Dodaj do ulubionych

Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozwią...

13.02.06, 15:39
No to tym razem Jarek, Lech i kot zaskoczyli wszystkich. Tego akurat chyba
poza kotem nikt sie nie spodziewal. Ciekawe czy robili Giertycha i Leppera od
poczatku w bambuko (reszte tez) czy to np informacja o nadchodzacej
kompromitacji kiedy okazalo sie ze beda musieli odrzucic wlasny program w
sprawie podatkow. Wychodzi jednak na to ze tylko PO i Rokita polapali sie ze
negocjacje sa bez sensu i plan dzialania PiS jest juz ustalony.
Obserwuj wątek
    • navaira Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozwią... 13.02.06, 15:39
      My, ciemny lud, domagamy się szansy zagłosowania en masse na Prawo i
      Sprawiedliwość Selektywną!
      • marcin.kiewicz kot Puś gra va banque 13.02.06, 15:41
        czy ktoś rozumie o co w tym chodzi? To, że Rumunia wyprzedzi nas gospodarczo,
        jest pewne.
        • rnrr O 231 mandatow dla niewartosciowanych 27% 13.02.06, 15:49
          oby im sie nie udalo
          • efg Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 15:55
            to bedzie wojna miedzy PO a preziem i tak w koło Macieju. Litwa. łotwa, Estonia
            nie mówiąc o Czechach juz przed nami, a my szagom do IV rozbioru !
            • skyonee PIS to wczesna odmiana PZPR 13.02.06, 15:57
              "A ciemny lud to kupi"
              • adam821 NIE ROZWIĄŻE 13.02.06, 16:47
                Nie będzie nowych wyborów. Byłaby to kompromitacja PIS-u, który nie dotrzymuje
                obietnic. Nikt też nie uwierzy, że Lech by rozwiązał parlament bez konsultacji
                z Jarosławem. Nie wierzę, by Lech Kaczyński był tak głupi, by tak postąpić nie
                mając solidnego pretekstu.
                • marcin.kiewicz ale co namiesza, to już jego - i nasze 13.02.06, 16:48
                  może to jest sposób na obniżenie kursu złotego?
                  • centrolew ROZWIĄŻE!!! 13.02.06, 16:59
                    I co? Prezydent rozwiąże Sejm... Piszę to już od dłuższego czasu na swoim blogu!
                    Powodów jest wiele, nie ma natomiast wielu przesłanek, aby tan parlament działał
                    dalej... Prawdę mówiąc myślałem, że raczej to będzie za tydzień.
                    • jancior Komorowski i Lepper 'odpłynęli' ze strachu 13.02.06, 17:25
                      to nie PiS ma zamiar rozwiązać Sejm a Prezydent. Czy Prezydent podpisywal z
                      kims jakis pakt ? :-)
                      • eexmd2 Re: Komorowski i Lepper 'odpłynęli' ze strachu 13.02.06, 17:39
                        powszechnie wiadomoze prezydent jest absolutnie niezalezny i nie ma wiele
                        wspolnego z pis... a to ze raportowal prezeswoi 'zadanie wykonane', no coz to
                        byl przes jego spoldzielni mieszkaniowej
                        mial zwolnic mieszkanie dla jego syna

---
                        Polsce znow grozi kryzys polityczny gdyz lepsza polowa wladcy ma
                        toksoplazmoze :(
                        • jancior 1.Nie nalezy do PiS 2. Nie podpisywal 13.02.06, 17:52
                          'paktu' z Lepperem i Giertychem, nawet go przy tym nie bylo 3.
                          Takze 'niezalezne' media podawaly ze w samym PiS nie bylo jednomyslnosci co do
                          wczesniejszych wyborow. BTW 'Prezesem spoldzielni' Kaczynski nie musi sie
                          przejmowac przez co najmniej 5 lat ;-)
                          • pablopic Jestes głupi czy tylko tak dobrze udajesz? 13.02.06, 18:16
                          • resdes ALE ZA 5 LAT BĘDZIE SIĘ PRZEJMOWAŁ 13.02.06, 20:34
                            Może nie prezesem spółdzielni ale kolegami po fachu.
                      • swoj1112 Re: Komorowski i Lepper 'odpłynęli' ze strachu 13.02.06, 17:45
                        Tak podpisywal.Z Jarkiem,ze sie nigdy nie wychyli.
                      • wodzo77 Re: Komorowski i Lepper 'odpłynęli' ze strachu 13.02.06, 18:23
                        Prezedent byl ojcem chrzesnym,przynajmniej tak się zachowywał.
                        • po1rt Re: Komorowski i Lepper 'odpłynęli' ze strachu 16.02.06, 11:21

z duzej chury spadl deszczyk. Za rok powtorka.
                • krzych.korab Udowadnia jaki zamęt potrafią robić dziennikarze. 13.02.06, 16:52
                  Prezydent poprosi opozycję o pomoc w naprawie panstwa. Mam dość: podobno,z
                  wiadomych,jak dowiedział się nasz korespondent itd. itp.
                  • purysta4 fakt! a barany bezkrytycznie ida za mediami... 13.02.06, 17:04
                    • jola_z_dywit WYBORÓW NIE BĘDZIE ALE INNE FAJERWERKI TAK 13.02.06, 17:09
                      Więcej powiedzieć nie mogę.
                      • marcin.kiewicz Jąla z Dywit będzie wicepremierem 13.02.06, 17:22
                        to są ostatnie ustalenia stabilizacyjne.
                        • patman ...raczej ministrem propagandy 13.02.06, 17:32
                          ....chociaż - akurat w tym, to oni mogą wybierać: wszyscy mocni w gębie, ale efekty działania.... jakby to ująć..... yyyyyyy......... Lepiej spuśćmy tutaj zasłonę wstydliwego milczenia.
                          • krzych.korab Kaczyński-spie..j dziadu powiedział to całemu 13.02.06, 20:03
                            narodowi. O 20,00 miało być orędzie.Przesunięte. Nie czekam. Mam Go tam gdzie
                            On mnie.
                            • fuutott Re: Kaczyński-spie..j dziadu powiedział to całemu 13.02.06, 20:14
                              Musicie przyznac, niezgorsze reality show.
                              • smichalski To tylko SPOSÓB NA WIĘKSZĄ OGLĄDALNOŚĆ 13.02.06, 21:22
                                orędzia naszego umiłowanego wodza. A przy okazji mógł znów ponarzekać na PO...
                                I na to w napięciu czekaliśmy !!!
                • kralik11 Re: NIE ROZWIĄŻE 13.02.06, 17:01
                  adam821 napisał:

> Nie będzie nowych wyborów. Byłaby to kompromitacja PIS-u, który nie
                  dotrzymuje
                  > obietnic. Nikt też nie uwierzy, że Lech by rozwiązał parlament bez
                  konsultacji
                  > z Jarosławem. Nie wierzę, by Lech Kaczyński był tak głupi, by tak postąpić
                  nie
                  > mając solidnego pretekstu.

Alez oczywiscie, ze L.Kaczynski ma wszelkie powody do tego by rozwiazac
                  parlamet wlasnie teraz!
                  Wejsmy chociaz sprawe podatkow ktora wyniosla PO, w tej batalii PiS z cala
                  pewnoscia by przegral, bo albo musial by zgodzic sie na "swoje" obiecane
                  podatki albo glosowac przeciw nim a to calkowicie odwrocilo by wizerunek PiS w
                  spoleczcenstwie.
                  To jest tylko jeden przyklad a jest ich zapewne tysiace.
                • hwwd Re: NIE ROZWIĄŻE 13.02.06, 18:15
                  głupi to ty jesteś,pakt to papierek,LPR ani samoobrona nie miała i nie ma
                  zamiaru przestrzegać ustaleń.
              • czyzyk33 Re: PIS to kolejna odmiana PZPR 13.02.06, 17:21
                PiS to kolejna odmiana PZPR. Dlatego należy PiS odesłać tam gdzie jest tej
                partii miejsce...na łamy historii i książek.
                • shavaa Skok 13.02.06, 17:24
                  PiS robi skok na władzę, to jasne jak Słońce... Miejemy nadzieje, że naród
                  pójdzie po rozum do głowy i nie pozwoli by demokracja odfrunęła w siną dal na
                  kaczych skrzydłach...
                • hwwd Re: PIS to kolejna odmiana PZPR 13.02.06, 18:19
                  nieuk i bezmyślny cymbał.
                  • marek.stepien Re: PIS to kolejna odmiana PZPR 13.02.06, 18:50
                    Ej. Może tak trochę więcej szacunku dla Prezydenta Tysiąclecia, co?

;-)
                • pawelwi Re: PIS to kolejna odmiana PZPR 13.02.06, 19:58
                  Jeżeli dojdzie do nowych wyborów, to wszystkich głosujących na PiS powinni już w
                  lokalach wyborczych ubierać w kaftany bezpieczeństwa i wywozić na błonia pod
                  Toruniem, aby ojciec dyrektor modlił się o przywrócenie im rozumu.

Małe wcale nie jest piękne
            • fritz.fritz Re: Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 16:00
              efg napisał:

> to bedzie wojna miedzy PO a preziem i tak w koło Macieju. Litwa. łotwa,

na Litwie byly dodatkowe wybory pare miesiecy temu..

Estonia nie mówiąc o Czechach juz przed nami

W Czechach kryzys rzadkowy byl chyba 2 tygodnie temu, mowi sie rowniez o nowych
              wyborach.

W Niemczech padl parlament 6 miesiecy temu, byla wzajemna blokada

Na Slowacji wlasnie rozpisano przedwczesne wybory.

No i Polska nareszcie dogania:

Wybory, wybory, wybory.... mam wielka nadzieje ze PiS wygra zdecydowanie!

• czekoladowy pytanie do pokerzystów 13.02.06, 16:26
                gdzie lubicie grac w poksa (bo wiadomo ze Kaczory w sejmie)?

ja osobiście : sportingbet.pl (dużo amatorów), party poker (też duzo płotek ze
                stanów) i pokerstars (dobry system z punktami).

pzdr
                czeko

PS. jak lechu odwoła sejm to bedzie to typowe zagranie all-in po river.. wyglada
                na to że pula jest jego, pytanie czy PO sprawdzi z czymś mocniejszym na ręku
              • koloratura1 Re: Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 16:35
                fritz.fritz napisał:

>
                > No i Polska nareszcie dogania:

Bangladesz?
                • fritz.fritz Re: Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 16:55
                  koloratura1 napisała:

> fritz.fritz napisał:
                  >
                  > >
                  > > No i Polska nareszcie dogania:
                  >
                  > Bangladesz?

Jezeli chodzi o korupcje to pare lat temu, lezac na 120 miejscu, za cala
                  pewnoscia przegonila.

Jak wyglada sytuacja dzisiaj, Polska na 75 miejscu, nie wiem. Ale z cala
                  pewnoscia sytuacja jest porwnywalna.

Tzn. sie dzisiaj, Polska mogla zaczac przegrywac z Bangladasz dzieki paru
                  miesiacom rzadu PiS i jego dzialan przeciwko szalajacej korupcji.

Nawet sedziowie zaczeli energicznie walczyc o swoje prawo do korupcji co jest w
                  gruncie rzeczy najwieksza pochwala skutecznosci rzadu Marcinkiewicza,
                  popierajac w ten sposob PO, byla KL-D, wedlug ktorej wszystko bylo bardzo
                  dobrze i nalezalo wprowadzic tylko pare korektur.
            • kc2005 Re: Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 16:32
              też mam takie wrażenie, że my Polacy to taki tępy naród i lubimy popełniać te same błędy. No nie wierzę, żeby nie dało się schować do kieszeni swoją urażoną dumę na rok, dwa i zabrać się do roboty.

Czeka nas albo pot i ciężka harówa albo gó.., becikowe i p... Rydzyk.

Psia mać z tymi politykami (z Rydzykiem włącznie)

Kc
              • meylec Chociaż raz poczują to, co "zwykły" Polak 13.02.06, 17:20
                Gdy jest z poniedziałku na wtorek wyrzucany z pracy. Ja jako wyborca nie mogłem
                ich zwolnić. Mogłem tylko bezradnie obserwować, jak się bezproduktywnie walą
                po .....łbach narzędziami które im dostarczyłem w postaci poparcia, w celu
                wykonywania pożytecznej pracy. I kasują za to 10000zł na miesiąc. I chociaż
                oni skasują teraz też odprawy, dodatki do odpraw, dodatki do dodatków, dostaną
                gwarancję zatrudnienia w poprzednim miejscu pracy itd. itp. i będą jeszcze
                drzeć m.... jaka to ich potyka krzywda, to będzie warto ich w....... Może
                następni sobie uświadomią, że Sejm w Polsce to nie dwór Ludwika XIV. I że
                obietnic z kampanii trzeba dotrzymywać.
            • protoplex Re: Tak ź le, i tak niedobrze, bo jak przerżną 13.02.06, 20:21
              > to bedzie wojna miedzy PO a preziem i tak w koło Macieju. Litwa. łotwa,
              Estonia
              > nie mówiąc o Czechach juz przed nami, a my szagom do IV rozbioru !

IV rozbiór już był w '39 r. gwoli przypomnienia.
        • fritz.fritz Zalozylem sie o to i mam nadzieje ze wygram ! 13.02.06, 15:49
          marcin.kiewicz napisał:

> czy ktoś rozumie o co w tym chodzi? To, że Rumunia wyprzedzi nas gospodarczo,
          > jest pewne.

Wyobrazasz sobie Gietrycha jak dotrzymuje umowe stabilizacyjna przez rok?

Ja nie.
          Lepper wydaje sie byc nieco mniejszym ryzykiem ale rowniez bardzo wysokim.

Dokladnie o to chodzi.
          Chodzi o to, zeby nie zmarnowano masy czasu z powodu nie funkcjonujacego sejmu.

Mam nadzieje, ze PiS zdecydowanie wygra.

fritz.
          • marcin.kiewicz a ja postawiłem 100000 zł że Polska wygra Mundial 13.02.06, 15:50
            bo nie ma to jak wishful thinking yes yes yes!
            • tarura Polska popiera 13.02.06, 15:51
              wodza Leppera
            • fritz.fritz Re: a ja postawiłem 100000 zł że Polska wygra Mun 13.02.06, 15:53
              marcin.kiewicz napisał:

> bo nie ma to jak wishful thinking yes yes yes!

No zobaczymy, kto lepiej typuje.
              • marcin.kiewicz w moherowym kraju wszystko jest możliwe 13.02.06, 15:58
                teraz rozstrzygnięcie: rozwój czy stagnacja. Zarabiam nieźle więc mnie stać na
                oba warianty, ale co z większością? Co z drogami które wyglądają jak po
                bombardowaniu? Co z dachem hali co na łeb spada? Precz z socjalizmem wszystkich
                odcieni!!!
                • fritz.fritz Re: w moherowym kraju wszystko jest możliwe 13.02.06, 16:09
                  marcin.kiewicz napisał:

> teraz rozstrzygnięcie: rozwój czy stagnacja.

Cztery lata SLD: zadluzenie wzroslo o 160 mld zlotych! To jest potworna suma.
                  Polska, to znaczy sie ty i inni podatnicy beda splacac tylko ten dlug przez
                  nastepne 15 lat.

Wszystkie podatki szly do gory.

Teraz zaczynaja isc na dol. Rzad PiS zwraca podatnikom dostaja 11 mld zlotych,
                  ktore wyciagnal poprzedni rzad.
                  To jest z cala pewnoscia mocny impuls prorozwojowy.

Podstawa sprawnego panstwa jest sprawne i uczciwe sadownictwo: rzad PiS jak
                  widac na ostatnich obrazkach dziala w tym kierunku, SLD i wszystkie inne rzady
                  dzialaly w... innym kierunku.

Uproszczenie przepisow dla firm: wszystkie inne rzady komplikowaly zycie firm:
                  impuls prorozwojowy.

Zarabiam nieźle więc mnie stać na
                  > oba warianty, ale co z większością? Co z drogami które wyglądają jak po
                  > bombardowaniu?

Katastrofa. Wszystkie rzady dotychczas nawalily. I znowu dzialanie tego rzadu
                  pokazuje zdecydowanie dzialanie.

Co z dachem hali co na łeb spada? Precz z socjalizmem wszystkich
                  > odcieni!!!

Zdaje sie, ze problemy z normami dla hal maja wszystkie kraje, nie tylko
                  Polska. Wali sie wszedzie dookola. Ale tylko w Polsce sedzia uznal, ze nie
                  trzeba czyscic dachu ze sniegu.... ta uczciwosc polskich sedziow jest zabojcza.

• antyantyliberal Re: w moherowym kraju wszystko jest możliwe 13.02.06, 19:33
                    przypomnij mi proszę kiedy rząd PiS zwrócił obywatelom 11 miliardów złotych,
                    umknął mi jakoś ten fakt

przypomnij mi proszę wprowadzone przez PiS uproszczenia dla firm - masz na myśli
                    ostatnie rozporządzenie o kasach fiskalnych ?

sędzia uznał że nie trzeba odśnieżać dachu ? a może sędzia uznał, iż
                    nieodśnieżanie dachu nie jest podstawą do odmowy wypłaty odszkodowania przez
                    firmę ubezpieczeniową ? a może to to samo ?

jestem pewien że odpowiedzi na moje pytania to żaden problem - wystarczy wskazać
                    nazwy (choćby przybliżone) aktów prawnych, daty ich wejścia w życie (oczywiście
                    przed 13 lutego 2006)
                    • fritz.fritz Przegram zaklad! 13.02.06, 19:58
                      antyantyliberal napisała:

> przypomnij mi proszę kiedy rząd PiS zwrócił obywatelom 11 miliardów złotych,
                      > umknął mi jakoś ten fakt

Odmrozenie progow, 3% zredukowanie stawki, beccikowe: wszystko ma "kosztowac"
                      budzet 11 mld.

> przypomnij mi proszę wprowadzone przez PiS uproszczenia dla firm - masz na
                      myśl
                      > i
                      > ostatnie rozporządzenie o kasach fiskalnych ?

VAT, odpisy inwestycji, wybor formy podatku, dalsze zmiany maja dojsc w czasie
                      czytania.

> sędzia uznał że nie trzeba odśnieżać dachu ? a może sędzia uznał, iż
                      > nieodśnieżanie dachu nie jest podstawą do odmowy wypłaty odszkodowania przez
                      > firmę ubezpieczeniową ? a może to to samo ?

Nie, stwierdzil ze nie miala obowiazku odsniezac. To jest zasadnicza roznica.

Propozycje Gilowskiej, z 10 lutego.

Zalozylem sie, ze beda wybory, ale zdaje sie, ze przegram zaklad.

>
                      > przypomnij mi proszę wprowadzone przez PiS uproszczenia dla firm - masz na
                      myśl
                      > i
                      > ostatnie rozporządzenie o kasach fiskalnych ?
                      >
                      > sędzia uznał że nie trzeba odśnieżać dachu ? a może sędzia uznał, iż
                      > nieodśnieżanie dachu nie jest podstawą do odmowy wypłaty odszkodowania przez
                      > firmę ubezpieczeniową ? a może to to samo ?
                      >
                      > jestem pewien że odpowiedzi na moje pytania to żaden problem - wystarczy
                      wskaza
                      > ć
                      > nazwy (choćby przybliżone) aktów prawnych, daty ich wejścia w życie (oczywiści
                      > e
                      > przed 13 lutego 2006
                      • gormar7796 Re: Przegram zaklad! 13.02.06, 23:28
                        fritz.fritz napisał:
                        > antyantyliberal napisała:
                        (...)
                        > > sędzia uznał że nie trzeba odśnieżać dachu ? a może sędzia uznał, iż
                        > > nieodśnieżanie dachu nie jest podstawą do odmowy wypłaty odszkodowania pr
                        > zez
                        > > firmę ubezpieczeniową ? a może to to samo ?
                        >
                        > Nie, stwierdzil ze nie miala obowiazku odsniezac. To jest zasadnicza roznica.
                        >
                        > Propozycje Gilowskiej, z 10 lutego.
                        >
                        > Zalozylem sie, ze beda wybory, ale zdaje sie, ze przegram zaklad.
                        >
                        (...)

Niestety przegrałeś zakład i nabrałeś się na pokierowy blef, a w dodatku minąłeś
                        się z prawdą w kwestii wyroku sądowego.

Szkoda, iż nie zadałeś sobie trudu znalezienia alternatywnych opini na ten
                        temat, gdyż twój przedmówca tak naprawdę zadał pytanie retoryczne.
                        Faktem jest, że wyrok w sprawie odśnieżania dachu hali w Katowicach dotyczył
                        właśnie obowiązkuw ubezpieczonego wynikających z umowy ubezpieczeniowej, a nie w
                        ogólności obowiązku odśnieżania.

Nie wierz bezkrytycznie we wszystko co powie pan minister Ziobro.
                        Niestety słabo świadczy to o nim jako prawniku, nie mówiąc o ministrze,
                        że komentuje wyrok sądu bez zapoznania się z aktami sprawy a jedynie z
                        pogłoskami rozdmuchanymi przez media szukające sensacji.
                • moherecik Re: w moherowym kraju wszystko jest możliwe 13.02.06, 16:09
                  marcin.kiewicz napisał:

> teraz rozstrzygnięcie: rozwój czy stagnacja. Zarabiam nieźle więc mnie stać na
                  > oba warianty, ale co z większością? Co z drogami które wyglądają jak po
                  > bombardowaniu? Co z dachem hali co na łeb spada? Precz z socjalizmem wszystkich
                  > odcieni!!!
                  ---------------------------------
                  o jakiej większości mówisz, czyżby o tej która nie wzięła udziału w wyborach ???
                  na PiS głosowało tylko ~25% uprawnionych do głosowania i to jest większość????
          • marcin.kiewicz wpisz w google "ptasia grypa" 13.02.06, 16:01
            i zobacz, co się pokaże!
            • mario.osh TAK JEST ! :D prawidłowa odpowiedź 13.02.06, 16:34
          • mayrin1 Re: Zalozylem sie o to i mam nadzieje ze wygram ! 13.02.06, 16:14
            Nie wyobrażam sobie Giertycha, jak dotrzymuje warunków paktu. Tak samo nie
            wyobrażam sobie Leppera, jak dotrzymuje słowa. Podejrzewam, ze Kaczyński także
            sobie tego nie wyobraża i nie wyobrażał wcześniej. Wiec po co to wszystko?
            Kolejny "zabieg taktyczny"?
            P.S. Kaczyńskiego dotrzymujacego słowa także sobie nie wyobrażam.
            Mam po prostu bardzo ograniczoną wyobraźnię.
          • dziecina.betlejemska Re: Co to za dewiacja?! 13.02.06, 16:45
            fritz.fritz napisał:
            >
            > Mam nadzieje, ze PiS zdecydowanie wygra.

Jaki to jest rodzaj dewiacji umysłowej - takie uparte trwanie w kłamstwie, czyli w PiSie (inaczej mówiąc).
          • biegajacy_po_pagorkach Re: Zalozylem sie o to i mam nadzieje ze wygram ! 13.02.06, 17:12
            ej gosciu ty zartujesz ?? Jak masz czelnosc jeszcze tlumaczyc PiS ?? Przeciez
            oni prosto w oczy ci sie smieja, a ty jak glupi baran zyczysz im jeszcze duzej
            przewagi ?? Bardzo latwo jest toba manipulowac..ja rozumiem babcie zasluchane w
            radio Maryja, ale ty jako czlowiek, mysle mlody i dosc inteligentny nie
            powinienes ulegac takiemu WIDOCZNEMU sterowaniu. Jesli zaglosujesz na PiS to
            sprzedasz sie jak ku...
        • plmlp [...] 13.02.06, 15:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • looney1 Re: kot Puś gra va banque 13.02.06, 15:51
          Znowu bracia K. robią zadymę z wyborami. No ile można. Wiadomo, że był to tani
          i skuteczny chwyt na pana L. i pana G. ale żeby tak w kółko o tym samym.

--
          fotografujesz czy robisz zdjęcia?
          • soulworm [...] 13.02.06, 15:57
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • koloratura1 Re: kot Puś gra va banque 13.02.06, 16:33
          marcin.kiewicz napisał:

> czy ktoś rozumie o co w tym chodzi?

Ja rozumiem!

1. Obawa, przed znaczącym zmniejszeniem się poparcia. Im dalej, tym będzie
          gorzej, a i lewica może zdążyć się zjednoczyć.
          2. Idiotyczna konieczność zagłosowania przeciw własnemu programowi (p. artykuł),
          czego by ciemny lud nie był w stanie pojąć.
          3. Pustawa kasa państwowa (ostatnie "prezenty" dla tych i owych, rozbuchana
          administracja), a - w konsekwencji - niemożliwość związania końca z końcem.

PS.: Kot się nazywa Buś!
        • podpantoflem Re: kot Puś gra va banque 13.02.06, 16:57
          Sytuacja zaczyna być wreszcie jasna :)
          I widać z jakim przeciwnikiem w osobach Prezesa & S-ki mają do czynienia inni
          politycy. Cały ten "pakt stabilizacyjny" miał na celu tylko i wyłącznie uśpienie
          czujności LPR, Samoobrony i PO. Że niby przez jakiś czas nie będzie decyzji o
          przyśpieszonych wyborach i wszyscy będa mogli w spokoju pomyśleć co dalej. Chyba
          nawet PO się dało nabrać, bo wyszło z tym swoim pomysłem zgłaszania wniosków
          zgodnych z obietnicami przedwyborczymi PiS-u, tak jakby kadencja miała jeszcze
          trwać i trwać. No i Rokita mówiący o wyborach w perspektywie roku czasu...

A tu tymczasem - figa z makiem :) Założę się, że Bielan i Kamiński już od dwóch
          miesięcy pracują nad nowym programem wyborczym PiS-u, tak żeby wszystko było
          perfekcyjnie przygotowane już na początek kampanii. Dzięki pełnemu zaskoczeniu
          wszystkich, inne partie dopiero teraz gorączkowo będą musiały myśleć nad
          strategią, taktyką wyborczą i programem, czyli będą mieć o wiele gorszą niż PiS
          sytuację na starcie. Najgorzej mają teraz Samoobrona i LPR, bo niby jak
          skutecznie atakować PiS, skoro było się z nim w quasi-koalicji? :) I nawet nie
          będą mogli pisowcom zarzucić w kampanii, że w toku rządzenia łamali porozumienia
          programowe, bo przecież jeszcze nawet nie zdążyli porządzić ;))
          Brawo panie Kaczyński!!! Jeśli chodzi o grę polityczną, to Lepper i Giertych
          mogą co najwyżej panu zapałki z kiosku przynosić - zresztą to było wiadomo od
          samego początku. Ale że udało się tak skutecznie wykiwać PO, to już budzi moje
          zdumienie!
        • wikal Re: kot Puś gra va banque 13.02.06, 19:04
          Chodzi o to, by zrobić wybory, gdy PiS ma jeszcze dobre sondaże. Juz widać, że
          Gilowska i Marcinkiewicz znają się na gospodarce nieco lepiej od kota Jarka.
          Kiedy zaczną realizować ten program, PiS-owi zacznie spadać, bo trzeba będzie
          podejmować niepopularne decyzje. Kaczory liczą więc na powtórzenie numeru z
          lodówką. I może się on udać, bo naród masowo do wyborów nie pójdzie. Pójdą
          tylko moherowe berety zagrzewane do boju przez tatkę-krętacza Rydzyka i te
          popłuczyny po PRL-u czyli "Nasz Dziennik". I tak 15-procentowa grupka katoli
          zafunduje nam XIX-wieczny relikt w postaci państwa wyznaniowego pełnego
          podejrzliwych, niedowartościowanych, fałszywych, przewrażliwionych na swoim
          punkcie i wypłoszonych, a głównie kompletnie pozbawionych poczucia humoru
          miernot. Będziemy pośmiewiskiem Europy, dziennikarzom zamknie sie gęby, a ci
          Polacy, którzy są przynajmniej w średnim wieku, przypomną sobie czasy
          propagandy sukcesu. Żal mi cie Polsko! Kaczory wykończą cię do reszty. A głupi
          naród wybrał jak wybrał, no to ma szambo.
        • shedows1969 Re: kot Puś gra va banque 13.02.06, 20:36
          Co ty gadasz z tą Rumunią. Nasz kraj jest normalnym krajem politycy się kłucą
          ale coraz mniej przeszkadzają gospodarce. Jeszcze tylko wolny rynek w zawodach
          prawniczych. Co poniektórych "biznesmenów" odsunąć od budrzetu i wszystko
          będzie ok. co wy wszyscy w takim wojennym tonie. Normalna polityka
      • tompe72 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:23
        A żeśta się skarżyli żeśta mieli rozbiory i system sowiecki.
        Za głupotę trzeba płacić i to słono.
      • untochables Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:08
        śmiało Lechu rozwiązuj mam nadzieje że w kolejnych wyborach dostaniecie jednak
        po łapkach
    • izuzalka Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozwią... 13.02.06, 15:42
      Nie martwcie sie. On wie, co robi. Tam nie ma nieprzemyslanych decyzji.
      Pozdrawiam.
      • zyks "ON", Wielki Wódz, wie co robi... 13.02.06, 15:53

• tompe72 Re: "ON", Wielki Wódz, wie co robi... 13.02.06, 16:24
          Me duele el culo
          • piternet A wedlug mnie wyborow teraz nie bedzie 13.02.06, 19:55
            Bo i po co?

--
            > Me duele el culo
            Es porque eres un protagonista de las comunistas de PiS. Jarek K. te "coge"...
            • tompe72 Re: A wedlug mnie wyborow teraz nie bedzie 18.02.06, 18:52
              Al contrario. Solamente soy asombrado por numero de cojones dentro de la nation
              - una vez tan heroica. Que pasa? Donde son los guerreros bravos de Somo-Sierra?
              Det todos modos no me gusta el teatro de titeres que jugan!
              Chistoso para algunos espectadores. Trágico para el país.

