować, wolisz forum nam spamować. A już nieraz w miłych słowach Giwi Ci suszyła głowę, byś swą twórczość - dla porządku - zamnkął całą w jednym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: skoro to ma być mężczyzna 03.02.06, 20:12 plopli napisał: > byś swą twórczość - dla porządku > - zamnkął całą w jednym wątku. No, dobra - dość tego rymowania. Nowy wątek z nową treścią napisany prozą ma prawo założyć każdy i nie ma "prikazu" w regulaminie ani netykiecie, że jeden autor=jeden wątek. Kolega b.autor pisze mową wiązaną i kiedy wyrażą opinię na nowy temat ma prawo założyć nowy wątek. Twoje oskarżenie o spamowanie jest bez sensu. Przeczytaj sobie co to jest spam. Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway No sama nie wiem, jak to się stało, 03.02.06, 22:16 ale zgadzam się z Izą całkowicie. Dlaczego, ktoś piszacy wierszem ma pisać w specjalnym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza I coś nabrał wody w usta, Polopli? 04.02.06, 00:42 Jeszcze nie doczytałeś co to jest spam, czy kolejny raz potrafisz przyznać się do błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: I coś nabrał wody w usta, Polopli? 04.02.06, 00:43 iza.bella.iza napisała: > Jeszcze nie doczytałeś co to jest spam, czy kolejny raz potrafisz przyznać się > do błędu? nie potrafisz, miało być Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: I coś nabrał wody w usta, Polopli? 04.02.06, 10:58 Ja naprawdę nie mam się z czego tłumaczyć. Dlatego tego nie robię. B.autor natomiast zna powody usunięcia jego posta i najwyraźniej przyjął je do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: I coś nabrał wody w usta, Polopli? 04.02.06, 13:47 plopli napisał: > Ja naprawdę nie mam się z czego tłumaczyć. Dlatego tego nie robię. B.autor > natomiast zna powody usunięcia jego posta i najwyraźniej przyjął je do wiadomoś > ci. > Jak się nie można z czegoś wytłumaczyć, to się mówi, że tłumaczyć nie ma się z czego. Beznadziejny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Z Ploplim to jest pewien kłopot 03.02.06, 20:05 On dziedzicem jest Papkina, Artemizą posty ścina, Lecz odwagi mu nie staje By przeprośić, gdy źle kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor chyba że on jest w jej mocy 03.02.06, 20:08 chrobry plopli, lew północy tak jak każe zwyczaj stary broni czci jakowejś klary… Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor przypominam też, kolego 03.02.06, 20:49 że opluto tam nie mego lecz waszego naczelnego ale ciągnąć to już szkoda mocium panie – z nami zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś