abstracto Blok wyborczy PiS-u dziś o 20.00? 13.02.06, 15:56 Założę się, że jeżeli postawi na wybory, to Prezydent Wszystkich Polaków pokaże nam jedynie słuszną drogę. Alleluja i za kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
akff Głosujmy na SLD 13.02.06, 15:56 Zatrzymajmy Kaczorów i wszystkie moherowe nacje. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz ..przede wszystkim UMIEJA profesionalnie krasc ! 13.02.06, 16:21 Jak to udowodnili kradnac prwie 90% mienia razem z KL-D, obecna PO. NIK stwierdzil, ze 90% sprzedazy nie byl dokonany zgodnie z prawem co po polsku znaczy: kradli wszystko co mogli ukrasc. Szefem partii aferalnej, KL-D, byl rowniez Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ... i lokować forsę na "numerycznych" kontach! 13.02.06, 16:37 To potrafią najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
mixy [...] 13.02.06, 16:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Ja glosuje na SLD ! chamskimi glosami zwolennikow 13.02.06, 17:05 pisu sie niue przejmuje . zarzucaja sld okradanie panstwa a sami kradna . Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:57 Ciekawe!!!. Wychodzi na to że bracia zagrali na nosie koalicjantom.Tylko komu takie traktowanie państwa to będzie służyło?.Jedno tylko w tym dobre,że może wreszcie naród ruszy do urn i pis pogrąży się na amen. Oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
notomario !!!PREMIER Z TORUNIA!!! 13.02.06, 15:58 hurra hurra.... moze braciszki mają pomysła aby premierem został ksiądz z TORUNIA:) i wszystko by sie zaczeło zgadzać:D... (a teraz dzieci pocałujcie kaczkę w dupe) Odpowiedz Link Zgłoś
glenmorangie Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:59 Czy mozna wystapic o rozwiazanie prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
aaagna Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:00 nie odwazy się! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:02 Przed trzema chyba dniami zapowiedzialem tutaj,ze PiS zerwie pakt "trzech"!!!!! Bo to jedyna szansa ,by mogl utrzymac sie przy wladzy. Za pol roku juz nie mialby szans.Zreszta o wyborach na wiosnach pisalem tez tutaj pozna jesienia.Zatem dla mnie to zadne zaskoczenie!!! PiS liczy na pelna pule w przyszlych wyborach.Niestety ,ten Narod i przed szkoda i po szkodzie glupi.Kiedy juz wygraja zrobia te swoja IV RP a ci ,ktorzy na nich zaglosuja piszczec beda "bide",o jakiej nawet nie snili. Odpowiedz Link Zgłoś
goove Transmisja o 20.00 w TV TRWAM i RM? 13.02.06, 16:02 A W TVN, TVP, TV POLSAT o 20.20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jak tam "koalicjanci" z Samoobrony i LPR-u ??????? 13.02.06, 16:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=35242634&a=35252506 Odpowiedz Link Zgłoś
peterliberty Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:03 A wiec juz za 3-4 miesiace rzadzic bedzie SLD. Moze to i lepiej. Moze nie ma dzis w Polsce partii lepiej przygotowanej do rzadzenia? SLD! SLD! SLD! SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz Pęczak wróci z więzienia na czoło narodu 13.02.06, 16:04 zupełnie jak Piłsudski, przy zachowaniu wszystkich proporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo_hudini SLD = PZPR 13.02.06, 16:07 a mi sie wydaje że nie ma bardziej tępego forumowicza od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: SLD = PZPR > PIS 13.02.06, 17:41 Wydawało się wielu, że SLD to wielkie nieszczęście. Ale ja wiedziałem wtedy, że może jest źle, ale będzie jeszcze gorzej. I sprawdziło się - jest gorzej. PiS nie dość, że bezczelnie zawłaszcza państwo, sieje propagandę sukcesu, to zaczyna już rozpieprzać budżet państwa. Ciekawe skąd wezmą pieniądze na te bzdury, które sobie pouchwalali? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Powod dlaczego Kaczynski rozwiaze parlament... 13.02.06, 16:03 ..... bo moze .. dlatego tez pies jajka lize Odpowiedz Link Zgłoś
zyks W "WP" Cymański wyjaśnia przyczynę:"Opozycja szydz 13.02.06, 16:03 i z paktu stabilizacyjnego"! Pęknę ze śmiechu ... Odpowiedz Link Zgłoś
gaadd Re: W "WP" Cymański wyjaśnia przyczynę:"Opozycja 13.02.06, 16:06 zyks napisał: > i z paktu stabilizacyjnego"! Pęknę ze śmiechu ... obawiam się, że akt stabilizacyjny będzie działał, wybory - prawdopodobnie - jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Z daleka od fritza.fritza...Przezywa orgazm! 13.02.06, 16:28 Wylazi z niego cala podla dusza. Im wiekszy balagan w Polsce, tym lepiej dla niego. Swolocz! Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: W "WP" Cymański wyjaśnia przyczynę:"Opozycja 13.02.06, 17:09 no, juz dawno zauwazylem ze pis bardzo na szyderstwa wrazliwy musi, cos ta ich cnota jednak naciagan gdyz prawdziwa i krytyki i smiechu sie nie boi w zasazdie to powienien byc przepis w ordynacji wyborczej ze kto sie smieje z pisu i geminich w sejmie byc nie moze przeciez to destabilizuje panstwo! --- Polsce znow grozi kryzys polityczny gdyz lepsza polowa wladcy ma toksoplazmoze :( Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.zakrzewski NOTOWANIA 13.02.06, 16:03 chłopaki myśla ze notowania o PIS i PO w parlamencie jako jedynych sa prawdziwe i teraz im wyjdzie lepiej z koalicja...zreszta chlopaki licza na wielki skok na wladze..przygotowali wszystkie urzedy moga poszlaec teraz...cala wladza dla nich a poza tym TO MAMY W KONCU TANIE PANSTWO Z WYBORAMI CO 3 MIESIACE hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Prezydent jest bliski placzu! 13.02.06, 16:03 ta brzydka, niedobra opozycja znowu wysmiala PiS za klamstwa wyborcze. Dajcie prezydentowi chusteczke. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub jestem za rozwiazaniem 13.02.06, 16:03 jestem za! i wszyscy do urn! i niech wreszcie zostanie wybrana wiekszoc i bedzie spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Pokerowe zagranie kota i jego wlasciciela 13.02.06, 16:08 Poszedl rozkaz do wykonania.Oglos wybory!Dlaczego?-pyta spocony lokator Palacu.Nie pytaj-mowi kot-tylko wykonuj a potem zamelduj wykonanie.Nie mam czasu na rozmowy z toba... Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: Pokerowe zagranie kota i jego wlasciciela 13.02.06, 16:10 :D niech wiec dzialaja i zrobia te nowe wybory.. przeczysci sie nieco w parlamencie jak mysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Pokerowe zagranie kota i jego wlasciciela 13.02.06, 16:11 Błąd,bliźniaki jednojajowe myślą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz teraz zdradzę ci rąbek mojego dalszego planu 13.02.06, 16:15 powiedział kot następnego dnia. Planuję unię personalną, bo wczytałem się w polską historię, chciałbym nawiązać do wielkich dokonań Jagiellonów i wskrzesić Ducha Narodu z tamtych czasów. Zastanawiam się nad hiszpańską księżniczką, ale może postawię na Bliski Wschód. To delikatne sprawy i trzeba działać rozważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: teraz zdradzę ci rąbek mojego dalszego planu 13.02.06, 17:14 czyzby dlatego Prezes tyle czekal z zamazpojsciem? by wlasciwa unia personalna wzmocnic polske? och coz za dalekosiezna strategia i jakiez oddanie ojczyznie... --- Polsce znow grozi kryzys polityczny gdyz lepsza polowa wladcy ma toksoplazmoze :( Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz tak właśnie - uroczystość odbędzie się na Wawelu 13.02.06, 17:19 będzie wspaniała. Ojciec Rydzyk będzie celebrował. W pierwszej ławce zasiądzie Kot. Dalej głowy koronowane, światowa elita. Roman i Andrzej będą świadkami. A później zabrzmi Zygmunt i będzie to początek wielkiej i sławnej dynastii... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: tak właśnie - uroczystość odbędzie się na Waw 13.02.06, 17:27 podobno saudyjska ksiezniczka jest wolna wielki i posazny to rod... nikt nie wie tylko czy ladna bo w kwefie zawsze chodzi ale przeciez Prezes robi to dla Ojczyzny i dla Narodu, nie dla watpliwych kobiecych powabow --- Polsce znow grozi kryzys polityczny gdyz lepsza polowa wladcy ma toksoplazmoze :( Odpowiedz Link Zgłoś