• elmiroz Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:05
        no to może, my, wybierający, zaczniemy myśleć? fajnie by było wreszcie zaliczać
        się do ludzi myślących, a nie słuchać ojców, radiów itp "mądrości"? a może
        zacząc głosować na tych na końcu list wyborczych i odciąć nawiedzonych
        (wszelkiej maści) od koryta! jak tak zrobię
      • jancior == "System panic" 13.02.06, 16:21
        juz ze stylu gazetowego tekstu czuc ze taki komunikat wyswietlil im sie w
        glowkach redaktorow (a co dopiero w innych) :-) Jak to mowi Jurek
        Łowsiak: "bedzie sie działo".
        • moherecik Re: == "System panic" 13.02.06, 16:28
          jancior napisał:

> juz ze stylu gazetowego tekstu czuc ze taki komunikat wyswietlil im sie w
          > glowkach redaktorow (a co dopiero w innych) :-) Jak to mowi Jurek
          > Łowsiak: "bedzie sie działo".
          -----------------------------------
          to jest powórzenie info PAP-u (oj boją sie w PAPie przejęcia władzy przez LPR )
          dziennik.pap.com.pl/index.html?dzial=POL&poddzial=POLI&id_depeszy=18320781
      • zdzienior Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:23
        Jak by wszystko było przemyslane to bym zarabiał 10tys zł, a na zycie wydawał 3
        tak jak w kazdym normalnym kraju.
    • konrad31345 Wreszcie będzie większość dla PiS-u 13.02.06, 15:42
      Może wreszcie da się rządzić. Mamy świetnego premiera, teraz trzeba zdobyć
      większość w Sejmie.
      • ziolkowski_luk Wreszcie będzie większość dla PiS-u 13.02.06, 15:46
        Jezu nie! Matko Boska Nie! Boże nie! Panie Kaczor rowiąż pan tę partię...a nie
        sejm!
      • solariss Re: Wreszcie będzie większość dla PiS-u 13.02.06, 15:51
        ta, będzie większość dla PIS-u, jak ją sobie narysujesz. Nawet najwięksi
        zwolennicy PIS-u, jakich znam, odwrócili się od Kaczorów. Namieszali i teraz
        mogą tylko stracić. Zobaczycie.
    • kc2005 Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozwią... 13.02.06, 15:42
      A co się znowu stało? LPR chce becikowe v2.0? Czy Lepper chce być wicepremierem? Albo może mówi "Kaczyński Musi Odejść™!"
      ?

kc2005
      • efg Prezydent jest bliski ... RZECZYWIŚCIE ! 13.02.06, 15:57
        • protoplex Re: Prezydent jest bliski ... RZECZYWIŚCIE ! 13.02.06, 20:24
          No i nie będzie pokazu mody...
    • j.martinez Czyżby blef? 13.02.06, 15:43
      Tylko czemu miałby służyć?
      • efad4d Re: Czyżby blef? 13.02.06, 15:45
        z kogo bedziemy sie smiali jak roman wyleci z sejmu???
        • wodzo77 Re: Czyżby blef? 13.02.06, 16:03
          Znajdą się inni .
    • mariusz.muszak Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:43
      WRESZCIE MĘSKA DECYZJA!!!!!!!!!! BRAWO!!!!!!!
    • franciszekszczepaniak SLD SDPL PD ZIELONI Tylko oni 13.02.06, 15:44
      Głosuję na SLD SDPL PD ZIELONI.

Uwolnijmy Polske od Kaczyzmu.
      • pablo_hudini SLD = PZPR 13.02.06, 15:50
        PRECZ Z POSTKOMUNĄ
        • navaira Jeśli SLD=PZPR, to jak nazwać PiSs? 13.02.06, 16:16
          Klony Breżniewa?
        • xpander PIS = PZPR 13.02.06, 17:22
          :)
      • krolmacius14 Re: SLD SDPL PD ZIELONI Tylko oni 13.02.06, 15:51
        chyba przegapiłes że była komenda: sztandar wyprowadzić
        • akff Kwaśniewski wracaj i ratuj. 13.02.06, 16:20
          Mam nadzieje, że Kwaśniewski poprowadzi CENTROLEW do dobrego wyniku.
      • pancwynar Re: SLD SDPL PD ZIELONI Tylko oni 13.02.06, 15:53
        jasne...
        to ja już wolę kaczyzm
        teraz kiedy z SLD do demokraci.pl wyemigrowali rozsadniejsi przedstawiciele lewicy, a SLD ma "gemby" Jarzebowskiego czy Seniszyn glosowanie na nich to rownie udana "inwestycja" jak na SO czy LPR
        • tales1 ...mogą rozwalić ten kraj do końca, bo mają doświa 13.02.06, 16:03
          dczenie!
    • punter dobry ruch Platformy :) 13.02.06, 15:44
      zgłaszając propozycje podatkowe z których PiS się wycofał postawiła kaczory w
      niezręcznej sytuacji - musieliby za parę tygodni głosować przeciwko swojemu
      programowi wyborczemu albo przyznać, że był nierealny.
      • rzecznik9 Re: dobry ruch Platformy :) 13.02.06, 15:48
        Brawo Prezydent ?!!! Nareszcie cos madrego . Niech naród decyduje czego
        chce.Dosć tej szopki z rządami PiS
        • tales1 ...bardzo dobry ruch, wyeliminuje "wodzów" PO! 13.02.06, 16:04
    • piwi77 Taka jest dyspozycja Busha czy brata? 13.02.06, 15:44
      • bohwol Re: Taka jest dyspozycja Busha czy brata? 13.02.06, 15:54
        Jak rozwiąże, to pewnie znowu w telewizji stanie na baczność i zamelduje
        prezesowi PiS, czyli braciszkowi, że wykonał zlecone zadanie...
        Ale co zrobią Lepper i Giertych, którzy się już wysmarowali wazeliną?...
        • alejaken Re: Taka jest dyspozycja Busha czy brata? 13.02.06, 17:21
          DOBRE! Skoro sie juz wysmarowali, to juz niech poczekaja do nowych wyborow, zeby
          mogli komus innemu probowac wejsc.
    • greghorius Tak, bedzie moża przepedzić PiS... 13.02.06, 15:44
      PiS już się tak skompromitował, wreszcie będzie można im powiedzieć "Spieprzać
      dziady"
      • wanda43 Re: Tak, bedzie moża przepedzić PiS... 13.02.06, 15:51
        I oby twoje slowo cialem sie stalo!!!
        Amen!!!
        • greghorius Dam za to dzisiaj na mszę 13.02.06, 15:53
          Normalnie dam za to dzisiaj na mszę :)
          • vinc0 Re: Dam za to dzisiaj na mszę 13.02.06, 16:10
            Ja rzucę palenie.
            • cimokio Re: Dam za to dzisiaj na mszę 13.02.06, 17:03
              ja tez
    • bmarek2 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:46
      Przeraził się biedaczysko, że Platforma zmusi go do realizacji programu
      wyborczego... ;o)))
      • europka Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 20:55
        juz czas najwyzszy skonczyc z takim paktowaniem dwoch karlowatych z jedna chwiejaca i klamliwa sie wieza. Tylko nowe wybory wyelimuja tych parlamentarnych bobkow!!!
    • abstracto Afryka w centrum Europy 13.02.06, 15:46
      Nieźle. Rozpierdziel jakich mało. Mam tylko nadzieję, że jeżeli będą wybory, to
      kaczka od kota dostanie zdrowo w tyłek!
      • fritz.fritz ... jest teraz i to przezarta korupcja i ... 13.02.06, 15:52
        broniona przez PO, nie mowiac o SLD.

