emerytka2006 14.02.06, 02:29 ... departamencie pracował? Z tego co pamiętam najobfitsze raporty sporządzano w departamencie p. Dolores z Warszawy:) Przy okazji - ktoś wie który to departament? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek_oxford Nasz esbek jest podobno ze Slaska. 14.02.06, 02:37 Pracowal min. dla "Grunwaldu" w celu rozpieprzania autonomii. Potem poszedl w NOPy - i ujawnienia tego jego ostatniego kontaktu operacyjnego nie moze mi darowac. A tak wogole to nie rozwijaj dalej tego watku - beda ciete, a autorzy i uczestnicy banowani. Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck [...] 14.02.06, 02:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck już podkablowałaś adminom, ubolu? :) 14.02.06, 02:47 zmartwię cię: oni też mają cię głęboko gdzieś, kapusiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck o, ten wątek też podejmę na sajcie :) 14.02.06, 02:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33660311&a=33660311 ty już kobito po prostu nie możesz żyć bez kłamstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gfy Re: już podkablowałaś adminom, ubolu? :) 14.02.06, 02:54 kropek_koksford to okret flagowy tego forum, przyglup pod szczegolna ochrona, pierwszy, no moze nie po Bogu, ale po Nadredaktorku, urzeduje pod jego biurkiem w dzien i w noc Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Dolores Ibarruri? la Pasionaria? 14.02.06, 02:38 Toc ona w Moskwie byla! (znaczy juz po Hiszpanii). "Raz lipcowa noca ciemna Rumbara, rumbara, rumbararai, Raz lipcowa noca ciemna Rumbara, rumbara, rumbararai, Nasza armia przeszla Ebro, Aj, Carmela! Nasza armia przeszla Ebro, Aj, Carmela, aj!" Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To wyglada na to, ze Zurek to bekart "Waltera". 14.02.06, 02:42 Ale z ktora? Z Rubinsteinowa? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: To wyglada na to, ze Zurek to bekart "Waltera 14.02.06, 02:59 nie,z Duchem Swietym... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Moze wy, papisci, mozecie kazac gen.Swiarczeskiemu 14.02.06, 03:01 dymac Ducha Swietego, ale ja - anglikanin - za taki tekst daje w morde:) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Racja Groszku, ale Dolores z Warszawy 14.02.06, 02:59 ... to była akurat Julia Brystygierowa:) PS. Przenieśmy się na jakieś neutralne pole, bo Kropek ostrzegł, że nas mogą zabanować:) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Racja Groszku, ale Dolores z Warszawy 14.02.06, 03:06 emerytka2006 napisała: > ... to była akurat Julia Brystygierowa:) > Nie mialem przyjemnosci.... tfu!, znaczy, tego... nie mialem przykrosci znac... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Re: Racja Groszku, ale Dolores z Warszawy 14.02.06, 03:29 t0g napisał: > emerytka2006 napisała: > > > ... to była akurat Julia Brystygierowa:) > > > Nie mialem przyjemnosci.... tfu!, znaczy, tego... nie mialem przykrosci znac... Ja miałam okację widzieć ją w Laskach na pocz. lat 70. Całkiem inteligentna kobieta, ale już wtedy kompletnie wypalona - gadała tylko o swoich planach wydawniczych (pisala sporo dla młodzieży). Pojednała się z kościołem i niektórzy twierdzą nawet, że miała pogrzeb katolicki. Dziwne te polskie dzieje, nie? Odpowiedz Link Zgłoś