aliasqbek Re: jestem za rozwiazaniem 13.02.06, 16:13 JESTEM ZA.PiS od momentu powolania rzadu prowadzi konsekwentna kampanie wyborcza.Mam dosyc tej podwojnej moralnosci,tego chelpienia sie wladza,tej retoryki PRL-owskiej,mam dosc gadania,ze SLD/AWS/PSL tez tak robili.... Panie Prezydencie->badz Pan mezczyzna i zrob cos dobrego! P.S. Tak na marginesie,Panie Prezydencie,ZALOBE NARODOWA POWINNO OGLASZAC SIE NA STOJACO.Nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ciekawe jaką Giertych będzie miał minę o 20 13.02.06, 16:06 Podobnie Lepper :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Ciekawe jaką Giertych będzie miał minę o 20 13.02.06, 16:08 hummer napisał: > Podobnie Lepper :-) > Spełni się "czarny sen Romana Giertycha"? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Ciekawe jaką Giertych będzie miał minę o 20 13.02.06, 17:24 Roman bedzie o 20 mniejszy od samego Jaroslawa. Taki malutenki, ze kotem pod kanape ze wstydu bedzie mogl wejsc;) Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Bu ha ha - "Pakt stabilizacyjny" - no to wydymali 13.02.06, 16:07 Samoobronę i LPR. Lepper już nie powie że nie sprawował władzy, ciekawie co teraz wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
jac-uch To tylko sztuczka aby wzrosła oglądalność!!! 13.02.06, 16:14 Chce tylko opowiedzieć jak było fajnie w stanach. I jaki Marcinkiewicz jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
signal No to trzeba wykosić Samoobronę i LPR 13.02.06, 16:07 co na to Lepper i Giertych ?. Ale ich załatwili. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Prezydent o 20.00 oglosi, ze.... 13.02.06, 16:07 nie rozwiaze Sejmu. Wtedy w Po nastapi seria zbiorowych samobojstw. Nie mowiac juz o samym naczelnym GW Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Re: Prezydent o 20.00 oglosi, ze.... 13.02.06, 16:14 > nie rozwiaze Sejmu. Wtedy w Po nastapi seria zbiorowych samobojstw. Nie mowiac > juz o samym naczelnym GW niby dlaczego? Nikt w PO, GW i nawet w większości PiS nie chce wyborów... Chcą tylko szefowie PiS: Jarek, Lech, Ludwik D. Zbysiu zwany Zerem no i może jezcze kot Jarka ... Wyborcy PiS też wyborów nie chcą, więc PiS się może nieźle rozczrować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Prezydent o 20.00 oglosi, ze.... 13.02.06, 16:37 To uwazasz ze PiS chce popelnic samobostwo? Niby dlaczego? Az za takich idiotow ich uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sezamek81 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:09 I bardzo dobrze!!!!!!!!!!Olac tych buraków z LPR i SO przynajmniej wreszcie OP z PIS sie dogadają.Chociaż mam poglądy lewicowe to powiem jedno: uczcie się rządzić od PIS->BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: ...i zdechniemy z głodu, bo na kim pasozytowa 13.02.06, 16:20 soulworm napisał: > Tak, ten motłoch pragnie kolejnej rewolucji październikowej. Na koniec powieszą pisorów... Tylko za co? Bo przecież nie za narząd, którego nie posiadają...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.lepak Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:12 A w jakiej telewizji będzie to orędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Czyżby to było ukartowane? 13.02.06, 16:13 Czy kaczory znowu ograły w 3 karty Andrzejka i Romka? A mamusia mówiła: nie ruszaj g..., bo śmierdzi. Jak się gra z oszustami, to trzeba się liczyć z tym, że się zostanie oszukanym, nawet jeśli samemu się jest niezłym oszustem. W tej grze wygrywa zawsze bezczelniejszy, a traci ten, kto uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Czyżby to było ukartowane? 13.02.06, 16:21 jwojnar napisał: > Czy kaczory znowu ograły w 3 karty Andrzejka i Romka? A mamusia mówiła: nie > ruszaj g..., bo śmierdzi. Jak się gra z oszustami, to trzeba się liczyć z tym, > że się zostanie oszukanym, nawet jeśli samemu się jest niezłym oszustem. W tej > grze wygrywa zawsze bezczelniejszy, a traci ten, kto uwierzy. ----------------------------------------- temat aktualny od kilku tygodni: Jeżeli to prawda tooooooo-------- Jacek i Placek zrobili was w jajo -"koalicjanci"z LPR-U i Samoobrony.A jednak was "wycyckali" - zagrywka braci Kaczyńskich jest majstersztykiem ,jedynie Platforma "czuła blusa" .Takiego samego "blusa" poczuł na własnej skórze Lech Wałęsa.Straszak zjednoczenia lewicy ,też podziałał :))))))). Dołączyliscie do ekskluzywnego klubu PiS (Paranoików i Schizofreników)zresztą czy wogóle z niego wychodziliście ????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=35242634&a=35252506 Odpowiedz Link Zgłoś