Mam nadzieje, ze PiS wygra zdecydowanie.
    • marcin_misiewicz Precyzyjnie użwyajcie słów dziennikarze 13.02.06, 15:47
      Prezydent nie może rozwiązać parlamentu. Wg konstytucji może skrócić kadencję a
      nie rozwiązać parlament bo to oznacza zamach stanu.

Precyzyjnie uzywajcie słów!
    • wielbiciel.drobiu Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:47
      Nic dziwnego, zoboczyl ostatnie sondaze.

Jestem przekonany, ze to czy rozwiaza parlament, czy nie zzalezy wylacznie od
      tego, czy przy tym straca czy zyskaja. Poprzednio przestali o tym mowic gdy
      sondaze byly dla nich gorsze.

pzdr
      • alterpars WRESZCIE precz z PiS 13.02.06, 15:48
        Inteligencja niech wreszcie ruszy 4 szanowne litery i pojdzie do wyborow...!!!!!!!
        • sierzant_nowak i na to licze... 13.02.06, 15:57
          ze ciemny elektorat PiSu bardziej bedzie zniecierpliwiony ponownymi wyborami i wiecej z nich zrezygnuje z pojscia do urny po raz drugi :]
          • bikeman ja rowniez 13.02.06, 15:59
            obys mial racje...
            • tales1 ... oooooo! Umiecie nawet liczyć?! A do ilu? 13.02.06, 16:06
        • skarpetek1 Re: WRESZCIE precz z PiS 13.02.06, 16:24
          wprost przeciwnie. wraz z kazda szopka polityczna ludzie sa coraz bardziej
          zniecheceni do jakichkolwiek wyborow. Ale twardy elektorat populistow pojdzie
          zawsze... od dawna PiS pracuje nad tym zeby wyrwac elektorat samoobrinie i lprowi.

poza tym, teraz media naleza do pisu. No i rzad nie robil nic poza tworzeniem
          swojego wizerunku publicznego - to tez im doda kilka punktow. wczesniejsze
          wybory pewnie wygraja.
          • tales1 Słuchajcie, on pisze, że media należą do PiS! 13.02.06, 16:38
            Żartuje, czy psychik?
            • tomassi.rollo No pewnie, że należą 13.02.06, 16:46
              No jasne, przecież TV Trwam i RM należą do PISssssssssssssu, więcej im nie
              trzeba. A Ty co, jakiś demagogiczny bajstruk ze związku Lecha z Jarkiem? Bo
              gadasz, jak Twoi ojcowie.
            • gormar7796 Re: Słuchajcie, on pisze, że media należą do PiS! 13.02.06, 23:55
              Powienien sprecyzować, że chodzi o media publiczne oraz RM i TV Trwam.

A tu akurat się nie myli.

Swego czasu czytałem wywiad z jednym z producentów zatrudnionych w TVP.
              Twierdził on, że po wyborach z mediów publicznych zazwyczaj mało ludzi jest
              zwalnianych, gdyż o większych "przydupasów" poprostu trudno.
              Wystarczy zapoznać się z kontekstem sprawy wycofania programu Jacka Fedorowicza,
              czyli między innymi jego podśmiewania się z polityków i to najbardziej chyba z
              tych rządzących, vide piosenka o kaczkach.

Niestety bez nakazów, a z własnej poddańczości, ludzie potrafią o wiele
              bezwzględniej postępować niż by się to wydawało logiczne :-(.
        • adam81w Re: WRESZCIE precz z PiS ! PRECZ 13.02.06, 17:02
        • mordzinas Re: WRESZCIE precz z PiS 13.02.06, 19:18
          alterpars napisał:

> Inteligencja niech wreszcie ruszy 4 szanowne litery i pojdzie do
          wyborow...!!!!
          > !!!

he he he . INTELIGENCJA????? he he he . A to dobre.

Inteligencja to leży pomordowana na cmentarzach w Katyniu , w
          Charkowie ...

Ta współczesna to raczej ćwierćinteligencja - której jesteś typowym
          przedstawicielem.

Ćwierćinteligent - człowiek ,któremu pomieszło się wszystko , który
          nieczego nie rozumie co się wkoło dzieje.

Taką masz dzisiejszą "inteligencje" bęcwale.

Idź. Wybierz PO i PZPR-SLD. Wybierz ich jełopie. Może po kolejnych
          latach coś dotrze do twego pustego łebka...
      • alejaken Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 17:24
        Przed poprzednimi wyborami sondaze wskazywaly wygrana PO, a wygraly PISuary. Oby
        i tym razem sondaze sie pomylily.
    • piwi77 Najpierw wal na Jasna Gore i przemodl jeszcze 13.02.06, 15:47
      swoja decyzje Panie Prezydencie.
    • parob nareszcie!!!o 20 będzie orędzie do narodu. 13.02.06, 15:47
    • mjotka Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:48
      marcus_crassus napisał:

> No to tym razem Jarek, Lech i kot zaskoczyli wszystkich. Tego akurat chyba
      > poza kotem nikt sie nie spodziewal. Ciekawe czy robili Giertycha i Leppera od
      > poczatku w bambuko (reszte tez) czy to np informacja o nadchodzacej
      > kompromitacji kiedy okazalo sie ze beda musieli odrzucic wlasny program w
      > sprawie podatkow. Wychodzi jednak na to ze tylko PO i Rokita polapali sie ze
      > negocjacje sa bez sensu i plan dzialania PiS jest juz ustalony.

Dla mnie to nie jest zaskoczenie. Cały czas grali na wybory, a LPR i SO nigdy nie traktowali poważnie. Jak i swoich wyborców.
      Mam nadzieję, że się na ostatnich sondażach PiS przejedzie i wrócą tam, gdzie ich miejsce - na śmietnik historii. Apelują do ludzi myślących, aby tym razem nie zostali w domu i poszli głosować. W najbliższych wyborach rozstrzygniemy, czy umacniamy opcję narodowo-socjalistyczną czy jest szansa na zmianę!
      Kaczki-szoł jest żenujący, wszystkich oszukują: koalicjantów, wyborców, współpracowników. Trzeba ich pogonić!
      • abstracto Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:00
        >Apelują do ludzi myślących, aby tym razem ni
        > e zostali w domu i poszli głosować. W najbliższych wyborach rozstrzygniemy,
        >czy umacniamy opcję narodowo-socjalistyczną czy jest szansa na zmianę!

I jeszcze niech każdy sobie weźmie za punkt honoru przekonać do powrotu na
        drogę rozumu choć jednego mohera w rodzinie lub sąsiedztwie :)
        • mjotka Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:03
          abstracto napisał:

> I jeszcze niech każdy sobie weźmie za punkt honoru przekonać do powrotu na
          > drogę rozumu choć jednego mohera w rodzinie lub sąsiedztwie :)

O, to to! :)
      • jsw Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:20
        Niestety to apel w próżnię. Polska to kraj tępaków, kretynów, ewentualnie
        wtórnych analfabetów. Gdzieniegdzie trafi sie jakis rodzynek ale to za mało....
        oj za mało
        • mjotka Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:23
          jsw napisał:

> Niestety to apel w próżnię. Polska to kraj tępaków, kretynów, ewentualnie
          > wtórnych analfabetów. Gdzieniegdzie trafi sie jakis rodzynek ale to za mało....
          >
          > oj za mało

A ja wierzę w tych, którzy w domach ostatnim razem zostali. Wśród nich jest całkiem sporo rodzynków... Nie możemy położyć kreski na całym narodzie, skoro tylko 10 proc. moherowych kretynów wybrało PiS. Jest jeszcze pozostałe 90...
    • util Aż tak wielkim zaskoczeniem to nie jest. 13.02.06, 15:48
      Przed podpisaniem Paktu było to niemal pewne, a po podpisaniu
      minister Urbański też rzucał czytelne aluzje.
      Są niezdolni do rządzenia i miotają się na wszystke strony.

Mam nadzieję, że obywatele ocenią PiS należycie w najbliższych wyborach.

Ech, co ja piszę... Porzućcie wszelką nadzieję racjonalni wyborcy.
    • zyks Ło! A Pakt?A wierni sojusznicy Giertych i Lepper? 13.02.06, 15:48

• fritz.fritz A wierni sojusznicy.. z ta wiara cos cienko... 13.02.06, 15:56
        Zwlaszcza Gietrych jest okropnym becwalem.
        • bikeman Re: A wierni sojusznicy.. z ta wiara cos cienko.. 13.02.06, 15:58
          jak smiesz tak mowic o sojuszniku swojego kochanego jareczka? ;)
          • fritz.fritz Re: A wierni sojusznicy.. z ta wiara cos cienko.. 13.02.06, 16:13
            bikeman napisał:

> jak smiesz tak mowic o sojuszniku swojego kochanego jareczka? ;)

niegodzien, oj niegodzien :)
    • gaadd Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:49
      jestem niemal pewien, że to ma związek z ruchem PO, tym bardziej, że Lepper
      ogłosił, że poprze każda propozycję zmian podatkowych zmniejszającą obciążenia
      podatkowe. Chodzi pewnie o to, żeby nastraszyć Wodza Samoobrony. Mam nadzieję,
      że Lepper się nie przestraszy, jest na tyle cwany aby umiejętnie wykorzystać to
      w trakcie kampanii, i spokojnie wejdzie do Parlamentu. Zastapi PSL, dzięki
      czemu będziemy mieć prawdziwie chłopską partię, reprezentowaną po chłopsku w
      pełnym tego słowa znaczeniu. PiS do lamusa. Szkoda, że Prezydent zostanie...
      Choć jest nadzieja że przewlekłe przeziębienie zmusi go do wczezśniejszego
      ustąpienia. W przeciwnym razie należy nałożyć areszt domowy na Jarosława, żeby
      sie nie przebierali.
      • master_in_lunacy to może być najgłupsze zagranie PiSu bo mogą... 13.02.06, 16:01
        stracić władzę, mogą coś ugrać więcej, wtedy to nie bedzie takie głupie...
        Ale jeśli SLD wystartuje razem zlewicowym planktonem dostaną 15% - 20%
        i zadziała koalicja wyborcza LPR z Samoobroną to może się okazać,
        że straci na tym i PiS i PO, razem poprzednio LPR i Samobrona miały by 20% głosów jak by do tego doliczyć głosy PSL to 27% tyle samo co PiS... czyli mieliby 155 głosów zamiast ok. 120 jak teraz;)
        • wodzo77 Re: to może być najgłupsze zagranie PiSu bo mogą. 13.02.06, 16:07
          że stracą to pewne.Ale co chcesz,kaczory najlepsze są w destrukcji.
      • telisa Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 16:12
        Jako uległy brat może będzie musiał dać Jarkowi troche porządzić.Trochę makijażu i
        Lech jak ulał.
    • zyks Czyżby Kaczorki zdesperowane? :( 13.02.06, 15:50

• derduch Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:50
      Czyli to ziobro już nie będzie ministrantem?
    • tango9 Re: Prezydent jest bliski podjęcia decyzji o rozw 13.02.06, 15:50
      No to co w następnych wyborach zaproponuje PiS? Jazda samochodem po Warszawie
      czy Paryżu to nie to samo, co przemieszczanie się z wioski do wioski, gdzie
      komendant policji jest szwagrem.
      • dobro1 NaReSzCie !!!!!!Koniec tańca ChOcHoŁóW !!!!!!!!!!! 13.02.06, 15:55
        Kaczki na wiosnę zmieniaja terytorium! BRAWO !!!!!!!!
        • tales1 ...już Rokita z Tuskiem nie będą bruździć, bo nie 13.02.06, 16:07
          wejdą do sejmu!
    • b.krakus to może niech on się wreszcie zdecyduje? 13.02.06, 15:56
      bo to irytujące jest…
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka